GRATIS MASTERCLASS

Start met het nemen van de juiste beslissingen vanuit je intuïtie. Leef vanuit je innerlijke wijsheid en flow en doorbreek je angsten en twijfels…..zodat je die zelfverzekerde en moedige vrouw bent, die voor haar eigen crazy pad durft te kiezen. 

Als soul gedreven ondernemer/leidinggevende/professional wordt er in bepaalde situaties extra veel van je gevraagd. Situaties die vragen om snelle keuzes, helderheid en lef.

Je herkent dit misschien wel:

Je voelt je als leider en gevoelsmens vaak verloren in deze snelle wereld waarin we leven. Je hebt het gevoel dat je constant achter de feiten aan rent.

Je leeft vaak naar de verwachtingen die anderen (gezin, partner, vrienden, bedrijf) van je hebben…. je baalt hier enorm van, want op deze manier kom je niet toe aan je eigen wensen.

Je maakt vaak keuzes waarvan je achteraf wist dat het anders moest.

STOP MET RENNEN EN STRESSEN

Tijdens deze gratis masterclass leer ik je hoe je kunt intunen op je intuïtie om deze als innerlijke kompas te gebruiken en voortaan te gaan leven vanuit innerlijke wijsheid en flow. 

7

“Volg altijd je intuïtie,

dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen”

Oprah Winfrey

Online Msterclass

Wat je ontdekt

tijdens deze

GRATIS online masterclass:

;

Hoe je kunt intunen op je intuïtie om deze als innerlijke kompas te gebruiken om jouw eigen crazy pad te bewandelen.

;

Hoe je de juiste en snelle beslissingen kunt nemen vanuit je intuitie, zonder achteraf te denken had ik maar…

;

Welke 3 must do’s nodig zijn om vanuit je innerlijke wijsheid en flow te gaan leven en werken, zodat je niet overwhelmd raakt en in de stress schiet. (wat je nu waarschijnlijk wel doet)

;

Interactieve Q&A

Uit onderzoek is gebleken dat hoe meer je oefent, hoe sterker de verbinding is met je intuïtie en hoe gemakkelijker je beslissingen kunt maken. Dus iets wat je altijd bij je draagt, kun je ten alle tijden raadplegen.

Maar waarom gebruiken we het niet?! Waarom raadplegen we ons intuïtie dan niet bij het maken van belangrijke keuzes?  Omdat het ons is afgeleerd. We leren al van jongs af aan om voornamelijk ons hoofd te gebruiken. Maar ons hoofd kan ons nog weleens voor de gek houden en ons iets wijs maken wat er helemaal niet is.

Daarom is het tijd om terug te gaan naar de basis en je innerlijke leider weer aan te zetten. Jouw superkracht, intuïtie, is jouw navigatie in het leven. Het gebruik van je intuïtie geeft je zelfvertrouwen, lef, moed, kracht en zorgt ervoor dat jij de leider bent van jouw life & business.

Deze vrouwen gingen je voor:

Je spreekt duidelijk lekker rustig, aangenaam om naar je te luisteren en herkenbaar wat je zegt. Maar altijd mooi om het weer is te horen en zeker van jou Leila je bent en blijft een heerlijk inspirerend persoon. en wat ik mooi vind aan jou is dat je het zo gemakkelijk doet en vertelt. Het hoeft ook allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Je bent voor mij daar in een ware power women.

Anita

Het was echt een hele fijne Masterclass. Ik ga zeker aan de slag met mijn intuitië.

Dorien

Fijn die stappen, ik weet nu wat ik moet doen. Hiervoor was het me zo onduidelijk hoe ik aan de slag kan gaan met mijn intuïtie. Dank je wel Leila. Ik ga ervoor!

Karina

Veelgestelde vragen

- Hoe lang duurt de Masterclass?

1 uur met uitloop van een half uur voor de Q&A. Dus als je 1,5 uur reserveert zit je helemaal goed.

- Hoe bekijk ik de Masterclass?

Je kunt de Online Masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

- Is dit zo'n verkoopwebinar?

Nee, je hoeft je geen zorgen te maken. Ik ga je aan het eind van het webinar niks verkopen. Mijn doel is om jouw waardevolle tips, inzichten en stappen te geven waar je echt wat aan hebt. Voor velen is mijn persoonlijke verhaal al zo inspirerend dat ze daar al zoveel lessen uithalen waar ze mee aan de slag gaan. En met de concrete tips en handvatten die ik je daarnaast nog geef, zal jij net als de meeste deelnemers niet meer te stoppen zijn! 😉  Dus voor een energieke, inspirerende en mega waardevolle (woorden van de deelnemers) Masterclass moet je hier zeker bij zijn. 

Online Masterclass Intuitie
Leila Claassens - Over mij

Hi Mijn naam is Leila,

Intuïtieve Leiderschapscoach, Empowerment- en Manifestatie mentor & Spiritueel op Sneakers

Als Intuïtieve leiderschapscoach en Empowerment Mentor leer ik soul gedreven vrouwelijke ondernemers/professionals die vastzitten in het ‘Hoe het hoort’ systeem deze te doorbreken. Ik leer ze hoe ze krachtige keuzes kunnen maken om die zelfverzekerde en moedige vrouw van binnenuit te zijn die haar eigen crazy pad durft te bewandelen, zodat ze de vrijheid, plezier en overvloed ervaart waar ze zo naar snakt. 

Mijn doel is om jou naar jouw Next Level Sh*t te brengen. 

Tijdens deze Masterclass leer ik je hoe je je intuïtie kunt gebruiken om de juiste beslissingen te nemen, zonder angsten en twijfels maar vanuit innerlijke wijsheid en flow. Zo word je die zelfverzekerde, krachtige en succesvolle vrouw van binnenuit die je altijd hebt willen zijn. 

Ben jij erbij?

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Takkebijsters 72 (alleen op afspraak)

4817 BL Breda

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

 

LET’S GET SOCIAL

Let’s Connect

Contactformulier