“OWN your Life & BUSINESS!”

and realize your dreams!

live MASTERCLASS
26 JUNI 2020

Regisseur zijn van je eigen (werk) leven?

Als ambitieuze vrouwelijke ondernemer of professional ben je altijd bezig met de volgende stap in je leven. Je bent enthousiast, je pakt alles aan en je gaat ervoor. Maar dan kom je op een belangrijk punt in je leven; je loopt vast en je hebt het gevoel dat: 

N

Je leven met jou aan de haal gaat, je hebt er geen grip meer op.

N

Er geen tijd en ruimte meer is voor jouw persoonlijke groei en verlangens.

N

Je zingeving, voldoening en plezier in je werk mist.

N

Je constant achter de feiten aanloopt en je mist focus en helderheid om de juiste stappen te zetten.

Van dit gevoel wil je natuurlijk af! 

Want jij hebt een missie, JIJ wilt het verschil maken en impact creëren, op jouw voorwaarden.

Jij verlangt naar een leven waar je leeft én werkt op jouw voorwaarden, wat jouw creativiteit, productiviteit en energielevel ten goede komt.  Jij wilt vanuit vrijheid, authenticiteit en zelfvertrouwen de verbinding maken tussen wie je bent en wat je doet.

 

Het allerbeste uit jezelf en je bedrijf/werk/carriere halen en daar leiderschap over tonen, ja dat is wat je dichter bij jouw (werk) geluk en succes gaat brengen.

Als dat is wat je wilt, dan zit je hier goed, want ik ga jou leren hoe je dit op een een praktische, leuke en slimme manier kunt doen.

Wat gaan we doen tijdens deze 1-daagse?

REGIE PAKKEN OVER JE LEVEN

JOUW ROADMAP INVULLEN

DOELEN SUCCESVOL REALISEREN

Wat ga je leren? 

N

Volledig ‘ownership’ nemen over jouw EIGEN leven & werk

Leef jij je leven zoals jij wilt, volgens jouw eigen voorwaarden en wensen of word je geleefd door de tijd, je bedrijf, team, afdeling, carrière en anderen? Zijn het jouw ambities die je nastreeft of die van een ander? Door te ontdekken wat jouw drijft en wat jou gelukkig maakt kun je een doel stellen en deze waarmaken. En dat gaan we tijdens deze Masterclass ook doen, want alleen dan kan jij volledig de regie nemen over wat je doet. 

N

Losbreken van kaders en belemmerende gedachten 

Hebben we niet allemaal een mooie droom of doel die we willen waarmaken maar ook angsten en belemmerende kaders, gedachten en overtuigingen om er niks mee te doen? Tijdens de Masterclass leer je hoe je kunt losbreken van deze belemmeringen en de juiste (growth) mindset creëren om de resultaten te behalen die jij wilt, in je leven en in je werk. 

 

N

Vorm geven aan jouw persoonlijke Roadmap 

Succes komt niet uit de lucht vallen. Je moet er wat voor doen en om je hierbij te helpen heb ik een blanco Roadmap voor je ontworpen. Deze gaan we tijdens de Masterclass invullen. Met deze visuele Roadmap weet je precies welke stappen je moet zetten om koers te zetten richting jouw dromen en doelen om ze succesvol te bereiken. Zo wordt het een makkie!

 

N

Leren doelen succesvol te realiseren

Wil jij iets creëren, neerzetten, stichten, organiseren, realiseren, concreet en tastbaar tot werkelijkheid maken? Maar vind je het moeilijk of lastig om in die flow te komen of te blijven en daar mee aan de slag te gaan? Ik ga jou leren hoe ik dat doe, hoe ik elke dag vol energie voor mijn plannen, wensen en dromen ga en deze ook bijna altijd succesvol realiseer. Tijdens de Masterclass ga jij hier ook mee aan de slag. 

Creëer jouw leven en werk op jouw voorwaarden in plaats van dat je iemand anders’ idee van geluk en succes nastreeft.

Hoe voel jij je na deze 1 daagse?

Als een leider:

N

Krachtiger – je maakt keuzes vanuit zelfvertrouwen en je authentieke kern en kracht.

N

Bewusterje ervaart veel meer helderheid, innerlijke rust en (zelf)liefde, omdat je weet wat je wilt en wat je anderen wilt meegeven.

N

Energieker je krijgt inzicht in je energiesluipers en energiegevers in je leven, werk en relaties.

N

Succesvoller – je gaat Next Level aan de slag met tools die bijdragen aan hoe jij je leven en werk kunt inrichten op jouw voorwaarden. Met wie, waar en wanneer jij wilt.

 

Voordeel van een LIVE Masterclass?

N

We gaan niet de hele dag achteroverleunen en slides bekijken, we gaan echt aan de slag.

N

Het is een exclusieve Masterclass (max. 8 deelnemers), hierdoor alle aandacht voor jou.

N

Ik help en ondersteun je, dus als je vragen hebt dan beantwoord ik deze direct.

N

Je bent met ambitieuze like-minded vrouwen, waardoor je ervaringen met elkaar deelt en kunt (net)werken.

N

Een hele dag inspiratie, empowerment en aha- momenten. 

N

Ik ben jouw stok achter de deur, want je gaat het nu écht DOEN! Geen escapes of uitstelgedrag meer. 

N

Een (h)eerlijke lunch en drankjes staan voor je klaar. Er wordt goed voor je gezorgd. 

Je doet mee aan de Own Your Life & Business –  live dag voor slechts €197,- in plaats van €497,-)

Dat is €300,- korting Early bird korting!!! 

(tot 1-06-2020, daarna gaat de prijs naar €297,-)

Dit is inclusief een hele dag coaching en begeleiding van Leila, jouw persoonlijke Roadmap, prachtige locatie, heerlijke lunch en drankjes. Het wordt een dag vol inspiratie en creatie. Een waardevolle dag die je écht niet mag missen om jouw eigen geluk, succes en vrijheid  te creëren.

Hoe is het om met mij samen te werken? Dat kan ik beter anderen laten vertellen die met mij hebben samengewerkt.

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business!  Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila! 

Lynsey

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”.

Rilana

“Ik ben heel blij dat ik Leila heb leren kennen. Door haar enthousiasme ging ik ‘aan’. Leila zag het voor haar, waardoor het voor mij ook sprekend werd. Ik vind de gesprekken met Leila heel toegankelijk en ik voel me gehoord”.

 

Rebecca

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon

“Het fijne van het gesprek dat ik met Leila had vond ik vooral dat er eens even iemand met me mee keek, mee dacht, ideeën gaf, tips gaf. De berg die beklommen “moet” worden werd een beetje lager! Niks is onmogelijk. Top Bedankt Leila”

Yolande

Lead Your Life, Live Your Dreams

Praktische zaken

N

Wanneer: vrijdag 26 juni 2020

N

Tijd: Van 10.00 – 16.30 uur 

N

Locatie: Black & White KAFE in Breda; waan je in Balinese sferen

N

Your Roadmap ontvang je tijdens de Masterclass

N

Lunch wordt voor gezorgd

N

Gratis parkeren voor de deur

Een top locatie:

Black & White KAFE
Takkebijsters 72
4817 BL Breda

Foto’s: Black & White KAFE

Wie geeft de Masterclass?

Hi, ik ben Leila, 

Ik ben Leiderschapscoach en L.E.A.P! Mentor, dat betekent dat ik ambitieuze vrouwen help die het gevoel hebben dat ze vast zitten in hun leven, bedrijf en/of werk (carrière).

Ik help ze om de sprong (LEAP) te wagen naar een vrijer en authentieker leven. Als spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en Female Empowerment, begeleid ik  ambitieuze vrouwen om de regie te nemen over hun EIGEN leven. 

Met mijn coachings-en adviesbureau – Manifest Your Dreamlife – heb ik samen met mijn team in de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen om authentiek, empowered en doelgericht hun leven en business/baan te leiden, op hun voorwaarden.

Vrouwen die de grote sprong willen wagen richting hun ideale leven maar last hebben van hun belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen en gewoonten, ik help ze deze te doorbreken.

Het resultaat; een leuker, authentieker en vrijer leven, waar dromen werkelijkheid worden. 

Nog maar

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Meest gestelde vragen

Wat als de Corona crisis nog niet voorbij is?

Ik ben me ervan bewust dat op 26 juni 2020 de maatregelen van het RIVM nog van toepassing kunnen zijn. Dat betekent dat de Masterclass in deze vorm dan niet door kan gaan. Ik zal de Masterclass dan verzetten naar een latere datum dit jaar. 

Wat moet ik meenemen deze dag?

Ik vraag niet veel van je behalve jouw inzet, openheid en bereidwilligheid. Verder is het handig als je een pen meeneemt en je visitekaartjes (mocht je die hebben). Je gaat naar huis met een dosis inspiratie, jouw persoonlijke Roadmap en huiswerk. 

Voor wie is deze Masterclass?

Ik vraag niet veel van je behalve jouw inzet, openheid en bereidwilligheid. Verder is het handig als je een pen meeneemt en je visitekaartjes (mocht je die hebben). Je gaat naar huis met een dosis inspiratie, jouw persoonlijke Roadmap en huiswerk.

Waar vindt de ‘LIVE Masterclass’ plaats?

Je bent welkom in een van de bijzonder mooie en inspirerende werkruimtes van het Black & White KAFE in Breda. Deze ruimte is speciaal gekozen, omdat het zowel industrieel als Balinees aandoet en je er heerlijk kunt meeten en lunchen. My kind of thing!

 

Hoe zit het met parkeren?

Parkeren is geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen voor de deur. Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 in Breda op bedrijventerrein Moleneind. 

 

Ik wil graag aan de slag, maar weet niet of deze Masterclass training of programma het beste bij mijn huidige situatie past.

Weet je niet voor welke Masterclass, training of programma je moet kiezen? Stuur dan een mail met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op en bespreken we telefonisch wat op dit moment goed voor jou is.

 

 

 

Pin It on Pinterest