Reviews

Lees hieronder de ervaringen van de dames die je voor zijn geweest.

Ervaringen Manifest Your Dreamlife
Ervaringen Manifest Your Dreamlife
Ervaringen Manifest Your Dreamlife
Ervaringen Manifest Your Dreamlife
Na de coaching call met Leila kreeg ik meteen motivatie om weer aan de slag te gaan met mijn bedrijf. Leila stimuleert je niet alleen, maar geeft ook handige tips waarmee je aan de slag kan. Daarbij voel je haar positieve energie door de telefoon heen, wat voor mij ook erg belangrijk is.
Anuradha Seetal

www.virtualanuradha.nl

Na de succesvolle 1 op 1 sessie ben ik gestart met mijn eigen onderneming BeyoutifulMind. Het was net dat laatste zetje om die stap te maken.
Daarba ben ik het traject Uplevel Your Business ingegaan met Leila.
Mijn Mindset heeft een Boost gekregen en een dosis energy. Leila heeft een heel fijn enthousiaste energy. Ze weet de juiste vragen en voorbeelden te benoemen zodat je meer inzicht krijgt in hetgeen wat je doet. Buiten dat heb ik ontzettend veel praktische tips, oodrachten en inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ook is er meer overzicht en rust in mijn hoofd gekomen om mijn doel structureel na te streven. Door Leila heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen als onderneemster.

Lynsey Beijnen

www.beyoutifulmind.nl

Ik heb veel bewondering voor Leila als persoon en je bent een topper als coach/trainer. Na afloop van de Masterclass ‘Own Your Life’ had ik weer zin!!! Zin in de toekomst! 

Marion Sillen

Ervaringen Manifest Your Dreamlife
Ervaringen Manifest Your Dreamlife

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”

Rilana Maas

www.boreoutnederland.nl

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon de Laat | Office Assistant

“Leila’s enthousiasme en energie maken je blij. Haar inzichten zijn boeiend en zetten je aan het denken. Ze deelt haar kennis met je op een no-nonsens, praktische en inspirerende manier. Haar video’s zijn altijd leuk om naar te kijken en ze geeft je waardevolle tips, zodat je stilaan meer gaat schitteren als jezelf:) ”

Fany van Hemelen | Werkzaam in de zorg

Leila, bedankt voor al je hulp, geweldig advies en tips. Er is nu veel meer structuur en balans binnen ons gezin en het belangrijkste wat ik van jou leer, is dat ik mijzelf niet moet vergeten en er ook mag zijn. Jij bent voor mij een voorbeeld als het gaat om hoe je als busy businessmom in balans kunt leven.

Kelly Baron

www.baronacademy.nl

Ik ben heel blij dat ik Leila heb leren kennen. Ik belde haar voor een coach call. Vond het gesprek heel fijn. Door haar enthousiasme ging ik ‘aan’. Leila zag het voor haar, waardoor het voor mij ook sprekend werd. Verder vond ik het gesprek heel toegankelijk en voelde ik me gehoord. Veel liefs, Rebecca

Rebecca Walgers

www.rebeccawalgers.nl

“Onlangs kreeg ik een focus-sessie van Leila. Heerlijk was dat. Samen uitwisselen over ‘waar sta je’, ‘waar wil je heen’ en ‘wat heb je daarvoor nodig’. Ik vond het heel waardevol. Even iemand die met je meedenkt. Die de dingen op haar manier ziet en aan je teruggeeft. En dat deed Leila op een enthousiaste en prettige manier. Na afloop voelde ik de energie stromen!”

Judith van Gent

www.saltacoaching.nl

“Het fijne van het gesprek dat ik met Leila had vond ik vooral dat er eens even iemand met me mee keek, mee dacht, ideeën gaf, tips gaf. De berg die beklommen “moet” worden werd een beetje lager! Niks is onmogelijk.
Top Leila, Bedankt!”

Yolande Bijenhof

www.taalwijsbreda.nl

Heerlijke gesprekken, ontspannen en goedlachse coach, krijg je energie van!

Melanie Rijkers

www.artstudio23.com

Als ik aan Leila denk, zie ik een sprankelende persoonlijkheid. Iemand die straalt van oor tot oor. Een sociale vrouw die goed is in verbinden en dat lukt haar door eerlijkheid en open te zijn.

Mariel van Beek

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams!

Dominque Hegtermans

Wie is Leila? Leila is een zorgzame, liefdevolle, trotse en stoere dame. Die heerlijk relaxed in de omgang is en altijd een positieve vibe om zich heen heeft. Ik vind het altijd heel erg fijn om met haar te zijn.

Inge Sanders