“OWN your Life!”

and build your dreams!

live MASTERCLASS
28 november 2019

Regisseur zijn van je eigen leven

Als ambitieuze vrouw ben je altijd bezig met de volgende stap in je leven. Maar soms kan het leven met jou aan de haal gaan, waardoor je niet toekomt aan het realiseren van je dromen en doelen. Je  hebt het gevoel dat je stil staat of juist alles maar op de automatische piloot doet. Wil je hier van af en wil je nú eindelijk eens met je EIGEN doelen en dromen aan de slag?

Dan is deze Masterclass “Own Your Life” echt iets voor jou. 

Leila Claassens geeft je tijdens deze Masterclass de tools die jij nodig hebt om wat vaker de regie over je leven te pakken. Je leert vanuit vrijheid, authenticiteit en zelfvertrouwen aan de slag te gaan met je doelen en dromen en deze ook succesvol te realiseren. 

Dus jij mag kiezen. Je kunt de komende maanden blijven doen wat je deed en hiermee blijven doorgaan, er verandert niets of je kiest voor de 1-daagse LIVE Masterclass, waar je de praktische inzichten, lessen en tools meekrijgt om gelijk volledig ownership te nemen over jouw EIGEN leven. Meer jezelf zijn, ontdekken waar je echt heel blij van wordt en je dromen en doelen waarmaken, waardoor je meer richting en voldoening ervaart in je leven. VRIJHEID dus!

Maar waarom twijfel je dan nog om regisseur te worden van jouw leven? Denk je dat:

Q

Jij je hele leven hiervoor om moet gooien?

Q

Je die onrust en hectiek in je leven altijd zal blijven voelen?

Q

Een leven creëren en leiden zoals je wilt toch niet kan, (niet de juiste opleiding, te laat (of te vroeg), je gezin, werk, partner)?

Q

Je omgeving er iets van gaat vinden?

Q

Je daar toch nog te onzeker over bent en niet genoeg lef voor hebt? 

Wat nou als ik je tijdens deze LIVE Masterclass laat inzien dat het écht anders kan? Dat, wanneer jij de regie neemt over jouw leven:

R

Jij je leven en werk wel kunt gaan inrichten op jouw voorwaarden, precies zoals jij wilt.

R

Jij meer jezelf durft te zijn.

R

Je keuzes maakt vanuit je authentieke kern en kracht.

R

Je veel meer innerlijke rust en (zelf)liefde ervaart omdat je weet wat je wilt.

R

Je meer voldoening en energie haalt uit je leven, relaties en werk.

– Doe mee met de Masterclass en Own Your Life,

dit wil je écht niet missen – 

REGISSEUR ZIJN OVER JE LEVEN

JOUW PERSOONLIJKE ROADMAP

DOELEN SUCCESVOL REALISEREN

Wat ga je leren? 

N

Volledig ‘ownership’ nemen over jouw EIGEN leven

Leef jij je leven zoals jij wilt, volgens jouw eigen voorwaarden en wensen of word je geleefd door de tijd, de omgeving en anderen? Zijn het jouw ambities die je nastreeft of die van een ander? Door te ontdekken wat jouw drijft en wat jou gelukkig maakt kun je een doel stellen en deze waarmaken. En dat gaan we tijdens deze Masterclass ook doen, want alleen dan kan jij regisseur zijn van je eigen leven. 

N

Losbreken van kaders en belemmerende gedachten 

Hebben we niet allemaal een mooie droom of doel die we willen waarmaken maar ook angsten en belemmerende kaders, gedachten en overtuigingen om er niks mee te doen? Tijdens de Masterclass leer je hoe je kunt losbreken van deze belemmeringen en de juiste mindset creëren om de resultaten te behalen die jij wilt. 

 

N

Vorm geven aan jouw persoonlijke Roadmap 

Succes komt niet uit de lucht vallen. Je moet er wat voor doen en om je hierbij te helpen heb ik een blanco Roadmap voor je ontworpen. Deze gaan we tijdens Own Your Life samen invullen. Met deze visuele Roadmap weet je precies welke stappen je moet zetten om koers te zetten richting jouw dromen en doelen om ze succesvol te bereiken. Zo wordt het een makkie!

 

N

Leren doelen succesvol te realiseren

Wil jij iets creëren, neerzetten, stichten, organiseren, realiseren, concreet en tastbaar tot werkelijkheid maken? Maar vind je het moeilijk of lastig om in die flow te komen of te blijven en daar mee aan de slag te gaan? Ik ga jou leren hoe ik dat doe, hoe ik elke dag vol energie voor mijn plannen, wensen en dromen ga en deze ook bijna altijd succesvol realiseer. Tijdens de Masterclass ga jij hier ook mee aan de slag. 

Creëer jouw leven op jouw voorwaarden in plaats van dat je iemand anders’ idee van een gelukkig en succesvol leven nastreeft. Het leven is te kort om je te laten bepalen door angsten, meningen en ideeën van anderen. Dat kan écht anders. Kom naar de de Live Masterclass en laat je inspireren, Leila zal op deze dag haar kennis, ervaring en tools met jou delen, zodat jij weer ‘ownership’ hebt over je eigen leven en het leven gaat leiden dat jij wilt. Na deze dag sta jij als vrouw nog krachtiger, bewuster en vol energie aan het stuur van jouw EIGEN leven!

 

Voordeel van een LIVE Masterclass?

N

We gaan niet de hele dag achteroverleunen en slides bekijken, we gaan echt aan de slag.

N

Ik help en ondersteun je, dus als je vragen hebt dan beantwoord ik deze direct.

N

Je bent met ambitieuze like-minded vrouwen, waardoor je ervaringen met elkaar deelt en kunt (net)werken.

N

Een hele dag inspiratie, empowerment en inspirerende ontmoetingen. 

N

Ik ben je stok achter de deur, want je gaat het nu echt DOEN! Geen smoesjes als ‘ik had een slechte verbinding’ of de buurvrouw stond ineens voor de deur ’. 😉 

N

Een (h)eerlijke lunch en drankjes staan voor je klaar. Er wordt goed voor je gezorgd.

Hoe is het om met mij samen te werken? Dat kan ik beter anderen laten vertellen die met mij hebben samengewerkt.

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business!  Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila! 

Lynsey

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”.

Rilana

“Ik ben heel blij dat ik Leila heb leren kennen. Door haar enthousiasme ging ik ‘aan’. Leila zag het voor haar, waardoor het voor mij ook sprekend werd. Ik vind de gesprekken met Leila heel toegankelijk en ik voel me gehoord”.

 

Rebecca

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon

“Het fijne van het gesprek dat ik met Leila had vond ik vooral dat er eens even iemand met me mee keek, mee dacht, ideeën gaf, tips gaf. De berg die beklommen “moet” worden werd een beetje lager! Niks is onmogelijk. Top Bedankt Leila”

Yolande

Lead Your Life, Live Your Dreams

Praktische zaken

N

Wees erbij op donderdag 28 november 2019

N

Van 10.00 – 16.30 uur 

N

Bij Black & White KAFE in Breda, industriële en Balinese sfeer

N

Werkboek (+Roadmap) ontvang je tijdens de Masterclass

N

Lunch wordt voor gezorgd

N

Gratis parkeren voor de deur

(weg = weg)

Locatie:

Black & White KAFE
Takkebijsters 72
4817 BL Breda

Wie geeft de Masterclass?

Hi, ik ben Leila, 

Ik ben Leiderschapscoach en L.E.A.P! Mentor, dat betekent dat ik vrouwen help die het gevoel hebben dat ze vast zitten in hun leven en in hun werk. Ik help ze om de sprong (LEAP) te wagen naar een vrijer en authentieker leven. Als spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en Female Empowerment, begeleid ik  ambitieuze vrouwen om de regie te nemen over hun EIGEN leven. 

Met mijn coachings-en adviesbureau – Manifest Your Dreamlife – heb ik samen met mijn team in de afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen om authentiek, empowered en doelgericht hun leven en business te leiden, op hun voorwaarden. Vrouwen die de grote sprong willen wagen richting hun ideale leven maar last hebben van hun belemmerende overtuigingen en vastgeroeste patronen en gewoonten, ik help ze deze te doorbreken. Het resultaat; een leuker, authentieker en vrijer leven, waar dromen werkelijkheid worden. 

 

Meest gestelde vragen

Wat moet ik meenemen deze dag?

Ik vraag niet veel van je behalve jouw inzet, openheid en bereidwilligheid. Verder is het handig als je een pen meeneemt en je visitekaartjes (mocht je die hebben). Je gaat naar huis met een dosis inspiratie, jouw persoonlijke Roadmap en huiswerk. 

Voor wie is deze Masterclass?

Voor ambitieuze moeders, gedreven professionals en vrouwelijke ondernemers, die merken dat ze toe zijn aan iets nieuws, groters en authentiekers in hun leven. Deze vrouwen willen op een leuke, nuchtere en vooral praktische manier, kennis opdoen en inzichten ontvangen over welke concrete stappen ze moeten zetten om hun dromen en doelen waar te maken, zonder overwelhemd, vast te lopen en zich te laten leiden door hun belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen en gewoonten.

Waar vindt de ‘LIVE Masterclass’ plaats?

Je bent welkom in een van de bijzonder mooie en inspirerende werkruimtes van het Black & White KAFE in Breda. Deze ruimte is speciaal gekozen omdat het zowel industrieel als Balinees aandoet en je er heerlijk kunt lunchen en meeten. My kind of thing!

 

Hoe zit het met parkeren?

Parkeren is geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen voor de deur. Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 in Breda op bedrijventerrein Moleneind. 

 

Ik wil graag aan de slag, maar weet niet of deze Masterclass training of programma het beste bij mijn huidige situatie past.

Weet je niet voor welke Masterclass, training of programma je moet kiezen? Stuur dan een mail met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl of stuur een appje naar 06- 51978860. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op en bespreken we telefonisch wat op dit moment goed voor jou is.

 

 

 

Pin It on Pinterest