Vrijheid 

Een van de meest gehoorde redenen om te gaan ondernemen is ‘vrijheid’. En terecht!! Vrijheid om te werken wanneer je wilt, waar je wilt en met wie je wilt. Vrijheid om je eigen inkomen te bepalen en dus ook de vrijheid om te reizen, leuke dingen te kopen en te doen met je vrienden en familie. Ik zou het wel weten!

Vrijheid is niet de standaard

Deze vrijheid is lang niet altijd zo easy of vanzelfsprekend als het lijkt. Vaak komen er veel struggles, angst en twijfels bij kijken. Er komt als startende ondernemer enorm veel op je af en het is heel normaal om je onzeker te voelen, want: 

➡️ Wat ga ik precies aanbieden?

➡️ Hoe zet ik dat op de markt?

➡️ Welke prijs ga ik vragen?

➡️ Hoe kom ik aan mijn klanten?

➡️ Hoe houd ik mn administratie bij?

➡️ En dan die (website) techniek 😫

Onbewust weet je alles 

Uiteindelijk ben jij degene die deze vrijheid voor jezelf kan creëren. Obstakels zullen er altijd zijn, maar jij besluit of je er in blijft hangen of je de draad oppakt en vanuit mogelijkheden gaat denken, in plaats van het als tegenslagen of struggles te zien. Je zult zien dat je onbewust veel meer wist dan waar je jezelf credit voor gaf. 

MAAR dat betekent niet dat je het allemaal alleen hoeft te doen! Pas toen ik accepteerde dat ik het NIET ALLEEN hoefde te doen en dat hulp vragen me alleen maar verder zou helpen, vond ik echt het vrijheidsgevoel waar ik zo naar verlangde. Ik leerde dat …. 

Je hoeft het niet alleen te doen

Heb jij ook het gevoel vast te zitten in je leven en werk, zit je gevangen in je negatieve gedachten en word je geleefd door de tijd, omgeving en anderen? Zou je hier vanaf willen en een lichter, leuker en liefdevoller leven willen en meer vrijheid willen ervaren? Of ben je gestart als ondernemer, maar zijn de worries vaak meer aanwezig dan het relaxte en vrije gevoel dat ondernemen je kan geven?

Tijdens mijn GRATIS Clarity Coaching Call help ik jou om de zorgen en stress achter je te laten zodat jij helder, gefocust en overzichtelijk in beeld hebt wat je vervolgstappen zijn om weer zorgeloos te ondernemen en te groeien met je bedrijf. Ik help je onrust om te zetten naar vrijheid en genieten zodat je met zekerheid op je intuïtie kan vertrouwen en de ultieme vrijheid als ondernemer kan ervaren.

Nog 2 plekken vrij(heid)…;-)

Ik heb deze maand nog 2 plekken over en I’d love to help you grow!  Boek hier jouw ‘Gratis Clarity Coaching Call’ en hopefully kan ook jij snel de ultieme vrijheid als ondernemer gaan ervaren!

PS: Ik ben benieuwd: Wat betekent vrijheid voor jou?  Laat hieronder een reactie achter! Ik lees het graag.