Hoe hard je ook je best doet. Het lijkt allemaal geen zin te hebben. Je staat altijd klaar voor anderen. Ze kunnen je altijd bellen, ook ’s avonds als je uitgeput op de bank ligt. Je bent een luisterend oor voor ze. Kortom je bent zo begaan met ze en altijd bezig met de behoeftes van anderen, terwijl die van jou ergens in een hoek liggen weg te kwijnen.

En toch is het niet de schuld van de ander; het is de valkuil van dat eeuwige people pleasen waar jij constant in trapt. En ik kan er over mee praten, want help, ik ben een people pleaser….geweest!

 

BEN JIJ EEN PEOPLE PLEASER?

  • Wil jij iedereen gelukkig maken, maar gaat het ten koste van jezelf?
  • Kun jij geen NEE zeggen?
  • Wil jij altijd aardig gevonden worden?
  • Sta jij voor iedereen klaar, maar vraag je zelf nooit om hulp?
  • Zet jij jezelf altijd op de allerlaatste plaats?

Herkenbaar? Dan ben jij een echte people-pleaser.

 

HOU JEZELF NIET MEER VOOR DE GEK

Je denkt misschien dat je het goed doet maar integendeel. Want het is niet iets wat ten goede komt van jouw geluk en succes. Het houdt je juist tegen om te gaan groeien in je ontwikkeling, zowel persoonlijk als zakelijk. Dus hou jezelf niet meer voor de gek en stop met people – pleasen.

 

GOED NIEUWS

Het goede nieuws is dat je dit ook echt kunt stoppen. Je wilt niet pas stoppen op het moment dat het ten koste van jezelf en je gezondheid gaat. Want dan kan het te laat zijn. Het gaat erom dat jij de leiding neemt, dat jij aangeeft wat je grenzen zijn en dat je verandert, waardoor anderen om je heen vanzelf mee veranderen. Kies voor jezelf en dan pas voor anderen.

Tijdens mijn Online Masterclass leer je hoe je deze grenzen liefdevol kunt stellen. Het wordt een powerful masterclass waar ik ook mijn ervaring als ex-people pleaser met je deel maar nog belangrijker hoe ik er vanaf ben gekomen.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om niet meer te people pleasen maar je echte eigen leader te zijn?

Meld je hier aan voor de Online Masterclass. Deelname is gratis.