Let’s RISE & THRIVE and lead your wildest life

Speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die verlangen naar een gevoel van vrijheid en kracht om hun wildste dromen en ideeën op een hoger niveau te manifesteren zonder belemmeringen.

STEL JE EENS VOOR…….

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om barstensvol zelfvertrouwen jezelf én je bedrijf naar JOUW NEXT LEVEL te tillen. Om hindernissen met gemak te overwinnen en je wildste dromen en doelen zonder enige rem te realiseren. Geen twijfels die knagen, geen half werk, en geen last van het Imposter Syndroom dat je in de weg zit? Je gaat voortaan recht op je doel af om nog dit jaar het succes te behalen waar je al een tijdje stiekem van droomt . En, vertel eens, hoe voelt dat?

Spiritueel op Sneakers

Dare to be the change

Jij ziet het al helemaal voor je en voelt het diep van binnen, jouw droombedrijf; grootser en meer impact maken. Het ligt voor het oprapen, maar je kunt er net niet bij.

Je ziet een leven voor je, waarin je nog meer succes hebt met je bedrijf, puur omdat je barst van de geniale ideeën en ambities die je met de wereld wilt delen.

Een leven waarin je anderen inspireert en een golf van verandering teweegbrengt, niet vanuit wilskracht maar puur vanuit jouw volledige potentieel en innerlijke kracht. En dit terwijl je tegelijkertijd die gevoelens van vrijheid, plezier en voldoening ervaart.

In het RISE & THRIVE LEADERSHIP PROGRAM help ik je op weg om echt het verschil te maken en je mooie, wilde dromen te realiseren. Je hebt hiervoor je innerlijke kracht, authenticiteit en wijsheid nodig, kwaliteiten die jij al in je hebt. Het enige wat we hoeven te doen is die handrem weghalen, – ook wel beperkende overtuigingen en patronen genoemd – en dat innerlijke goud naar boven halen en benutten.

Don’t be afraid of change. Be afraid of staying the same.

– Leila –

Jouw rem

Ondanks jouw indrukwekkende prestaties, je omgeving die je een topvrouw vindt, knaagt er nog steeds dat gevoel dat je niet alles uit jezelf haalt, en daardoor misschien ook niet uit je bedrijf. Je hebt twijfels over welke stappen je moet zetten, oude overtuigingen die je tegenhouden, en je voelt je vaak gevangen zitten, omdat je maar niet vooruit komt in wat je écht wilt.

Zelfs met goede resultaten heb je nog steeds die twijfels over je eigen kunnen, is de angst voor falen aanwezig en maak je je zorgen over wat anderen van je denken. Bovendien sta je oog in oog met obstakels, concurrentie en een overweldigende onzekerheid over de beste route naar succes.

 

Misschien geruststellend voor je: Ongeveer 70% van hoogopgeleide, succesvolle vrouwen worstelt met het Imposter Syndroom. Een van de verschillende soorten “handremmen”. Dit hardnekkige syndroom vervormt hoe je jezelf ziet, beïnvloedt je mindset en fluistert onwaarheden in de oren van je innerlijke criticus. Het maakt je onzeker, roept angsten op en vreet energie. Herkenbaar?

Spiritueel op Sneakers

Jouw next level

Ik hoef jou niet te vertellen hoe marketing, sales en ondernemen werkt. Jij bent immers geen starter meer maar een ervaren ondernemer/leider. Met jouw ondernemerstalent en vastberadenheid sta je op het randje van een nieuw hoofdstuk. Klaar om te knallen en een megasprong te maken naar dat Next Level waar je van stiekem van droomt.

Je weet dat je uit je knusse comfortzone moet stappen, je stem laten horen en ‘ownership’ nemen over de verantwoordelijkheid die jij hebt als CEO van je bedrijf.  Je vindt het spannen maar je bent er ook klaar voor. 

Je hebt zoveel zin om je volledige potentieel te ontketenen, die oude beperkende gedachten overboord te gooien en jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je eigen weg bewandelen, trouw blijven aan je authentieke zelf, zonder je te laten leiden door wat anderen ervan vinden, erover denken of ‘hoe het hoort’, dat is wat je wilt.

Jouw Next Level is niet alleen een bedrijf bouwen dat geld in het laatje brengt, maar ook een die een lach tovert op het gezicht van anderen en een positieve impact maakt in de wereld om je heen. Jij streeft naar een evenwichtige levensstijl waarin je je ambities kunt manifesteren en tijd kunt doorbrengen met jezelf, je gezin en vrienden. Let’s have some fun!

Welkom bij

MIJN RISE & THRIVE LEADERSHIP PROGRAM

Laten we de spotlight richten op dit Leiderschapsprogramma, een te gek avontuur van 5 maanden!

Tijdens onze coachingssessies zullen we samen werken aan:

N

het definiëren van wie jij van nature bent, zodat we jouw belemmerende overtuigingen die je nu afremmen kunnen aanpakken en radicaal transformeren.

  N

  het herprogrammeren van een mindset die vaak gebaseerd is op angst en zelftwijfel naar zelfvertrouwen en groei.

   N

   het beoefenen van de kunst van overgave, zodat je leert om meer met de stroom mee te deinen en minder tegen de stroom in te vechten.

    N

    het ontdekken van de kracht van co-creatie om het leven te manifesteren dat je diep van binnen wenst.

     N

     het leren luisteren naar je intuïtie bij het nemen van belangrijke beslissingen, zodat je er vaker op kunt vertrouwen.

      N

      een strategisch plan waar we jouw doelen en missie helder vormgeven, zodat je precies weet welke concrete stappen je moet zetten om jouw doelen ook daadwerkelijk waar te maken.

        

       Het Rise & Thrive Leadership programma is géén one-size-fits-all aanpak. Het is een custom-made reis, volledig afgestemd op jouw uitdagingen, verlangens en behoeften.

       Het Rise & Thrive Leadership programma is ook geen standaard business programma, waarin ik je vertel hoe je je marketing, sales en aanbod moet optuigen. Die dans ken jij al, want je bent geen starter meer.

       Wel zullen we samen op strategisch niveau samen bekijken hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen, en dit op een manier die perfect bij jou past. Mijn achtergrond als businesscoach, gecombineerd met mijn ervaring als succesvolle ondernemer, zal hierin zeker van waarde zijn. 

       Wat dit programma doet, is jouw leven positief veranderen en je bedrijf mooier maken.

       "Tijdens het traject heb ik keuzes leren maken"

        

       “Toen ik bij Leila kwam kon ik geen echte keuze maken. Ik zag niet hoe ik dit moest doen. Tijdens het traject heb ik stappen gemaakt richting een keuze, keuzes maken voor meer ruimte. Keuze gemaakt om groot in te zetten, het woord manifesteren in al zijn facetten opgenomen en uitgevoerd (and in Progress) “

       Suzanne Broers | Businesspartner Towergarden Nederland

       Veel ondernemers vergeten dat zij het belangrijkste kapitaal zijn in hun bedrijf. Investeer eerst in jou!

       Wat is er inbegrepen?

       Het Rise & Thrive Leadership Program is een 5 maanden 1 op 1 Coaching Programma waar je exclusief met Leila samenwerkt en bevat het volgende:

       N

       1x Kick-off Power sessie waarin we jouw vooraf waardevolle ingevulde assesment bespreken en je doelen stellen (120 minuten)

       N

       6x dieptesessies (90 minuten) incl.

       • Geleide en intuïtieve begeleiding om je te helpen bij het overwinnen van jouw specifieke blokkades en het herprogrammeren van je (business) mindset.
       • Praktische tools, oefeningen en technieken voor persoonlijke en energetische groei.
       • Ondersteuning via e-mail/whatsapp tussen de sessies om je op koers te houden en al jouw successen te vieren!
       N

       2x tussentijdse evaluaties (30 minuten)

       N

       Regelmatige accountability-check in’s met persoonlijke feedback

       N

       De kans om toegang te krijgen tot het uitgebreide netwerk van Leila (onbetaalbaar)

       N

       Exclusieve werkboeken, templates & Frameworks

       N

       Bewezen Manifestatie Lessen

       BONUSSEN: twv 2000 euro

       N

       CVI™ assessment + coaching, het geeft je inzicht in jouw kernwaarden en energielevels

       N

       Audio + live visualisaties en meditaties

       N

       Toegang tot de Online Training – Freedom Starter Kit

       INVESTERING:

       5500,- EURO (excl. Btw)

       (Er zijn nog 3 plekken vrij voor deze speciale website launch prijs)

       *betaling in termijnen mogelijk

       Wat houdt de DARE-Formule in?

       Met mijn DARE-formule – in 4 stappen dromen, durven & doen – gaan we aan de slag om jouw doorbraak en transformatie te creëren. Deze formule heeft al talloze vrouwen geholpen om succesvol hun grote dromen na te jagen en te manifesteren, hun innerlijke kracht durven te omarmen en een stortvloed van (financieel) succes doen aantrekken. 

       01

       Define:

       Samen gaan we op ontdekkingsreis naar jouw ware identiteit! Dit is jouw kans om in harmonie te leven met wat je écht belangrijk vindt en waar je hart sneller van gaat kloppen. Dus, laten we aan de slag gaan en niet alleen op zoek gaan naar wat je nodig hebt om maar ook hoe jij het leven en je onderneming op jouw manier kunt vormgeven!

       02

       Awareness

       Inzicht hebben in jouw angsten en twijfels. Waarom? Omdat het begrijpen van deze innerlijke obstakels de sleutel is tot het overwinnen ervan. Samen zullen we een krachtige mindset cultiveren en een innerlijk kompas ontwikkelen dat je gidst bij het nemen van actie en het verwezenlijken van je doelen. DROOM GROOT! Het is tijd om je innerlijke kracht te ontketenen en jezelf te verrassen met wat je kunt bereiken!

       03

       Reclaim

        De meest fascinerende plek ter wereld: jijzelf! Ontdek wat jouw roeping is en hoe je vanuit jouw authentieke leiderschap, inspired actions en een strategisch plan weer de regie DURFT (terug) te pakken om die wilde dromen en ambities van je te manifesteren, precies zoals jij het altijd voor ogen had. Het mag groots zijn, bybye middelmatigheid. We zitten namelijk wél op je te wachten.

       04

       Execute

       Het is tijd om je innerlijke kracht, leiderschap en authentieke stem volledig te omarmen en te laten schijnen. Je verdient het om gezien en gehoord te worden, of je nu op het podium staat, voor een groep spreekt, of gewoon het woord neemt in welke situatie dan ook. Deel jouw unieke bijdrage wat van onschatbare waarde is met de wereld. Het is tijd om het te  gaan DOEN!

        

       Actie

       Dit is jouw moment om in actie te komen. RISE, THRIVE & POWER UP! Investeer in jezelf en gun jezelf het beste.

       Speciaal

       Wat onderscheidt dit programma?

       N

       Persoonlijke aandacht

       Dit programma is puur voor energieke, ambitieuze vrouwelijke ondernemers zoals jij ontworpen. Jij krijgt de VIP-behandeling, met persoonlijke begeleiding en support van niemand minder dan Leila. Ze zal haar kennis, ervaring en innerlijke wijsheid aanspreken om jouw groeiraket een flinke duw te geven. 🚀

        N

        Diepgaande inzichten en tools

        Hier ga je volop profijt hebben van Leila’s krachtige inzichten, methodes en tools die ze heeft ontwikkeld als Leiderschapscoach en Empowerment & Manifestatie mentor. Met deze waardevolle tools in de hand zal je snelle en blijvende transformaties doormaken.🛠 

        N

        Resultaatgerichte aanpak

        We hebben het over een programma met een doel. Samen leggen we meetbare mijlpalen vast en je krijgt de ondersteuning en accountability die je nodig hebt om die doelen écht te behalen. 🎯

        N

        Strategie en energie

        Omdat jij de ruggengraat van je bedrijf bent, volstaat een louter strategisch plan niet. Het innerlijke werk en je intuïtie is net zo cruciaal. Leila smeedt strategie en mindset samen met energetisch werk om je innerlijke power en leiderschap naar een Higher Level status te tillen. ✨

        N

        Simpel en effectief

        Geen gedoe met online academies, accountability buddies, Facebook-groepen en stapels handleidingen. WEL iemand die jou tijdens elke sessie een power-boost geeft, jouw sidekick is, je een spiegel voorhoudt en het beste in je naar boven haalt. Leila gelooft in de term ‘Keep it Stupid Simpel’. Ze zal het simpel, praktisch en effectief voor je maken om stappen te zetten die leiden tot jouw doorbraak. 🎬

        N

        Spiritueel op Sneakers

        Leila introduceert je in de wereld van manifesteren, de wet van aantrekking en het universum. Geen saaie, zweverige sessies, maar juist concrete stappen om te profiteren van de mogelijkheden die het universum ons biedt. De krachten van het universum zijn beschikbaar, dus waarom zouden we er geen gebruik van maken? Samen onderzoeken we op een fun manier wat bij jou past en hoe je dit kunt integreren in jouw groei en leiderschap.🔮

        "Ik durf nu te shinen"

         

        “Ik was op een gegeven moment als ondernemer echt de weg kwijt. Ik had geen focus in mijn leven. Met Leila haar hulp heb ik leren loslaten van blokkades en het vinden van mijn kracht. Ik durf nu te shinen. Leila is warm professioneel en spiritueel deskundig, mooie combinatie.”

        Fathma William | Zelfstandige ondernemer

        VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA?

        Dit programma is niet zomaar voor iedereen! Ik stap alleen aan boord met degenen die streven naar kwaliteit, rendement en echte waarde. Vrouwelijke ondernemers en leiders met een torenhoog ambitieniveau en de vastberadenheid om volle bak te gaan om deze wilde dromen en ambities waar te maken. Klanten die het lef hebben om risico’s te nemen en zich focussen op wat ze ermee kunnen winnen, eerder dan op wat het hen zou kunnen kosten.

        Ben jij dit?

        N

        Je bent al langer dan 5 jaar ondernemer/leider maar je bent nog lang niet uitgeleerd. Je gelooft in je potentieel en bent bereid om te investeren in je groei en ontwikkeling om alles uit jezelf, je business en leven te halen.

        N

        Je staat open voor verbetering en leren. Ook als dit ongemak, weerstand en twijfels met zich meebrengt.

        N

        Je voelt onzekerheid en angst maar ook de drang om jezelf naar een hoger niveau te tillen om impact te maken en te laten zien wat je nog meer te bieden hebt.

        N

        Je bent op zoek naar een strategische en energetische life & business partner die je eerlijk laat zien wat voor kansen en mogelijkheden je hebt voor meer zakelijk succes.

        N

        Je bent bereid om van jezelf een prioriteit te maken om persoonlijk en zakelijk de grootste resultaten te behalen en nieuwsgierig naar hoe het Universum je daarbij kan helpen.

        N

        Je hebt geen “ja-maar” excuusjes, je bent juist nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is voor jou en je bedrijf. En je weet dat je zelf in actie moet komen om resultaat te boeken. 

        N

        Je bent het beu dat alles zo verdomd serieus, zwaar en moeilijk aanvoelt – je bent klaar voor meer gemak en fun en je glimlacht al bij het idee van een coach die net als jij van zelfspot en humor houdt.

        Wat levert een samenwerking met mij op?

        N

        Jouw High Level leiderschap; vanuit jouw eigen visie en innerlijke kracht echt het verschil maken en grote resultaten boeken zoals: meer omzet, doorstart met je bedrijf, leukere/meer klanten en samenwerkingen, (groter/kleiner) team bouwen, meer tijd voor jezelf, etc.

        N

        Je blijft dicht bij jezelf in plaats van je laten leiden door andermans denken, verwachtingen en invloeden.

        N

        Je hebt de kneepjes van het manifestatievak geleerd en weet nu hoe je het universum in jouw voordeel kunt laten buigen. Vanaf vandaag kan jij jouw manifestatiekracht inzetten en alles creëren wat je hart begeert.

        N

        Je hebt meer zelfvertrouwen om krachtige keuzes te maken en los te laten wat geen waarde toevoegt aan je leven.

        N

        Je zet je volledige potentieel in en ervaart op een diepere laag voldoening, want jouw goud – wat in je zit- knalt eruit.

        N

        Je hebt een krachtige mindset en intuïtie om je doorbraak te creëren en veerkrachtiger in het leven te staan.

        Step into your power, thrive and aim higher

        – Leila –

        "Leila zegt altijd precies wat ik nodig heb"

         

        “Leila is een warm en eerlijk persoon. Intuïtief is ze heel sterk, want ze zegt altijd precies wat ik nodig heb, misschien niet altijd wat ik wil horen maar daar start wel altijd de transformatie. Haar energie is bruisend en positief en zorgt voor de nodige power bij mij om vol vertrouwen zelf ook aan de slag te gaan. Dank je wel Leila voor het delen van zoveel kennis en ervaring.”

        Mirjam Klein | Interieurstyling

        Over Leila

        Leila (aka Spiritueel op Sneakers) is de expert als het gaat om het manifesteren van jouw ambities. Als Leiderschaps- en manifestatie heeft zij reeds honderden vrouwen geholpen. Leila is gecertificeerd CoreValuesIndex™ (CVI) coach en professional (CCP), columnist voor het Manifestatie magazine en staat regelmatig op het podium als inspirerende spreker met haar bijzondere levensverhaal.

        Haar achtergrond als Projectconsultant, Opleidingsmanager en HR-manager bij (internationale) bedrijven helpt haar om altijd het menselijke aspect in het zakelijke te zien en om adequaat en gericht coaching, mentoring en advies te bieden.

        Haar missie is dat jij je weer vrij voelt om vanuit je eigen kracht je bedrijf en leven te leiden. Niet alleen succesvol te zijn maar je ook succesvol te voelen. Om voldoening te ervaren en je groots te voelen terwijl je je dromen en ambities najaagt. Je bent hier niet om geremd te worden door wat je gelooft maar om je potentieel maximaal te benutten en met de wereld te delen. We zitten wél op je te wachten!

        Klaar om jouw wildste dromen uit te laten komen?

        Wil jij het allemaal? Vrijheid, succes, plezier en voldoening? Zonder handrem en gedoe? Klik op de link hiernaast en vraag een persoonlijk gesprek met Leila aan.  Tijdens dit gesprek zal ze jouw specifieke behoeften en doelen bespreken en eerlijk aangeven of dit programma de juiste fit voor jou is. Want niet iedereen komt in aanmerking voor het High & Thrive Leadership Programma. Elke maand is er plek voor maar 3 ambitieuze en krachtige vrouwen die er helemaal voor willen gaan.