Ben jij een bevlogen en ondernemende topvrouw?

WIL jij MINDER STRESS EN meer Fun & focus in je (TE) DRUKKE leven?

wil jij geÏnspireerd & gemotiveerd WORDEN en leren van andere topvrouwen?

dan is het geen toeval dat jij op mijn website terecht bent gekomen!

bekijk hieronder mijn video en laat me weten wat ik voor jou kan doen.

LIVE THE LIFE YOU LOVE,

LIVE THE FEELGOOD LIFESTYLE!

Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Ik help je graag!

 

Focus & Feelgood Boost Strategie (2,5 uur)

1 op 1 VIP Coaching

Live 1x 2,5 uur 1 op 1 sessie waarin we samen intensief aan de slag gaan om de eerste stappen te zetten naar meer rust, focus en overzicht in jouw leven. Na dit gesprek voel jij je opgelucht, geïnspireerd en gemotiveerd en weet jij exact welke stappen je moet nemen, zodat je meer (innerlijke) rust, tijd en energie ervaart.  

MANIFEST YOUR DREAMLIFE

ONLINE PROGRAMMA

Heb jij ook een prachtige droom waar je iets mee wil maar 1000 excuses om er niks mee te doen? Stel je droom, verlangen of doel niet langer uit maar ga mee op ontdekkingsreis naar jouw mooiste droomleven. 

Ik geef jou alle tools die je nodig hebt om in actie te komen. Met mijn 7-stappenplan en Feelgood support ga jij vol energie en aandacht je mooiste droomleven creëren.

Focus & feelgood master Traject 

1 op 1 VIP Coaching

Dit exclusieve coachtraject is bedoeld voor de bevlogen topvrouw, onderneemster of professional die intensief met mij aan de slag wil gaan. Ik help je bij het creëren van meer  FOCUS, STRUCTUUR & OVERZICHT je werk en in je leven, zodat jij dit keer wél je mooie dromen en doelen gaat realiseren. Vandaag nog!

We voegen er Fun, Feelgood & Zelfcompassie aan toe en jij leeft je WAANZINNIGE droomleven.

Per kwartaal coach ik maar 5 personen, omdat ik mijn klanten de volledige aandacht wil geven. Het traject is Life Changing en daarom erg gewild, dus reserveer je plek vandaag nog.  

Access bars® consciousness

Behandeling

Access Bars is een energetisch lichaamswerk behandeling. De Bars zijn 32 punten op je hoofd. Die punten kun je zien als toegangspunten. Toegangspunten tot je gedachten, overtuigingen, beperkingen, blokkades, verwachtingen en invloeden van anderen. 

Ze bepalen hoe je moet leven en denken. Omdat het zo is. Omdat het zo hoort. Omdat het ooit zo was.

Maar wat als dat niet meer zo zou hoeven zijn? Als je meer zou ontspannen, meer energie zou ervaren, beter zou kunnen slapen en beter dingen kon loslaten?

FEELGOOD YOGA RETRAITE

5 daagse retraite in Portugal

‘Mind yourself & your business’ dat is het thema van deze 5 daagse retraite speciaal voor de ondernemende en hard werkende vrouw. Tijdens deze retraite zetten we jou en je bedrijf op een positieve manier op de eerste plaats en helpen we je om ontspannen te ondernemen. 

Je leert gelijkgestemde vrouwelijke professionals kennen waar je mee kunt sparren, je neemt deel aan een Yoga workshop en diverse activiteiten die je helpen bewuster te leven. En er is ook genoeg tijd voor jou om de mooie omgeving te ontdekken. Zon, Zee en Strand gegarandeerd. 

Hebben we niet allemaal een mooie droom of ambitie waar we iets mee willen, maar 1000 excuses om er niets mee te doen?

 

gun jij jezelf ook een vrijer en relaxter leven?

Met minder stress en meer focus?  

 

Deze topvrouwen zijn je voor geweest!

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training” Rilana Maas | Liefdescoach

www.wareliefdevooraltijd.nl

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan. ” Manon de Laat | Office Assistant

“Leila’s enthousiasme en energie maken je blij. Haar inzichten zijn boeiend en zetten je aan het denken. Ze deelt haar kennis met je op een no-nonsens, praktische en inspirerende manier. Haar video’s zijn altijd leuk om naar te kijken en ze geeft je waardevolle tips, zodat je stilaan meer gaat schitteren als jezelf:) ”

Fany van Hemelen | Werkzaam in de Zorgsector

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

 

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Feelgood inspiratie

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest