UNLEASH YOUR
FEMININE POWER
&
STEP INTO
YOUR DESTINY

Nieuw 1 op 1 Mentorship programma voor de soul gedreven, ambitieuze, hardwerkende vrouw met een druk bestaan, die aan alles voelt dat het nu tijd is om zichzelf te (her)ontdekken. Zij is op zoek naar meer diepgang, rust en betekenis in haar leven.

 

3 maanden om los te breken uit de kaders, trouw te blijven aan jezelf, jouw vrouwelijke kracht en leiderschap te ervaren en om een magneet te worden voor alles waar je stiekem al jaren van droomt.

 

"
Feminine Power

Laat me eens raden –
Jij bent hier omdat ….

N

Je het op papier best goed voor elkaar hebt. Je omgeving ziet je als de succesvolle onderneemster of zakenvrouw. Maar voor jou voelt het helemaal niet zo. 

N

Je hebt al die jaren op wilskracht je successen behaald. En al dat harde werken heeft je een goed gevulde bankrekening opgeleverd maar van binnen voel je je verdomd leeg.

N

Je in je zakelijk leven een echte goalgetter bent, je gaat er altijd voor maar privè heb je het gevoel dat je jezelf (onbewust) onderaan je to do list zet. Je neemt genoegen met minder. Minder tijd voor jezelf, minder dingen doen die je écht energie geven, minder rust en vooral minder jezelf zijn. 

N

Je leeft in een wereld van overvloed maar je verlangt naar diepere, meer authentieke connecties met anderen en jezelf

N

Je voelt je geroepen om een nieuw project, samenwerking of carrière te beginnen. Iets nieuws waar het draait om verbinding, voldoening en impact maken maar ergens durf je die stap niet te zetten, want je weet wat je nu hebt en je weet niet wat je ervoor terugkrijgt…

N

Je wordt gezien als een topvrouw maar ergens voel jij je helemaal niet zo top, want je sterk houden wanneer je merkt dat je oude patronen en belemmerende gedachten naar boven komen is best vermoeiend en uitputtend. 

Als je een van deze ervaringen of verlangens hebt, is het goede nieuws dat je niet de enige bent. De meeste soul gedreven ambitieuze vrouwen die hard werken en een druk bestaan hebben voelen zich zo.

Dit was ook mijn eigen persoonlijke ervaring, voordat ik ontdekte hoe ik toegang kon krijgen tot mijn FEMININE Power, en ik heb het zelf meegemaakt en gezien bij de vrouwen met wie ik sindsdien heb gewerkt.

De meesten van ons werken al jaren aan zichzelf om meer rust te creëren, balans te vinden en betere relaties te hebben. En hoewel we in de loop der jaren langzaam en gestaag vooruitgang hebben geboekt, voelen we ons nog steeds rusteloos en snakken we naar iets meer… naar het creeren van een dieper gevoel van zingeving en betekenis en waardevolle doelen in het leven bereiken.

Het is tijd om van dit rusteloze gevoel af te komen. Het is tijd om het succes, geluk en je authentieke FEMININE kracht te bevrijden ….. vind je ook niet?

Rise. Shine. Power Up.

JOUW FEMININE POWER is de vrouwelijke kracht die je zal ondersteunen om te manifesteren wat jij wilt en te zijn wie jij in je kern bent, zodat je de kracht hebt om:

Je leven te leven op jouw voorwaarden en zonder concessies, zodat je voortaan een evenwichtig leven leidt.

Je zelfverzekerd voelen om zichtbaar en gezien te worden met als resultaat erkend te worden voor wat jij deelt en de wereld inbrengt.

Je “genius” te ontdekken, zodat je je eigen bedrijf kunt starten, minder gaat werken, nieuwe carrière of opleiding volgen of je “sweet spot” aan te zetten om je dromen te vervullen.

Je gesteund en geliefd te voelen door alle mensen die dicht bij je staan ​​en het vertrouwen te hebben om verbindingen aan te gaan en hulp aan te nemen bij alles wat je aan het creëren bent.

Een onbegrensde energie te hebben na het doorbreken van onderliggende obstakels die bijdragen aan stress, angst of het gevoel niet aligned te zijn, zodat je eindelijk naar je verlangens gaat leven.. 

“Het activeren van jouw Feminine Navigatiesysteem is niet moeilijk je moet alleen weten hoe je deze moet instellen.”

– Leila Claassens –

Lees hier wat deze soul gedreven en ambitieuze dames van een samenwerking met mij vonden:

 

 

“Ik heb stappen gemaakt richting het maken van keuzes voor meer ruimte”

“Toen ik bij Leila aanklopte wist ik niet hoe ik echte keuzes kon maken in mijn leven. Ik zag niet in hoe ik dit moest doen. Tijdens het traject heb ik stappen gemaakt richting het maken van keuzes voor meer ruimte. De resultaten na afloop van het 1 op 1 Feminine Power Programma zijn keuze gemaakt om groot in te zetten en het woord manifesteren in al zijn facetten opnemen en uitvoeren (and still in Progress). Het fijne aan Leila en het gehele traject is dat we zijn heel verschillend en toch kon Leila dingen bij mij aanwijzen waar ik op dat moment nodig had. Ik raad het traject zeker aan en geef het 5 sterren.”

Suzanne Broers – Verticaal Moestuinieren

Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik mijn eigen business”

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business! Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila!”

Lynsey Beijnen – Beyoutiful

“Meer zelfvertrouwen en rust in mijn leven en ik sta dichter bij mezelf”

Toen ik bij Leila aankwam was ik echt een hoopje ellende. Ik stond op een kruispunt in mijn leven en ik wist niet zo goed welke kant ik nou op moest. Ik wat uitgeput omdat ik altijd aan sta en maar door ga. Met een gezin en bedrijf kon ik voor mijn gevoel ook niet anders. Met dank aan Leila flink wijzer geworden betreft de stappen die ik in mijn leven wil zetten. Ook heeft Leila mij geholpen bij het vergroten van mijn zelfvertrouwen, het creëren van rust (elke dag) en veel dichter bij mezelf te staan wanneer ik keuzes wil maken. Het resultaat na het Feminine Power Programma is dat ik me veel vrijer voel, veer meer durf en veel meer aligned ben met wie ik ben. Leila heeft mij hier echt heel erg in geholpen, ze stelt de juiste vragen, is erg inspirerend en heeft een positieve vibe! Ik raad het Feminine Power Programma zeker aan.

Carla B. – Social Media strategist & Copywriter

“Ik heb een prachtig huis kunnen kopen waar ik alleen maar van kon dromen”

“Ik heb een prachtig huis kunnen kopen waar ik alleen maar van kon dromen. Leila heeft mij leren manifesteren en nu woon ik samen met mijn man en kinderen in ons droomhuis. Echt zo waanzinnig dit.”

Meryam  A. – Afdelingsmanager

“Ik heb nu een business waar ik echt van hou”

Sinds ik met Leila ben gaan samenwerken. Heb ik een business gecreëerd waar ik echt van hou. Omdat ik van Leila heb geleerd hoe ik mijn eigen pad kan en mag bewandelen. Het hoeft niet zoals het hoort maar het mag zoals ik wil. En dat werpt al gelijk zijn vruchten af, want de klanten komen nu naar mij.

Sophie van der Laan

“Mijn relatie is sterker en voelt echter”

Wow, wat een verschil, het Unleash Your Feminine Power Programma heeft gezorgd voor meer diepgang en verbinding in mijn leven.

Monique

Feminine Power Programma

Welkom bij mijn
Feminine Power Programma

In 3 maanden tijd, ontdek je jouw vrouwelijke kracht die je zal ondersteunen om:

N

Succesvol te zijn NIET door harder te werken en meer te doen, maar door je te verbinden met je intuïtie en je stralende, authentieke en evenwichtige IK. 

N

Je een gevoel van authentiek vertrouwen te geven, zodat je de middelen en voorwaarden voor jezelf gaat creëren die JIJ nodig hebt om je happy en energiek te voelen.

N

Helemaal aligned zijn met je diepere waarheid van wie je bent en het verhaal achter jouw power.

N

Zonder concessies te hoeven doen tijd voor jezelf creëren om meer rust en ontspanning te ervaren.

N

Jezelf te zijn op een manier waarbij je op een veel diepere level een band kunt creëren met je familie, je partner, je kinderen en je omgeving, zodat ook zij gaan groeien en bloeien.

N

Blokkades te doorbreken, zoals wat anderen van je vinden, zodat je Selfcare en (Self) love moeiteloos kunt ontvangen en ervaren.

Extra:

N

Je voelt je spiritueel verbonden en afgestemd op je eigen innerlijke kompas waardoor je een sterke band ontwikkelt met je intuïtie.

Praktische informatie


3 maanden
FEMININE POWER programma

N

Om de week een 1 op 1 sessie van 1 uur (5x online of live), waar we de diepte ingaan en zorgen voor meer diepgang, vertrouwen en verbinding aligned met jouw échte ik en je verlangens.

N

1 keer per maand een energetische/lichaamswerk sessie van 1,5 uur (3x live) waar we zorgen voor meer rust, ontspanning en energie.

N

Actieve begeleiding gedurende de gehele periode. Dit zorgt voor meer focus, inzichten en antwoorden bij jouw persoonlijke en zakelijke groei en succes.

N

Audio Visualisaties en meditaties om jou op een dieper level te laten integreren met je zielsmissie.

N

3 maanden lang bruisende energie en wijze kennis van mij. Ik zal je tijdens jouw proces bijstaan en precies aanvoelen wat jij nodig hebt om samen tot een geweldig resultaat te komen. 

BONUS:

N

Toegang tot de Freedom Starter Kit, waar je alle tools ontvangt om met je vrouwelijke kracht meer vrijheid en zelfliefde te creëren in je drukke dagelijkse leven.

N

Deelname aan de Radical Selfcare Retraite. Op een prachtige locatie aan zee in Nederland waar we een weekend lang in de watten worden gelegd, genieten van alle luxe om ons heen en de inspirerende ontmoetingen. Dit weekend staat in het teken van RELAXED * RECHARGE * RECONNECT 

Feminine Power Programma

“Ga voor goud in je leven door aligned te zijn met wie je werkelijk bent.”

Leila Claassens

Hi, ik ben Leila

Levens veranderen en bedrijven mooier maken is wat ik doe

Mijn intuïtieve leiderschapsprogramma’s, Empowerment- en Manifestatie mentoring inspireren en motiveren (high-level) vrouwelijke ondernemers en professionals met een druk bestaan het ‘hoe het heurt’ stigma te doorbreken.

Door jou te leren connecten met je authentieke kern word je vanzelf die zelfverzekerde en krachtige vrouw die haar eigen pad bewandelt, krachtige keuzes durft te maken en leiding geeft met impact. Vrijheid is wat je ervoor terugkrijgt.

Spiritueel op Sneakers

Mijn aanpak; strategie, mindset en spiritualiteit combineren met een flinke dosis humor. Dit werkt magisch en als een tierelier. Ik lach en ik leef, ik dans en vier het leven.  En ik gun jou dit ook.  Een leven in overvloed, vrijheid en met heel veel plezier en ontspanning.

Manage Your Mind & Trust Your Intuition!

“Step into your Feminine Power and Aim Higher”

Jouw investering

€3333,- (excl. Btw)

Klinkt het UNLEASH YOUR FEMININE POWER PROGRAMMA jou als muziek in de oren? Voel je dat ik je kan helpen en resoneert datgene waar ik voor sta met jou?

Dan nodig ik je bij deze uit om je hieronder aan te melden. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken, wanneer jij gaat leven en leiden vanuit jouw authentieke zelf èn je vrouwelijke power. 

Antwoord op de veelgestelde vragen vind je hieronder:

Ik ben geen ondernemer kan ik me dan toch aanmelden voor het programma?

Iedereen is welkom om zich aan te melden voor het Feminine Power Programma. Let wel op: Niet iedereen wordt toegelaten. Na ontvangst van je aanmeldformulier en onze Powercall, ontvang je binnen 24 uur of je deel kunt nemen aan het programma.

Waar wordt er opgelet bij de toelating: hoe groot is je wil, je inzet en bereidwililgheid om het programma te gaan volgen dat jouw leven kan transformeren naar iets mooiers dan je zelf ooit kunt bedenken. Want ook jij kan je droomleven gaat leven, daar ben ik van overtuigd.

Ik wil heel graag meedoen maar ik vind het ook spannend, wat moet ik doen?

Ik neem je mee in mijn proces hoe ik zo’n beslissing neem. Ik luister naar mijn intuitie en vaak krijg ik al gelijk door of ik het wel. ofniet moet doen.

Maar soms kan ik wat extra hulp gebruiken en  dan leg ik mijn rechterhand op mijn hart en mijn linkerhand op mijn onderbuik. Ik neem 3 diepe ademhalingen en voel ik dat alles wat ik heb gelezen met mij resoneert en de coach/trainer mij een goed gevoel geeft dan ga ik ervoor. Punt! 🙏🏽 Trust your guts and take the leap!

Waar en wanneer vinden de Live sessies plaats?

De Live sessies worden bij mij op kantoor gehouden in Breda. In overleg is een sessie via Skype/Zoom ook mogelijk. De data en tijdstippen van de sessies plannen we samen in overleg.

Is er ook een betalingsregeling mogelijk?

Ja hoor. Mocht je de investering van €2777,- niet in 1x kunnen voldoen dan is het mogelijk om het bedrag in 4 termijnen van €700,- te voldoen. 

* alle prijzen zijn excl. btw

 

Ik wil graag aan de slag maar ik twijfel nog.

Uuuuh…. Is dit ook niet de reden dat je nog steeds niet dat droomleven, droombusiness/carrière hebt? Dat je nog ni

Dit heeft allemaal te maken met het vertrouwen in jezelf. Je duft het nog niet toe te laten.  En ik ken het he?! want ik heb het ook gehad.

Maar samen gaan wij die Feminine navigatie van jou aanzetten en je connecten met je authentieke zelf, zodat jij die krachtige en moedige vrouw bent die keuzes en impact durft te maken. In life & business. I have your back!

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Heb je nog vragen of is er iets niet duidelijk over het programma? Vraag dan een gratis Clarity Coach Call aan in mijn agenda.

https://calendly.com/manifestyourdreamlife/clarity-coach-call

 

Of stel je vraag via: leila@manifestyourdreamlife.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Ready to unleash your FEMININE POWER?