| over leila |

 

 

| Mijn verhaal |

Ik ben als kind opgegroeid in een omgeving waar geen ruimte was voor eigen keuzes, meningen en dromen. Maar als klein meisje had ik wel degelijk dromen en verlangens, net als elk klein meisje. Alleen droomde ik niet van prinsessenjurkjes maar van vrijheid, eigen keuzes maken, reizen, de wereld zien en ontdekken. Want in de wereld waar ik toen leefde mocht en kon dat niet.  Het was vooral gehoorzamen en je “gedragen” en dat allemaal omdat ik een meisje was en de eer van de familie had hoog te houden. 

Op mijn 23ste nam nam ik tegen alle familieregels in de beslissing die mijn leven voorgoed veranderde. Ik woonde nog thuis maar ik koos voor mezelf, voor mijn droom! Daar ging ik dan in mijn uppie mijn droom achterna! Wow, wat een ontdekkingsreis was dat. 

Net als het ondernemerschap, waar ik vele jaren later voor koos.  Het was een van die dromen van dat kleine meisje, zelfstandige ondernemer zijn, ook hier trok de vrijheid van een eigen bedrijf!  Als ondernemer blijf je jezelf altijd ontwikkelen en heb je altijd grote dromen en kick-ass ideeën voor je bedrijf. Maar vaak zie je door het ondernemerschaps-bos de bomen niet meer. Je raakt gefrustreerd, onrustig en soms denk je ‘is dat ondernemen nog wel iets voor mij’? Ik ken het gevoel. Ik heb het vaak zat gehad in die afgelopen 7 jaar als zelfstandige ondernemer maar ook daarvoor toen ik voor verschillende internationale bedrijven werkte. Ik ben lang zoekende geweest naar wat er nog meer is voor mij, waar ben ik goed in, wat vind ik leuk, waar haal ik nou werkelijk mijn voldoening uit, wat is mijn purpose hier op aarde. Allemaal vragen die mij lang bezig hebben gehouden. 

 

Ik weet wat voor struggle die zoektocht kan zijn en wat voor stress en onrust het met zich meebrengt, niet alleen zakelijk maar ook privé. Ik heb bij dit proces hulp gezocht en daar ontdekte ik dat ik vooral heel blij werd van het persoonlijke contact met mijn klanten. En dat klanten na contact met mij te hebben gehad ook veel positiever en enthousiaster werden om hun eigen dromen waar te gaan maken. Ik was een voorbeeld voor ze, ik inspireerde ze!

Wow, wat een ontzettend mooi compliment! Ondertussen heb ik al velen mogen inspireren en helpen bij het creëren van hun droombedrijf en droomleven. Ik ben zo trots en dankbaar dat ik dit nu mag doen! 

Want ik geloof dat ook jij van je droom werkelijkheid kan maken!

| leila feelgood coach | 

Probleemoplosser, toekomstgericht, planner, soulpreneur, jouw inspirator en de mentor die in jou gelooft. Als jouw Feelgood Coach zal ik je ondersteunen en motiveren om je prachtige dromen en doelen te realiseren.

Ik ben een enthousiaste en bevlogen vrouw die graag met ondernemende moeders en professionals werkt. Hoewel ik in Breda woon, werk ik met vrouwen door heel Nederland en België.

Ik ben jouw Feelgood Coach die je helpt om al je dromen, doelen en kick-ass ideeen kraakhelder te krijgen, zodat jij vanaf daar stappen kunt nemen richting jouw droombedrijf én droomleven!

| Hoe werk ik? |

Ik help jou bij het ontdekken wat je écht wilt , wat jouw passie, ambitie of Purpose in Life is. Ik help jou bij het doorbreken van blokkades, af te rekenen met al jouw belemmerende overtuigingen en onzekerheden, om af te stemmen op jouw innerlijke stem en om concrete stappen te zetten en strategieën te implementeren, zodat jij je droombedrijf en droomleven gaat creëren. Ik behoed je voor zelfsabotage, want voor je het weet ben je niet alleen druk met het hoog houden van je eigen ballen maar ook van die van een ander. 

Mijn aanpak is praktisch, inspirerend, toekomstgericht en positief. Ik werk vanuit mijn hart maar met beide voeten op de grond. Ik vind dat een gesprek, sessie of een traject niet zo zwaar hoeft te zijn, en dat is wat mijn klanten ook in mij waarderen, ik help ze op een no-nonsens maar professionele manier. Ik ben open minded, hou van veel geintjes 😉 en met mijn verfrissende blik zie ik altijd in alles een oplossing. 

Met mijn grootste drijfveer, mensen inspireren en helpen een mooier leven voor zichzelf te creëren heb ik al heel veel mensen op deze manier op weg geholpen naar hun droombedrijf en droomleven! En ik geloof er heilig in dat jij dit ook kan bereiken. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

| What makes me feel good? |

geluk en plezier iets is wat je zelf in de hand hebt en waar je zelf voor moet zorgen.

?Me-time en We-time 

?Investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei

?Verre reizen maken & korte City trips

?Mijn vrijheid

?Nespresso en Nutella…;-)

?Mensen inspireren, blij en gelukkig zien en maken

?(hot) Yoga en hardlopen

?Dansen, heel veel dansen.

?Had ik dansen al opgenoemd…;-)

| Nog meer leila |

GOED DOEL

Namens Manifest Your Dreamlife steun ik de Stichting Driving Nurses. De missie van Driving Nurses is: het terugdringen van moeder- en kindersterfte in Afrika door hulp te verlenen bij zwangerschap, bevalling, pre- en postnatale zorg. 

De Stichting is opgericht door een inspirerende vrouw, mijn vriendin Suus uit Nederland die zelf 2 baby's heeft verloren.

webshop

Wij vrouwen houden van cadeau's toch?! Ik wel hoor, ik vind het leuk om ze te krijgen maar ook om te geven. En ik heb voornamelijk een zwak voor bijzondere cadeaus met een mooi verhaal.

Zo is mijn eerste bedrijf Inspired by People ook ontstaan, een webshop met bijzondere cadeaus met een mooi verhaal. Het liefst Fair Trade, want ik geloof in deze bedrijven, hun missie en het verhaal achter hun producten.

Access Bars®

Ik ben gecertificeerd Access Consioucsness® Practitioner en gebruik de Access Bars® tool om in jouw leven meer plezier, welvaart en waarde te creëren.

Zodat jij je nog beter gaat voelen en ervaren hoe het is om krachtiger in het leven te staan, betere relaties met anderen te hebben en om met meer gemak van jezelf te houden. Een Access Bars sessie kan je los boeken of in combinatie met coaching.

Change can be scary, but you know what’s scarier?

Regret! 

Pin It on Pinterest