Hey there!

hier Leila

Mijn eigen pad volgen en vertrouwen op mijn innerlijke stem. Wat een bevrijding was dat zeg.

Hey there!

hier Leila

Mijn eigen pad volgen en vertrouwen op mijn innerlijke stem. Wat een bevrijding was dat zeg.

Ja zeggen, terwijl mijn lijf nee roept!

Ik heb 2 keer in mijn leven het gevoel gehad dat ik gevangen zat in een leven wat niet van mij was. De eerste keer was toen ik 23 jaar was. Ik leerde al heel jong hoe ik een “goed meisje” moest zijn. ‘Mond houden, luisteren en doen wat ‘heurt’. Ik trouwde op mijn 23ste omdat dat nou eenmaal zo hoorde. Daar stond hij dan, strak in het pak en met een brede glimlach.

En ik zei: ‘Ja, ik wil’ terwijl mijn hele lijf zei ‘Nee ik wil niet’.

Waarom ik op dat moment niet naar mijn gevoel luisterde? Dat kwam omdat mijn hoofd vond dat ik dan een groot aantal mensen moest teleurstellen, als ik de hele boel had afgeblazen. Dus stelde ik mezelf maar teleur.

Na de bruiloft voelde ik me diep ongelukkig. Mijn leven was mijn leven gewoon niet meer. Dit had God echt niet voor mij bedoelt. Dat geloofde ik niet. Op een maandagochtend in September zette ik de scheiding in. Iets wat echt niet kon met mijn Arabische/Afrikaanse achtergrond maar ik voelde aan alles dat ik dit moest doen.

Het universum had voor mij iets veel beters uitgestippeld en dat was het pad van échte liefde, geluk en succes! En dat pad volg ik nu nog steeds.

‘Ik neem ontslag’ zei ik

De tweede keer was toen ik een succesvolle carrière als Opleidingsmanager op een Hogeschool had. Een toffe en goedbetaalde baan maar ik haalde er geen voldoening meer uit. Ik kreeg steeds meer taken die niet voor mij waren en er werd van mij verwacht dat ik deed wat me werd opgedragen. Of ik het nou leuk vond of niet, het moest “gewoon”.

Op een maandag eind januari (die maandagen zijn voor mij wel life changing he? ;-)) stond ik in het kantoor van mijn baas om mijn ontslag in te dienen.

Ik had geen idee wat ik daarna zou gaan doen – we hadden net ons droomhuis gekocht – maar toch sprak ik de woorden uit: ‘Ik neem ontslag!’ maar iets [spoiler alert: het was weer mijn intuïtie] vertelde me dat ik er goed aan deed – ik had de juiste beslissing genomen!

Leila Claassens - over mij

Van ‘People Pleaser’ naar
‘My Own Leader’

Iedereen dacht dat ik gek was geworden maar ik wist wel beter. Alles in mijn lijf en hart zei dat ik dit moest doen. “Spring – ga ervoor, heb vertrouwen en kijk niet achterom”. En dat is wat ik deed.

Vanaf dat moment besloot ik het allemaal anders te gaan doen; dicht bij mijn eigen gevoelens en waarden blijven, vertrouwen op mijn intuïtie en leiderschap nemen over mijn EIGEN leven, keuzes en dromen.

Hierdoor verwelkomde ik vrijheid, lef en overvloed in mijn leven. Dit is mijn levenshouding geworden. 

Mijn beste beslissing Ever!

Mijn manier en mijn pad!

Door mijn manier en mijn pad te volgen is mijn vertrouwen in mijn intuïtie enorm gegroeid. Het is mijn innerlijke kompas geworden, op basis hiervan maak ik keuzes en weet ik gelijk wanneer een idee of samenwerking wel of niet succesvol wordt. Ik ben een kei in manifesteren, zo heb ik ons droomhuis, mijn droomauto en een ontmoeting met voormalige First Lady van de Verenigde Staten, Michelle Obama gemanifesteerd

 

Thank you Universe!

Leila Claassens en Michelle Obama
Leila Claassens - over mij

Intuitie + Strategie = Mijn Ondernemers Super Power

Ik heb nu een prachtig en succesvol bedrijf waarmee ik mijn eigen dromen en die van mijn klanten realiseer. Empowered en met een helder pad voor ogen. In 2019 organiseerde ik een uitverkocht powerful event Women Celebrating Women, mijn inspirerende levensverhaal is opgenomen in het boek ‘Stel dat het wel luk?’ en organiseer ik jaarlijks de Play Big Mastermind voor ambitieuze soul-gedreven ondernemers die naar hun Next Level willen groeien. 

Je vindt me regelmatig als spreker op het podium om anderen te inspireren met mijn verhaal. Daarnaast ben ik ontzettend trots dat ik jaarlijks Driving Nurses een financiële bijdrage kan geven, een van de mooiste goede doelen die ik ken. 

Ik kan wel zeggen dat ik mijn droom leef!

11 weetjes over mij: 

Spiritueel op Sneakers dat is mijn middle naam. Ik hou van alles wat met het Universum (God), intuïtie en de Wet van de aantrekkingskracht te maken heeft maar dan wel met beide benen op de grond. En het liefst op sneakers, want die zitten het lekkerst…;-)

Alweer 20 jaar getrouwd met mijn grote liefde. Samen hebben we 3 prachtige (eigen)wijze pubers.

Ik vind humor en zelfspot het beste ingrediënt om lichter en relaxter te leven.

Ik ga 2x per jaar een weekend weg met ….. me, myself & I! Best gezellig al zeg ik het zelf…;-)

‘S nachts hoef je me nergens voor wakker te maken, laat mij maar door- en uitslapen. Maar mocht je een vliegticket hebben naar een warm oord dan wil ik wel slaapwandelend mijn koffer inpakken.

Je ziet het niet aan me maar mijn Brabantse zachte G hoor je zo af en toe wel. 

Ik zie altijd en overal kansen en mogelijkheden: binnen 15 minuten klaar ik de lucht op, daarom zijn mijn Clarity Coach Calls altijd volgeboekt. 

Mijn guilty pleasures: Nutella, The bold and the Beautiful, legpuzzels en vliegen. (Yep niet meer van deze tijd schijnbaar, maar ik hou van verre reizen maken)

Mijn sterrenbeeld is Stier, dus nuchter en aards maar ik ben ook erg spiritueel. En dat gaat heel goed samen. Daar waar concrete acties gecombineerd worden met de verbinding met iets groters dan mezelf, is waar de ware magie plaatsvindt. En dat is wat ik mijn klanten ook leer. Vanuit je innerlijke kern de verbinding maken om dingen gedaan te krijgen. 

I ♥: mijn klanten, dansen in een club maar ook thuis met mijn kids, mijn kantoor buitenshuis, powernaps, onze schoonmaakster (zo’n schat en kannie zonder haar), mijn eerste kopje koffie Nespresso in de ochtend, de kookkunsten van mijn moeder, het Universum, Wanderlust, inspirerende gesprekken houden.

Ik haat : online ruzies, mensen die de wc rol ophangen met het velletje tegen de muur, wallen onder mijn ogen, mensen die niet open minded kunnen zijn, Light producten (het smaakt nergens naar), treinreizen, vroeg opstaan, jaloezie (nergens voor nodig), het ophouden van inspiratie, jezelf klein houden en verkleinwoorden gebruiken.

Mijn motto – Maak van je obstakels springplanken –
En laat niemand je vertellen dat je iets niet kunt

Nog meer inspirerende ontmoetingen:

5 sleutels - die je niet mag negeren - om vanuit intuïtie je leven Next Level te laten groeien.....?

waarin ik de do's en don'ts onthul die mij hebben geholpen om  met meer zelfvertrouwen krachtige keuzes te maken, de juiste klanten aan te trekken en grenzen te stellen in mijn leven en bedrijf.

Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk. Wij verwijzen je hiervoor naar onze Privacy Statement.

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Takkebijsters 72 (alleen op afspraak)

4817 BL Breda

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

LET’S GET SOCIAL

Let’s Connect

Contactformulier