Over mij

LEILA CLAASSENS

FOUNDER MANIFEST YOUR DREAMLIFE

I TRIED TO BE NORMAL ONCE. WORST TWO MINUTES OF MY LIFE.

Het moment waarop ik realiseerde dat ik nu écht naar mijn intuïtie moest luisteren was keihard.

Ik heb vroeger altijd geleerd dat het vervullen van de verwachtingen van anderen, vooral die van mijn ouders, de weg was naar ultiem succes en geluk.

Maar toen ik op het hoogtepunt – trouwen met iemand waar ik niets voor voelde, puur om anderen niet teleur te stellen – bleek dit niet de weg naar mijn geluk te zijn. Het maakte me ontzettend ongelukkig.

Maar ondanks dat ongelukkige gevoel, zei mijn brein me dat ik de juiste keuze had gemaakt en “goed bezig” was.

Totdat cruciale moment waarop ik aan alles in mijn lichaam en vooral onderbuik voelde dat dit niet de bedoeling is van het leven.

Iets wat ik ook wel wist maar constant negeerde, omdat mijn brein me wat anders vertelde.

Ik besloot radicaal voor mezelf te kiezen, mijn pad te gaan volgen en mijn eigen keuzes te maken.

Het was toen (25 jaar geleden) voor de omgeving en vooral mijn ouders, ‘not done’ om af af te wijken van traditionele verwachtingen en normen.

Ondanks de uitdagingen zette ik toch door, overtuigd dat trouw blijven aan mezelf en mijn waarden uiteindelijk zou leiden tot het geluk en de vrijheid waar ik altijd van had gedroomd.

Het was zeker niet makkelijk, maar het was het waard.

Manifestation Mastery

Spiritueel op Sneakers

Hi, ik ben Leila, ook wel bekend als de “Spiritueel op Sneakers”, de go-to expert als het aankomt op het realiseren van jouw ambities en dromen (en dat zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond. En voor mij in een paar toffe Nike sneakers 😉).

Als High Level Leadership & Manifestatie Mentor begeleid ik missiegedreven vrouwelijke ondernemers bij hun groei om persoonlijke en zakelijke doelen en dromen -waar ze soms al jaren stiekem van dromen – met succes te realiseren.

Manifesteren is mijn passie. Al jarenlang gebruik ik de kracht van manifesteren om mijn eigen leven te creëren, en nu deel ik mijn kennis en expertise met anderen.

Mijn filosofie?

Succes is 10% strategie en 90% de Inner Game, waar zelfliefde, zelfvertrouwen, en zelfleiderschap essentiële bouwstenen zijn. Door deze innerlijke kwaliteiten te ontwikkelen, empower ik je om met kracht en authenticiteit te handelen, zodat je niet alleen je doelen bereikt, maar ook een leven en business creëert dat diep resoneert met jouw ware zelf.

We zijn hier om onszelf beter te leren kennen. Als je die verbinding weet te maken dan kan je pas verbinding met anderen maken.

Ik ben hier om jou te helpen:

Met een achtergrond als Projectconsultant, Opleidingsmanager, HR-manager en Stress-, Burnout-, en Vitaliteitscoach bij gerenommeerde (internationale) bedrijven zoals Philips, Hero Nederland, Ministerie van SZW, Avans Hogeschool en iO Digital Agency, heb ik altijd het menselijke aspect in het zakelijke weten te behouden. Dit stelt mij in staat om op een adequaat en gericht wijze coaching, mentoring en advies te bieden.

Mijn reis van persoonlijke en professionele ontwikkeling omvat diverse opleidingen, zowel in binnen- als buitenland. Zo ben ik opgeleid in NLP en Transformatiecoaching, Access Consciousness, Reiki en Core Value Practitioner. Daarnaast heb ik mij verdiept in een breed scala aan onderwerpen, van mindset tot leiderschap, door het lezen van talloze boeken en het volgen van diverse cursussen.

Als columnist voor hét Manifestatie Magazine van Nederland deel ik maandelijks mijn inzichten over manifesteren en de Wet van de Aantrekkingskracht. Daarnaast sta ik regelmatig op het podium, zowel live als online, om mijn publiek – hoe klein of groot ook – te inspireren, wakker te schudden en af en toe een beetje te choqueren.

Leila Claassens

MIJN TRANSFORMATIE

Mijn eigen reis heeft me geleerd dat dromen écht werkelijkheid kunnen worden.

  • Ik ontmoette de liefde van mijn leven en we zijn alweer 23 jaar getrouwd.
  • Ik manifesteerde ons droomhuis waar we heerlijk wonen met onze 3 kinderen.
  • Ik ben van armoedige People Pleaser naar een succesvolle Business Leader gegaan
  • Ik durf krachtige keuzes te maken die mij nog dichter bij mijn dromen brengen.
  • Ik heb geleerd om vanuit mijn intuïtie en kernwaarden te leven.

Maar nog belangrijker: mijn methode werkt! Door mijn transformatie heb ik ontdekt wat écht nodig is voor blijvende plezier en voldoening. Vrouwen leren hoe ze hun dromen met gemak kunnen waarmaken en behalen ongelooflijke resultaten.

Ben jij klaar om jouw dromen te manifesteren?

 

Waarom ik?

  • Ik heb een diepgewortelde passie voor het helpen van (jonge) vrouwen.
  • Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als consultant, coach, mentor en ondernemer.
  • Ik ben een krachtige spreker en inspirator.
  • Ik ben een ervaringsdeskundige in het overwinnen van obstakels en het bereiken van doelen.
  • Ik kan met mijn intuïtieve talenten snel aangeven wat er werkelijk aan de hand is bij anderen.
Leila Claassens - over mij

Mijn eigen pad volgen en vertrouwen op mijn innerlijke stem. Wat een bevrijding was dat zeg.

Empowered Women Empower Women

Een van de meest memorabele momenten in mijn leven, naast het huwelijk met mijn geliefde echtgenoot en het krijgen van drie prachtige kinderen, en het oprichten van mijn bedrijf is mijn ontmoeting met Michelle Obama.

Ik ontmoette deze voormalige first lady van de Verenigde Staten en vrouw van de 44e Amerikaanse president Barack Obama in 2019. 

Een moment om nooit te vergeten. 

Leila Claassens & Michelle Obama

7 SCHOKKENDE 😉 WEETJES OVER MIJ…