over leila

Hoi, wat ontzettend leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website en iets meer te weten wilt komen over wie er nou achter deze website zit. Ik ben Leila, Feelgood Life coach & Trainer. Ik help en begeleid vrouwelijke ondernemers, topvrouwen en busy businessmoms, die de wereld mooier willen maken maar daarbij vaak zichzelf vergeten, omdat ze de topmanagers van het gezin zijn en een bedrijf te runnen hebben. Ik help ze om balans in hun leven te creëren en zelf in balans te zijn. Om minder stress en meer Fun, Focus en Feelgood in hun leven te ervaren, want alleen dan kan jij je mooie dromen en je prachtige doelen waarmaken. Op deze pagina lees je waar ik vandaan kom, waar ik blij van wordt en wat ik nog meer doe naast mijn passie coachen en trainen.  

 

Mijn verhaal

Ik ben als kind opgegroeid in een omgeving waar niet veel ruimte was voor eigen keuzes. Vrouwen en meisjes hadden het niet voor het zeggen. En ondanks dat ik in een wereld leefde waar ik werd geleefd, wist ik wel heel goed wat ik wél wilde. Ik wilde vrijheid, eigen keuzes maken en veel reizen, de wereld zien en ontdekken. Iets wat toen niet kon. 

Maar op die zomerse dag in augustus, ik was 23, was ik het beu en nam ik de beslissing die mijn leven voorgoed veranderde. Hoe moeilijk het ook was, ik koos voor mezelf, door met 1 tas in de hand op pad te gaan, iets wat niet kon en waar mijn omgeving het niet mee eens was. Maar toch heb ik het gedaan, ik heb deze beslissing voor mezelf gemaakt vanuit liefde, verlangen en een sterke drang naar vrijheid.

Later trouwde ik met de liefde van mijn leven, we kregen kinderen, ik had de rol van de topmanager van het gezin, die alle ballen hoog hield. Ik had een leuke baan, waar ik de ambitieuze collega was die hard werkte en ik stond altijd klaar voor anderen. Dit ging jaren zo door, totdat onze derde kind geboren werd en ik deze manier van leven niet meer vol hied. Ik had vaker stress en later resulteerde dat in een burn-out. Ik was “Out of Function”. Het heeft even geduurd maar met vallen en opstaan zag ik het licht weer in mijn leven. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en groei had ik altijd al en in mijn carrière als Opleidingsmanager, Personeels-manager en Opleidingsadviseur kreeg ik hier ook vaak mee te maken. Door coachingstrainingen en mijn eigen radicale transformatie, ontdekte ik dat geluk en plezier iets is wat je zelf in de hand hebt en zelf voor moet zorgen. 

Ik weet hoe moeilijk het is om een gezin en tegelijkertijd een bedrijf te moeten runnen. Ik weet hoe het is om je te laten sturen door anderen, de tijd en je omgeving. Dus ik snap ook wel dat ondernemers een hoger risico lopen dan de algemene bevolking om chronische stress, burn-out, angst en depressie te ervaren. Been there, done that! 😉 De druk is hoog, want er wordt veel van je verwacht in deze ‘ratrace’ waarin we leven. We moeten van alles kunnen en willen (van jezelf en van anderen). En om hier een balans in te creeren is wel een van de moeilijkste dingen in het leven waar veel vrouwen tegenaan lopen. Het is daarom zo belangrijk om je grenzen te (her)kennen en aan te geven, om tijd en ruimte voor jezelf vrij te maken en om alle ballast, wat toch niet van jou is, los te laten. Mijn grootste drijfveer is mensen inspireren en helpen een beter leven voor zichzelf te creëren! En ik geloof dat Fun, Focus & Feelgood de sleutel hiervoor is, want alleen dan maak jij je mooie dromen en prachtige doelen waar. xLeila

What makes me feel good?

💙Me-time en We-time 

💙Investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei

💙Verre reizen maken & korte City trips

💙Mijn vrijheid

💙Nespresso en Nutella…;-)

💙Mensen inspireren, blij en gelukkig maken

💙(hot) Yoga en hardlopen

💙Dansen, heel veel dansen.

💙Had ik dansen al opgenoemd…;-)

Mijn aanpak

Mijn aanpak is praktisch, inspirerend en positief. Ik werk vanuit mijn hart maar met beide voeten op de grond. Ik vind dat iemand helpen en begeleiden niet zo zwaar hoeft te zijn, en dat is wat mijn klanten ook in mij waarderen, ik help ze op een no-nonsens manier maar toch professioneel. Eerlijkheid met wederzijdse respect voor elkaar vind ik heel belangrijk, net zoals humor. Ik ben open minded en met mijn verfrissende blik zie ik alijd in alles een oplossing.

Ik weet uit eigen ervaring dat je met de juiste tools, hulp en trainingen, je levensstijl positief kunt veranderen. En met mijn bijdrage wil ik je helpen om meer balans, Fun, Focus en Feelgood in je leven creëren. Wil je weten wat ik voor jou kan beteken?

Wat zeggen anderen over mij?

Als ik aan Leila denk, zie ik een sprankelende persoonlijkheid. Iemand die straalt van oor tot oor. Een sociale vrouw die goed is in verbinden en dat lukt haar door eerlijkheid en open te zijn. Mariel van Beek

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams! Dominque Hegtermans

Wie is Leila? Leila is een zorgzame, liefdevolle, trotse en stoere dame. Die heerlijk relaxed in de omgang is en altijd een positieve vibe om zich heen heeft. Ik vind het altijd heel erg fijn om met haar te zijn. Inge Sanders

Nog meer leila

GOED DOEL

Namens Manifest Your Dreamlife steun ik de Stichting Driving Nurses. De missie van Driving Nurses is: het terugdringen van moeder- en kindersterfte in Afrika door hulp te verlenen bij zwangerschap, bevalling, pre- en postnatale zorg. 

De Stichting is opgericht door een inspirerende vrouw, mijn vriendin Suus uit Nederland die zelf 2 kinderen heeft verloren.

webshop

Wij vrouwen houden van cadeau’s toch?! Ik wel hoor, ik vind het leuk om ze te krijgen maar ook om te geven. En ik heb voornamelijk een zwak voor bijzondere cadeaus met een mooi verhaal.

Zo is mijn eerste bedrijf Inspired by People ook ontstaan, een webshop met bijzondere cadeaus met een mooi verhaal. Het liefst Fair Trade, want ik geloof in deze bedrijven, hun missie en het verhaal achter hun producten.

Access Bars®

Ik ben gecertificeerd Access Consioucsness® Practitioner en gebruik de Access Bars® tool om in jouw leven meer plezier, welvaart en waarde te creëren.

Zodat jij je nog beter gaat voelen en ervaren hoe het is om krachtiger in het leven te staan, betere relaties met anderen te hebben en om met meer gemak van jezelf te houden. Een Access Bars sessie kan je los boeken of in combinatie met coaching.

Change can be scary, but you know what’s scarier?

Regret! 

LEILA

Ik help en begeleid bevlogen en ondernemende vrouwen met een druk & gehaast leven aan meer Fun, Focus en Structuur, zodat ze een leuker, vrijer en relaxter leven kunnen leiden én hun mooiste dromen en doelen kunnen bereiken.

 

GET INSPIRED 

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

 

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest