1:1 QUICK SCAN

YOUR BUSINESS

In 1 dag je bedrijf en jezelf

weer helder in beeld

om te gaan knallen ?

1:1 QUICK SCAN

YOUR BUSINESS

In 1 dag je bedrijf en jezelf

weer helder in beeld

om te gaan knallen ?

 

 

Je voelt aan alles dat je op het punt staat om door te breken naar jouw Next Level alleen ….

N

je hebt je Next Level nog niet concreet in beeld. Voor je gevoel heb je dit al wel 100x uitgewerkt maar op de een of andere manier matcht het nog steeds niet met jouw wensen en verlangens, dus benut jij je potentieel niet en groeit je droombedrijf niet zoals jij in gedachte hebt .

N

Jouw aanbod is nog niet helemaal helder. Je doet je best om het helder te krijgen en op elkaar aan te laten sluiten maar ergens valt het nog niet helemaal lekker in elkaar. Helderheid in je aanbod brengt helderheid in je bedrijf maar dat is er nu nog niet, dus struggle je met wat je hebt.

N

Dat zichtbaar zijn, dat is nog wel een dingetje, vind je. Je wilt klanten aantrekken op een manier die bij jou past, zodat je gewoon lekker jezelf kunt zijn. En dan wel die hele leuke klanten (droomklanten), waar je energie van krijgt. Niet diegene die denken dat jij al het werk voor ze moet doen. Maar hoe vind die droomklant jou of hoe vind die droomklant jou? Je weet het niet, dus blijf je de klanten aantrekken die je alleen maar energie kosten.

N

Jouw prijzen kloppen voor jouw gevoel niet meer. Je hebt de afgelopen jaren flink in jezelf geïnvesteerd en daardoor nog beter in je werk. Je verdient nu “ok” maar je bent er helemaal klaar voor om voor je waarde te gaan staan en meer te verdienen dan “ok”. Je hebt alleen geen idee hoe je je nieuwe prijsaanbod moet berekenen, hiermee doe je jezelf alleen maar te kort. 

N

Je twijfelt aan alles als het gaat om keuzes maken in je bedrijf, hier wil je vanaf, want het verlamd je en zorgt ervoor dat je weer dingen gaat uitstellen. Terwijl je zulke mooie, grootse ideeën en plannen hebt met je bedrijf, alleen liggen deze plannen en ideeën nu ergens te verstoffen.

N

Jouw Next Level vraagt om structuur en die mis je nu. Je hebt het gevoel dat je overal en nergens bent in je bedrijf. Je wilt moeiteloos en met plezier AAN je bedrijf werken, want nu werk je keihard IN je bedrijf en uitrusten doe je wel in de vakantie (dacht je).

Hoe zou het voor
jou zijn als:

N

Jouw mooie visie en droomdoelen voor je bedrijf helemaal matchen met jouw potentieel en jij daar daar blindelings op kan vertrouwen en bouwen, zodat je bedrijf sky rocket naar The Next Level schiet?

N

Je jouw aanbod helemaal helder hebt en je niet meer hoeft te stressen en strugglen als je je aanbod deelt, omdat het gewoon klopt?

N

Zichtbaar zijn op Social Media, zoals jij wilt en niet zoals het ‘heurt’, heerlijk jezelf zijn en vanuit authenticiteit de juiste klanten naar je toe trekken, zodat je met plezier en energie je werk kunt doen?

N

Jij staat voor je waarde en elke maand goed geld verdient, omdat je het ook waard bent ? 

N

Je precies weet welke keuzes je moet maken om te groeien met je bedrijf, te vertrouwen op je intuïtie gedreven acties en het resultaat te bereiken waar je op hoopt?

N

Je structuur en overzicht hebt in je bedrijf, zodat je niet meer all over the place bent maar ‘on de right place at the right time’, werken IN je bedrijf noemen we dat?

‘AND NOW YOU’LL DO WHAT’S BEST FOR YOU’

 Welkom bij mijn 1:1 Quick Scan Your Business

Tijdens deze 1 op 1 VIP Dag gaan we 3 uur intensief en full focus samen werken. Deze dag staat natuurlijk in het teken van jou, je droombedrijf en je wensen en verlangens.

——-?——–

Deze VIP Dag maakt het voor jou mogelijk om dé basis voor jouw bedrijf en je strategie helder in kaart te brengen, zodat jij jouw droombedrijf knallend naar een hoger niveau kunt tillen, in dienst van jouw missie en passend bij jouw authentieke zelf. 

——-?——–

Deze 1 op 1 VIP Dag, heb ik ontwikkeld voor soul-gedreven, intuïtieve, creatieve ondernemers zoals jij. Jij bent dol op het creëren van producten en diensten maar je vindt het frustrerend en demotiverend om dat ook nog netjes in een strategie of proces te gieten. Maar je weet dat het nodig is. 

——-?——–

Plan na deze 3 uur met mij (bij mij op kantoor of online) nog 2 a 3 uur thuis om alles uit te werken en gelijk te implementeren, want een plan zonder actie blijft een mooie droom.

——-?——–

Maar weet je wat? Ik ga je hierbij helpen!

Je krijgt steun van mij, iemand die jou de ruimte biedt, in je gelooft en je de mogelijkheid laat zien dat dit ook voor jou beschikbaar is. Iemand die dit pad al heeft bewandeld en die jou bij elke stap succesvol ondersteunt.  Dit kan live bij mij op kantoor in Breda of online. 

——-?——–

Wij ondernemers hebben allemaal wel een blinde vlek, anders hadden we wel gedaan wat we moeten doen om succesvol te zijn.

 

Jouw Next Level is nu dichterbij dan ooit!

Wat gaan we doen tijdens de Quick Scan Your Business

VIP DAG?

N

We doen een Quick Scan van jouw bedrijf – wat werkt wel, wat werkt niet en waarom wel/niet?

N

We brengen jouw aanbod, prijzen en droomklant helder in beeld en aan de hand daarvan ontstaat jouw strategie waarmee je aan de slag gaat.

N

We identificeren obstakels die je tegen houden en maken daar springplanken van. (niks houdt jou nog tegen)

N

Je ontvangt vooraf een Kick-off werkboek, zodat we goed voorbereid zijn en het maximale uit deze dag halen.

N

Mijn hulp, feedback & mijn alles-is-mogelijk-ideeën-box staat de hele dag aan om jou te voorzien van kansen en mogelijkheden die je nu nog niet voor ogen hebt.

‘IF YOU WANT SOMETHING DIFFERENT YOU’VE GOTTA DO SOMETHING DIFFERENT!’

Resultaten die jij kan verwachten aan het eind
van deze VIP DAG:

N

Helderheid en overzicht, omdat je een succesvol en strategisch plan hebt, waarmee jij je droombedrijf moeiteloos naar the Next Level tilt.

N

Rust, omdat je nu een helder en duurzaam aanbod hebt wat een van de basis-pilaren vormt voor je bedrijf. 

N

Authentiek, want jouw manier van zichtbaar zijn resoneert met jouw manier van ondernemen én met je potentiële klanten, ze worden als een magneet naar je toegetrokken.

N

Zelfverzekerd, prijzen voor je aanbod zijn duidelijk en resoneren met jouw waarden dus die droomomzet halen gaat nu zeker lukken.

N

Krachtig, je durft keuzes te maken, twijfelen is er niet meer bij en je weet precies welk plan of idee je wel of niet moet volgen. 

N

Je houdt meer tijd en energie over om dingen te doen die jij graag wilt doen, want je weet nu ook wat je niet moet doen. En ondertussen geniet je van het ondernemerschap en de weg naar jouw droomdoel. 

Door gebruik te maken van de Quick Scan Your Business zet je voor jezelf heel helder de punt op de horizon. Dat geeft niet alleen rust in jouw hoofd, je werkt vol vertrouwen, veel efficiënter en doelgerichter AAN je bedrijf om jouw Next Level te bereiken.

Klaar om jouw Quick Wins te behalen?

Quick Scan Your Business

Hi, ik ben Leila

Ik help soul-gedreven ondernemers, die vastlopen bij de groei van hun prachtige bedrijf, een nog prachtiger bedrijf te creëren dat aligned is met hun intuïtie, dromen en verlangens. En waar ze lekker geld mee verdienen om toffe dingen te doen voor zichzelf en hun omgeving.

Als oprichter van Manifest Your Dreamlife is het mijn drijfveer om anderen te inspireren en te helpen om hun eigen pad, hart en intuïtie te volgen en een succesvol bedrijf en leven te creëren. Net zoals ik gedaan heb en nog steeds doe.

Het geheim van mijn succes? Van mijn intuïtie mijn super power gemaakt. Toen ik eindelijk wist hoe ik meer op mijn intuïtie kon vertrouwen en hoe ik de Wet van de Aantrekkingskracht voor me kon laten werken, maakte mijn business een flinke sprong vooruit. Ik ging nog een stap verder en combineer nu het spirituele met mijn leiderschap en business strategie en sindsdien ervaar ik overvloed, vrijheid en plezier in alles wat ik doe.

En nu ben ik hier om jou te leren hoe jij van jouw intuïtie, leiderschap en strategie jouw Ondernemers Super Power kunt maken om ook jouw business naar een vet hoog niveau te tillen.

“Every day, you have the power to choose our better history —by opening your hearts and minds, by speaking up for what you know is right.” —Michelle Obama

Hoe is het om met mij samen te werken in een 1 op 1 sessie? Dat kan ik beter anderen laten vertellen die met mij hebben samengewerkt.

Mijn Mindset heeft een Boost gekregen en een dosis energie. Leila heeft een heel fijn enthousiaste energie. Ze weet de juiste vragen en voorbeelden te benoemen zodat je meer inzicht krijgt in hetgeen wat je doet. Buiten dat heb ik ontzettend veel praktische tips, opdrachten en inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ook is er meer overzicht en rust in mijn hoofd gekomen om mijn doel structureel na te streven. Door Leila heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen als onderneemster. 

Lynsey Zafiera

BeYoutifulMind

Manifest Your Dreamlife - Masterclass

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams!

 

Dominique Hegtermans

Colour Your Cloud

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”

 

Rilana Maas

Bore-out Nederland

Jouw investering:

Jouw investering voor deze VIP DAG is 397,- (excl. btw). 

Wil je voor we starten nog wat vragen beantwoord hebben of wil je tijdens de Quick Scan Your Business ook nog anderen dingen bespreken en weet je niet of dat kan? Plan dan even een Clarity Coach Call van 30 minuten, dan bespreken we dit samen even.

Deze 1 op 1 is exclusief en intensief en volgens de deelneemsters erg waardevol. Een klant zei: “Je krijgt niet alleen waar voor je geld maar je neemt een hele beleving mee naar huis”. Dat vond ik een mooi compliment. Wil jij dit ook?