Thuiskomen bij jezelf

retreat yourself 

curaçao

Ga mee naar het prachtige Curaçao en dompel jezelf 6 dagen lang onder in zelfreflectie, het ontdekken van je diepste verlangens en doelen en voed je mind, body & soul met rust en kalmte.

11 – 15 november 2024

 

Retreat Yourself is niet een luxe maar een must!

 

Voel je al een tijdje dat je vastzit en dat dingen niet zo soepel verlopen als je zou willen? Merk je dat er iets in de weg staat van je persoonlijke groei, en dat je tegen je eigen grenzen aanbotst? Wil je de winter ontvluchten en de zon opzoeken omdat je weet dat dit je heel goed doet? 

No worries; we hebben allemaal wel eens zo’n moment. Maar je hoeft deze uitdagingen niet alleen aan te gaan. Ons exclusieve Retreat Yourself Curaçao is jouw gouden ticket om een stap terug te zetten, te reflecteren en een groeiplan uit te stippelen om te durven kiezen voor jouw verlangens en thuis te komen bij jezelf. Je hoeft dit niet alleen te doen, wij zijn hier om jou hierbij te begeleiden op het prachtige eiland Curaçao. 

Leila & Nathalie

“The Time to Relax is When You Don’t have Time For It”-

Voor wie is Retreat Yourself Curaçao?

Dit exclusieve retreat is speciaal georganiseerd voor jou als jij die gedreven vrouwelijke ondernemer of professional bent en:

✔️ Vastberaden bent om voluit voor jezelf te kiezen maar merkt dat het dagelijkse leven je geen adempauze gunt.

✔️Je het gevoel hebt in een keurslijf te zitten maar het belangrijk vindt om je eigen koers te gaan varen.

✔️ geen “ja-maar” excuusjes meer accepteert; je begrijpt dat jij volledig verantwoordelijk bent voor je gedachten, woorden en acties om echt resultaat te behalen. Je weet alleen niet hoe?

✔️ Vanaf nu beslissingen wilt nemen vanuit je innerlijke kracht en wijsheid.

✔️ Op zoek bent naar je authentieke zelf om je ware kern en levensenergie te ontdekken.

✔️ Klaar bent om tijd, geld en energie te investeren in je eigen groei en succes.

✔️ Openstaat voor groei, vernieuwing en het omarmen van nieuwe mogelijkheden die het leven te bieden heeft.

Deze transformerende reis is speciaal voor jou ontworpen, een kans om de krachtige vrouw te worden die je altijd al hebt willen zijn.

Zie jij jezelf hier al zitten?

 

 

Hoe ziet het programma eruit?

Ons programma is met zorg samengesteld, en biedt een perfecte balans tussen actief werken aan je persoonlijke doelen en barrières, en gewoon chillen en genieten van het Curaçaose leven onder de stralende zon. Helderheid van geest komt vaak voort uit innerlijke rust, toch?

Na deze Retreat Yourself Curaçao ga je volledig reset, recharged en geïnspireerd met nieuwe inzichten over jezelf weer naar huis.

Dag 1

Aankomstdag - vrijdag 9 november

We raden reizigers vanuit het buitenland om op deze dag aan te komen. Je bent op deze dag al welkom in de villa om rustig je kamer te verkennen en in de chillmodus te komen.

Dag 2

Openingsceremonie - zaterdag 10 november

De officiële aftrap is vandaag om 13.00 uur in de villa. Dan komen we bij elkaar om kennis met elkaar te maken en onze dromen en doelen met elkaar te delen. Een moment om elkaar te inspireren, groots te dromen en aan jouw Roadmap to Abundance in te vullen. Aan het eind van de dag staat er een heerlijk diner voor ons klaar en sluiten we de dag in rust af met een ontspannen sessie onder de sterren.

Dag 3, 4 & 5

Deep Dive sessies & inspiratie - zondag, maandag, dinsdag

Het programma moet nog definitief gemaakt worden maar wat je kunt verwachten is een dynamisch programma met groepssessies, individuele momenten en vrije tijd.

Je kunt hierbij denken aan:

⭐️ een cacao ceremonie

⭐️ (stilte) wandelingen

⭐️ Klankschalensessies

⭐️ Manifestatie technieken

⭐️ meditaties en visualisaties

⭐️ ademwerk

⭐️ Bodywork

⭐️ Mindset

⭐️ Fun

Al deze sessies worden geleid door onze ervaren experts en deskundigen, met als doel jouw reis naar welzijn, groei en overvloed te verrijken.

 

Dag 6

Go with the Caribean flow - woensdag 14 november

Vandaag is helemaal van jou! Zin om uit te slapen, naar het strand te gaan, het eiland te ontdekken, of gewoon lekker te reflecteren en te journalen over de afgelopen dagen? Jij kiest. Leila en Nathalie staan te popelen om met je mee te denken en er jóuw perfecte dag van te maken. 

Dag 7

Volle maan ceremonie - donderdag 15 november

We starten de dag met een fijne stilte wandeling. Daarna genieten we samen van een luxe ontbijt op het zonnige terras. Het is niet alleen volle maan deze nacht maar ook de laatste Supermaan van dit jaar. Extra bijzonder om deze kracht en wijsheid mee te nemen bij het verder invullen van jouw Roadmap to Abundance. De avond sluiten we af met een check-in bij onszelf en hapje en drankje buiten de deur. Wie weet zal er ook nog gedanst worden. 

Dag 8

Afsluiten - vrijdag 16 november

We ronden deze prachtige, bijzondere en magische dagen samen af. Het is tijd voor jouw versie 3.0 om de wijde wereld in te stappen. Misschien keer je vandaag terug naar huis, of misschien plak je er nog een paar dagen aan vast op het eiland. Als je tips nodig hebt voor accommodatie, laat het ons weten. We hebben genoeg suggesties voor je klaarliggen!

Extra’s voor jou 

Manifestation Mastery Live

Meld jij je voor 1 juni as aan dan ontvang je de volgende extra’s.

N

Een Early Bird korting van maar liefst 500 euro.

N

The Freedom Starter kit twv 777 euro

Deze online training zal je helpen meer vrijheid en zelfliefde te creëren en de verbinding met je intuïtie te versterken. 

”Het is tijd om te ontdekken wat je binnenin met je meedraagt en om dat los te laten” – Leila

Praktische informatie

Waar en Wanneer?

Datum: 9 – 16 november 2024

Locatie: Exclusieve villa Curaçao met:

N

Outdoor Zwembad

N

Luxe Kamers

N

Een rijk en gezond menu

N

Historisch verblijf

N

Luxe in eenvoud

Wat is inbegrepen in je ticket:

N

6 overnachtingen in een prachtige, luxe villa met een privézwembad

N

Transfer luchthaven bij aankomst- en vertrekdag

N

Volpension met ontbijt, lunch en diner

N

koffie, thee, water en sappen

N

Deelname aan alle workshops, sessies, ceremonies, activiteiten en rituelen tijdens de retreat

N

1:1 momenten met gecertificeerde coaches Leila en Nathalie.

N

Besloten community app groep met gelijkgestemde, inspirerende en bevlogen vrouwen

N

Inspirerende ontmoetingen en sisters for life

N

Na afloop ga je naar huis met jouw Roadmap to Abundance

Wat regel je zelf?

N

Vliegticket naar Curaçao

N

Reis- en annuleringsverzekering

N

Vervoer, extra drankjes, hapjes, uitgaven en activiteiten buiten het programma

Manifestation Mastery Live

Waarom zou je meegaan?

N

Gun jezelf een pauze – je mind, body en soul hebben het nodig om even op adem te komen.

N

De winter ontvluchten en alleen maar zon hebben, zal je vooral in november ook goed doen (vooral als je vaak last hebt van een winterdip).

N

Dit retreat brengt je anders terug naar Nederland. enthousiaster, meer energie, nieuwe creativiteit en vooral weer zin om te vlammen.

N

Ervaar de kracht van dit retreat, het betoverende Curaçao en de kracht van Sisterhood zelf. 

jouw investering?

BOEK JOUW TICKET VOOR 1 JUNI EN BETAAL GEEN 3200 EURO MAAR SLECHTS 2700 EURO.

Betalen in termijnen is mogelijk: 3x 990,- of 6x 495,-

WIE ZIJN JOUW HOSTS?

Meet Nathalie

Nathalie Cannegieter

Deze exclusieve ervaring wordt onder andere gehost door Nathalie Cannegieter. Zij is directeur van Innershifts Coaching & Training en is gevestigd op Curaçao.

Nathalie Cannegieter heeft meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van de Big Four. Als voormalige Senior Manager binnen de adviespraktijken van zowel KPMG als EY, heeft zij vele klanten ondersteund met hun vraagstukken omtrent verandermanagement, leiderschap- en organisatieontwikkeling.

Vanuit haar overtuiging dat de mens centraal staat, gelooft zij in een bredere aanpak als het gaat om groei. Volgens haar is het juist van belang dat organisaties oog hebben voor zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers.

De kracht van duurzame verandering zit volgens haar juist in zelfreflectie en in het blijven ontdekken van eigen en elkaars krachten. Met haar Master’s in Change Management en jarenlange praktische ervaring, bekijkt zij de uitdagingen van haar klanten met een frisse blik.

Lieve Leila, Jij wees mij een andere weg. en die werkt, elke dag beter. Ik wil je nogmaals bedanken en het was een goede keuze om jou als coach te kiezen.

Priscilla | Onderneemster

“Leila is een geweldige mentor op business & personal life gebied. Ik ben enorm gegroeid als vrouw en als businesswoman! Leila is professioneel, krachtig en vooral inspirerend! Het is 1 van de beste keuzes en investeringen geweest voor mij en mijn bedrijf! – Ro-Angely Marta

Gwendell | Entrepreneur

Meet Leila

Leila claassens

Deze exclusieve ervaring wordt onder andere gehost door Leila Claassens, ook wel bekend als “Spiritueel op Sneakers”. Leila is dé go-to expert als het gaat om groots dromen, vol overtuiging durven kiezen voor jezelf en op hoog niveau je (business) dromen manifesteren, door jezelf in de actiemodus te zetten.

Leila heeft al twee eerdere edities van Manifestation Live gegeven in Nederland. Dit jaar kreeg ze de uitnodiging om deze op Curaçao te organiseren. Een mooie kans om haar manifestatie methode op dit prachtige eiland met mooie mensen te delen. 

Naast Manifestatie mentor is Leila Intuïtieve Leiderschapscoach en staat ze klaar om je te helpen ontdekken hoe je jouw innerlijke Badass en wijsheid kunt omarmen, zodat je voluit en vol vertrouwen kunt leven en leiden. Haar missie is om je unieke potentieel te ontketenen, je levensdoelen te bereiken en een hoger niveau van vrijheid, (financieel) succes en voldoening te ervaren. Dit doet ze door 1:1 coaching, (online) masterclasses, leiderschapstrainingen, inspirerende talks geven en het organiseren van retreats.

Jij bent degene die het verschil gaat maken door het verschil te zijn.

Lieve Leila, Jij wees mij een andere weg. en die werkt, elke dag beter. Ik wil je nogmaals bedanken en het was een goede keuze om jou als coach te kiezen.

Patricia | Onderneemster

Lieve Leila, Jij wees mij een andere weg. en die werkt, elke dag beter. Ik wil je nogmaals bedanken en het was een goede keuze om jou als coach te kiezen.

Ro-Angely | Onderneemster

Where Your Attention Goes,

Energy Flows, Manifestation Grows!

Solo of Samen?

Of je nu solo komt of met je businessbuddy, vriendin of zus, Leila en Nathalie vinden het altijd geweldig om gelijkgestemde mensen samen te brengen.

Hier kun je inspirerende ontmoetingen hebben, nieuwe vriendschappen sluiten en ontdekken welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor samenwerkingen. Leila en Nathalie kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen voor een dag vol transformatie en inspiratie. Voel je welkom, want ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Fotocredits: anouk-peeters.nl

Had jij deze vraag ook?

Wellicht vraag je je nog af…

Hoe kom ik er vanuit Nederland en wanneer moet ik er uiterlijk zijn?

Het vliegveld van Curaçao, ook wel gekend als Hato International Airport, is gelegen op zo’n 12 kilometer van de hoofdstad Willemstad. TUI, KLM en Corendon vliegen bijna dagelijks naar Curaçao. 

 

De openingsceremonie is zaterdag 10 november om 13.00 uur. Zorg ervoor dat je dan uiterlijk in de villa bent.  En als je reist vanuit Nederland of België, raden we je aan uiterlijk de vlucht van vrijdag te nemen. Je kan dan al in de villa terecht om relaxed op te starten. 

Hoe kom ik bij de accommodatie en wat voor kamer heb ik?

Laat je zorgen achter je terwijl je wordt opgehaald vanaf het vliegveld en naar de accommodatie wordt gebracht. Hier kun je in alle rust je spullen uitpakken, de omgeving in je opnemen en jezelf volledig settelen voor de betoverende reis die voor je ligt. De perfecte start van een onvergetelijke ervaring vol groei, zelfontdekking en empowerment de volgende dag.

 

We hebben een luxe villa voor onszelf, mét zwembad. Je deelt een 2 persoonskamer (aparte bedden) met eigen badkamer. Liever een privé kamer? Laat het ons dan weten. De retreat is women only.

(Transfer van accommodatie naar vliegveld dien je zelf te verzorgen. Uiteraard denken wij graag met je mee over wat de beste optie is)

Wat brengt Retreat Yourself Curaçao mij?

Zoals je ziet, zetten we alles op alles om jou de juiste tools te bieden voor jouw reis van transformatie. Niet alleen qua tools maar we bieden je ook een betoverende omgeving aan en ontzorgen je op veel vlakken.  Nu is het aan jou om deze ingrediënten in je leven te mengen en te zien wat voor prachtige creaties je kunt maken. We zijn er voor je, met extra begeleiding en ondersteuning gedurende deze week, precies op het moment dat je het nodig hebt. Let’s make magic happen!

Is het mogelijk om het investeringsbedrag ook in termijnen te voldoen?

Ja hoor! Dat is absoluut geen probleem. Meld jij je aan voor 1 juni 2024 dan zijn dit de betalingsmogelijkheden:

Je kunt de betaling in 3 termijnen van 990 euro doen of in 6 termijnen van 495 euro. (bedragen zijn excl. btw)

 

Ik ben nog niet echt bekend met spiritualiteit, is deze retreat wel geschikt voor mij?

Weet dat we in dit leven allemaal spirituele wezens, dus ja dit retreat is ook voor jou. Geen ervaring vereist, maar een flinke dosis nieuwsgierigheid naar spiritualiteit is wel de key. Dus, ben je in voor een ontdekkingstocht rond de wet van aantrekking? Kriebelt het van nieuwsgierigheid om je levensenergie te verkennen en alles los te laten wat niet langer bijdraagt? En voel je dat er iets ‘meer’ is, ook al heb je nog geen idee wat dat ‘meer’ precies inhoudt? Nou, dan is deze retreat helemaal jouw ding! Wat deze retreat zo bijzonder maakt, is dat we spiritualiteit hand in hand laten gaan met strategie en mindset. Het is de perfecte mix voor snelle persoonlijke groei en ontwikkeling.

Kan ik langer verblijven dan deze week?

Dat kan, maar niet in de villa zelf. Het uitchecken is op vrijdag 16 november om 12.00 uur. Wil je langer blijven op het eiland, kijk voor aansluitende accomodaties online.

Hoe verloopt het proces verder?

Voel jij een hell yes en wil jij met ons mee naar Curaçao? Klik op de button, dan kun je direct het aanmeldformulier invullen. Naar aanleiding hiervan hebben we contact.

Nadat de factuur verzonden en betaald is staat de retraite vast.

Mijn vraag staat hier niet tussen waar kan ik die stellen?

Al je vragen kan je mailen naar leila@manifestyourdreamlife.nl.