Over Manifest Your Dreamlife

‘Lead Your Life, Live Your Dreams’, dat is waar Manifest Your Dreamlife voor staat. Het betekent creëer een leven en carrière zoals jij dat wilt, op jouw voorwaarden waar je dromen werkelijkheid worden. Hoe doe je dat? Door de allereerste sprong (L.E.A.P!) te wagen: Durven te kiezen voor jezelf en te gaan voor wat je écht wilt!

Wij zijn een in Breda gevestigd coachings- en adviesbureau dat gericht is op;

R

het empoweren en coachen van ambitieuze moeders, professionals en vrouwelijke ondernemers, die op het punt staan om een nieuwe weg in te slaan in hun leven maar het gevoel hebben dat iets hun tegenhoudt om de sprong (L.E.A.P!) te wagen en hun dromen en doelen te realiseren.

R

het adviseren en begeleiden van bedrijven, organisaties en hun medewerkers hoe zij eenvoudig en effectief leiderschap kunnen nemen over eigen succes en geluk.

R

het aanbieden van inspiratiereizen in binnen- en buitenland aan (vrouwelijke) ondernemers, professionals en teams gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling en verbeteren van het welzijn.

Heb jij ook vanuit je opvoeding, werk en binnen het gezin gewoontes en patronen aangenomen, waardoor je nu doet wat je doet?

Wordt er door je omgeving van je verwacht dat je op een bepaalde manier moet leven en aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, om succesvol en gelukkig te zijn?

En heb je het gevoel dat het nu anders moet? Dan ben je niet de enige. Op een gegeven moment komen we allemaal, ondanks alles wat we al bereikt hebben in ons leven, op een punt waar we onszelf afvragen; is dit het nou?  Juist door ons drukke bestaan, is er meer behoefte aan voldoening, zingeving en plezier in ons leven. Maar waar begin je?

Manifest Your Dreamlife helpt jou om de sprong (L.E.A.P) te nemen om het anders te gaan doen;

R

Een andere baan of carrière?

R

Een eigen bedrijf starten of een doorstart maken?

R

Ontdekken wat jouw passie en talenten zijn en daar werk van maken?

R

Minder gaan werken of juist meer?

R

Je bedrijf optimaliseren?

R

Het beste uit jezelf halen om het beste uit je team te halen?

R

Je persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen?

R

Meer tijd creëren voor jezelf en de mensen die je lief hebt.

R

Zijn wie je werkelijk bent en doen wat je écht wilt?

Het kan, écht waar!

Take the L.E.A.P! en ervaar de vrijheid om te gaan doen wat jij het allerliefste wilt doen.

Vaak zijn het jouw geprogrammeerde patronen en belemmerende gedachten die je tegen houden om jouw waarheid te gaan leven.  Onze programma’s, coaching en mentoring helpen jou om hier doorheen te breken en geven jou de power en inzichten om groter, authentieker en met meer zelfvertrouwen te gaan leven en werken.

De Kracht Van Manifest Your Dreamlife

R

Onze unieke L.E.A.P! formule

R

Inspirerende en doortastende trainers

R

Praktische tools voor écht resultaat

R

Life changing events en inspiratiereizen 

R

Persoonlijke en plezierige benadering

‘Manifest Your Dreamlife gelooft dat ieder mens de sleutel tot succes in zich draagt en dat (zelf)kennis en persoonlijke groei een belangrijke factor is om de sprong (L.E.A.P!) naar jouw Next Level te nemen. Onze missie is om hier op een positieve manier aan bij te dragen.’

Over Leila

Leila Claassens is de oprichtster en eigenaresse van Manifest Your Dreamlife, Leiderschapscoach en L.E.A.P! mentor. Als klein meisje maar ook als volwassen vrouw, kon ze alleen maar dromen om naast grootheden als Michelle Obama te staan.

Door het afschudden van vastgeroeste gedachten en patronen en het verwelkomen van de vrijheid om zich te ontwikkelen, openende er nieuwe deuren en konden dromen werkelijkheid worden. Het is haar levenshouding geworden. In April 2019 ontmoette Leila de voormalige first lady van de Verenigde Staten, Michelle Obama. ‘A dream came true’. Daarnaast staat Leila regelmatig op het podium voor kleine en grote groepen.

Voordat Leila voor het ondernemerschap koos, werkte ze als (internationale) consultant, HR- en Opleidingsmanager bij bedrijven als Philips, Hero Nederland, Ministerie van SZW en Avans Hogeschool, daar ontdekte zij haar grootste drijfveer; anderen inspireren om de regie te nemen over hun EIGEN leven en het leven te gaan leiden, zoals zij dat het liefst zien. Door leiderschap te nemen over je eigen leven en krachtige keuzes te maken kun je het leven waarin je geleefd wordt transformeren naar EIGEN vrijheid en authenticiteit!

– ‘Laat je verleden niet je toekomst bepalen. Waag de sprong (L.E.A.P!) en maak van je obstakels springplanken. Durf krachtige keuzes te maken om het leven te leiden dat jij graag wilt, op jouw voorwaarden, zodat ook jouw dromen werkelijkheid worden. Niks is onmogelijk dus alles is mogelijk. En ik spreek uit ervaring! – Leila Claassens –

Het leven is te kort om iemand anders' idee van vrijheid, geluk en succes te leven.

BEN JIJ KLAAR VOOR JOUW EIGEN BIG L.E.A.P! ?
Doe de GRATIS TEST!

Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk. Wij verwijzen je hiervoor naar onze Privacy Statement.

Pin It on Pinterest