Verbeter jezelf van binnenuit.
Het zit in je natuur!

Wat is de Core Values Index™ (CVI)?

Manifest Your Dreamlife maakt in haar dienstverlening gebruik van Taylor Protocols™ CoreValuesIndex™ (CVI). Leila is gecertificeerd Taylor Protocols™ Coach™ en Professional™.

De CoreValuesIndex™ (CVI) meet hoe je ‘gebakken’ bent; jouw onveranderlijke aangeboren ‘natuur’, welke wordt bepaald door een combinatie van drijfveren, die jou (be)sturen.

De CVI geeft je inzicht in wie je werkelijk bent, waar je energie van krijgt, wat je energie kost, hoe je beslist, hoe je confrontaties aan gaat, hoe je leert, welke teambijdrage intrinsiek bij je past en nog veel meer.

De CVI helpt je in jouw zoektocht naar wat je gelukkig maakt. Met de CVI leer je het DNA van jouw persoonlijkheid kennen en hoe je deze beter kunt begrijpen. Hiermee krijg je inzicht over hoe je jouw relaties thuis, op werk en/of op school kunt verbeteren.

NB: De CVI is dus geen persoonlijkheidstest die inzicht geeft in hoe je gevormd bent, noch een assessment waarmee wordt beoordeeld of je je bepaalde competenties eigen hebt gemaakt. Het gaat hier dus om hoe jij van nature bent en waarom je bepaalde handelingen wel/niet doet. 

Waarom de Core Values Index™?

Je doet de dingen op de manier die je gewend bent. Je ben je daarbij niet altijd bewust van de patronen die in je gedrag geslopen zijn. Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan, soms in een andere vorm, maar steeds op hetzelfde vlak.

Enkele vragen van professionals, leiders en ondernemers die bij mij komen:

^

Wie ben ik op het diepste niveau van mijn aangeboren talenten?

^

Wat zijn mijn kernwaarden en wat is mijn bijdrage?

^

Ik denk zelf dat ik een intuitief persoon ben en vaak vanuit mijn intuitie handel, klopt dat?

^

Ik heb moeite met leren en dingen tot me nemen waar ligt dat aan?

^

Het lukt me niet mijn afspraken na te komen, hoe komt dat?

^

Overleggen duren altijd langer dan gepland, wat kan ik hier aan doen?

^

Ik schuif steeds dezelfde taken voor me uit, waarom doe ik dat?

^

Wat drijft mij?

^

Ik heb steeds ‘gedoe’ met dezelfde mensen, hoe komt dat?

^

Wat heb ik van mijn omgeving nodig om een bijdrage te leveren waar ik van nature goed in ben?

^

Welk gedrag toon ik als dit ontbreekt?

^

Welke werkzaamheden (in mijn business) kosten mij energie en met welke activiteiten laad ik me op?

^

Past hetgeen wat ik doe wel bij mijn aangeboren kernwaarden?

^

Waar liggen de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling (binnen mijn business) en wat kan ik voortaan maar beter laten?

^

Ik wil mijn team uitbreiden of iemand in mijn bedrijf aannemen, maar wat is de juiste match? 

Stel dat je die patronen kunt herkennen en veranderen, doordat je helder hebt waar ze vandaan komen en waarom ze zich bij jou voordoen en niet bij een ander.

Dan kun je bewuster handelen en hoef je niet steeds meer tegen dezelfde problemen aan te lopen. Dit kan als je onderscheid weet te maken tussen aangeboren (‘nature’) en aangeleerd (‘nurture’) gedrag. Ieder mens laat namelijk vaak aangeleerd gedrag zien, maar wordt in feite gestuurd door aangeboren gedrag. Maar hoe onderscheid je die twee?

Dat is mogelijk als je de online test Core Values Index™ (CVI) invult en de resultaten door mij laat toelichten. In 20 minuten vul je de test thuis of op kantoor in en tijdens onze VIP dag vertaal ik de uitslag naar jouw dagelijks handelen.

Lynn E. Taylor (oprichter Tayolor Protocols) omschrijft het als volgt: If you know who you are and what you are, you find your place of best and highest and best contribution.

 En dat is precies de meerwaarde die ik jou als je gebruik maakt van dit assessment kan bieden.

Leila Claassens

Over mij

Ik ben Leila Claassens, oprichter en eigenaar van Manifest Your Dreamlife. Intuïtieve leiderschapscoach, Empowerment en Manifestatie Mentor voor ondernemers en professionals.

Inspirator en spreker op het gebied van ‘het doorbreken van het ‘hoe het hoort syndroom’, je eigen pad volgen en Girl & Female Empowerment.

Sinds  april 2020 jouw gecertificeerde CoreValuesIndex™ (CVI) coach en professional, die je helpt bij het ontdekken van jouw natuurlijke kernwaarden, om van binnenuit (‘nature’), authentiek, empowered en doelgericht je leven en werk te leiden. Op jouw voorwaarden en volgens jouw innerlijke kern.

De regie hebben over je leven en je werk kan alleen als je weet wie je van nature bent. En dat is wat ik samen met jou wil ontdekken. Ga je mee?

Voor wie is de Core Values Index™?

Voor iedereen. Of je nu een (high of young) professional bent, een leider of ondernemer. Als professional kan ik middels deze test je prestaties ‘structureel’ aanzienlijk verbeteren.

Een CVI is ontwikkeld vanuit de vraag van het bedrijfsleven om snel de juiste persoon op de juiste plek te zetten en hoe je hem of haar de juiste taken kunt laten doen.

Het is een bijzondere, wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde test naar iemands aangeboren kernwaarden en drijfveren. Het is als het ware een objectieve blauwdruk van iemands onveranderlijke kern en sterktes.

Er is niks mooiers om een leider, manager of ondernemer opgelucht te zien, wanneer ik ze vertel wat hun zwakke punten of ontbrekende vaardigheden zijn en dat ze die niet hoeven te compenseren door zichzelf hierin te verbeteren maar via input van anderen. Dit is niet alleen leuker maar het kost je ook minder moeite en het levert je echt veel meer op. Denk aan geld en energie.

Want het is geen ramp als je niet overal even goed in bent. Ik help je de focus te leggen en te excellereren op de punten waar je wél goed in bent en waar je je goed bij voelt.

De antwoorden hierop geven je niet alleen inzicht in jezelf en je bedrijf of organisatie maar het helpt je ook om anderen en hun drijfveren veel beter te begrijpen.

De Core Values lndex scoort bij de ”repeat reliability test” een uitslag van 97,7%. Hiermee is de meetbaarheid van de aangeboren onveranderlijke kern van mensen met de CVI wetenschappelijk aangetoond.

Hoe ziet de VIP dag ‘Ontdek je natuurlijke talent’ eruit?

 Dit is jouw kans om 4 uur lang samen met mij te ontdekken wat jouw natuurlijke talent is en vaak ontdek je nog veel meer over jezelf. Durf jij het aan? 😉

Wat gaan we doen?

1️⃣ De CVI test zelf heb jij al thuis of op kantoor gemaakt en de uitslag bespreek ik tijdens de VIP dag live met je op mijn kantoor. 

2️⃣ De uitslag is een rapport van 17 pagina’s dat helemaal op jou is afgestemd met grafieken in kleur. Aan de hand hiervan breng ik in kaart: jouw natuurlijke talent, energielekken en energiegevers, je conflictstrategie, je leerstijl, wat jouw bijdrage is in het team, wat je uitdagingen zijn en welke kwaliteit je iets meer mag inzetten om het beste uit jezelf te halen.

4️⃣ Niet ver van het kantoor houden we een heerlijke lunchbreak en zie dit als ‘food for thought’.

5️⃣ Na de lunchbreak bespreken we terug op kantoor de vervolgstappen en acties die je in je dagelijkse leven kunt implementeren. 

6️⃣ Je ontvangt een exclusieve afstemming van mij op jou, zodat jij helder krijgt welke dingen je in je leven los kunt laten om vooruit te komen. Na deze magische ervaring en bijzondere dag nemen we afscheid van elkaar.

7️⃣ Na een week of 3 neem ik contact met je op om in een 30 minuten durende zoom/skype gesprek te kijken waar je staat en waar je nog hulp bij kunt gebruiken.

Mensen die de skills hebben aangeleerd kunnen weliswaar bekwaam zijn, maar als die skills in iemands onveranderlijke aangeboren kern liggen, is er pas sprake van bevlogenheid. 

Core Values Index™ ervaringen van mijn klanten:

De CVI heeft mij echt bijzondere mooie inzichten gegeven. Hoe fijn is het om te weten dat ik tegen bepaalde zaken niet meer hoef te vechten, omdat het gewoon niet in mij zit. Ik kan nu mijn pijlen richten op dingen waar ik wel energie van krijg.

Leila’s uitleg is echt een waardevolle toevoeging. Ik ken Leila als een van de meest inspirerende en wijze coaches, als het gaat om het helpen van mensen bij het vinden van hun pad in hun leven en in hun carrière of business. Wil jij jezelf verbeteren, op een authentieke en professionele manier, dan raad ik je aan om met Leila in contact te komen en met haar samen te werken”

Michelle P.| Werkzaam op de afdeling Marketing & Sales

De uitkomst van mijn CVI assessment bevestigde waarom de afgelopen jaren op mijn werkplek vermoeiend voor me waren, want ik deed iets wat in de kern niet paste bij wie ik ben. Wat een verademing om dit te weten. Had ik deze test maar eerder gedaan, dan scheelde het een hoop frustraties, ruzies en vermoeidheid.

Ik ben nu een traject aangegaan met Leila, waar zij mij helpt bij het uitstippelen van mijn pad en om van mijn passie mijn werk te maken. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ik raad iedereen aan om de CVI test te doen, het kost je maar 15 minuten en je krijgt een berg informatie over jezelf.

Rianne van As

Jouw investering voor deze VIP Dag

Jouw investering voor deze VIP Dag inclusief intake, CVI asssesment, lunch, 4 uur coaching door een gecertificeerde coach en nazorg is €777,- (excl. btw)  Betalen in termijnen is mogelijk. 

Meest gestelde vragen over de Cove Values Index™: 

Ik heb al eens een persoonlijkheidstest ingevuld. Wat biedt de CVI nog nog extra?

Veel testen meten vaardigheden en competenties. Vaardigheden zijn echter aangeleerd. De CVI meet uitsluitend dat wat is aangeboren.

Dit wordt bevestigd door het feit dat de CVI een wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde test is. De CVI test heeft een betrouwbaarheid van 97,7% (over 10 jaar). Andere persoonlijkheidstesten hebben een repeat score reliability tussen de 60-80% over een aantal maanden tot een jaar. 

Ik vind het best spannend om de test in te vullen. Wat als ik geen goed profiel heb?

Er bestaat geen goed of fout profiel. In de CVI worden uitsluitend positieve woorden gebruikt, simpelweg omdat elke eigenschap waardevol is, mits op de juiste manier ingezet.

Is de test gemakkelijk in te vullen?

Ja, bij het invullen van de test krijg je steeds 4 woorden te zien waaruit je er 2 moet kiezen die het beste bij je passen. Na afloop ontvang je direct de uitslag, samen met een uitgebreid rapport.

Is de uitslag gemakkelijk te begrijpen?

Ja, de uitslag bestaat uit een simpele diagram met een score op 4 vlakken. Daarnaast ontvang je een op maat gemaakt rapport van 17 pagina’s, beschikbaar via de website en als downloadbaar PDF-bestand.

In het rapport wordt algemene toelichting gegeven op het diagram. Om de resultaten toe te spitsen op jouw specifieke situatie plannen we samen een gesprek.

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Takkebijsters 72 (alleen op afspraak)

4817 BL Breda

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

LET’S GET SOCIAL

Let’s Connect

Contactformulier