RISE & LEAD MENTORSHIP

Hét Mentorship programma voor ambitieuze vrouwelijke leiders die hun volledige potentieel willen bereiken en hun leiderschap naar nieuwe hoogten willen brengen door hun authentieke zelf te zijn.

Ben jij dit?

GROW AS A LEADER, SHOW UP AS YOUR AUTHENTIC SELF AND MAKE AN IMPACT

Hi, ik ben Leila Claassen, de oprichter van het Rise & Lead Mentorship, speciaal ontworpen voor (toekomstige) vrouwelijke High-Potenials, executives en Managing Directors die behoefte hebben aan een stevige en daadkrachtige sparringpartner die hen helpt bij het realiseren van hun doelen en ambities, zonder zelftwijfel (Imposter Syndroom) en perfectionisme.

Als leider aan de top ben je je er maar al te goed van bewust dat voortdurende groei en ontwikkeling van cruciaal belang zijn, niet alleen voor je medewerkers, maar ook voor jezelf. Jij bent de drijvende kracht achter het team, het fundament, het meesterbrein… maar je voelt ook dat “het eenzaam kan zijn aan de top.” Je mist iemand met wie je kunt brainstormen over verschillende opties, uitdagingen en strategieën.

Recent onderzoek toont aan dat steeds meer topvrouwen worden bijgestaan door een mentor – een mentor die hen helpt bij hun groei om te slagen als leider. Iemand die ze feedback geeft, sturing en inzicht in hun “blinde vlekken”.

Stel je eens voor dat jij zo’n mentor hebt die elke maand met jou meeloopt tijdens jouw groei en ontwikkeling. Iemand die met je meedenkt, bij wie je je gedachten kunt uiten en kansen en mogelijkheden ziet die jij nog niet eerder op jouw carrièrepad had gezien?

Spiritueel op Sneakers

Authentiek Leiderschap

Veel (internationale) organisaties en bedrijven gaan ervan uit dat om te slagen in je leiderschapsreis, je op de een of andere manier een dominante identiteit moet aannemen, oftewel dat je jouw vrouwelijkheid en authenticiteit moet loslaten.

Ik geloof niet dat je je identiteit hoeft te veranderen om te groeien als leider. Je kunt je beter richten op de impact die je wilt maken – gebruikmakend van jouw gaven, talenten en unieke waarde. Dit vraagt van je dat je gedrag ontwikkelt dat jouw impact bevordert, in plaats van te leren om een mannelijke benadering aan te nemen.

Imposter Syndroom

We hebben er allemaal wel eens last van, twijfel, het is een gevoel dat iedereen wel eens overvalt. Het is de onzekerheid over de stappen die je moet nemen of de keuzes die je moet maken. Maar dieper dan dat is vertwijfeling, een gevoel dat radeloosheid en machteloosheid teweegbrengt.

Twijfelen aan jezelf is de meest ernstige vorm van twijfel, want het Imposter Syndroom kan een aanzienlijke invloed hebben op de kwaliteit van je leven en de prestaties in je werk.

Het doorbreken van het Imposter Syndroom kan een uitdaging zijn maar het is zeker mogelijk. Een van de stappen die je kunt nemen om het Imposter Syndroom te overwinnen is het vergroten van je zelfvertrouwen. En dat is een van mijn specialiteiten waar ik je bij kan helpen.

Spiritueel op Sneakers

“I refuse to believe that you can’t be both compassionate and strong”

– Jacinda Arden –

Waarom zou je Leila als mentor kiezen?

01

Gedeelde Ervaring

Ik heb zelf zakelijk en persoonlijk voor specifieke uitdagingen en kansen gestaan waar jij als vrouwelijke leider voor staat en weet hoe dit voelt. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel vrouwen geholpen die dezelfde weg hebben bewandeld

02

Empowerment

Mijn coaching benadrukt empowerment, het versterken van jouw zelfvertrouwen en om groter te denken. Ik geloof in de kracht van vrouwelijke leiders en help je om je authentieke stem te vinden, zodat je jezelf vol vertrouwen kunt uiten en leiden.

03

Netwerk

Dankzij mijn uitgebreide netwerk in het bedrijfsleven kan ik je verbinden met andere succesvolle vrouwen en mentors, wat waardevolle kansen voor groei en samenwerking biedt.

04

Resultaatgericht

Mijn aanpak is sterk resultaatgericht. Ik ben vastbesloten om meetbare vooruitgang te boeken in jouw zakelijke doelen en persoonlijke ontwikkeling. Je zult niet alleen groeien als leider, maar ook tastbare voordelen zien voor je organisatie en jezelf.

05

Vertrouwen en Veiligheid

Als jouw mentor bied ik een veilige ruimte waarin je openlijk kunt praten over je uitdagingen, doelen en ambities. Ik moedig je aan om kwetsbaar te zijn, omdat ik geloof dat dit de sleutel is tot ware groei en succes.

Waarom het Rise & Lead Mentorship programma?

Het Rise & Lead Mentorship-programma is specifiek ontworpen om ambitieuze vrouwelijke leiders zoals jij te ondersteunen, zodat:

N

je persoonlijk en zakelijk groeit en innerlijk zelfverzekerder en gemotiveerder wordt,

  N

  je trouw blijft aan je authentieke leiderschapsstijl en tegelijkertijd invloedrijker en bedrevener wordt aan de buitenkant.

   N

   je je doelen en ambities sneller bereikt,

    N

    je niet langer het gevoel hebt dat je in je eentje opereert. Het stimuleert empowerment, moedigt het tonen van kwetsbaarheid aan en bevordert een diepgaande zelfzorg.

     Ik zie te veel vrouwelijke leiders worstelen op hun positie, omdat ze een rol aannemen of omdat ze zichzelf klein houden. Het kost ontzettend veel energie, energie die je beter voor iets anders kunt gebruiken. Je hoeft echter je identiteit niet te veranderen om te groeien als leider. Als jouw mentor zal ik niet alleen jouw strategische sparringpartner zijn maar ook je spiegel en de persoon die je helpt het grotere plaatje te zien en je prioriteiten te stellen wanneer je het even niet meer weet.

     Onderwerpen

     Voorbeelden van onderwerpen die bespreekbaar zijn tijdens het Rise & Lead Mentorship:

     N

     Leer jezelf kennen, de waarde die je toevoegt en waar je voor staat.

     N

     Ontdek wat jou uniek maakt, zodat je authentiek kunt zijn en leiden.

     N

     Overwin de blokkades naar jouw succes (bv: zelftwijfel, Imposter Syndroom, perfectionisme)

     N

     Vergroot jouw zelfvertrouwen en versterk je invloed binnen de organisatie.

     N

     Creëer een carrièreplan dat je enthousiast maakt en motiveert om te groeien.

     N

     Gebruik je stem om de carrière van je dromen te creëren.

     N

     Versterk je veerkracht en ‘Rise like a Phoenix!

     N

     Work – life balance

     "Elke vrouwelijke manager zou een mentor zoals Leila moeten hebben."

     “Het afgelopen jaar was het geweldig om Leila als mijn sparringpartner te hebben. Het heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten en heeft mijn perspectief op hoe ik zaken benader en aanpak veranderd. Het heeft mijn leiderschapsvaardigheden versterkt en me innerlijke rust gebracht omdat mijn team soepel draait dankzij de belangrijke beslissingen die ik durfde te nemen. Het is eerlijk om te zeggen dat het niet altijd gemakkelijk was, maar het was geruststellend om te weten dat ik Leila altijd kon bereiken voor begeleiding. Ik ben van mening dat elke vrouwelijke manager of leidinggevende een mentor zoals Leila zou moeten hebben.”

     Mirjam Putten | Hoofd Operationele Diensten

      

     "Positieve Vibe"

     “Leila is een zorgzame, liefdevolle, trotse en stoere dame. Die heerlijk relaxed in de omgang is en altijd een positieve vibe om zich heen heeft. Ik vind het altijd heel erg fijn om met haar te zijn.”

     Inge Sanders | Manager (Inter)nationale Processen en HRM

      

     "Leila heeft me laten inzien dat ik hulp mag vragen"

     “Ik heb het Rise & Lead Mentorship-programma van Leila gevolgd gedurende zes maanden. Op dat moment was ik net terug van mijn zwangerschapsverlof en voelde ik de druk om weer op mijn allerbeste niveau te presteren, maar dat lukte me niet. Ik worstelde met mezelf en mijn perfectionisme. Leila heeft me gedurende dit proces begeleid, en ik heb haar mentorschap als erg fijn en waardevol ervaren. Leila heeft me laten inzien dat ik hulp mag vragen en dat ik het niet allemaal alleen hoef te doen. Het was in het begin best pittig maarik kijk terug op een fantastische ervaring. Ik ben enorm blij dat ik in mezelf heb geïnvesteerd door deel te nemen aan Leila’s Mentorship-programma.”

     Malika | HR Manager

     Hoe ziet het Rise & Lead Mentorship programma eruit?

     Tijdens dit mentorship van 5 maanden zullen we samen specifieke gebieden aanpakken die betrekking hebben op jouw ontwikkeling, leiderschap en potentieel. Samen zullen we concrete stappen zetten om je te helpen groeien op de gebieden die voor jou belangrijk zijn.

     Concreet:

     N

     Elke 3 weken een sessie met Leila Claassens herself.

     N

     1x Kick Off Power sessie

     N

     5x diepgaande mentoringsessies.

     N

     Elke sessie duurt 75 minuten.

     N

     De sessies kunnen online of in persoon (locatie in overleg) plaatsvinden.

     N

     Er zijn tussentijdse evaluaties (telefonisch).

     N

     Tussen de sessies door ben ik bereikbaar via Whatsapp en e-mail.

     N

     Eventueel maandelijkse verlenging mogelijk.

     BONUS:
     N

     Alleen deze maand ontvang je gratis het Core Values Index™ (CVI) assesment. De CVI™ is een instrument waarmee de aangeboren en onveranderlijke kern van mensen in beeld gebracht wordt. Het is belangrijk om jouw eigen kern te kennen, aangezien dit bepaalt waar jij jouw energie uithaalt en in welke omgeving jij het best tot je recht komt.

     JOUW INVESTERING:

     Jouw investering voor het Rise & Lead Mentorship is

     4997,- EURO (excl. Btw)

     *betaling in termijnen mogelijk

     Veel ondernemers vergeten dat zij het belangrijkste kapitaal zijn in hun bedrijf. Investeer eerst in jou!

     Mijn missie

     MAMA’S DROOM WAARMAKEN

     Wanneer je mijn producten of diensten afneemt, dan draag je indirect bij aan de missie van Driving Nurses: het terugdringen van moeder- en kindersterfte in Afrika door hulp te bieden bij een gezonde zwangerschap, bevalling, pre- en postnatale zorg.

     Door vrouwen hier te helpen, kunnen we ook grote impact maken voor vrouwen daar.

     Women supporting Women daar geloof ik in.

     Driving Nurses -Manifest Your Dreamlife

     Veelgestelde vragen

     Ik denk dat een mentorshipprogramma van 6 maanden te lang of te kort is voor mijn behoeften, zijn er andere opties beschikbaar?

     Ja hoor! Neem gerust contact op met Leila om de mogelijkheden voor en korter of langer mentorshipprogramma te bespreken. Dit kun je doen via e-mail naar leila@manifestyourdreamlife.nl of door het contactformulier in te vullen.

     Is het mogelijk om het investeringsbedrag ook in termijnen te voldoen?

     Natuurlijk! Dat is absoluut geen probleem. Voor het 6 maanden Mentorship-programma is het mogelijk om de betaling in 3 of 6 termijnen te voldoen. Als je liever een andere termijnoptie wilt bespreken, neem dan contact op via e-mail naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in.

     Waar vinden de Live sessies plaats?

     De fysieke sessies kunnen plaatsvinden op mijn kantoor in Breda, bij jou op locatie, of we kunnen een tussenliggende locatie afspreken. Er is veel flexibiliteit en alles kan in overleg worden geregeld. De online sessies kunnen worden gehouden op de locatie van jouw keuze, zolang je toegang hebt tot een computer en wifi.

     Is het Rise & Lead Mentorship programma alleen voor individuelen of ook voor groepen?

     De mogelijkheid voor een groepsmentorship is bespreekbaar. Neem even contact met leila op via e-mail, dit kan naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in.

     Ik twijfel of het Rise & Lead Mentorship programma iets voor mij is?

     Ik sta klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Eerlijkheid staat voorop, dus als ik denk dat dit programma niet geschikt is voor jou of als we geen goede match blijken te zijn, zal ik dat ook open en eerlijk aangeven. Laten we een gesprek plannen, waarin we alles kunnen bespreken. Klik hier om een afspraak te maken.

     Wat is het verschil tussen een coach en een mentor?

     Een mentor is iemand ‘die het al een keer zelf’ heeft gedaan en dezelfde uitdagingen en obstakels heeft meegemaakt. Een coach is iemand die jou -niet noodzakelijk uit eigen ervaring – naar het juiste antwoord leidt.

     Mijn vraag staat hier niet tussen waar kan ik die stellen?

     Al je vragen kan je mailen naar leila@manifestyourdreamlife.nl.

     Actie

     Klik op de link hiernaast en vraag een persoonlijk gesprek met Leila aan. Tijdens dit gesprek zal ze jouw specifieke behoeften en doelen bespreken en eerlijk aangeven of dit programma de juiste fit voor jou is.