“OWN your Life & BUSINESS!”

and realize your dreams!

live MASTERCLASS
26 maart 2020

Regisseur zijn van je eigen leven én bedrijf?

Als ambitieuze vrouwelijke ondernemer ben je altijd bezig met de volgende stap in je leven. Maar soms kan het leven met jou aan de haal gaan, waardoor het voelt dat je er geen grip meer op hebt. Je hebt het gevoel dat je constant stil staat of juist alleen maar op de automatische piloot leeft. In je leven is er bijna geen tijd en ruimte meer voor jezelf maar ook niet voor die mooie dromen en doelen voor je bedrijf. 

Wil je hier van af en regisseur zijn van je eigen leven én mooie bedrijf? Je dromen en doelen afstoffen en ze dit keer wél waar maken? Wil je weten hoe je dit op een praktische, leuke en slimme manier kunt doen?

Ik, Leila, geef je tijdens deze Masterclass de tools die jij nodig hebt om wat vaker de regie te pakken, zodat je precies weet welke stappen je moet zetten om je leven en business weer te ‘ownen’ en er niet door geleefd te worden. Tijdens ‘Own Your Life & business’ ontvang je ook een succesvol stappenplan om je doelen en dromen dit keer wél succesvol te realiseren. 

Dus jij mag kiezen. Je kunt de komende maanden blijven doen wat je deed en hiermee blijven doorgaan, er verandert niets. Of je kiest voor de 1-daagse ‘Own Your Life & business’ – Live Masterclass, waar je de praktische inzichten, lessen en tools meekrijgt om gelijk volledig ownership te nemen over jouw EIGEN leven en business. Meer jezelf zijn, minder stress, doen waar je echt heel blij van wordt en weten hoe je je dromen en doelen kan waarmaken. VRIJHEID dus!

Maar waarom twijfel je dan nog? Denk je dat:

Q

Je je hele leven en bedrijf hiervoor om moet gooien?

Q

Je die onrust en hectiek in je leven altijd zal blijven voelen?

Q

Een leven en bedrijf creëren en leiden zoals je wilt toch niet kan, (niet de juiste opleiding, te laat (of te vroeg), je gezin, geen/weinig geld)?

Q

Je omgeving er iets van gaat vinden (waarom? Hoezo? Ja, maar?)?

Q

Je daar toch nog te onzeker over bent en bang bent om te falen? (wat als….?)

Wat nou als ik je tijdens deze LIVE Masterclass laat inzien dat het écht anders kan? Dat, wanneer jij de regie neemt:

R

Je wél je leven en bedrijf kunt gaan inrichten op jouw voorwaarden. Met wie, waar en wanneer jij wilt.

R

Je voortaan keuzes maakt vanuit je authentieke kern en kracht.

R

Je veel meer helderheid, innerlijke rust en (zelf)liefde ervaart, omdat je weet wat je wilt.

R

Jij meer vrijheid, groei en succes gaat ervaren in je eigen bedrijf.

R

Je meer voldoening en energie haalt uit je leven, werk en relaties.

Wat gaan we doen?

REGIE PAKKEN OVER JE LEVEN

JOUW ROADMAP INVULLEN

DOELEN SUCCESVOL REALISEREN

Wat ga je leren? 

N

Volledig ‘ownership’ nemen over jouw EIGEN leven & bedrijf

Leef jij je leven zoals jij wilt, volgens jouw eigen voorwaarden en wensen of word je geleefd door de tijd, je bedrijf en anderen? Zijn het jouw ambities die je nastreeft of die van een ander? Door te ontdekken wat jouw drijft en wat jou gelukkig maakt kun je een doel stellen en deze waarmaken. En dat gaan we tijdens deze Masterclass ook doen, want alleen dan kan jij volledig de regie nemen over wat je doet. 

N

Losbreken van kaders en belemmerende gedachten 

Hebben we niet allemaal een mooie droom of doel die we willen waarmaken maar ook angsten en belemmerende kaders, gedachten en overtuigingen om er niks mee te doen? Tijdens de Masterclass leer je hoe je kunt losbreken van deze belemmeringen en de juiste (money + growth) mindset creëren om de resultaten te behalen die jij wilt, in je leven en in je bedrijf. 

 

N

Vorm geven aan jouw business Roadmap 

Succes komt niet uit de lucht vallen. Je moet er wat voor doen en om je hierbij te helpen heb ik een blanco Roadmap voor je ontworpen. Deze gaan we tijdens Own Your Life samen invullen. Met deze visuele Roadmap weet je precies welke stappen je moet zetten om koers te zetten richting jouw dromen en doelen om ze succesvol te bereiken. Zo wordt het een makkie!

 

N

Leren doelen succesvol te realiseren

Wil jij iets creëren, neerzetten, stichten, organiseren, realiseren, concreet en tastbaar tot werkelijkheid maken? Maar vind je het moeilijk of lastig om in die flow te komen of te blijven en daar mee aan de slag te gaan? Ik ga jou leren hoe ik dat doe, hoe ik elke dag vol energie voor mijn plannen, wensen en dromen ga en deze ook bijna altijd succesvol realiseer. Tijdens de Masterclass ga jij hier ook mee aan de slag. 

Creëer jouw leven en bedrijf op jouw voorwaarden in plaats van dat je iemand anders’ idee van geluk en succes nastreeft.

Het leven is te kort om het te laten bepalen door angsten, meningen en ideeën van anderen. Dat kan écht anders. Kom naar de de Live Masterclass en laat je inspireren! Leila zal op deze dag haar kennis, ervaring en tools met jou delen, zodat jij weer ‘ownership’ hebt over je eigen leven en bedrijf, want jouw bedrijf kan nooit groter groeien dan dat jij bent. Wil jij succesvol zijn in je bedrijf, zorg er dan voor dat je succesvol bent in je leven.  Na deze dag sta jij als vrouw nog krachtiger, bewuster en vol energie in het leven, om de leider te zijn van het bedrijf waar je altijd van gedroomd hebt. 

 

 

Voordeel van een LIVE Masterclass?

N

We gaan niet de hele dag achteroverleunen en slides bekijken, we gaan echt aan de slag.

N

Het is een exclusieve Masterclass (max. 8 deelnemers), hierdoor alle aandacht voor jou.

N

Ik help en ondersteun je, dus als je vragen hebt dan beantwoord ik deze direct.

N

Je bent met ambitieuze like-minded vrouwen, waardoor je ervaringen met elkaar deelt en kunt (net)werken.

N

Een hele dag inspiratie, empowerment en aha- momenten. 

N

Ik ben jouw stok achter de deur, want je gaat het nu écht DOEN! Geen escapes of uitstelgedrag meer. 

N

Een (h)eerlijke lunch en drankjes staan voor je klaar. Er wordt goed voor je gezorgd. 

Er is nu een EARLY BIRD actie waarbij je €300,- korting krijgt voor deze volle dag!
Je doet mee aan de Own Your Life –  live dag voor slechts €197,- (excl. btw) in plaats van €497,-.

RESERVEER JE STOEL VOOR 1 MAART 2020 EN JE BETAALT DE EARLY BIRD PRIJS VOOR MAAR €197,-

(na 1 maart gaat de prijs omhoog naar de reguliere prijs van €297,-)

Dit is inclusief een prachtige locatie, heerlijke lunch, drankjes, begeleiding en werkboek. Waarom? Ik wil jou graag de kans geven om hierbij aanwezig te zijn.  Een waardevolle dag die je écht niet mag missen om jouw eigen succes te creëren.

Hoe is het om met mij samen te werken? Dat kan ik beter anderen laten vertellen die met mij hebben samengewerkt.

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business!  Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila! 

Lynsey

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”.

Rilana

“Ik ben heel blij dat ik Leila heb leren kennen. Door haar enthousiasme ging ik ‘aan’. Leila zag het voor haar, waardoor het voor mij ook sprekend werd. Ik vind de gesprekken met Leila heel toegankelijk en ik voel me gehoord”.

 

Rebecca

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon

“Het fijne van het gesprek dat ik met Leila had vond ik vooral dat er eens even iemand met me mee keek, mee dacht, ideeën gaf, tips gaf. De berg die beklommen “moet” worden werd een beetje lager! Niks is onmogelijk. Top Bedankt Leila”

Yolande

Lead Your Life, Live Your Dreams

Praktische zaken

N

Wanneer: donderdag 26 maart 2020

N

Tijd: Van 10.00 – 16.30 uur 

N

Locatie: Bij Black & White KAFE in Breda; waan je in de Balinese sfeer.

N

Werkboek ontvang je tijdens de Masterclass

N

Lunch wordt voor gezorgd

N

Gratis parkeren voor de deur

Een top locatie:

Black & White KAFE
Takkebijsters 72
4817 BL Breda

Wie geeft de Masterclass?

Hi, ik ben Leila, 

Ik ben Leiderschapscoach en L.E.A.P! Mentor, dat betekent dat ik vrouwen help die het gevoel hebben dat ze vast zitten in hun leven en in hun werk. Ik help ze om de sprong (LEAP) te wagen naar een vrijer en authentieker leven. Als spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en Female Empowerment, begeleid ik  ambitieuze vrouwen om de regie te nemen over hun EIGEN leven. 

Met mijn coachings-en adviesbureau – Manifest Your Dreamlife – heb ik samen met mijn team in de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen om authentiek, empowered en doelgericht hun leven en business te leiden, op hun voorwaarden. Vrouwen die de grote sprong willen wagen richting hun ideale leven maar last hebben van hun belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen en gewoonten, ik help ze deze te doorbreken. Het resultaat; een leuker, authentieker en vrijer leven, waar dromen werkelijkheid worden. 

 

Meest gestelde vragen

Wat moet ik meenemen deze dag?

Ik vraag niet veel van je behalve jouw inzet, openheid en bereidwilligheid. Verder is het handig als je een pen meeneemt en je visitekaartjes (mocht je die hebben). Je gaat naar huis met een dosis inspiratie, jouw persoonlijke Roadmap en huiswerk. 

Voor wie is deze Masterclass?

Voor gedreven vrouwelijke ondernemers (startend of al op weg naar hun Next Level) en Zzp’ers, die merken dat ze meer uit hun leven en bedrijf kunne halen, ze zijn toe aan iets nieuws, groters en authentiekers. Ze willen de beste leider zijn van hun droombedrijf maar missen de strategie, tools en helderheid om ermee aan de slag te kunnen. Deze vrouwen willen op een leuke, nuchtere en vooral praktische manier, kennis opdoen en inzichten ontvangen over welke concrete stappen ze moeten zetten om van van hun leven en bedrijf een Masterpiece te maken. Ze beseffen dat er iets moet veranderen en staan hier voor open. Ze hebben de wil om te leren en zijn klaar om te groeien. Herkenbaar? Claim dan hier snel je plek! 

Waar vindt de ‘LIVE Masterclass’ plaats?

Je bent welkom in een van de bijzonder mooie en inspirerende werkruimtes van het Black & White KAFE in Breda. Deze ruimte is speciaal gekozen, omdat het zowel industrieel als Balinees aandoet en je er heerlijk kunt meeten en lunchen. My kind of thing!

 

Hoe zit het met parkeren?

Parkeren is geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen voor de deur. Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 in Breda op bedrijventerrein Moleneind. 

 

Ik wil graag aan de slag, maar weet niet of deze Masterclass training of programma het beste bij mijn huidige situatie past.

Weet je niet voor welke Masterclass, training of programma je moet kiezen? Stuur dan een mail met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op en bespreken we telefonisch wat op dit moment goed voor jou is.

 

 

 

Tot en met 1 maart 2020 betaal je de Early Bird prijs van €197,- per ticket. Dat is een korting van maar liefst €300,- .

* Alle prijzen zijn excl. btw

Pin It on Pinterest