ben jij op zoek naar meer Fun, focus & structuur in je leven?

dan is het geen toeval dat jij op mijn website terecht bent gekomen!

bekijk hieronder mijn video en laat me weten wat ik voor jou kan doen.

 Jij bent iemand die vol ambitie zit, jouw ambitie is jouw kracht. Je bent een bevlogen en ondernemende vrouw. En thuis ben jij degene die alle ballen hoog probeert te houden. Vaak lukt dat ook wel maar de laatste tijd minder. Want wat je merkt is dat je: 

 

🔷 geen of te weinig tijd hebt voor vrienden en familie

🔷 constant gestuurd wordt door je agenda, de tijd en je omgeving

🔷 geen energie hebt voor de leuke dingen in je leven

 

Je weet dat er iets moet veranderen maar je weet niet precies hoe je dit moet aanpakken. Want waarschijnlijk denk je nu: Ja, ik wil heel graag een vrijer en relaxter leven maar waar moet ik beginnen? Of wat moet ik er voor doen en laten? Of wat een gedoe weer moet ik mijn dagritme (weer) omgooien. Ik zal je gelijk even uit je nachtmerrie halen 😉

Het is écht te doen; jouw drukke leven wat jou nu zoveel tijd en energie kost zal straks een vrijer en relaxter leven zijn, zonder dat je er alles voor hoeft om te gooien, zonder jezelf anders voor te doen en zonder dat je er consessies voor hoeft te doen. Jij krijgt straks tools van mij, waarmee je leert weet hoe je al die rollen die je vervult kunt combineren en hoe jij door meer fun, focus en structuur in je leven te creëren, al je mooie dromen en doelen kunt bereiken.

Vaarwel druk, druk, druk en welkom fun, fun, fun.

Waar heb jij momemteel behoefte aan? Ik help je graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hebben we niet allemaal een mooie droom of ambitie waar we iets mee willen, maar 1000 excuses om er niets mee te doen?

 

gun jij jezelf ook een vrijer en relaxter leven?  

 

Deze topvrouwen zijn je voor geweest!

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training” Rilana Maas | Liefdescoach

www.wareliefdevooraltijd.nl

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan. ” Manon de Laat | Office Assistant

“Leila’s enthousiasme en energie maken je blij. Haar inzichten zijn boeiend en zetten je aan het denken. Ze deelt haar kennis met je op een no-nonsens, praktische en inspirerende manier. Haar video’s zijn altijd leuk om naar te kijken en ze geeft je waardevolle tips, zodat je stilaan meer gaat schitteren als jezelf:) ”

Fany van Hemelen | Werkzaam in de Zorgsector

Waar heb jij momemteel behoefte aan? Ik help je graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEILA

Ik help en begeleid bevlogen en ondernemende vrouwen met een druk & gehaast leven aan meer Fun, Focus en Structuur, zodat ze een leuker, vrijer en relaxter leven kunnen leiden én hun mooiste dromen en doelen kunnen bereiken.

 

GET INSPIRED 

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

 

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest