OVER LEILA

Hoi, wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en iets meer te weten wilt komen over wie er nou achter deze website zit. Ik ben Leila, Feelgood Life coach & Business coach, ik help vrouwen met een druk persoonlijk en zakelijk leven bij het creëren van meer rust en ruimte in hun hoofd en in hun leven. En ik begeleid ze bij het waarmaken van hun mooie dromen. Mijn motto is Dream it | Plan it | Live it.

DREAM it

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar niet veel ruimte was voor eigen keuzes, eigen mening of wat dan ook. Keuzes werden voor mij gemaakt en een eigen mening werd niet geaccepteerd. Ik groeide op als een ‘pleaser’, ik wist niet beter. Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken, ik was angstig en onzeker. Tot die ene dag, de dag dat ik uit mijn bed stapte en me doodongelukkig voelde. Mijn hele lichaam gaf aan dat dit zo niet langer door kon gaan. Ik zag mezelf net als in mijn droom die nacht, opstaan en actie ondernemen. En dat was wat ik die memorabele ochtend deed: ik koos voor mezelf, door mijn eigen pad te volgen. En ook al wist ik dat mijn omgeving het hier niet mee eens was, ik koos voor mijn droom!

Het was namelijk na al die jaren een keuze die ik zelf mocht maken; het was een bevrijding en ik heb mezelf toen beloofd om nooit meer in zo’n soort situatie te belanden. Ook niet als moeder met een druk gezin en 2 eigen bedrijven. Ik zorg ervoor dat datgene wat ik doe, bij mij past, zonder mezelf weer te verliezen. 

plan it

Tijdens mijn HBO Opleiding tot Opleidingsmanager, mijn werkzaamheden bij een van Nederlands grootste Inlichtingen en Opsporingsdienst en functie als Opleidingsadviseur bij Avans Hogeschool heb ik veel geleerd over persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik heb later door coaching, het volgen van masterclasses, diverse opleidingen, Acces Bars® training en mijn eigen levenslessen, ontzettend veel geleerd en een hoop kennis opgedaan. En dit deel ik nu graag met iedereen die ook een stap verder wil in het leven. 

Ondertussen heb ik door het coachen van anderen en mijn eigen radicale levensverandering, ontdekt wat wel en niet werkt. Ik heb ontdekt welke keuzes je verder brengen en hoe je die keuzes het beste kunt maken. Ik heb dit uitgewerkt in een 7-stappen plan dat mijn beste tools en geheimen bevat om het leven en het geluk te creëren waar jij van droomt. 

live it

Omdat ik zelf weet hoe het is om een druk gezin met een drukke baan en later een eigen bedrijf te runnen, het is een van de moeilijkste dingen in het leven waar veel vrouwen tegenaan lopen. Met vallen en op staan is het mij nu dus gelukt om daar een balans in te vinden. Om mijn grenzen te (her)kennen en aan te geven, om tijd en ruimte voor mezelf te nemen zonder schuldgevoelens en om ballast los te laten, wat toch niet van mij is. Want hoe vaak loopt jouw hoofd niet over van allerlei dingen die je nog MOET doen of ben je aan multitasken met het idee dat je dan tijd bespaart? Of zeg je toch maar Ja tegen iets wat je niet wilt? 

Mijn grootste drijfveer is mensen inspireren en helpen om voor zich zelf op te komen en keuzes te maken. Keuzes waar zij blij van worden. Waar zij zich goed bij voelen, zodat ze hun dromen gaan waar maken. 

Keuzes maken op deze manier hebben mij al zoveel mooie dingen gebracht; mijn grote liefde, mijn droomhuis en mijn droombaan. Ik heb een leven dat ups & downs kent maar vooral een leven dat andere inspireert.

Droom niet alleen over je dromen maar wordt wakker en maak ze waar. Het leven is te kort om niet te doen waar je gelukkig van wordt, Carpe Diem!

Veel Liefs,

xLeila

 

Waar wordt leila blij & gelukkig van:

💙We-time met gezin, familie en vrienden.

💙Me-time om een goed boek te lezen of docu te bekijken of niksen.

💙Investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei.

💙Bijzondere, culturele landen zoals Bali, Thailand, Cuba en Mexico. 

💙Maar ook de hot spots tijdens City trips in Europa.

💙Nespresso en Nutella…;-)

💙Lekkere salade met avocado erin.

💙Glimlachende mensen op straat.

💙Rondrijden in mijn cabrio.

💙(hot) Yoga en hardlopen

💙Dansen, heel veel dansen.

💙Mijn webshop Inspired by People

💙Had ik dansen al opgenoemd…;-)

– Change can be scary, but you know what’s scarier? Regret! –
Als ik aan Leila denk, zie ik een sprankelende persoonlijkheid. Iemand die straalt van oor tot oor. Een sociale vrouw die goed is in verbinden en dat lukt haar door eerlijkheid en open te zijn. Mariel van Beek

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams! Dominque Hegtermans

Wie is Leila? Leila is een zorgzame, liefdevolle, trotse en stoere dame. Die heerlijk relaxed in de omgang is en altijd een positieve vibe om zich heen heeft. Ik vind het altijd heel erg fijn om met haar te zijn. Inge Sanders

ONLINE PROGRAMMA 'Manifest YOUR DREAM'

Ga jij mee op deze bijzondere reis om te ontdekken wat jouw droom, ambitie of kick-ass idee is? Wil jij geïnspireerd en empowered worden om de juiste keuzes te maken? Wil jij succesvol zijn in datgene waar jij happy van wordt? Dan is dit online-programma perfect voor jou!

COFFEE COACH CALL

Weet jij niet zeker of mijn programma of coachingstraject voor jou wel gaat werken? Heb jij behoefte aan meer helderheid en inzichten, voordat je met mij aan de slag gaat? Of heb jij een boost nodig voor je carriere of bedrijf? Dan nodig ik je uit om de Coffee Coach Call aan te vragen.

Het is gratis en vrijblijvend. En ik maak graag tijd voor je vrij.

ONLINE CONNECTEN

Wil jij op de hoogte blijven van wat ik nog meer ga aanbieden? Wil jij via mijn facebookpagina en Instagram account de laatste inspiraties, tips en tools ontvangen? Wil jij leren hoe je meer grip kunt krijgen op je energie, je tijd en je mind-set? Laten we dan online connecten, want dit wil jij absoluut niet missen!

LEILA

Helpt bevlogen, drukbezette vrouwen aan een Feelgood Lifestyle | Meer rust en ruimte in je hoofd en in je leven op persoonlijk en zakelijk vlak| Gemak, geluk en succes | Maak je dromen waar!

 

LET'S CONNECT

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

 

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest