“OWN your Life & work and realize your dreams!

live MASTERCLASS
voor vrouwelijke ondernemers en carrièremakers die willen behalen wat ze bepalen

REGISSEUR ZIJN VAN JE EIGEN LEVEN EN WERK? 

Als ambitieuze vrouwelijke ondernemer of professional ben je altijd bezig met de volgende stap in je werk en leven. Je bent enthousiast, je pakt alles aan en je gaat ervoor. En het lijkt lekker te lopen. Maar dan kom je op een belangrijk punt. En loop je vast.

Jij hebt het gevoel dat:

N

Je leven met jou aan de haal gaat en er geen grip meer op krijgt.

N

Er geen tijd en ruimte meer is voor jouw persoonlijke groei en verlangens.

N

Je zingeving, voldoening en plezier in je werk mist.

N

Je constant achter de feiten aanloopt en de focus en helderheid ontbreekt om stappen te zetten.

Het verlamt je en zorgt dat je overal aan twijfelt. Van dit gevoel wil je natuurlijk af! 

Want jij hebt een missie te volbrengen, waarin jij het verschil maakt en impact creeert. Voor jezelf en anderen. 

Jij verlangt naar werk én leven, dat je creeert op jouw voorwaarden.  En wat jouw creativiteit, productiviteit en energielevel ten goede komt.  Jij wilt vanuit vrijheid, authenticiteit en zelfvertrouwen de verbinding maken tussen wie je bent en wat je doet.

 

Het allerbeste uit je leven, je business of loopbaan halen en daar leiderschap over tonen. Dat is wat je dichter bij jouw (werk) geluk en succes brengt.

Als dát is wat je wilt, dan zit je hier goed. In deze Masterclass ‘Own Your Life’ leer je hoe je dit doet op een praktische, leuke en slimme manier. We combineren persoonlijke met zakelijke ontwikkeling. In een dag krijg je alles mee om de juiste keuzes te maken, stappen te zetten en daadwerkelijk verder te komen. 

En daarmee krijg je het beste uit twee werelden: persoonlijke én zakelijke groei. Zonder de een stagneert de ander. Ze gaan hand in hand. 

HOE KRIJG JE HET BESTE UIT TWEE WERELDEN? DOOR:

REGIE PAKKEN OVER JE LEVEN

JOUW ROADMAP INVULLEN

DOELEN SUCCESVOL REALISEREN

HOE DOE JE DAT?

Deze masterclass is live te volgen in Breda. We houden hierbij de maatregelen in verband met het Corona-virus (COVID-19) in acht, waaronder de 1,5 meter afstand. Veiligheid staat voorop.

N

Volledig ‘ownership’ nemen over jouw EIGEN leven & werk

Leef jij je leven zoals jij wilt of word je geleefd door de tijd, je bedrijf, team, carrière en anderen? Zijn het jouw ambities die je nastreeft of die van een ander? Of van wat jij van jezelf verwacht, omdat je jezelf bewijzen moet? Door te ontdekken wat jou drijft en gelukkig maakt kun je een doel stellen en deze bereiken. Deze masterclass zet je op dat pad, want alleen dan kan jij volledig de regie nemen over wat je doet. 

N

Losbreken van belemmerende kaders en gedachten 

Die mooie droom waarmaken of dat ene doel bereiken gaat alleen als jij ook weet met jouw angsten en belemmerende kaders, gedachten en overtuigingen om te gaan. Tijdens de masterclass leer je hoe jij loskomt van deze belemmeringen en de juiste (growth) mindset creëert om de resultaten te behalen die jij wilt, in je leven en in je werk.

N

Jouw persoonlijke Roadmap ontwerpen

Succes komt niet uit de lucht vallen. Je moet er wat voor doen en om je hierbij te helpen vul jij je eigen Roadmap in, een glashelder plan en tijdpad naar jouw einddoel. Met deze visuele Roadmap weet je precies welke stappen je moet zetten om op koers te blijven richting jouw dromen en doelen. En succesvol te zijn. Weten hoe is de helft van de weg!

N

Leren doelen succesvol te realiseren

Wil jij iets creëren, neerzetten, stichten, organiseren, realiseren en jouw doel concreet en tastbaar bereiken? Maar vind je het lastig om in die flow te komen of te blijven en daadkrachtig aan de slag te gaan? Jij leert hoe je elke dag vol energie voor je plannen, wensen en dromen gaat en ze succesvol realiseert.

Manifest Your Dreamlife - Masterclass

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams!

Dominique Hegtermans

Waarom zou jij voor deze Masterclass gaan?

Mijn situatie is anders dan de jouwe. En toch herken ik jouw struggles en jouw pad. Uit eigen ervaring weet ik, dat elke groei begint in jou, als leider van je leven. Ik weet hoe het is om een leven te leiden, waarvan je voelt dat het niet (helemaal) bij je past. En jij vooruit wilt, uit deze impasse. Je weet alleen niet hoe.

Ik herken het en ken de weg naar succes. En ik weet hoe jij de powervrouw in jezelf naar boven haalt.

Ik heb de weg zelf gelopen. En mijn doelen bereikt. En omdat ik weet wat het mij bracht, wilde ik andere vrouwen helpen om hun eigen pad te vinden. Maar dan anders dan vele business, life en leiderschapscoaches. Onderbouwd, compleet en grondig. Daarom combineer ik mijn eigen ervaring met mijn opleiding, methodes en talenten in deze masterclass.

Het is elke keer weer zo gaaf om te zien hoe vrouwen dat vuur in zich hervinden en vol energie de sprong wagen. Om vervolgens te zien wat het met hen doet in hun werk en hun leven. Alles wordt lichter, vrolijker, leuker.’

Hoe voel jij je na deze Masterclass Own Your Life?

Als een leider:

N

Krachtig – je maakt keuzes vanuit zelfvertrouwen en authenticiteit

N

Bewust – je ervaart helderheid, innerlijke rust en (zelf)liefde, omdat je weet wat je wilt en wat je anderen wilt meegeven.

N

Energiek – je hebt inzicht in je energiesluipers en energiegevers in je leven, werk en relaties.

N

Succesvol – je gaat op de weg naar jouw next Level aan de slag met tools die bijdragen aan hoe jij je leven en werk inricht op jouw voorwaarden. Met wie, waar en wanneer jij wilt.

 

Voordeel van een LIVE Masterclass?

N

Tijdens een live event is de energie en synergie duidelijk voelbaar waardoor je een onvergetelijke ervaring meeneemt naar huis. We zijn met een kleine groep en de ruimte is ingedeeld zodat iedereen zich veilig kan voelen. Veilig, in verbinding en met aandacht voor iedereen maar dan op afstand. 

N

Dit is een actiegerichte Masterclass, dus jij gaat direct aan de slag

N

Ik help en ondersteun je direct bij vragen

N

Je bent met ambitieuze gelijkgestemde vrouwen, waardoor je ervaringen met elkaar deelt en ondertussen je netwerk uitbreidt. 

N

Je wordt aangestoken met inspiratie, empowerment en ervaart aha-momenten

N

Ik ben jouw stok achter de deur, want je gaat het nu écht DOEN! Geen escapes of uitstelgedrag meer. 

N

Een (h)eerlijke lunch en drankjes staan voor je klaar. Er wordt goed voor je gezorgd. 

Wanneer: Donderdag 15 oktober 2020
Tijd: Van 09.00 – 16.30 uur | Waar: in Breda

Foto’s: Black & White KAFE

Je doet mee aan de Own Your Life & Business –  

live dag voor slechts €197,- 

in plaats van €497,-)   Dat is €300,- korting!!

PAK HIER JOUW TICKET VOOR €197,- 

(nog 2 tickets beschikbaar, is er eentje voor jou?)

Hoe is het om met mij samen te werken? Dat kan ik beter anderen laten vertellen die met mij hebben samengewerkt.

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business!  Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila! 

Lynsey

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”.

Rilana

“Ik ben heel blij dat ik Leila heb leren kennen. Door haar enthousiasme ging ik ‘aan’. Leila zag het voor haar, waardoor het voor mij ook sprekend werd. Ik vind de gesprekken met Leila heel toegankelijk en ik voel me gehoord”.

 

Rebecca

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon

“Het fijne van het gesprek dat ik met Leila had vond ik vooral dat er eens even iemand met me mee keek, mee dacht, ideeën gaf, tips gaf. De berg die beklommen “moet” worden werd een beetje lager! Niks is onmogelijk. Top Bedankt Leila”

Yolande

Nog maar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Meest gestelde vragen

Wat als de Corona crisis nog niet voorbij is?

Gelukkig zijn de maatregelen rondom het Corona virus versoepelt. Na overleg met de locatie zijn er aanpassingen aan de ruimte gedaan om jou een veilige Masterclass te geven. Wij kijken dan ook vol enthousiasme uit naar je komst. 

Wat moet ik meenemen deze dag?

Ik vraag niet veel van je behalve jouw inzet, openheid en bereidwilligheid. Verder is het handig als je een pen meeneemt en je visitekaartjes (mocht je die hebben). Je gaat naar huis met een dosis inspiratie, jouw persoonlijke Roadmap en huiswerk. 

Voor wie is deze Masterclass?

Voor alle vrouwelijke ondernemers en carrièremakers, die willen behalen wat ze bepalen. Op hun voorwaarden en op authentieke wijze.

Waar vindt de ‘LIVE Masterclass’ plaats?

Je bent welkom in een van de bijzonder mooie en inspirerende werkruimtes van het Black & White KAFE in Breda. Deze ruimte is speciaal gekozen, omdat het zowel industrieel als Balinees aandoet en je er heerlijk kunt meeten en lunchen. My kind of thing!

 

Hoe zit het met parkeren?

Parkeren is geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen voor de deur. Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 in Breda op bedrijventerrein Moleneind. 

 

Ik wil graag aan de slag, maar weet niet of deze Masterclass training of programma het beste bij mijn huidige situatie past.

Weet je niet voor welke Masterclass, training of programma je moet kiezen? Stuur dan een mail met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op en bespreken we telefonisch wat op dit moment goed voor jou is.

 

 

 

Pin It on Pinterest