5 Tips voor meer structuur in je leven 

Loop jij ook elke keer achter de feiten aan? Heb je geen idee waar je van voren of van achter moet beginnen maar zou je dit heeeel graag wel willen weten? Ik begrijp je helemaal, want ik heb hier vroeger heel vaak last van gehad en tegenwoordig heb ik het steeds meer onder controle. En ik heb ook wel weken dat het allemaal heerlijk ‘smooth’ loopt. Wil jij dit ook? meer structuur in je leven maar ook meer overzicht? Zodat je het niet allemaal hoeft te bedenken en te onthouden? Onderstaande tips zullen je gegarandeerd helpen. Maar je moet het wel DOEN!! 😉

✅  Maak een schema en stel deadlines op!

Om je (dagelijkse/wekelijkse) doel te bereiken moet je kleine stappen zetten. Dit is beter te behappen en overzichtelijker. Zet je stappen in je (electronische) agenda. (vergeet je (herinnerings)alarm niet in te stellen) ????

✅  Schrijf op wat je nog moet doen!

In een leuk notitieboekje, je notities in je telefoon of je to do list op de computer. Je maakt je hoofd leeg en je ziet waar jij je op moet focussen de komende tijd.????  Ik ben een grote fan van de producten van Tinne & Mia. Ze hebben hele leuke notitieboekjes/todolijstjes & agenda’s. My Favourite stationery stuff????

✅  Kom NU in actie!

We stellen dingen graag uit maar van uitstel komt vaak afstel. Ook is de motivatie dan vaak ver te zoeken en de noodzaak evenmin. En voor je het weet mis je net je doel. ???? Kom uit die snooze stand en ga ervoor. Wil jij meer structuur in je leven? Kom dan in actie.

✅  Go Offline

Een paar uur per dag offline gaan, zal je echt geen kwaad doen. Probeer sochtends later dan normaal je telefoon op te pakken en savonds wat eerder al weg te leggen. Misschien dat je je in het begin ongemakkelijk en onrustig voelt maar je hebt meer tijd om andere dingen met volle aandacht te doen!????

✅  Een menu plan opstellen

Het klinkt zooooo oudbollig! Nu al weten wat je volgende week gaat eten. Maar het geeft zoveel rust. Je haalt alles al in huis (of laat het bezorgen) en je weet op je drukste dagen, meestal maandag – vrijdag wat er op tafel komt te staan. Je hoeft er overdag niet meer over na te denken en tijdens je pauze kun je ook gewoon pauze houden ipv snel naar de Appie te rennen! ????

 

En nu JIJ!

En wat ga jij als eerste toepassen mocht je dat nog niet gedaan hebben? Of heb je zelf nog een goeie tip die je gebruikt voor meer structuur in je leven? En om het overzicht te bewaren? Je mag je antwoorden hieronder met ons delen!

✨ En hier zal ik 5 dagelijkse gewoontes met je, delen die jouw mind, body & soul nog beter zullen maken! Neem snel een kijkje en check hoe het met jouw MBS staat✨

Delen=big????

 

Mocht je nog vragen hebben dan kan je GRATIS en vrijblijvend een Clarity sessie aanvragen of het contactformulier invullen.

Ik help je graag verder!