Online Live  Masterclass

Unf*ck Your Money Mindset

Meld je aan en ontdek hoe je de bullsh*t rondom je Money Mindset kunt doorbreken en je relatie met geld kunt transformeren om met succes je financiële dromen te manifesteren.

Woensdag 27 maart om 20.00 uur

MASTERCLASS UNF*CK YOUR MONEY MINDSET

Doe je mee met de Masterclass “Unf*ck Your Money Mindset”? Deze online Masterclass (live uitgezonden) zal je helpen anders te doen denken, voelen en geloven over geld.

Je bedrijf draait redelijk goed, maar je merkt dat de groei vastloopt. Het is niet langer een kwestie van harder werken of meer kunnen; je moet je bedrijf meer laten aansluiten bij wie jij bent en wat jouw missie is. Het gaat hier om het ‘innerlijke werk’ en leren aligned te zijn met de energie van geld.

Het is tijd om de volgende stap te zetten.

Tijd voor actie.

Zodra je Mindset verandert, verandert alles om je heen!

Stel je voor…..

N

Dat je elke dag vol vertrouwen gemakkelijk en moeiteloos jouw groeiende bedrijf kunt runnen, zonder geldstress.

N

Dat je meer overvloed in je leven kunt ervaren, zonder dat je er veel meer voor hoeft te doen.

N

Dat je nu écht gaat verdienen wat je waard bent. Want wat zou jij doen als jouw omzet 3x hoger zou zijn dan nu? 

Intuition Boost Call

Waarom unf*ck Your money mindset?

In een wereld waar financiële gezondheid cruciaal is voor zakelijk en persoonlijk succes, is een positieve Money Mindset onmisbaar.

Je ideeën over geld, overvloed, succes en ondernemen worden vaak beïnvloed door anderen – je ouders, je omgeving, de maatschappij.

Onbewust en ongewild herhaal je misschien patronen van anderen, patronen die je blokkeren en je weghouden van het overvloedige leven dat ook voor jou binnen handbereik ligt. 

Gelukkig kun je dit veranderen. En daar help ik je graag bij.

Niet alleen omdat het mijn missie is om jou te helpen een leven vol overvloed te creëren, maar ook omdat het simpelweg nodig is in deze wereld.

Hoe meer vrouwen hun Money Mindset transformeren en een betere relatie met geld ontwikkelen, hoe meer ze gaan verdienen wat ze waard zijn. En hoe meer ze prachtige dingen in deze wereld kunnen realiseren.

Het is tijd om omzetplafonds en financiële beperkingen te doorbreken en met vertrouwen jouw geldverlangens te manifesteren.

Claim jouw Unf*ck Your Money Mindset ticket hieronder! 

“So often people are working hard at the wrong thing. Working on the right thing is more important than working hard.” 

– Caterina Fake –

VOOR WIE IS UNF*CK YOUR MONEY MINDSET?

N

Als jij, vrouwelijke ambitieuze ondernemer, voelt dat er meer in je zit dan je nu laat zien en daar verandering in wilt brengen.

N

Als jij tegen een omzetplafond zit. – of het nu 5.000 euro of 50.000 euro per maand is. Het gaat om de innerlijke stappen die je moet zetten, en verrassing: die zijn voor iedereen vrij gelijk.

N

Als jij je relatie met geld wilt verbeteren, omdat je vastberaden bent om nu écht te gaan verdienen wat je waard bent.

Het is jouw tijd om financiële vrijheid niet alleen te dromen, maar te leven..

Unf*ck Your Money Mindset

WAT KRIJG JE TIJDENS DE MASTERCLASS?

01

Toegang tot de Online Masterclass

Ontvang tijdens deze 120 minuten durende Live uitgezonden Masterclass cruciale kennis, tips & tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

02

Werkboek –  Unf*ck Your Money Mindset

Een digitaal werkboek boordevol oefeningen en vragen om jouw Money Mindset te transformeren en jouw business naar een hoger niveau te tillen. Het mooie van dit werkboek is dat je het later ook kunt gebruiken als naslagwerk om focus te houden.

03

Affirmaties – 33 succesvolle geld affirmaties

Ontvang nu mijn 33 affirmaties waarmee ik mijn Money Mindset positief houd en mijn onderbewustzijn voorbereid op het ontvangen van geld. Met deze affirmaties heb ik geld weten te manifesteren uit zowel verwachte als onverwachte hoek.

04

Krachtige meditatie voor meer overvloed in je leven

Speciaal voor jou opgenomen: een krachtige meditatie die ervoor zorgt dat je onderbewuste zich opent en ontvankelijk wordt voor financiele overvloed.

05

Exclusieve groep –  een fijne en veilige plek voor jou en gelijkgestemden

Op deze manier kan ik de kwaliteit leveren die ik voor ogen heb en is er alle ruimte om live jouw vragen te beantwoorden.

 

🔥 Bonus:

Ebook Manifesting Hack Pack

Ontvang mijn digitale Manifesting Hack Pack en ontdek mijn meest geliefde manifestatie geheimen en rituelen om geld te manifesteren.

WAT GA JE LEREN EN ONTDEKKEN?

N

Ontdek welke financiële blokkades jouw pad naar welvaart versperren.

N

Herken welke geldovertuigingen jou klein houden.

N

Leer hoe je kunt alignen met de energie van geld om het te manifesteren.

N

Doorbreek de beperkende overtuigingen die je tegenhouden het grote geld binnen te halen.

N

Ontvang mijn GOUDEN tip als het gaat om het manifesteren van geld.

Mijn grootste drijfveer is anderen inspireren om vanuit hun innerlijke Badazzz en wijsheid te gaan leven, leiden en ondernemen. F*ck Perfect!

– Leila –

Are you ready?

LET’S UNF*CK YOUR MONEY MINDSET TOGETHER

JOUW INVESTERING

SPECIALE ACTIEPRIJS: 33 EURO EX BTW ipv 133 EURO EX BTW

Als je ook maar een greintje opwinding voelt, dan weet je wat je te doen staat. Dat is je innerlijke kompas dat je de weg wijst.

Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan? 

Authentiek leiden, leven en ondernemen doe je vanuit zielskracht ipv wilskracht 

– Leila –

Over Leila

Hi, ik ben Leila, ook wel bekend als de “Spiritueel op Sneakers”, de go-to expert als het aankomt op het realiseren van jouw ambities en dromen (en dat zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond in een paar toffe Nike sneakers).

Als High Level Intuïtieve Leiderschapscoach, Manifestatie Mentor en spreker begeleid ik vrouwelijke ondernemers om binnen 100 dagen hun omzetplafond te doorbreken en niet alleen hun bedrijf maar eerst zichzelf naar The Next Level te tillen. .

Mijn filosofie? Succes is 10% strategie en 90% de Inner Game, waar zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfleiderschap essentiële bouwstenen zijn. Door deze innerlijke kwaliteiten te ontwikkelen, empower ik je om met kracht en authenticiteit te handelen, zodat je niet alleen je doelen bereikt, maar ook een leven en business creëert dat diep resoneert met jouw ware zelf.

Heb je te maken met stagnerende omzet en zelftwijfel? Je bent niet de enige. Ik heb 100+ gepassioneerde ondernemers en bedrijven wereldwijd geholpen om deze uitdagingen te overwinnen en een krachtige business én leven op te bouwen.

De resultaten die klanten behalen zijn inspirerend: een constante omzetstijging van x3, meer werkplezier, een team dat nu als een trein loopt, meer vrijheid, rust en vertrouwen. Nu pas hebben ze echt tijd en energie om te gaan doen wat ze altijd wilde doen.

Deelnemers aan het woord

ENTHOUSIASTE REACTIES

"Leila heeft zoveel kennis en ervaring"

 

“Leila is een warm en eerlijk persoon. Intuïtief is ze heel sterk, want ze zegt altijd precies wat ik nodig heb, misschien niet altijd wat ik wil horen maar daar start wel altijd de transformatie. Haar energie is bruisend en positief en zorgt voor de nodige power bij mij om vol vertrouwen zelf ook aan de slag te gaan. Dank je wel Leila voor het delen van zoveel kennis en ervaring.”

Mirjam Klein | Interieurstyling

"Ik durf nu te shinen"

 

“Ik was echt de weg kwijt. Ik had geen focus in mijn leven. Met Leila haar hulp heb ik leren loslaten van blokkades en het vinden van mijn kracht. Ik durf nu te shinen. Leila is warm professioneel en spiritueel deskundig, mooie combinatie.”

Fathma William | Zelfstandige ondernemer

"Zoveel meer vertrouwen in mezelf"

 

“Het was net dat laatste zetje om die stap te maken. Leila heeft een heel fijn enthousiaste energy. Ze weet de juiste vragen en voorbeelden te benoemen zodat je meer inzicht krijgt in hetgeen wat je doet. Buiten dat heb ik ontzettend veel praktische tips, opdrachten en inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ook is er meer overzicht en rust in mijn hoofd gekomen om mijn doel structureel na te streven.”

Lynsey Beijnen | Zelfstandige ondernemer

Doe je mee?

Klaar om alle bullsh*t rondom jouw Money Mindset te doorbreken? Meld je dan nu aan. Let’s do this  together! 🚀