Leila Claassens -Play Big Mastermind

Play Big Mastermind

 voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers Die door willen groeien naar hun next level

Jij bent een ambitieuze, soul-gedreven vrouwelijke ondernemer met een specifiek en (ietwat) gewaagd doel. Een doel, dat je in 6 maanden bereiken wilt. Of in elk geval genoeg op weg bent om het verder zelfstandig op te pakken. Denk aan het schrijven van je boek, het organiseren en lanceren van een event, groeien van zzp naar mkb of eindelijk je workshops gevuld krijgen, terwijl je veel concurrentie hebt. Je hebt het al vaker zelf geprobeerd. In je eentje. Maar het lukt niet.

Heb jij zo’n doel en een groot verlangen dit eindelijk te bereiken? En zo doorgroeien naar het next level?

Dan is deze Play Big Mastermind voor jou.

Loop jij hier tegenaan?

Z

Elk jaar neem jij jezelf voor om nu écht voor dat droomdoel te gaan (x omzet halen, nieuwe richting ingaan met je business, vul jouw droom maar in). En toch begin je er niet aan

Z

Je weet dat je een plan, structuur en strategie nodig hebt om slim en efficiënt te werken, maar je hebt die gewoonweg niet of zet ze niet optimaal in

Z

Je mist de energie, de juiste (money) mindset en specifieke coaching om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen

Z

Je bent het zat om alles alleen te moeten doen, uit te zoeken en jezelf te empoweren

Z

Het frustreert en vreet energie dat je zo hard werkt en niet het resultaat behaalt dat jij voor ogen hebt

Z

En het wordt tijd dat jij jouw doel eindelijk nastreeft. Van begin tot eind. En haalt! Je weet dat het mogelijk is. Je hebt alleen de juiste setting nodig.

In deze Play Big Mastermind heb jij die setting gevonden.

Proficiat!

“I think women are very powerful and I think we are more powerful together than separate” – Zendaya Coleman –

De Play Big mastermindgroep Breda

Deze mastermindgroep bestaat uit maximaal 8 vrouwelijke ondernemers, die eens per maand bij elkaar komt in de omgeving van Breda, 6 maanden lang. Hierin zet ieder haar specifieke, concrete en meetbare doel vast. In elke maandelijkse sessie reflecteer jij op je eigen doel, de voortgang en het vervolg. Je krijgt aanmoediging uit de groep, spart over de beste weg ernaartoe, over ideeën die het doel helpen en hebt een stok achter de deur om hem na te blijven streven. Ook als je vastloopt.

Bovendien is dit de plek om te evalueren en de weg naar je doel bij te stellen waar nodig. Zo ondersteunt de groep elkaar. Samen en toch zelfstandig. En leun je op mijn expertise, coaching en feedback. 6 Maanden lang. Tussen deze sessies samen door krijg je elke maand extra inhoudelijke, online, live en interactief webinar van een business expert. Elke expert heeft zijn eigen vakgebied, zoals online trends en je sales en marketingactiviteiten optimaliseren. Hij of zij bespreekt een thema daarbinnen om jou te inspireren alles eruit te halen en je doel daadwerkelijk te bereiken. Binnen de tijd die jij ervoor stelde.

Het mooie van deze mastermindgroep is, dat je te maken hebt met de synergie en energie van gelijkgestemde, ambitieuze vrouwen: samen houd je de energie hoog, doe je meer kennis op en help en ondersteun je elkaar om elke keer een stap verder te komen.

Het motto van de PLay Big Mastermind is:

‘Behind every successful woman is herself and a tribe of other successful women, who have her back!

Leila Claassens - Over mij

Wie is Leila?

‘Mijn rol binnen de mastermindgroep is intervisiebegeleider en coach. Ik zorg voor focus en faciliteer de sessies dusdanig, dat er daadwerkelijk synergie ontstaat en er ruimte is voor elke ondernemer en elk doel.

Als leiderschapscoach en Intuïtieve Business Mentor begeleid ik vrouwelijke, ambitieuze ondernemers in hun persoonlijke en zakelijke groei. De afgelopen jaren hielpen ik en mijn team honderden vrouwen hun eigen weg te vinden en de sprong te wagen naar voldoening, plezier en succes in hun business. Op hun voorwaarden.

Ik weet hoe het is om bergen te verzetten, die in de weg staan. Je buiten de gebaande paden te begeven. En erin te blijven geloven. Ook als het eng is, je tegenstand uit je omgeving krijgt, je wordt uitgedaagd kwaliteiten in je te zoeken en te ontwikkelen, terwijl jij twijfelt of je wel zoveel in je mars hebt.’ En je bent niet de enige.

Daarom deze Mastermind! Samen staan we sterker, halen we het beste uit onszelf en elkaar en groeien we sneller dan wanneer het allemaal alleen moeten doen. Klaar om GROOT te dromen, denken en doen?! Let’s Play Big! 

x Leila

“PLAY BIG OR GO HOME”

Dit levert de Play Big Mastermind voor vrouwelijke ondernemers op:

R

Jij hebt je doel bereikt. Of bent een eind op weg en weet wat je moet doen 

R

Je hebt helderheid en overzicht over welke stappen je moet nemen om nog meer impact te maken

R

Of je bent zelfs klaar om het néxt level na te streven en kent de acties naar de volgende stap al. Tenslotte stellen powervrouwen altijd het volgende doel als dat ene bereikt is

R

Jij hebt het zelfvertrouwen en lef om, zonder de hinder van mind bugs, persoonlijk en zakelijk verder te groeien

R

En zo steeds meer impact maakt in jouw hulp aan anderen. En in je eigen business.

Dat bereik je met een community van gelijkgestemde businessvrouwen, die elkaar inspireren, empoweren en je écht het gevoel geven dat jij het niet allemaal alleen hoeft te doen. De fijne betrokkenheid, energie en bevlogenheid van de mastermindgroep zorgen, dat je na elke sessie vol enthousiasme en energie zit en een stap verder komt in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. En praktische inzichten, lessen en tools om nu écht aan de slag te gaan om je doelen succesvol te realiseren.

Wil jij dat ene doel met heel je hart bereiken?

LEES HIERONDER DE ERVARINGEN VAN MIJN KLANTEN

Gemiddelde beoordeling 4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”.

Rilana Maas – www.boreoutnederland.nl

“Ik ben heel blij dat ik Leila heb leren kennen. Door haar enthousiasme ging ik ‘aan’. Leila zag het voor haar, waardoor het voor mij ook sprekend werd. Ik vind de gesprekken met Leila heel toegankelijk en ik voel me gehoord”.

 

Rebecca Walgers – www.rebeccawalgers.nl

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business!  Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila!”

 

Lynsey van Beijnen – www.beyoutifulmind.nl

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon de Laat – HR Assistant

“Het fijne van het gesprek dat ik met Leila had vond ik vooral dat er eens even iemand met me mee keek, mee dacht, ideeën gaf, tips gaf. De berg die beklommen “moet” worden werd een beetje lager! Niks is onmogelijk. Top Bedankt Leila”

Yolande Bijenhof – www.taalwijsbreda.nl

“Heerlijke gesprekken, ontspannen en goedlachse coach, krijg je energie van!”

Melanie Rijkers – www.melanierijkers.com

Play Big inclusief
Z

Vooraf een selectie gesprek om jouw doel en motivatie helder te hebben.

Z

6 maanden lang een Mastermind, coaching & mentoring traject, waar we 1x per maand LIVE samenkomen om stappen te zetten en acties uit te voeren binnen je business.

Z

5 online sessies, waar een business expert tips, tools en de laatste trends uit haar vakgebied met ons deelt.

Z

1 op 1 coaching en feedforward van Leila op jouw acties van de afgelopen maand

Z

Compleet verzorgde live bijeenkomsten  op een inspirerende locatie. #foodforthought

Z

Jouw Dreamteam whatsapp groep. Zo helpen en ondersteunen we je ook buiten de Live  en online bijeenkomsten om elke keer een stap verder te komen en jouw Next Level te bereiken.  

Interesse?

Wil jij 6 maanden lang deel uitmaken van deze exclusieve community waar je leert te groeien in klanten, omzet en succes? En wil jij de vrijheid ervaren waar je in eerste instantie als ondernemer voor hebt gekozen?

De Play Big Mastermind is er voor ondernemers die GROOT DROMEN en DOEN en DURVEN te investeren in zichzelf en in hun business. Ik ben er van overtuigd dat juist de synergie en energie van deze groep jou zowel zakelijk als persoonlijks iets moois gaat brengen. Dus als jij er klaar voor bent om deze commitment all in aan te gaan, dan beloof ik je dat ik er all in voor jou ben om van 2021 jouw beste jaar te maken.

Deelname aan de Mastermind is alleen op uitnodiging. De Mastermind van Oktober 2020 is al gestart. Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op voor de eerstvolgende Mastermind, deze staat gepland voor in April 2021! Nog 2 plekken vrij. 

MEEST GESTELDE VRAGEN:

Voor wie is de Play Big Mastermind geschikt?

Voor alle vrouwelijke ondernemers die persoonlijk en zakelijk willen groeien maar dit niet (meer) alleen willen doen, omdat ze niet de juiste mensen, setting en tools hebben. Je hebt al een paar jaar een mooi bedrijf maar je blijft steken op het aantal klanten, omzet en het creëren van een succesvolle ondernemersmindset. Je wilt heel graag naar dat Next Level maar het lukt je alleen niet. Samen gaan we dit wél fixen! Het doel van de Mastermind is samen werken aan je bedrijf om succesvol te groeien. 

Is de Play Big Mastermind het zoveelste netwerk clubje?

Play Big Mastermind is niet het zoveelste netwerkdiner of kookclubje. Dit netwerk is ook niet zomaar een netwerk voor vrouwelijke ondernemers, waar je één keer per maand naartoe gaat. Elkaar ontmoet om alleen maar te halen en een beetje te kletsen. Nee, dit is een netwerk van sterke business-vrouwen, die elkaar ontmoeten, verbinden, van elkaar leren en samen willen werken om hun life & business doelen te realiseren.

 

Waar en wanneer vindt de Play Big Mastermind plaats?

Je bent welkom in het mooie Brabant, om precies te zijn in het gezellige Breda...;-) De live bijeenkomsten worden gehouden op een mooie en inspirerende locatie. De Online Business sessies kun je bijwonen vanachter je laptop of computer waar je maar wilt. Je ontvangt de data van deze bijeenkomsten nadat je aanmelding rond is. 

 

Hoeveel bijeenkomsten zijn er?

We trappen af met een Meet & Greet waar we met champagne proosten op dit onvergetelijke avontuur wat we met z’n allen aangaan. Verder zijn er 6 Live dagen met de Mastermindgroep in Breda en 5 online sessies met een Business experts. Tussendoor hebben we contact met elkaar via onze Dreamteam whatsappgroep. 

Wat zijn de kosten?

Jouw investering voor deze 6 maanden exclusieve Mastermind, Coaching & Mentoring traject is €2400,-* in plaats van  €2900,-. Je ontvangt dus een SUPER ZOMER KORTING van €500,-. Betaling in termijnen is mogelijk,  neem contact met mij op voor de mogelijkheden leila@manifestyourdreamlife.nl

*alle bedragen zijn excl. btw

Ik wil graag aan de slag, maar weet ik twijfel nog

Weet je niet of deze Mastermind iets voor jou is? Stuur dan een mail met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op en bespreken we telefonisch wat op dit moment goed voor jou is.

 

 

Ik heb nog een andere vraag.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur dan een mail met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in. Dan neem ik binnen 24 uur contact met je op.