Het is geen toeval dat jij op mijn website terecht bent gekomen..;-) Ik ben er voor je!

Waar kan ik je bij helpen?

Vind jij het lastig om bepaalde situaties te veranderen, omdat je niet de juiste tools hebt? Zou jij meer inzicht willen krijgen in wat je doet en waarom je bepaalde dingen doet? Wil jij een werkende strategie ontvangen voor meer structuur in je (werk)dag en leren hoe je je tijd nog beter kunt managen? Zou je het liefst willen dat er iemand met een helicopterview naar jouw keuzes en mogelijkheden kijkt? Zou je graag fysiek, mentaal en emotioneel in balans willen komen? Wil jij vaker bewust zijn van je energie en leren hoe je dromen en verlangens kunt manifesteren?

Ik ben Leila, Feelgood coach, Life coach, trainer & inspirator uit Breda en ik ga jou helpen. Jij gaat meer ontspannen en in balans leven en werken, samen zorgen we ervoor dat je grip krijgt op je (vrije) tijd, energie en mindset. We gaan samen werken aan jouw Feelgood Lifestyle! Want wat jouw passie, ambitie of droomdoel ook is, als jij niet lekker in je vel zit, komt er helemaal niks van al je mooie plannen, ideeën en ambities terecht.

Ik nodig je uit om mijn onderstaande aanbod te bekijken en je te laten inspireren! Ik help je graag!

Wat kan ik voor je doen?

💙 1 op 1 Life coaching; Ik coach je op het gebied van persoonlijk leiderschap, hoe je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven, hoe je situaties kunt veranderen en hoe je jezelf naar ‘the next level’ kunt tillen, zodat je zaken op een makkelijke manier voor elkaar krijgt. En we kijken naar waar jij nu staat, waar je naar toe wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Wil je echt resultaat, geen smoesjes en in de actie stand gezet worden? Dan ben ik je Life coach!

💙 Access Bars Consciousness; een techniek die ervoor zorgt dat jij al je overtuigingen, belemmeringen en obstakels die je in je onderbewustzijn hebt zitten, kwijt raakt, zodat je bewuster bent in het dagelijks leven en het leven creëert dat je werkelijk wenst. Klik hier voor het aanvragen van meer informatie of het plannen van een afspraak.

💙 Online Coaching programma; Het ‘Manifest your Dreamlife’ Online Coaching programma is ontwikkeld om je te helpen je droomdoel te ontdekken, manifesteren en te gaan leven. In december 2017 heb ik het programma succesvol afgerond met een leuke groep gedreven en ambitieuze vrouwen. Wil jij meedoen? Schrijf je hier in om op de hoogte gehouden te worden voor de ronde in 2018!

💙 Events/workshops; Daarnaast geef ik regelmatig events/workshops, waar ik gebruik maak van meditatie, mindfullness en yoga. Tools die je Body, Mind & Soul een boost geven en versterken. Inspirerende ontmoetingen met gelijkgestemde. Hier vind je het eerstvolgende event/workshop.

💙 Feelgood op de werkvloer training; ik geef trainingen/masterclasses aan bedrijven die hun medewerkers, zowel thuis als op het werk een gezond en gelukkig leven gunnen. Ben jij een medewerker of (team)manager die dit ook belangrijk vind? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en mijn trajecten op maat.

💙 Coffee Coach Call: Wil jij een keer gratis en vrijblijvend brainstormen over jouw situatie of heb je een persoonlijke vraag die je met mij wilt delen? Stuur me een mail en dan spreek ik je snel!

💙 Inspirerende trainingen/challenges: Online of Live, je leert hoe je een gezonde balans kunt creëren tussen je werk en je privé leven. Ook nodig ik graag gast sprekers uit, die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, bijv. een vitaliteitscoach of relatiecoach. Alles om jouw leven een boost te geven en mooier te maken. Bijzonder en inspirerend. Benieuwd waar de ‘Give Yourself a Break’ challenge over ging? Neem hier een kijkje. 

gun jij jezelf ook je mooiste droomleven?

 

Deze dames zijn je voor geweest

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training” Rilana Maas | Liefdescoach

www.wareliefdevooraltijd.nl

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan. ” Manon de Laat | Office Assistant

“Leila’s enthousiasme en energie maken je blij. Haar inzichten zijn boeiend en zetten je aan het denken. Ze deelt haar kennis met je op een no-nonsens, praktische en inspirerende manier. Haar video’s zijn altijd leuk om naar te kijken en ze geeft je waardevolle tips, zodat je stilaan meer gaat schitteren als jezelf:) ”

Fany van Hemelen | Werkzaam in de Zorgsector

 

dream it | plan it | live it

Hebben we niet allemaal een mooie droom of ambitie waar we iets mee willen, maar 1000 excuses om er niets mee te doen?

Klik hieronder voor een vrijblijvende coffee coach call!

 

LEILA

Helpt bevlogen, drukbezette vrouwen aan een Feelgood Lifestyle | Meer rust en ruimte in je hoofd en in je leven op persoonlijk en zakelijk vlak| Gemak, geluk en succes | Maak je dromen waar!

 

LET'S CONNECT

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

 

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest