MANIFEST YOUR DREAMLIFE – 1 op 1 VIP coachingsTRAJECT

je aandacht op een fijne manier verdelen tussen werk en Privé?

MEER (VRIJE) TIJD, ENERGIE EN VRIJHEID?

Gemotiveerd, geïnspireerd en vol energie en power aan de slag gaan met jouw

persoonlijke Of zakelijke vraag, idee of wens?

aan jezelf en aan je business bouwen? 

Zou jij dit heel graag willen?

Jij bent naast moeder, echtgenote en vriendin ook collega of eigen baas. Je hebt een druk, sociaal en bijzonder leven. Je probeert te multitasken maar in de hectiek van je leven, lopen er een aantal zaken door elkaar. Het ontbreekt vaak aan overzicht en structuur en je vind het best lastig om tot een doorbraak te komen in bepaalde situaties. Het liefst zou je iemand willen hebben, die middels een helicopterview naar jouw keuzes en mogelijkheden kijkt. Iemand met wie je echt resultaat kunt behalen, geen smoesjes bedenkt en jou in de actie stand zet. En iemand die ervoor zorgt dat jij jezelf voortaan op de eerste plaats zet op je to do list. Dat zou fijn zijn, niet waar?!

DE BELANGRIJKSTE KEUZE OOIT IN MIJN LEVEN

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar je als je vrouw niet veel te zeggen had. Ook beslissingen nemen was iets wat je aan de mannen overliet. Ik werd hier doodongelukkig van maar ik kon geen kant op. Door op mijn 23ste radicaal voor mezelf te kiezen, heb ik ervaren wat het betekent om voor jezelf op te komen. Toen ik koos, had ik maar 1 tas in mijn hand en daar trok ik de wijde wereld mee in, het verlangen naar vrijheid en voor mezelf kiezen was zo groot en zo diep, dat ik wel moest gaan. Was het makkeijk? Nee! Ging het vanzelf? ook niet! Maar doordat ik het heft in eigen handen heb weten te nemen, keuzes heb durven te maken en door mijn positieve instelling (die ik van mijn moeder heb) te gebruiken, heb ik veel obstakels weten om te zetten in springplanken. 💙 Nou hoef jij niet zo’n radicale beslissing te nemen hoor. Ik hoop niet dat het zover hoeft te komen voor jou. Maar daarom is het wel belangrijk om NU in actie te komen. Want nu kunnen kleine veranderingen al een grote impact hebben.  💙 Ik gun jou jouw mooiste droomleven! 

 

gun jij jezelf ook jouw mooiste droomleven? 

6 maanden 1 op 1 VIP Coachingstraject:

💙  Intake gesprek via Skype of Live. 

💙  12 x 1 op 1 coaching van 1 uur (maandelijks  in te plannen).

💙  Op maat gemaakte opdrachten en oefeningen om mee aan de slag te gaan. Je moet wel wat doen..;-)

💙  Inspiratie, tools en life skills waar jij gelijk mee aan de slag kan gaan. 

💙  Blokkades gaan we omzetten in springplanken, zodat jij een big shift kunt gaan maken.  

Locatie:

Online, bij jou aan de keukentafel, bij mij in Breda of halverwege. Als het maar een plek is waar we onze gesprekken privé kunnen voeren, de opdrachten kunnen bespreken en een goed kop koffie of thee bij de hand hebben…;-)

Bereikbaarheid:

Gedurende dit traject kunnen we op verschillende manieren contact met elkaar houden. Via skype, telefonisch, per mail en via onze eigen besloten Facebookgroep. Ik wil voor jou zo goed en zo snel mogelijk bereikbaar zijn en ik vind deze kanalen hier zeer geschikt voor. 

Dit wordt een heel persoonlijk en op maat gemaakt pakket om stappen te maken richting jouw droomdoel en om deze succesvol te realiseren. Privé of zakelijk, ik ben er voor jou!

Ben jij hier helemaal klaar voor?

Schrijf je dan in via het contactformulier of stuur een mail naar leila@manifestyourdreamlife.nl dan neem ik zsm contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 

 

Deze dames zijn je voor geweest

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training” Rilana Maas | Liefdescoach

www.wareliefdevooraltijd.nl

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon de Laat | Office Assistant

“Leila’s enthousiasme en energie maken je blij. Haar inzichten zijn boeiend en zetten je aan het denken. Ze deelt haar kennis met je op een no-nonsens, praktische en inspirerende manier. Haar video’s zijn altijd leuk om naar te kijken en ze geeft je waardevolle tips, zodat je stilaan meer gaat schitteren als jezelf:) ”

Fany van Hemelen | Werkzaam in de zorg

 

dream it | plan it | live it

 

The biggest adventure you can take is to take is to live the life of your dreams. – Oprah Winfrey – 

LEILA

Helpt bevlogen, drukbezette vrouwen aan een Feelgood Lifestyle | Meer rust en ruimte in je hoofd en in je leven op persoonlijk en zakelijk vlak| Gemak, geluk en succes | Maak je dromen waar!

 

LET'S CONNECT

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

 

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest