LET’S RISE & THRIVE AND LIVE YOUR WILDEST DREAMLIFE

Speciaal voor de missiegedreven vrouwelijke ondernemers die verlangen naar meer vrijheid, succes en ondernemen vanuit hun essentie en authentieke zelf. Op een hoger niveau hun diepste en wildste dromen najagen en manifesteren is wat ze willen.

Jij ook?

STEL JE EENS VOOR…….

…. hoe geweldig het zou zijn om barstensvol zelfvertrouwen je wildste dromen en doelen zonder enige rem te realiseren.

…. hoe je een zinvolle betekenis geeft aan je leven maar ook een positieve impact hebt op het leven van anderen en de wereld om je heen.

…. hoe je obstakels op je pad met gemak overwint. Geen twijfels die knagen, geen last van perfectionisme of het Imposter Syndroom dat je in de weg zit.

…. hoe je meer vrijheid en financieel succes bereikt door slimmer in plaats van harder te werken.

En? hoe voelt dat? GEWELDIG toch?!

Spiritueel op Sneakers

Dare to be the change

Jij ziet het al helemaal voor je en voelt het diep van binnen, Next Level leven, ondernemen en meer impact maken. Het ligt voor het oprapen, maar je kunt er net niet bij.

Een leven waarin je anderen inspireert en een golf van verandering teweegbrengt, niet vanuit wilskracht maar puur vanuit jouw volledige potentieel en innerlijke kracht. En dit terwijl je tegelijkertijd die gevoelens van vrijheid, (financieel) succes, plezier en voldoening ervaart.

In het RISE & THRIVE LEADERSHIP PROGRAM help ik je op weg om echt het verschil te maken en je mooie, wilde dromen te realiseren. Je hebt hiervoor je innerlijke kracht, authenticiteit en wijsheid nodig, kwaliteiten die jij al in je hebt.

Het enige wat we hoeven te doen is die handrem weghalen, – ook wel beperkende overtuigingen en patronen genoemd – en dat innerlijke goud naar boven halen en aan de wereld tonen. 

Don’t be afraid of change. Be afraid of staying the same.

– Leila –

Jouw rem

Ondanks jouw indrukwekkende prestaties, je omgeving die je een krachtige businesswoman en topvrouw vindt, knaagt er nog steeds dat gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt, en daardoor ook niet uit je bedrijf of carrière.

Je hebt twijfels over welke stappen je moet zetten, oude overtuigingen die je tegenhouden, en je voelt je vaak gevangen zitten, omdat je maar niet vooruit komt in wat je écht wilt.

Zelfs met goede resultaten heb je nog steeds die twijfels over je eigen kunnen, is de angst voor falen aanwezig en maak je je zorgen over wat anderen van je denken. Bovendien sta je oog in oog met obstakels, concurrentie en een overweldigende onzekerheid over de beste route naar succes.

Misschien geruststellend voor je: Ongeveer 70% van hoogopgeleide, succesvolle vrouwen worstelt met het Imposter Syndroom. Een van de verschillende soorten “handremmen”. Dit hardnekkige syndroom beïnvloedt je mindset en fluistert onwaarheden in de oren van je innerlijke criticus. Het maakt je onzeker, roept angsten op en vreet energie. Herkenbaar?

Spiritueel op Sneakers

Jouw next level

Jij als ondernemer weet wel hoe marketing, sales en ondernemen werkt. Jij bent immers geen starter meer maar een ervaren, succesvolle ondernemer met een goedlopend bedrijf en prima omzet. En als leider binnen een organisatie overzie je de hele keten. Iedereen binnen de organisatie weet jou altijd te vinden,, omdat je een centrale bron van kennis en inspiratie bent.

Maar of je nou ondernemer of leider bent. Met jouw talenten en vastberadenheid sta je op het randje van een nieuw hoofdstuk. Klaar om te knallen en een megasprong te maken naar dat Next Level waar je stiekem van droomt.

Je weet dat je uit je knusse comfortzone moet stappen, jezelf in de spiegel moet durven aankijken, je stem laten horen en ‘ownership’ nemen over de verantwoordelijkheid die jij hebt. Je vindt het spannend maar je kijkt ook reikhalzend uit naar jouw Next Level.

Je hebt zoveel zin om je volledige potentieel te ontketenen, die oude beperkende gedachten overboord te gooien en jezelf, je bedrijf en carrière naar een hoger niveau te tillen. Je eigen weg bewandelen, trouw blijven aan je authentieke zelf, zonder je te laten leiden door wat anderen ervan vinden of wat je inner criticus je influistert, dat is wat je wilt.

Jouw Next Level is niet alleen financieel succes, maar ook een die een lach tovert op het gezicht van anderen, voldoening geeft en een positieve impact maakt in de wereld om je heen.

Jij streeft naar een evenwichtige levensstijl waarin je je wildste dromen kunt manifesteren en tijd kunt doorbrengen met jezelf, je gezin en vrienden.

YOU CAN HAVE IT ALL! Let’s have some fun!

Welkom bij

RISE & THRIVE LEADERSHIP PROGRAM

MIJN PREMIUM LEIDERSCHAPSPROGRAMMA WAAR STRATEGIE EN SPIRITUALITEIT SAMENKOMEN. KORTOM, EEN TE GEK AVONTUUR VAN 6 MAANDEN WAAR JE EXCLUSIEF SAMENWERKT MET LEILA AAN:

N

het helder krijgen van wie jij van nature bent, jouw kernwaarden en energielevel en wat er nodig is om het “goud” in jou naar boven te halen en te laten stralen.

  N

  het leren luisteren naar je innerlijke stem – je intuïtie – en volledig op die innerlijke leiding te vertrouwen, zodat je betere en krachtige beslissingen kunt nemen ondanks eventuele twijfels en externe invloeden die je pad kunnen kruisen.

   N

   het opstellen van een doordacht en strategisch actieplan voor je business of carrière.  Het is cruciaal om een duidelijk overzicht en concrete stappen te hebben om je business of carrière op hoog niveau te laten groeien en managen.

    N

    hoe je op een positieve manier je business mindset kunt transformeren van belemmerende overtuigingen naar krachtige mentaliteit die je ondersteunt bij het bereiken van je doelen en dromen.

     N

     het beoefenen van de kunst van overgave, zodat je leert om meer met de stroom mee te deinen en minder tegen de stroom in te vechten.

      N

      jou voorbereiden op een magische reis van manifestatie en het maken van grote sprongen in je bedrijf, werk of carriere. We duiken in de wetenschap van manifesteren en ontdekken concrete stappen die je kunt toepassen om elke wens te laten uitkomen. (zonder manifestatie overwhelm).

        

       Het Rise & Thrive Leadership program is géén one-size-fits-all aanpak. Het is een één-op-één custom-made reis, volledig afgestemd op jouw uitdagingen, verlangens en behoeften.

       Het Rise & Thrive Leadership program is ook géén standaard business programma, waarin ik je moet uitleggen wat een funnel is of hoe je een aanbod moet optuigen. Die dans ken jij al, want je bent geen starter meer. Wel zal ik met mijn achtergrond als businesscoach en ervaring als succesvolle ondernemer, jou zeker van waarde zijn. Ik zal me op jouw afstemmen en samen zullen we kijken naar slimme business strategieën die perfect bij jou passen. 

       "Tijdens het traject heb ik keuzes leren maken"

        

       “Toen ik bij Leila kwam kon ik geen echte keuze maken. Ik zag niet hoe ik dit moest doen. Tijdens het traject heb ik stappen gemaakt richting een keuze, keuzes maken voor meer ruimte. Keuze gemaakt om groot in te zetten, het woord manifesteren in al zijn facetten opgenomen en uitgevoerd (and in Progress) “

       Suzanne Broers | Businesspartner Towergarden Nederland

       Veel ondernemers vergeten dat zij het belangrijkste kapitaal zijn in hun bedrijf. Investeer eerst in jou!

       Speciaal

       Wat onderscheidt dit programma?

       N

       Persoonlijke aandacht

       Dit programma is puur voor gepassioneerde, ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leiders ontworpen. Jij krijgt de VIP-behandeling, met persoonlijke begeleiding en support van niemand minder dan Leila zelf. Ze zal haar kennis, ervaring en innerlijke wijsheid aanspreken om jouw groeiraket een flinke duw te geven. 🚀

        N

        Diepgaande inzichten en tools

        Hier ga je volop profijt hebben van Leila’s krachtige inzichten, methodes en tools die ze heeft ontwikkeld als Leiderschapscoach, Empowerment & Manifestatie mentor. Met deze waardevolle tools in de hand zal je snelle en blijvende transformaties doormaken.🛠 

        N

        Resultaatgerichte aanpak

        We hebben het over een programma met een doel. Samen leggen we meetbare mijlpalen vast en je krijgt de ondersteuning en accountability die je nodig hebt om jouw wildste dromen ook écht uit te laten komen.  🎯

        N

        Strategie en energie

        Omdat jij de ruggengraat van je bedrijf bent, volstaat een louter strategisch plan niet. Het innerlijke werk en je intuïtie is net zo cruciaal. Leila smeedt business strategie en mindset samen met energetisch werk om je innerlijke power, business mindset en leiderschap naar een Higher Level status te tillen. ✨

        N

        Simpel en effectief

        Geen gedoe met online academies, accountability buddies, Facebook-groepen en stapels handleidingen. WEL iemand die jou tijdens elke sessie een power-boost geeft, jouw sidekick is, je een spiegel voorhoudt en het beste in je naar boven haalt. Leila gelooft in de term ‘Keep it Stupid Simpel’. Ze zal het simpel, praktisch en effectief voor je maken om stappen te zetten die leiden tot het manifesteren van jouw wildste dromen. 🎬

        N

        Spiritueel op Sneakers

        Leila introduceert je in de wereld van manifesteren, de wet van aantrekking en het universum. Geen saaie, zweverige sessies en abracadabra gedoe, maar juist concrete stappen om te profiteren van de mogelijkheden die het universum ons biedt. De krachten van het universum zijn beschikbaar, dus waarom zouden we er geen gebruik van maken? Samen onderzoeken we op een fun en down-to-earth manier, wat bij jou past en hoe je dit kunt integreren in jouw groei en leiderschap.🔮

        "Ik durf nu te shinen"

         

        “Ik was op een gegeven moment als ondernemer echt de weg kwijt. Ik had geen focus in mijn leven. Met Leila haar hulp heb ik leren loslaten van blokkades en het vinden van mijn kracht. Ik durf nu te shinen. Leila is warm professioneel en spiritueel deskundig, mooie combinatie.”

        Fathma William | Zelfstandige ondernemer

        VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

        Dit programma is niet zomaar voor iedereen! Ik ben selectief met wie ik samenwerk, omdat ik de kwaliteit van mijn werk wil behouden. Ik werk alleen met missiegedreven ondernemers en zakelijke leiders, gepassioneerde CEO’s en visionairs, die streven naar kwaliteit, rendement en echte waarde. En die vastberaden zijn om volle bak te gaan, risico’s durven te nemen en zich focussen op wat ze ermee kunnen winnen, eerder dan op wat het hen zou kunnen kosten.

        Ben jij dit?

        N

        JIj hebt het gevoel dat je in een keurslijf zit en wil op jouw eigen manier verder groeien in je ondernemerschap of carrière maar ook als authentieke vrouw. 

        N

        Je voelt dat er nog meer in je zit, dat je ruimte hebt om meer van jezelf te laten zien. Maar er zijn nog hindernissen te overwinnen, want je ervaart een kloof tussen wie je wilt zijn, wat je wilt bereiken en waar je nu staat.

        N

        Je streeft naar een unieke manier van ondernemen die jou een gevoel van zingeving geeft en tegelijkertijd financiële vrijheid en vrije tijd mogelijk maakt.

        N

        Tijd, geld en energie in jezelf en je succes investeren vind je belangrijk. Je hebt geen “ja-maar” excuusjes, je weet als geen ander dat je volledige verantwoordelijkheid moet nemen voor je gedachten, woorden en daden om resultaat te boeken. 

        N

        Je bent op zoek naar een strategische en energetische life & business partner om inspiratie op te doen niet naar een goeroe die je vertelt wat je moet doen.

        Wat levert een samenwerking met mij op?

        N

        Helderheid in welke concrete stappen te nemen

        N

        Benutten van je volledige potentieel

        N

        Het optimaal inzetten van jouw manifestatiekracht om alles te creëren waar je naar verlangt.

        N

        Je ervaart meer voldoening en je energie is meer in balans.

        N

        Een zakelijke en persoonlijke doorbraak

        N

        Meer zelfvertrouwen en vrijheid 

        N

        Je weet je staande te houden in de chaos en hectiek van het ondernemerschap.

        N

        Je boekt meer winst en resultaat op financieel, persoonlijk en zakelijk gebied. 

        Wat is er inbegrepen?

        Het Rise & Thrive Leadership Program is Leila’s PREMIUM Programma, waar je 6 maanden lang 1 op 1 exclusief samenwerkt met Leila en bevat het volgende:

        N

        6 maanden lang Leila als jouw toegewijde coach, mentor en gids, die je zal ondersteunen, begeleiden en inspireren om jouw volledige potentieel te bereiken en jouw wildste dromen te manifesteren.

        N

        1x Kick-off Power sessie waarin we jouw vooraf waardevolle ingevulde assesment bespreken en doelen stellen (120 minuten)

        N

        6x dieptesessies (75 minuten) incl.

        • Geleide en intuïtieve begeleiding waar we verschillende thema’s, doelen en actiepunten bespreken die eraan bijdragen dat jij en je bedrijf succesvoller worden.
        • Praktische tools, oefeningen en technieken om jouw overtuigingen en gedrag als ondernemer te transformeren naar een High Level Leadership mindset (groter dromen, sky high money mindset, radical selfcare en meer)
        • Lessen om je innerlijke autoriteit volledig te omarmen en manifestatie technieken om je wildste dromen te manifesteren.
        N

        2x tussentijdse evaluaties (30 minuten)

        N

        Regelmatige accountability-check in’s met persoonlijke feedback

        N

        De kans om toegang te krijgen tot het uitgebreide netwerk van Leila (onbetaalbaar)

        N

        Direct contact en ondersteuning via e-mail/whatsapp tussen de sessies om je op koers te houden en al jouw successen te vieren! 

        N

        Exclusieve werkboeken, templates & Frameworks

        N

        Bewezen Manifestatie Lessen

        BONUSSEN: twv 2000 euro

        N

        CVI™ assessment + coaching, het geeft je inzicht in jouw kernwaarden en energielevels

        N

        Audio + live visualisaties en meditaties

        N

        Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

        Step into your power, thrive and aim higher

        – Leila –

        "Leila zegt altijd precies wat ik nodig heb"

         

        “Leila is een warm en eerlijk persoon. Intuïtief is ze heel sterk, want ze zegt altijd precies wat ik nodig heb, misschien niet altijd wat ik wil horen maar daar start wel altijd de transformatie. Haar energie is bruisend en positief en zorgt voor de nodige power bij mij om vol vertrouwen zelf ook aan de slag te gaan. Dank je wel Leila voor het delen van zoveel kennis en ervaring.”

        Mirjam Klein | Interieurstyling

        Over Leila

        Hi, ik ben Leila, ook wel bekend als de “Spiritueel op Sneakers”, de go-to expert als het aankomt op het realiseren van jouw ambities en dromen (en dat zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond in een paar toffe Nike sneakers). Als High Level Leadership coach, Manifestatie Mentor en Business strateeg begeleid ik missiegedreven topvrouwen, vrouwelijke ondernemers, leiders, CEO’s en visionairs bij hun groei om persoonlijke en zakelijke doelen en dromen -waar ze soms al jaren stiekem van dromen – met succes te realiseren.

        Ik ben gecertificeerd CoreValuesIndex™ (CVI) coach en professional (CCP), columnist voor het Manifestatie magazine en ik sta regelmatig op het podium als inspirerende spreker met mijn bijzondere levensverhaal.

        Mijn achtergrond als Projectconsultant, Opleidingsmanager en HR-manager bij (internationale) bedrijven heeft mij altijd geholpen het menselijke aspect in het zakelijke te zien en om adequaat en gericht coaching, mentoring en advies te bieden.

        Mijn missie is dat jij je weer vrij voelt om vanuit je eigen kracht en innerlijke wijsheid je bedrijf en leven te leiden. Niet alleen succesvol te zijn maar je ook succesvol te voelen. Om voldoening te ervaren en je groots te voelen terwijl je je dromen en ambities najaagt. Je bent hier niet om geremd te worden door wat je gelooft maar om je potentieel maximaal te benutten en met de wereld te delen. We zitten wél op je te wachten!

        Clarity Call

        Vraag een Clarity Call aan om meer duidelijkheid te krijgen over hoe ik jou op jouw authentieke reis kan begeleiden, en als ik iets anders voel en zie, dan zal ik dat eerlijk met je delen. 

        Voor 2023 heb ik nog 2 plekken beschikbaar voor het Rise & Thrive Leadership Program. In 2024 zijn er slechts een beperkt aantal beschikbare plekken voor persoonlijke coaching. Maar je kunt nu al een vrijblijvende Clarity Call aanvragen. Leer hoe Leila je kan helpen om je leven en bedrijf naar jouw Next Level te tillen.