play big mastermind

 voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers Die zichzelf niet langer klein willen houden maar door willen groeien naar hun next level

 Lid zijn van PLAY BIG Mastermind betekent: 

In staat zijn om vol lef en zelfvertrouwen, je leven en bedrijf naar het volgende niveau te laten groeien, zodat je meer impact in de wereld kunt maken.

 

Wat houdt PLAY BIG Mastermind in:

Play Big Mastermind is een netwerk van ambitieuze ondernemende vrouwen, die persoonlijk en zakelijk willen groeien naar hun NeXt Level. Ze zijn er klaar voor om groot te gaan denken, dromen en DOEN! Oftewel: READY TO PLAY BIG!

Ze willen dit zonder belemmerende overtuigingen en gedachten doen maar op een een authentieke wijze en met behulp van praktische tips, tools & eerlijke mentoring.

Het doel van deze Mastermind is om samen met andere like-minded vrouwen, elkaar te inspireren, uit te dagen en aan te moedigen om vol te gaan voor jezelf en je bedrijf. Alleen dan kan je succesvol zijn en meer impact maken in de wereld.

Ons motto is dan ook:

Behind every successful woman is herself and a tribe of other successful women, who have her back!’

 

“I think women are very powerful and I think we are more powerful together than separate” – Zendaya Coleman – 

Loop jij hier ook regelmatig tegenaan?

Z

Elk jaar neem je jezelf voor om nu écht voor dat droomdoel te gaan maar elk jaar komt het er niet van. (x omzet halen, boek schrijven, op het podium, nieuwe richting met je business, etc.)

Z

Je weet dat je een plan, structuur en strategie nodig hebt om slimmer en efficiënter te kunnen werken maar je hebt het gewoonweg niet of gebruikt het niet optimaal.

Z

Je mist de energie, juiste (money) mindset en coaching om het beste uit jezelf en je bedrijf te halen. 

Z

Je houdt jezelf klein, omdat je last hebt van bepaalde belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten (Mind-bugs). 

Z

Je bent het zat om alles alleen te moeten doen, uit te zoeken en jezelf constant te moeten empoweren. 

Z

Je vindt het gewoon irritant, wanneer je zo hard je best doet en niet het resultaat behaald dat je graag voor ogen hebt.  

You must make a choice, to take a chance or

your life will never change 

Soms heb je dat ene zetje nodig, die ene handreiking, dat ene teken om de sprong te nemen en er voor te gaan. Dat is deze Mastermind nu voor jou.

Deelnemers van een Mastermind zijn altijd heel blij wanneer ze de keuze maken om niet meer alles alleen te hoeven blijven doen, weg stress en frustratie. Ze werken productiever, omdat er een gezonde manier van accountability heerst in de groep en er altijd wel iemand is die ze op die blinde vlek wijst, die zij niet zien, anders hadden ze er wel wat mee gedaan natuurlijk…;-)

Dus blijf jij in je uppie aanmodderen en doen wat je deed (er veranderd niks) of kies je voor de Play Big Mastermind en is dit het begin van een giga mooie groei en ontwikkeling? 

De keus is aan jou!

Wat levert Play Big Mastermind jou op?

R

Persoonlijke en zakelijke groei. 

R

Een community van like-minded businessvrouwen, die jou inspireren, empoweren en je écht het gevoel geven dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.

R

Helderheid en overzicht over welke stappen je moet nemen om nog meer impact te kunnen maken.

R

Praktische inzichten, lessen en tools om nu écht aan de slag te gaan om je doelen succesvol te realiseren.

R

Meer betekenis aan wie je bent en wat je doet.

R

Meer lef en zelfvertrouwen en minder Mind-Bugs. 

R

De fijne betrokkenheid, energie en bevlogenheid van de groep zorgen ervoor dat je elke keer vol enthousiasme en positieve energie weer een stap verder komt in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Wat krijg je tijdens de Play Big Mastermind?

R

6 maanden lang ondersteuning waar je helemaal jezelf kan zijn en waar vertrouwen hoog in het vaandel staat.

R

6 exclusieve 1-daagse LIVE bijeenkomsten.

R

5 online sessies, tijdens elke sessie deelt een business expert tips, tools en de laatste trends uit haar vakgebied (LinkedIn, Sales & Marketing, (Money) Mindset, Personal Branding en Content).

R

De ruimte om jouw persoonlijke en zakelijke casussen aan de groep voor te leggen, te bespreken en samen op te lossen.

R

Een heerlijke lunch. Eten verbindt in allerlei culturen. Samen gaan wij deze verbinding aan. #Foodforthought.

R

Coaching, accountability en support van Leila Claassens, Leiderschapscoach, L.E.A.P! Mentor en Levensgenieter…;-).

R

De door Leila ontworpen unieke L.E.A.P! formule die jou gaat helpen om meer vanuit vrijheid, authenticiteit en zelfvertrouwen te gaan leven en werken.

Wat is Play Big Mastermind niet?

Play Big Mastermind is niet het zoveelste netwerkdiner of kookclubje. Dit netwerk is ook niet zomaar een netwerk voor vrouwelijke ondernemers, waar je één keer per maand naartoe gaat. Elkaar ontmoet om alleen maar te netwerken en een beetje te kletsen. Nee, dit is een netwerk van sterke business-vrouwen, die elkaar ontmoeten, verbinden, van elkaar leren en samen willen werken om hun life & business doelen te realiseren.

Play big Next Level betekent:

Een fantastische persoonlijke en zakelijke groei in 2020. Dit wordt jouw jaar!!

Wie is Leila?

Hi, ik ben Leila,
Ik ben Leiderschapscoach en L.E.A.P! Mentor, dat betekent dat ik vrouwen help die het gevoel hebben dat ze vast zitten in hun leven en in hun werk. Ik help ze om de sprong (LEAP) te wagen naar een vrijer en authentieker leven. Als spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en Female Empowerment, begeleid ik ambitieuze vrouwen om de regie te nemen over hun EIGEN leven.

Met mijn coachings-en adviesbureau – Manifest Your Dreamlife – heb ik samen met mijn team in de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen om authentiek, empowered en doelgericht hun leven en business te leiden, op hun voorwaarden. Vrouwen die de grote sprong willen wagen richting hun ideale leven maar last hebben van hun belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen en gewoonten, ik help ze deze te doorbreken. Het resultaat; een leuker, authentieker en vrijer leven, waar dromen werkelijkheid worden.

 

x Leila

Interesse? Nog vragen?

Wil jij deel uit maken van een groep geweldige, ambitieuze vrouwen die ook hun volledige potentieel willen benutten en vol passie hun dromen en doelen willen waarmaken? Dan nodig ik je van harte uit om lid te worden van deze unieke en fantastische Play Big Mastermind. Stuur me gerust een mail: leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in voor de kosten of een introductiegesprek. Ik neem dan spoedig contact met je op. Ik spreek je graag! 

 Ben jij er klaar voor om de sprong te wagen en van 2020 jouw succesjaar te maken?

Ps: een selectiegesprek vooraf hoort bij de aanmeldprocedure.

Pin It on Pinterest