UNLEASH YOUR
FEMININE POWER
&
STEP INTO
YOUR DESTINY

Nieuw 1 op 1 Mentorship programma voor de bevlogen, ambitieuze, hardwerkende vrouw met een druk bestaan, die aan alles voelt dat het nu tijd is om zichzelf te (her)ontdekken. Zij is op zoek naar meer diepgang, rust en betekenis in haar leven.

 

Leer los te breken uit de kaders en trouw te blijven aan jezelf. Leer jouw vrouwelijke kracht en leiderschap ervaren en wordt een magneet voor alles waar je stiekem al jaren van droomt.

 

"
Feminine Power

Laat me eens raden –
Jij bent hier omdat ….

N

Je het op papier best goed voor elkaar hebt. Je omgeving ziet je als de succesvolle onderneemster, zakenvrouw of leidinggevende. Maar f*ck voor jou voelt het helemaal niet zo.

N

Je hebt al die jaren op wilskracht je successen behaald. En al dat harde werken heeft je een goed gevulde bankrekening opgeleverd maar van binnen voel je je verdomd leeg.

N

Je bent in je zakelijk leven een echte goalgetter, je gaat er altijd voor maar privè heb je het gevoel dat je jezelf (onbewust) onderaan je to do list zet. Je neemt genoegen met minder. Minder tijd voor jezelf, minder dingen doen die je écht energie geven, minder rust en vooral minder jezelf zijn. 

N

Je leeft in een wereld van overvloed maar je verlangt naar diepere, meer authentieke en oprechte connecties met jezelf, klanten en je omgeving. 

N

Je voelt je geroepen om een nieuw project, samenwerking of carrière te beginnen. Iets nieuws waar het draait om verbinding, voldoening en impact maken maar ergens durf je die stap niet te zetten, want je weet wat je nu hebt en je weet niet wat je ervoor terugkrijgt en dat maakt je onzeker.

N

Je wordt gezien als een vrolijke, positieve topvrouw maar ergens voel jij je helemaal niet zo top, want je sterk houden wanneer je merkt dat je oude patronen en belemmerende gedachten naar boven komen is best vermoeiend en uitputtend. 

Als je een van deze ervaringen of verlangens hebt, is het goede nieuws dat je niet de enige bent. De meeste soul gedreven ambitieuze vrouwen die hard werken en een druk bestaan hebben voelen zich zo.

Dit was ook mijn eigen persoonlijke ervaring, voordat ik ontdekte hoe ik toegang kon krijgen tot mijn FEMININE Power. En de vrouwen met wie ik samenwerk hebben hetzelfde meegemaakt.  

De meesten van ons werken al jaren aan zichzelf om meer rust te creëren, balans te vinden en betere relaties te hebben. En hoewel we in de loop der jaren langzaam en gestaag vooruitgang hebben geboekt, voelen we ons nog steeds rusteloos en snakken we naar iets meer… naar het creëren van een dieper gevoel van zingeving en betekenis en waardevolle doelen in het leven bereiken.

Het is tijd om van dit rusteloze gevoel af te komen. Het is tijd om het succes, geluk en je authentieke FEMININE kracht die in je zit te bevrijden.

Rise. Shine. Power Up.

JOUW FEMININE POWER is de vrouwelijke kracht die je zal ondersteunen om te manifesteren wat jij wilt en te zijn wie jij in je kern bent, zodat je de kracht hebt om:

De vrouw te zijn die niet alleen aan de buitenkant er succesvol uitziet maar zich van binnen ook zo voelt, Een leven op jouw voorwaarden en zonder concessies.

Je zelfverzekerd te voelen om krachtige keuzes te maken die je voldoening, zingeving en plezier geven.

Meer tijd voor jezelf creëren, goed voor jezelf te zorgen en liefdevoller naar jezelf kijken. Jezelf accepteren zoals je bent met alles erop en eraan.

Je gesteund en geliefd te voelen door alle mensen die dicht bij je staan ​​en het vertrouwen te hebben om verbindingen aan te gaan op een dieper level en hulp aan te nemen bij alles wat je aan het creëren bent.

De eerste stap te zetten om vol vertrouwen  jouw “genius” te ontdekken, zodat je je eigen bedrijf kunt starten, minder gaat werken, nieuwe carrière of opleiding gaat volgen of je “sweet spot” aan te zetten om een magneet te zijn voor alles wat je wilt.

Een onbegrensde energie, lucht en ruimte te hebben na het doorbreken van onderliggende obstakels die bijdragen aan stress, angst of het gevoel niet aligned te zijn. 

“Het activeren van jouw Feminine Navigatiesysteem is niet moeilijk je moet alleen weten hoe je deze moet instellen.”

– Leila Claassens –

Lees hier wat deze soul gedreven en ambitieuze dames van een samenwerking met mij vonden:

 

 “Ik heb stappen gemaakt richting het maken van keuzes voor meer ruimte”

“Toen ik bij Leila aanklopte wist ik niet hoe ik echte keuzes kon maken in mijn leven. Ik zag niet in hoe ik dit moest doen. Tijdens het traject heb ik stappen gemaakt richting het maken van keuzes voor meer ruimte. De resultaten na afloop van het 1 op 1 Feminine Power Programma zijn keuze gemaakt om groot in te zetten en het woord manifesteren in al zijn facetten opnemen en uitvoeren (and still in Progress). Het fijne aan Leila en het gehele traject is dat we zijn heel verschillend en toch kon Leila dingen bij mij aanwijzen waar ik op dat moment nodig had. Ik raad het traject zeker aan en geef het 5 sterren.”

Suzanne Broers – Verticaal Moestuinieren

 

Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik mijn eigen business”

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business! Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila!”

Lynsey Beijnen – Beyoutiful

Meer zelfvertrouwen en rust in mijn leven en ik sta dichter bij mezelf”

Toen ik bij Leila aankwam was ik echt een hoopje ellende. Ik stond op een kruispunt in mijn leven en ik wist niet zo goed welke kant ik nou op moest. Ik wat uitgeput omdat ik altijd aan sta en maar door ga. Met een gezin en bedrijf kon ik voor mijn gevoel ook niet anders. Met dank aan Leila flink wijzer geworden betreft de stappen die ik in mijn leven wil zetten. Ook heeft Leila mij geholpen bij het vergroten van mijn zelfvertrouwen, het creëren van rust (elke dag) en veel dichter bij mezelf te staan wanneer ik keuzes wil maken. Het resultaat na het Feminine Power Programma is dat ik me veel vrijer voel, veer meer durf en veel meer aligned ben met wie ik ben. Leila heeft mij hier echt heel erg in geholpen, ze stelt de juiste vragen, is erg inspirerend en heeft een positieve vibe! Ik raad het Feminine Power Programma zeker aan.

Carla B. – Social Media strategist & Copywriter

 

Ik heb een prachtig huis kunnen kopen waar ik alleen maar van kon dromen”

“Ik heb een prachtig huis kunnen kopen waar ik alleen maar van kon dromen. Leila heeft mij leren manifesteren en nu woon ik samen met mijn man en kinderen in ons droomhuis. Echt zo waanzinnig dit.”

Meryam  A. – Afdelingsmanager

 

Ik heb nu een business waar ik echt van hou”

Sinds ik met Leila ben gaan samenwerken. Heb ik een business gecreëerd waar ik echt van hou. Omdat ik van Leila heb geleerd hoe ik mijn eigen pad kan en mag bewandelen. Het hoeft niet zoals het hoort maar het mag zoals ik wil. En dat werpt al gelijk zijn vruchten af, want de klanten komen nu naar mij.

Sophie van der Laan

Mijn relatie is sterker en voelt echter

Wow, wat een verschil. Het Feminine Power Programma heeft gezorgd dat er meer diepgang en verbinding is in mijn leven. 

Monique

Feminine Power Programma

Welkom bij mijn
Feminine Power Programma

Tijdens het Feminine Power Programma, ontdek je jouw vrouwelijke kracht die je zal ondersteunen om:

N

Succesvol te zijn NIET alleen op papier maar om dit ook diep van binnen te voelen en niet door harder te werken en meer te doen, maar door je te verbinden met je intuïtie en je stralende, authentieke en evenwichtige IK. 

N

Je een gevoel van authentiek vertrouwen te geven, zodat je de middelen en voorwaarden voor jezelf gaat creëren die JIJ nodig hebt om je happy en energiek te voelen.

N

Zonder concessies te hoeven doen tijd voor jezelf creëren om meer rust en ontspanning te ervaren en je verlangens op #1 zetten, zodat je diep van binnen aligned bent met je échte ik en je het geluk en succes aantrekt waar je van droomt. 

N

Oprechte verbindingen aangaan, waar je gehoord en gezien wordt met als resultaat erkend te worden voor wat jij deelt en de wereld inbrengt. Het is jouw ZIJN waar je impact mee maakt. 

N

Los te komen van angst en onzekerheid en te gaan ontdekken wat jij vanuit jouw innerlijke kern wilt en dat ook gaat manifesteren om het leven te leven waar jij van droomt.

N

Blokkades doorbreken, zoals wat anderen van je vinden of doen ‘hoe het hoort’, zodat je niet meer gaat leven vanuit angst maar vanuit zelfvertrouwen, want alleen dan leef je volgens jouw verlangens en zal je je gelukkiger en succesvoller voelen.  

Extra:

N

Je voelt je spiritueel verbonden en afgestemd op je eigen innerlijke kompas, waardoor je een sterke band ontwikkelt met je intuïtie. 

Feminine Power Programma
Femine Power
Femine Power
Femine Power

“Step into your Feminine Power and Aim Higher”

LET’S WORK TOGETHER

3 maanden
FEMININE POWER Mentorship

N

3 maanden lang 1:1 Maatwerk Mentorship by Leila herself 

N

Kick-off Power sessie waarin we samen doelen stellen

N

Maandelijkse dieptegesprek van 1,5 uur

N

Wekelijkse accountability-check in met persoonlijke feedback

N

Afgestemde praktische tools en oefeningen

N

Actieve begeleiding gedurende de gehele periode via mail of whatsapp. 

N

Audio + live visualisaties en meditaties.

N

Lessen van de Wet van de Aantrekingskracht & Het Universum

BONUS:

N

Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

Jouw investering: €3300,- (excl. btw) – Betalen in termijnen mogelijk –

 

6 maanden
FEMININE POWER Mentorship

N

6 maanden lang 1:1 Maatwerk Mentorship by Leila herself

N

Kick-off Power sessie waarin we samen doelen stellen

N

Maandelijkse dieptegesprek van 1,5 uur

N

Wekelijkse accountability-check in met persoonlijke feedback

N

Afgestemde praktische tools en oefeningen

N

Actieve begeleiding gedurende de gehele periode via mail of whatsapp. 

N

Audio + live visualisaties en meditaties.

N

Lessen van de Wet van de Aantrekingskracht & Het Universum

BONUS:

N

Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

N

Deelname aan de Radical One-day Selfcare Retraite.  

1-jarig
FEMININE POWER Mentorship

N

12 maanden lang 1:1 Maatwerk Mentorship by Leila herself

N

Kick-off Power sessie waarin we samen doelen stellen

N

10 Maandelijkse dieptegesprek van 1,5 uur 

N

Wekelijkse accountability-check in met persoonlijke feedback

N

Afgestemde praktische tools en oefeningen

N

Actieve begeleiding gedurende de gehele periode via mail of whatsapp. 

N

Audio + live visualisaties en meditaties.

N

Lessen van de Wet van de Aantrekingskracht & Het Universum

BONUS:

N

Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

N

Deelname aan de Radical One-day Selfcare Retraite.  

N

Deelname aan de Radical Weekend Selfcare Retraite. 

“Ga voor goud in je leven door aligned te zijn met wie je werkelijk bent.”

IK HELP JE GRAAG MAAR CHECK EVEN HIERONDER OF HET MENTORING PROGRAMMA IETS VOOR JOU IS

Leila Claassens

Hi, ik ben Leila

Levens veranderen en bedrijven mooier maken is wat ik doe

Mijn intuïtieve leiderschapsprogramma’s, Empowerment- en Manifestatie mentoring inspireren en motiveren (high-level) vrouwelijke ondernemers en professionals met een druk bestaan het ‘hoe het hoort’ stigma te doorbreken.

Door jou te leren connecten met je authentieke kern word je vanzelf die zelfverzekerde en krachtige vrouw die haar eigen pad bewandelt, krachtige keuzes durft te maken en leiding geeft met impact. Vrijheid is wat je ervoor terugkrijgt.

Spiritueel op Sneakers

Mijn aanpak; strategie, mindset en spiritualiteit combineren met een flinke dosis humor. Dit werkt magisch en als een tierelier. Ik lach en ik leef, ik dans en vier het leven.  En ik gun jou dit ook.  Een leven in overvloed, vrijheid en met heel veel plezier en ontspanning.

Manage Your Mind & Trust Your Intuition!

Dit mentoring programma is wel voor jou als jij:

N

Een leven en werkt hebt dat vooral draait om anderen. Bijvoorbeeld je hebt een druk gezin en daarnaast run je ook nog een succesvol bedrijf of ben je executive/manager binnen een organisatie.

N

De versie van jezelf die je vandaag bent is klaar om los te laten wie ze denkt te moeten zijn en is er klaar voor om het pad te bewandelen om te zijn wie ze is.

N

Meer impact wilt maken in je leven en je werk. Niet door vanuit wilskracht maar vanuit zielskracht te werken.

N

Je wilt niks anders dan je innerlijke criticus de mond snoeren en vanuit vertrouwen leven en ervaren dat dit ook kan. 

N

,Je vindt het vermoeiend om constant concessies te moeten doen, je wilt op je eigen voorwaarden jouw leven en werk inrichten. 

N

Je bent op zoek naar iets dat verder gaat dan ‘intellectueel’ begrijpen om overtuigingen te integreren die je helpen om jouw verlangens aan te trekken in plaats van na te jagen.

Dit mentoring programma is niet voor jou als jij:

M

Je niet bereid bent om in ACTIE te komen. Ik laat jou zien hoe het slimmer, makkelijker kan gaan en jij zet de stappen, zodat je het ook zelf kan ervaren. 

M

Je op zoek bent naar een coach die je zegt wat jij wilt horen ook al weet je dat je daarmee niet ver komt. Ik ben die eerlijke en inspirerende chearleader en kick ass mentor die jouw leven mooier wilt maken. 

M

Geen commitment kunt opbrengen of keuzes durft te maken om 100% voor jezelf te kiezen. Je denkt nog steeds dat je eerst anderen voor moet laten. Dat je niet weet hoe of welke keuzes je moet maken is wat anders, dat ga je leren. 

M

Je helemaal van slag raakt door het woord F*CK. Ik ben dan wel spiritueel maar wel op sneakers, dus met beide benen op de grond, lekker nuchter en gebruik af en toe wel een scheldwoord ja. 

M

Je echt he-le-maal niet openstaat voor thema’s als het Universum, Boeddha, De Wet van de aantrekingskracht en niet gelooft in energie levels.

– DON’T BE AFRAID OF CHANGE. BE AFRAID OF STAYING THE SAME –

Kies jouw Mentorship en laten we het GEWOON DOEN!

 

3 maanden
FEMININE POWER Mentorship

N

3 maanden lang 1:1 Maatwerk Mentorship by Leila herself 

N

Kick-off Power sessie waarin we samen doelen stellen

N

Maandelijkse dieptegesprek van 1,5 uur

N

Wekelijkse accountability-check in met persoonlijke feedback

N

Afgestemde praktische tools en oefeningen

N

Actieve begeleiding gedurende de gehele periode via mail of whatsapp. 

N

Audio + live visualisaties en meditaties.

N

Lessen van de Wet van de Aantrekingskracht & Het Universum

BONUS:

N

Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

Jouw investering: €3300,- (excl. btw) – Betalen in termijnen mogelijk –

 

6 maanden
FEMININE POWER Mentorship

N

6 maanden lang 1:1 Maatwerk Mentorship by Leila herself

N

Kick-off Power sessie waarin we samen doelen stellen

N

Maandelijkse dieptegesprek van 1,5 uur

N

Wekelijkse accountability-check in met persoonlijke feedback

N

Afgestemde praktische tools en oefeningen

N

Actieve begeleiding gedurende de gehele periode via mail of whatsapp. 

N

Audio + live visualisaties en meditaties.

N

Lessen van de Wet van de Aantrekingskracht & Het Universum

BONUS:

N

Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

N

Deelname aan de Radical One-day Selfcare Retraite.  

Jouw investering: €6300,- excl. btw — Betalen in termijnen mogelijk-

 

1-jarig
FEMININE POWER Mentorship

N

12 maanden lang 1:1 Maatwerk Mentorship by Leila herself

N

Kick-off Power sessie waarin we samen doelen stellen

N

10 Maandelijkse dieptegesprek van 1,5 uur 

N

Wekelijkse accountability-check in met persoonlijke feedback

N

Afgestemde praktische tools en oefeningen

N

Actieve begeleiding gedurende de gehele periode via mail of whatsapp. 

N

Audio + live visualisaties en meditaties.

N

Lessen van de Wet van de Aantrekingskracht & Het Universum

BONUS:

N

Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

N

Deelname aan de Radical One-day Selfcare Retraite.  

N

Deelname aan de Radical Weekend Selfcare Retraite. 

Jouw investering: €10.000,- excl. btw – Betalen in termijnen mogelijk –

 

Antwoord op de veelgestelde vragen vind je hieronder:

Ik ben mega enthousiast en wil graag deelnemen maar hoe nu verder?

De eerste stap naar jouw nieuwe leven is gezet. Super tof. Maar hoe nu verder ?

1) Vuld het aanmeldformulier in door op een van de groene knoppen te klikken.

2) Zodra ik het aanmeldformulier heb ontvangen, laat ik je weten of we stap 3 kunnen inzetten.

3) Powercall plannen waar we nader kennis met elkaar maken. Deze Powercall is online via Teams/Zoom/Skype.

4) Na deze Powercall weet je of ik je zal feliciteren met jouw deelname aan het unieke Feminine Power Mentorship Programma.

 

 

Ik ben geen (succesvolle) ondernemer kan ik me dan toch aanmelden voor het Mentorship Programma?

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor het Feminine Power Mentorship programma. Let wel op: Niet iedereen wordt toegelaten. Je doorloopt een selectie procedure, deze bestaat uit het invullen van het aanmeldformulier en een Powercall gesprek met Leila.

 

Waarom is er een selectie procedure?

Ik sta voor kwaliteit en oprechte aandacht. Daarom heb ik per maand maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, zodat ik dit ook kan waarmaken. Jouw tijd en mijn tijd is ontzettend kostbaar dus als we samen werken wil ik dat jij in die tijd alles eruit haalt wat er in het Mentorship programma zit; mijn kennis, de tools, inzichten, lessen en daar wil je ook alle tijd voor geven. 

Daarnaast werk ik gewoon heel graag met bevlogen klanten, waarvan de wil, inzet en bereidwilligheid groot is om het programma te volgen dat jouw leven kan transformeren naar iets mooiers dan je zelf ooit kunt bedneken. Want ook jij kan je jouw f*cing geweldig leven leiden, daar ben ik van overtuigd.

 

Wat is het verschil tussen een 3 maande, 6 maanden en 1 jarig Mentorship Programma?

Naast de bonussen die je kan lezen bij de duur van het programma ontvang je natuurlijk hoe langer ik met jou mee mag lopen hoe meer kennis en inzichten om jouw leven te transformeren. 

Je kunt het ook zo zien:

Tijdens het 3 maanden programma ontvang je de belangrijkse basis tools om leiderschap te pakken over jouw mind en intuïtie om jouw droomleven te manifesteren.

Tijdens het 6 maanden programma, zullen we een stap verder gaan en het stappenplan gaan implementeren.

Tijdens het 1 jarig programma gaan we nog een stap verder en zal ik naast jou lopen en daar bijsturen waar ik zie dat je van je pad afgaat. Je zal jouw leven naar The Next Level brengen. 

En welk programmaduur je ook kiest: I’VE GOT YOUR BACK!

Waar en wanneer vinden de dieptegesprekken plaats?

De dieptegesprekken van 1.5 uur kunnen live  bij mij op kantoor in Breda gehouden worden of live via Zoom/Teams/Skype. De data en tijdstippen van de sessies plannen we samen in overleg.

Ik wil heel graag meedoen maar ik vind het ook mega spannend, wat moet ik doen?

Ik neem je mee in mijn proces hoe ik zo’n beslissing neem. Ik luister naar mijn intuïtie en vaak krijg ik al gelijk door of ik het wel of niet moet doen.

Maar soms kan ik wat extra hulp gebruiken en  dan leg ik mijn rechterhand op mijn hart en mijn linkerhand op mijn onderbuik. Ik neem 3 diepe ademhalingen en voel ik dat alles wat ik heb gelezen met mij resoneert en de coach/trainer mij een goed gevoel geeft dan ga ik ervoor. Punt! 🙏🏽 Trust your guts and take the leap!

Ik wil graag aan de slag maar ik twijfel nog.

Waar twijfel je precies over? Of het programma bij je aansluit, of ik de juiste coach ben voor jou, of dit de juiste tijd is om het mentorship te volgen?

Kijk, ik werk het liefst met mensen die er 100% van overtuigd zijn dat ik en dit Mentorship programma ze kan helpen.

Twijfel is iets wat komt uit verminderde zelfvertrouwen in jezelf. Je duft het nog niet toe te laten.  En ik ken het he?! want ik heb het ook gehad. Ik had maar 1 iemand nodig die in mij geloofde dat ik het in mij had. Dus misschien ben ik wel diegene voor jou.

Slaap er nog een nachtje over of deel jouw twijfel door een mail te sturen naar leila@manifestyourdreamlife.nl en dan zal ik je eerlijk aangeven of het een goed plan is om samen te werken.

De One-day retreat en het weekend Retreat waar en wanneer vinden die plaatst?

Zodra jij toegelaten wordt tot het 6 maanden of het 1 jarige Mentorhsip Programma, ontvang je alle info met betrekking tot de retreats.

De one- day retreats vinden per jaar vaker plaats dus altijd een dag waar jij bij kan zijn.

En de Weekend retreats zullen op tijd doorgegeven worden, zodat je het thuisfront op tijd kunt inlichten.

Beide retreats worden ergens in de BENELUX gehouden. Surprise! Surprise! #zinin

 

Is er ook een betalingsregeling mogelijk?

Dat is mogelijk. Meld dit even op jouw aanmeldformulier. 

 

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me dan een mail: leila@manifestyourdreamlife.nl en ik neem op werkdagen binnen 48 uur contact met je op.

Woman, Are You Ready To Unleash Your FEMININE POWER?