Waarom doe ik wat ik doe?

‘Ik geloof, dat ieder mens de sleutel tot succes en geluk in zich draagt. En dat (zelf)kennis en persoonlijke groei een belangrijke factor is om de sprong (L.E.A.P!) naar jouw Next Level te nemen. En daar help ik je mee.’

In mijn dagelijkse werk houd ik mij samen met jou bezig met jouw vraag ‘Is dit het nou?’ en je verlangen naar een ander leven en werk. Empowered en met een helder pad voor ogen. Jouw pad welteverstaan.

Individueel en particulier, voor en met bedrijven en organisaties. Korte en lange trajecten zijn online of op locatie als dat mogelijk is. En via onvergetelijke inspiratiereizen binnen Nederland en over de grens voor ondernemers, professionals en teams waar dat mogelijk is.

Leila Claassens, aangenaam!

Ik ben Leila Claassens, oprichter en eigenaar van Manifest Your Dreamlife, leiderschapscoach en L.E.A.P!-mentor. En spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en Female Empowerment. Zo help ik jou als ambitieuze vrouw om authentiek, empowered en doelgericht je leven en business te leiden. Op jouw manier en jouw pad!

 

Leila Claassens - Manifest Your Dreamlife

– leef en werk op jouw voorwaarden en

maak van je obstakels springplanken –

Ik ken jouw pad!

Dat pad heb ik al diverse malen bewandeld. Opgroeien in een gezin met Arabisch-Afrikaanse achtergrond en cultuur betekende, dat er weinig ruimte was voor eigen keuzes. Volgens hun normen en waarden leven hield ik lang vol, totdat ik vastliep en besloot om ondanks alles toch voor mijzelf te kiezen.

Ik pakte letterlijk mijn tas en sloot de deur van mijn ouderlijk huis achter mij. Daarmee schudde ik de vastgeroeste gedachten en patronen van me af en verwelkomde ik de vrijheid om me te ontwikkelen. En nieuwe deuren te openen. Dit werd mijn levenshouding.

Mijn drijfveer voor het ondernemerschap!

Ik ben nog een keer van het gebaande pad afgeweken. Ik had een succesvolle carrière als (internationale) consultant, HR- en opleidingsmanager bij bedrijven als Philips, Hero Nederland, het Ministerie van SZW en Avans Hogeschool. Mooie banen, maar ze gaven me op een of andere manier geen voldoening. Ik werd er zelfs doodongelukkig van.

Met mijn eerdere ervaring om voor mijzelf te kiezen, ontdekte ik gaandeweg mijn grootste drijfveer: anderen inspireren om de regie te nemen over hun EIGEN leven. En de sprong te wagen om dichter bij hun ideale leven en werk te komen.

Door leiderschap te nemen over je eigen leven en krachtige keuzes te maken kun je het leven, waarin je geleefd wordt, transformeren naar EIGEN vrijheid en authenticiteit! Ik gaf mijn goedbetaalde baan op en begon mijn eigen business. Ik wilde het verschil maken voor anderen en ik wist hoe.

‘NIKS IS ONMOGELIJK DUS ALLES IS MOGELIJK’

Leila Claassens en Michelle Obama

Foto: Leila had in april 2019 een inspirerende ontmoeting met voormalige First Lady van de Verenigde Staten, Michelle Obama. ‘A dream came true’

– ‘Laat je verleden niet je toekomst bepalen. Waag de sprong (L.E.A.P!) en maak van je obstakels springplanken. Durf krachtige keuzes te maken om het leven te leiden dat jij graag wilt, op jouw voorwaarden, zodat ook jouw dromen werkelijkheid worden. Niks is onmogelijk, dus alles is mogelijk. En ik spreek uit ervaring!’ – Leila Claassens –

   

Persoonlijke Ontwikkeling

Ik volgde diverse trainingen in persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. En maakte mij ondernemersvaardigheden eigen, zoals de juiste (growth) mindset, door de leerschool van mijn 2 bedrijven.

Naast mijn diploma hbo Opleidingskunde ben ik gecertificeerd Access Consioucsness® Practitioner en zet ik de tool Access Bars® in om in jouw leven meer plezier, welvaart en waarde te creëren. Daarnaast ben ik bevoegd om de CVI-tests (Core Values Index) af te nemen.

Ik sta regelmatig als spreker op het podium voor kleine en grote groepen om hen te inspireren ook hun eigen pad te ontdekken en te volgen. 

Nog meer inspirerende ontmoetingen:

Leila-Claasens-met-Michael-Pilarczyk
Leila-Claassens-met-Eva-Jinek
Leila-Claassens-met-Katja-Schuurman
Leila-Claassens-met-John-Bercow

‘spend time with people who bring out the best in you not the stress’

Manifest your dreamlife & MVO – Pay it forward

De mama’s in Mtakuja, aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania in Afrika, hebben een droom: dat hun kindje het eerste levensjaar redt. Voor ons is dit een vanzelfsprekendheid, maar voor deze moeders zeker niet. Zij leven in diepe armoede en hun baby’s hebben daardoor weinig kans om op te groeien.

Manifest Your Dreamlife steunt de Stichting Driving Nurses, opgericht door Suus Bouwen-Theuws, omdat wij op deze manier de wereld van deze moeders en hun baby’s een stuk mooier maken. Wij geloven in de kracht van vrouwen en moeders, omdat zij, net als jij, écht het verschil kunnen maken voor de toekomst.

Dus als jij deelneemt aan een van onze programma’s, trainingen of masterclasses, maak je niet alleen je eigen droom waar, maar ook die van de mama’s in Mtakuja. – Pay it Forward!

 

 

 

– inspire kindness and pay it forward – 

Mis jij voldoening en plezier in je leven? Heb je het gevoel dat je altijd holt maar nergens aankomt? En weet je niet hoe je dat verandert? Grote kans dat je geleefd wordt.

Doe de GRATIS TEST en ontdek:

√ hoe je volledig & authentiek voor jezelf kiest 

√ hoe jij (weer) de regie neemt over je leven

√ de 5 essentiële stappen om dichter bij jezelf te komen 

Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk. Wij verwijzen je hiervoor naar onze Privacy Statement.

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Speelhuislaan 173 (alleen op afspraak)

4815 CD Breda

T: 06 - 5197 8860

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

GECERTIFICEERD

CVI test Leila Claassens
Access Bars Certification Leila Claassens

Pin It on Pinterest