Focus & Feelgood Boost Strategie (1 dag)

1 op 1 coaching

Tijdens deze LIVE dag, gaan we samen 1 op 1 effectief en intensief aan de slag. Je leert om krachtige keuzes te maken voor meer focus en overzicht in jouw bedrijf. Na deze LIVE dag voel jij je opgelucht, geïnspireerd en gemotiveerd en weet jij exact wat voor impact je gaat maken met de stappen die je gaat zetten in je bedrijf.

Focus & feelgood master Traject 

1 op 1 VIP Coaching

Dit exclusieve coachtraject is bedoeld voor de bevlogen topvrouw, onderneemster, professional en werkende moeder, die intensief 1 op 1 met mij aan de slag wil gaan.

Ik help je bij het creëren van meer helderheid, overzicht & focus in je werk en in je leven, zodat je jouw dromen en doelen gaat realiseren op een manier die goed voelt. Dit is het traject voor iedere vrouw die naast een succesvoller bedrijf of carrière ook een leven vol plezier en geluk wilt. 

Creëer jouw droomleven 

ONLINE Coaching PROGRAMMA

Heb jij ook een prachtige droom waar je iets mee wil maar 1000 excuses om er niks mee te doen of wil je ontdekken wat jouw droom, verlangen of doel in het leven is? 

Dit kick-ass online coaching programma zorgt ervoor dat je  in actie komt. Met mijn 7-stappenplan, begeleiding en support ga jij vol energie en aandacht je mooiste droomleven creëren. Start: januari 2019. Wil jij op de hoogte gehouden worden en profiteren van de Super launch korting? 

Access bars® consciousness

Behandeling

Access Bars is een energetisch lichaamswerk behandeling. De Bars zijn 32 punten op je hoofd. Die punten kun je zien als toegangspunten. Toegangspunten tot je gedachten, overtuigingen, beperkingen, blokkades, verwachtingen en invloeden van anderen. 

Ze bepalen hoe je moet leven en denken. Omdat het zo is. Omdat het zo hoort. Omdat het ooit zo was.

Maar wat als dat niet meer zo zou hoeven zijn? Als je meer zou ontspannen, meer energie zou ervaren, beter zou kunnen slapen en beter dingen kon loslaten?

FEELGOOD YOGA RETRAITE

5 daagse retraite in Portugal

‘Mind yourself & your business’ dat is het thema van deze 5 daagse retraite speciaal voor de ondernemende en hard werkende vrouw. Tijdens deze retraite zetten we jou en je bedrijf op een positieve manier op de eerste plaats en helpen we je om ontspannen te ondernemen. 

Je leert gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers kennen waar je mee kunt sparren, je neemt deel aan een Yoga workshop en diverse masterclasses,  die je helpen bewuster te leven en te ondernemen op een manier die bij jou past en goed voelt. Er is ook genoeg tijd voor jou om de mooie omgeving te ontdekken. Zon, zee en strand gegarandeerd. 

Hebben we niet allemaal een mooie droom of ambitie waar we iets mee willen, maar 1000 excuses om er niets mee te doen?

 

Pin It on Pinterest