Haal de powervrouw in jou naar boven

‘YOUR BIG LEAP ‘ DREAMLIFE & DREAMBUSINESS PROGRAMMA

Een praktische ontdekkingsreis naar jezelf en actie naar jouw droombaan, -carrière of -business

Jij hebt al wat bereikt in je carrière of business, maar nu loop je vast. Iets in jou knaagt. Je lijkt alles voor elkaar te hebben, dus waarom voel jij je niet helemaal happy?

Loop jij hier tegenaan?

R

Je stuit je tegen een groeiplafond.

R

Je vraagt je af wat de volgende stap is

R

Het voelt als tasten in het duister en je twijfelt overal aan

R

Soms heb je de neiging om helemaal te stoppen

Niet doen!

Er is een manier om jouw pad weer te vinden. En die op te gaan met bevlogenheid en hernieuwde energie. Waar jij mee kampt, is dat je vastloopt in je persoonlijke ontwikkeling. Jouw carrière of bedrijf stopt met groeien als jij je niet verder ontwikkelt. Jouw groei maakt jou klaar voor de volgende stap in je werk. En in het ‘Your Big Leap’ Dreamlife & Dreambusiness Programma combineren we persoonlijke ontwikkeling met jouw zakelijke ontwikkeling en onderneem jij vervolgens de nodige actie, zodat jij impact maakt in je werk én je leven.

Beter kun je het niet krijgen.

“ CREATE A LIFE WITH LESS PAIN AND MORE CHAMPAGNE ”

De regie pakken met het ‘Your Big Leap’ Dreamlife & Dreambusiness Programma

Wil jij:

N

Ontdekken wie jij van nature bent, dus zonder je opvoeding, educatie, overtuigingen en andere aangeleerde programma’s, die op de achtergrond spelen?

N

Weten hoe jij die aangeleerde programma’s doorbreekt en vanuit die vrijheid je eigen bewuste en krachtige keuzes maakt?

N

Een sprong voorwaarts maken, doordat jij weet wat je echt wilt én je de brug daarnaartoe bouwt?

N

En zo lichter, vrijer en energieker in het leven staan? Je carrière of bedrijf de juiste draai geven, zodat je daadwerkelijk die sprong voorwaarts maakt?

Volg dan het Dreamlife & Dreambusiness Programma. We maken hem op maat, omdat jij en jouw pad anders zijn dan dat van ieder ander. De combinatie van persoonlijke ontwikkeling met de ontwikkeling van jouw carrière of bedrijf maakt dit programma uniek. 

Referentie Karin Dovermann

Het programma is oor mij een enorme positieve ervaring. Ik ben zo gegroeid en… still growing. Samen sparren met Leila over uiteenlopende zaken waar je mee te maken krijgt bij het opzetten van je eigen bedrijf is zo waardevol voor mij. Zij weet waar ze over praat vanuit haar eigen kennis en ervaring. 

Karin Dovermann

À table! Tafelstyling by Coco

Effectieve tools & persoonlijke begeleiding naar jouw pad

In dit traject mix ik persoonlijke begeleiding en feedback met een drietal tools, die ik inzet waar nodig. Deze tools gecombineerd geven antwoord op jouw kernvraag, vanwaaruit we stappen uitzetten en actie ondernemen.

Tool 1: De L.E.A.P! METHODE

De L.E.A.P! methode is een door mijzelf ontwikkelde tool om daadwerkelijk een sprong voorwaarts te maken. 

N

L staat voor Lead: je pakt de regie over je leven en staat voor jezelf en datgene wat je doet

N

E staat voor Explore: je benut je volledig potentieel en ontdekt wat jij echt wilt

N

A staat voor Attract: alles is energie. Je gebruikt je kracht en intuïtie om je dromen waar te maken

N

P staat voor Play oftewel ‘er met plezier voor te gaan!’

Volg dan het Dreamlife & Dreambusiness Programma. We maken hem op maat, omdat jij en jouw pad anders zijn dan dat van ieder ander. De combinatie van persoonlijke ontwikkeling met de ontwikkeling van jouw carrière of bedrijf maakt dit programma uniek. 

Tool 2: De Core Value Index™- test

De Core Value Index™-test (CVI): een wetenschappelijk onderbouwde test, waarin jij in 10 minuten ontdekt wie jij van nature bent, waar je energie van krijgt en wat je kerncapaciteiten zijn. Door je energiegevers en energievreters in beeld te krijgen, weet je precies welke stappen je kunt ondernemen om je volledige potentieel te benutten. 

Tool 3: Access Bars™

Een Access Bars™ behandeling helpt je bij het doorbreken van jouw beperkende gedachten, ideeën, houding, emoties en overtuigingen door de lichte aanraking van de 32 drukpunten op je hoofd. Je laat los wat al die tijd zo vast zat op je ziel en in je denken. Deze behandeling stelt je weer in staat om alles met eenvoud, fun en overvloed te creëren en het leven te gaan leven dat je altijd al wilde. 

Kelly Baron Manifest Your dreamlife

Leila, bedankt voor al je hulp, geweldig advies en tips. Er is nu veel meer structuur en balans binnen ons gezin en het belangrijkste wat ik van jou leer, is dat ik mijzelf niet moet vergeten en er ook mag zijn. Jij bent voor mij een voorbeeld als het gaat om hoe je als busy businessmom in balans kunt leven.

Kelly Baron

Baron Academy

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams!
Dominique Hegtermans

Colour Your Cloud

Waarom zou je voor dit programma gaan?

‘Nee, ik heb niet in jouw schoenen gestaan. En ik ben ook geen therapeut of toekomstvoorspeller, ik ben leiderschapscoach en ervaringsdeskundige. En wat ik zeker weet en waar ik in geloof is dat elke groei immers in jou begint, als leider van je leven.

Ik weet hoe het is om een leven te leiden, waarvan je voelt dat het niet (helemaal) bij je past. Iets knaagt, wringt. En je merkt, dat het je steeds ongelukkiger maakt. Jij wilt vooruit! Groeien! Een andere weg inslaan of onderzoeken of je de juiste weg nog wel volgt. Je weet alleen niet hoe. Dat herken ik. En ik weet hoe jij de powervrouw in jezelf naar boven haalt.

Ik heb een paar keren tegen de stroom in gezwommen om te doen wat mij vrijheid brengt en gelukkig maakt. Eerst door te kiezen tegen de verwachtingen die mijn ouders voor mij in petto hadden en later door een eigen business te starten, terwijl ik een goedbetaalde, vaste baan had en carrière maakte. Omdat ik merkte wat het mij bracht, wilde ik andere vrouwen helpen om hun eigen pad te vinden. Maar dan anders dan vele business, life en leiderschapscoaches.

Beter onderbouwd, completer en met diepgaander en blijvende resultaten. Daarom mix ik de 3 methodes, die elkaar zo prachtig aanvullen tot een compleet plaatje én antwoord. En combineerde ik mijn eigen ervaring met mijn opleiding en talenten tot dit unieke traject voor jou.

Als leiderschapscoach zet ik jou op de juiste weg én daag je uit om actie te ondernemen en uit alles uit jezelf, je werk en je leven te halen. Het is fantastisch om te zien hoe vrouwen in mijn praktijk dat vuur in hen opnieuw vinden en energiek de sprong wagen. En daarin slagen. En dan te zien wat het met hen doet in hun werk en hun dagelijks leven. Alles wordt lichter, vrolijker, leuker.’

Leila Claassens

Hoe ziet het ‘Your Big Leap’ Dreamlife & Dreambusiness Programma eruit

Het programma duurt 3 tot 6 maanden, afhankelijk van jouw verlangen en situatie. Het programma is gewoonlijk offline, maar zolang de coronamaatregelen van kracht zijn, zijn ze geheel online via Zoom of Skype, zodat we elkaar zien en zo goed leren kennen. Alleen zo kan ik jou immers het beste helpen. Daarnaast hebben we een wekelijkse check in via de mail (accountability). Tijdens het programma ontvang je alle relevante tips, tools & templates en mijn support, coaching & mentoring all the way

Resultaten die jij kan verwachten?

√  Je kent je eigen, authentieke ‘ik’

√  Je kent de richting en de koers die je op wilt en kunt. En neemt de regie om het pad daarnaartoe te gaan

√  Je weet wat nodig is om daar te komen, zodat jij je vrij voelt en wat je wilt een succes wordt

√  Je voelt je empowered en weet hoe je dat blijft

√  Je bent doelgericht bezig je pad te volgen en je droom waar te maken. En trots op wat je doet en bereikt in je werk en je leven. Onder jouw voorwaarden

√  Je maakt impact met je missie en geniet ondertussen van wat je doet

√  Je hebt grip op jouw (vrije) tijd, energie en mindset

Is dit precies wat jij zoekt?

Vul onderstaand vragenformulier in.  Binnen 24 uur neem ik contact met je op om te kijken of er een match is om samen te werken …;-)

powered by Typeform

Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk. Wij verwijzen je hiervoor naar onze Privacy Statement.

Pin It on Pinterest