over leila

Hi, wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en iets meer te weten wilt komen over wie er nou achter deze website zit

Bekijk mijn video hieronder, lees daaronder mijn verhaal over waar ik vandaan kom en verder op vind je nog wat andere leuke weetjes over mij en waar mijn passie nog meer ligt. 

Mijn verhaal

Ik ben als kind opgegroeid in een omgeving waar niet veel ruimte was voor eigen keuzes. Vrouwen en meisjes hadden het niet voor het zeggen. En ondanks dat ik in een wereld leefde waar ik werd geleefd, wist ik wel heel goed wat ik wél wilde. Ik wilde vrijheid, eigen keuzes maken en veel reizen, de wereld zien en ontdekken. Iets wat toen niet kon. 

Maar op die zomerse dag in augustus, ik was 23, was ik het beu en nam ik de beslissing die mijn leven voorgoed veranderde. Hoe moeilijk het ook was, ik koos voor mezelf, door met 1 tas in de hand op pad te gaan, iets wat niet kon en waar mijn omgeving het niet mee eens was. Maar toch heb ik het gedaan, ik heb deze beslissing voor mezelf gemaakt vanuit liefde, verlangen en een sterke drang naar vrijheid.

Later trouwde ik met de liefde van mijn leven, we kregen kinderen, ik had de rol van de topmanager van het gezin, die alle ballen wist hoog te houden. Ik had een leuke baan, waar ik de ambitieuze collega was die hard werkte en ik stond altijd klaar voor anderen. Dit ging jaren zo door, totdat onze derde kind geboren werd en ik deze manier van leven niet meer vol hield. Ik had vaker stress en later resulteerde dat in een burn-out. Ik was “Out of Function”. Het heeft even geduurd maar met vallen en opstaan zag ik het licht weer in mijn leven. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en groei had ik altijd al en door mijn carrière als Personeels-manager, Opleidingsadviseur en Trainer kreeg ik hier ook vaak mee te maken. Ik vergrootte mijn kennis door het volgen van diverse coachings trainingen. En door mijn eigen radicale transformatie, ontdekte ik dat geluk en plezier iets is wat je zelf in de hand hebt en waar je zelf voor moet zorgen. 

Ik weet hoe moeilijk het is om een gezin en tegelijkertijd een bedrijf te moeten runnen. Ik weet hoe het is om je bewust en onbewust te laten sturen door anderen, de tijd en je omgeving. En het zijn vooral de vrouwen die een een hoger risico lopen dan de mannen om chronische stress, burn-out, angst en een depressie te ervaren. Been there, done that! 😉 De druk is hoog, want er wordt veel van je verwacht in deze ‘ratrace’ waarin we leven. Je moet van alles kunnen en willen (vaak van jezelf). En om hier een balans in te creëren is wel een van de moeilijkste dingen in het leven waar veel vrouwen tegenaan lopen. Het is daarom zo belangrijk om je grenzen te (her)kennen en aan te geven, om tijd en ruimte voor jezelf vrij te maken, om alle ballast, wat toch niet van jou is los te laten en vooral om de rust, focus en structuur in je leven aan te brengen. Mijn grootste drijfveer is mensen inspireren en helpen een beter leven voor zichzelf te creëren! En ik geloof dat Fun, Focus & structuur met een dosis Feelgood de sleutel hiervoor is, want alleen dan kan jij je WAANZINNIGE droomleven gaan leven.  xLeila

dream it | plan it | live it

What makes me feel good?

💙Me-time en We-time 

💙Investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei

💙Verre reizen maken & korte City trips

💙Mijn vrijheid

💙Nespresso en Nutella…;-)

💙Mensen inspireren, blij en gelukkig zien en maken

💙(hot) Yoga en hardlopen

💙Dansen, heel veel dansen.

💙Had ik dansen al opgenoemd…;-)

Mijn aanpak

Mijn aanpak is praktisch, inspirerend en positief. Ik werk vanuit mijn hart maar met beide voeten op de grond. Ik vind dat een sessie of een traject niet zo zwaar hoeft te zijn, en dat is wat mijn klanten ook in mij waarderen, ik help ze op een no-nonsens maar professionele manier. Eerlijkheid met wederzijdse respect voor elkaar vind ik heel belangrijk, net zoals humor. Ik ben open minded en met mijn verfrissende blik zie ik altijd in alles een oplossing.

Wil je weten wat ik voor jou kan beteken?

Nog meer leila

GOED DOEL

Namens Manifest Your Dreamlife steun ik de Stichting Driving Nurses. De missie van Driving Nurses is: het terugdringen van moeder- en kindersterfte in Afrika door hulp te verlenen bij zwangerschap, bevalling, pre- en postnatale zorg. 

De Stichting is opgericht door een inspirerende vrouw, mijn vriendin Suus uit Nederland die zelf 2 baby’s heeft verloren.

webshop

Wij vrouwen houden van cadeau’s toch?! Ik wel hoor, ik vind het leuk om ze te krijgen maar ook om te geven. En ik heb voornamelijk een zwak voor bijzondere cadeaus met een mooi verhaal.

Zo is mijn eerste bedrijf Inspired by People ook ontstaan, een webshop met bijzondere cadeaus met een mooi verhaal. Het liefst Fair Trade, want ik geloof in deze bedrijven, hun missie en het verhaal achter hun producten.

Access Bars®

Ik ben gecertificeerd Access Consioucsness® Practitioner en gebruik de Access Bars® tool om in jouw leven meer plezier, welvaart en waarde te creëren.

Zodat jij je nog beter gaat voelen en ervaren hoe het is om krachtiger in het leven te staan, betere relaties met anderen te hebben en om met meer gemak van jezelf te houden. Een Access Bars sessie kan je los boeken of in combinatie met coaching.

Wat zeggen anderen over mij?

Als ik aan Leila denk, zie ik een sprankelende persoonlijkheid. Iemand die straalt van oor tot oor. Een sociale vrouw die goed is in verbinden en dat lukt haar door eerlijkheid en open te zijn. Mariel van Beek

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams! Dominque Hegtermans

Wie is Leila? Leila is een zorgzame, liefdevolle, trotse en stoere dame. Die heerlijk relaxed in de omgang is en altijd een positieve vibe om zich heen heeft. Ik vind het altijd heel erg fijn om met haar te zijn. Inge Sanders

Change can be scary, but you know what’s scarier?

Regret! 

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

 

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Feelgood inspiratie

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest