Over Manifest Your Dreamlife

‘Manifest Your Dreamlife gelooft dat ieder mens de sleutel tot succes en geluk in zich draagt en dat (zelf)kennis en persoonlijke groei een belangrijke factor is om de sprong (L.E.A.P!) naar jouw Next Level te nemen. Onze missie is om hier op een positieve manier aan bij te dragen.’

‘Lead Your Life, Live Your Dreams’, dat is waar Manifest Your Dreamlife voor staat. Het betekent creëer een leven en carrière zoals jij dat wilt, op jouw voorwaarden vanuit jouw unieke talenten, kwaliteiten en kern(waarden). Maar hoe doe je dat? Door de allereerste sprong (L.E.A.P!) te wagen: Leiderschap tonen! Durf te kiezen en te gaan staan voor jezelf. Maak verbinding met wie jij écht bent en met wat je écht wilt!

We zijn een in Breda gevestigd coachings- en adviesbureau dat gericht is op:

R

het empoweren, coachen en adviseren van ambitieuze, energieke en goedopgeleide vrouwelijke ondernemers en leiders, die op het punt in hun leven zijn aangekomen waar ze denken: Is dit het nou? Wij helpen ze te ontdekken wat ze willen en hoe ze dat kunnen bereiken, zodat ze authentiek, empowered en doelgericht hun leven en business gaan leiden. Ook kijken we naar waarom het niet lukt om datgene te bereiken wat ze graag willen. Zijn dit zaken waar ze zelf geen invloed op hebben of zijn het de belemmerende overtuigingen, patronen en angsten die ze tegenhouden? Als het het laatste is dan zullen we deze doorbreken, zodat ze vrijer en met meer zelfvertrouwen en plezier in het leven staan. Tijdens de samenwerking hanteren we de L.E.A.P formule (zie verderop).

R

het adviseren en begeleiden van bedrijven en organisaties en hun medewerkers over wie ze werkelijk zijn, waar ze energie van krijgen, wat ze energie kost, hoe ze beslissen, hoe ze confrontaties aan gaan, hoe ze leren, welke teambijdrage intrinsiek bij iemand past en nog veel meer. Hierbij gebruiken we de Core Values Index (CVI) van Taylor Protocols, een bijzondere, wetenschappelijk bewezen en gepatenteerde test die iemands aangeboren kernwaarden en drijfveren in kaart kan brengen. Zo kan je heel snel de juiste persoon op de juiste plek zetten en hem of haar de juiste taken laten doen. Dit zorgt voor meer werkplezier, minder verzuim, pro-activiteit, betere samenwerking en hogere productiviteit. 

R

het aanbieden van onvergetelijke inspiratiereizen in binnen- en buitenland aan (vrouwelijke) ondernemers, professionals en teams gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling verbeteren van het welzijn.

 

Leila Claassens is de drijvende kracht achter Manifest Your Dreamlife maar wat zijn onze andere krachten:

R

Onze unieke L.E.A.P! formule

R

The Core Value Index™ certificering

R

Inspirerende en doortastende trainers

R

Praktische tools voor écht resultaat

R

Life changing events en inspiratiereizen 

R

Persoonlijke en plezierige benadering

WAT IS DE L.E.A.P FORMULE?

IN 4 STAPPEN VAN LIJDEN NAAR LEIDEN

Wees de regisseur van je leven en sta voor jezelf en datgene wat je doet! 

L.EAD

Benut je volledige potentieel door te ontdekken wie je écht bent. 

E.XPLORE

Alles is energie. Gebruik je kracht en intuïtie om je dromen te manifesteren.

A.TTRACT

Speel niet op safe maar ga ervoor. En maak plezier, dit is onmisbaar in je leven.

P.LAY (BIG)

WAT IS DE COREVALUESINDEX™?

ONTDEKKEN WAT JOUW INTRINSIEKE DRIJFVEREN ZIJN

Leila is gecertificeerd om de Core Values Index af te nemen.

De Core Values Index test is meer dan zomaar een persoonlijkheidstest: het is een revolutionaire psychometrische test die uw tijdelijke persoonlijkheids- en gedragsfactoren omzeilt, om zo uw onveranderlijke motivatiefactoren en uw invloed op de maatschappij te onthullen.

Als je de CVI hebt gemaakt weet wie je van nature bent weet je waar je energie van krijgt en waar je kerncapaciteiten liggen. Hierdoor werk je bewuster vanuit aangeboren talenten en de ontwikkelde vaardigheden. Je werkt vanuit passie en ontwikkeld een natuurlijke rol waardoor je een betrokken en bevlogen medewerker bent. De CVI is de enige wetenschappelijk onderbouwde test die je de juiste inzichten geeft in de onveranderlijke natuurlijke kern hierdoor maak je de beste keuzes voor bijvoorbeeld je bedrijf, loopbaan of zelfs studiekeuze.

INZICHT – BEGRIJPEN – EMPOWERMENT

Getting the best out of people, it’s in our nature – Taylor Protocols

Over Leila

Leila Claassens is oprichtster en eigenaresse van Manifest Your Dreamlife, leiderschapscoach en L.E.A.P! mentor. Als spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en Female Empowerment, begeleidt zij  ambitieuze vrouwen om authentiek, empowered en doelgericht hun leven en business te leiden. 

Leila is opgegroeid in een gezin met Arabische/Afrikaanse achtergrond en cultuur, dit betekende dat er niet veel ruimte was voor eigen keuzes. Dit heeft ze lang volgehouden, totdat ze besloot om ondanks alles toch voor zichzelf te kiezen. 

Alles wat ze had stopte ze in een tas en sloot de deur achter zich. Met die ene tas verliet ze op jonge leeftijd het ouderlijk huis om haar eigen verlangen, hart en pad te volgen.

Voor Leila betekende dat het afschudden van vastgeroeste gedachten en patronen en het verwelkomen van de vrijheid om zich te ontwikkelen. Nieuwe deuren openen. Het is haar levenshouding geworden.

Voordat Leila voor het ondernemerschap koos, werkte ze als (internationale) consultant, HR- en Opleidingsmanager bij bedrijven als Philips, Hero Nederland, Ministerie van SZW en Avans Hogeschool, daar ontdekte zij haar grootste drijfveer; anderen inspireren om de regie te nemen over hun EIGEN leven en de sprong te wagen om dichter bij hun ideale leven en werk te komen . Door leiderschap te nemen over je eigen leven en krachtige keuzes te maken kun je het leven waarin je geleefd wordt transformeren naar EIGEN vrijheid en authenticiteit!

Dit is wat Leila zelf ook heeft gedaan, ze gaf haar vaste en goedbetaalde baan als Opleidingsmanager op om te gaan ondernemen. Ze wilde op haar eigen manier impact maken en het verschil maken in de wereld.

– ‘Laat je verleden niet je toekomst bepalen. Waag de sprong (L.E.A.P!) en maak van je obstakels springplanken. Durf krachtige keuzes te maken om het leven te leiden dat jij graag wilt, op jouw voorwaarden, zodat ook jouw dromen werkelijkheid worden. Niks is onmogelijk dus alles is mogelijk. En ik spreek uit ervaring! – Leila Claassens –

In April 2019 ontmoette Leila de voormalige first lady van de Verenigde Staten, Michelle Obama. ‘A dream came true’.  

Leila heeft diverse trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast heeft ze haar kennis als het gaat om ondernemen en een (Growth) mindset eigen gemaakt door 2 bedrijven op te zetten.  Naast haar HBO Opleidingskunde diploma is ze gecertificeerd Access Consioucsness®  Practitioner en gebruikt ze de Access Bars® tool om in jouw leven meer plezier, welvaart en waarde te creëren. Daarnaast heeft Leila een Core Values Index certificering en is zij bevoegd om de CVI tests af te nemen. Leila staat regelmatig op het podium voor kleine en grote groepen om ze mee te nemen in haar inspirerende verhaal over tegenslagen, ondernemen en je eigen pad volgen. .

Getting the best out of people, it’s in our nature – Taylor Protocols

PAY IT FORWARD

Manifest Your Dreamlife steunt de Stichting Driving Nurses, opgericht door Suus Bouwen – Theuws, omdat wij op deze manier de wereld een stuk mooier willen maken. Wij geloven in de kracht van vrouwen en moeders, omdat zij, net als jij écht het verschil kunnen maken voor onze toekomst. 

Dus als jij deelneemt aan een van onze programma’s, trainingen of Masterclasses, maak je niet alleen je eigen droom waar maar ook die van de mama’s in Mtakuja. – Pay it Forward! – Mtakuja is een gebied aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania (Afrika). De mama’s in Mtakuja leven in armoede en hebben maar een droom; dat hun kind het eerste levensjaar redt. Hoe bijzonder is dat als wij daar een steentje aan bij kunnen dragen. 

Namens de mama’s en de kindjes in Mtakuja, Suus en mijzelf; BEDANKT!

Lees hier het hartverscheurende verhaal van Suus, de oprichtster en wat Driving Nurses nog meer doet voor de dappere mama’s in Tanzania. 

– inspire kindness and pay it forward – 

Mis jij voldoening en plezier in je leven? Heb je het gevoel dat je altijd holt maar nergens aankomt? En weet je niet hoe je dat verandert? Grote kans dat je geleefd wordt.

Doe de GRATIS TEST en ontdek:

√ hoe je volledig & authentiek voor jezelf kiest 

√ hoe jij (weer) de regie neemt over je leven

√ de 5 essentiële stappen om dichter bij jezelf te komen 

Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk. Wij verwijzen je hiervoor naar onze Privacy Statement.

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Speelhuislaan 173 (alleen op afspraak)

4815 CD Breda

T: 06 - 5197 8860

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

GECERTIFICEERD

CVI test Leila Claassens
Access Bars Certification Leila Claassens

Pin It on Pinterest