Live MASTERCLASS
voor de Soul-gedreven ondernemers 
die willen behalen wat ze bepalen, op hun voorwaarden!

REGISSEUR ZIJN VAN JE EIGEN LEVEN EN BEDRIJF? 

Als ambitieuze Soul-gedreven vrouwelijke ondernemer ben je altijd bezig met de volgende stap in je werk en leven. Je bent enthousiast, je pakt alles aan en je gaat ervoor. En het lijkt lekker te lopen. Maar dan kom je op een belangrijk punt; je komt erachter dat het allemaal niet (meer) zo gaat zoals jij wilt, maar zoals anderen je altijd verteld hebben het te moeten doen.  En nu loop je vast.

Jij hebt het gevoel dat :

N

Je leven met jou aan de haal gaat en er geen grip meer op krijgt.

N

Er geen tijd en ruimte meer is voor jouw persoonlijke groei, creativiteit en innerlijke verlangens.

N

Je zingeving, voldoening en plezier in je werk mist.

N

Je constant achter de feiten aanloopt en de focus en helderheid ontbreekt om stappen te zetten.

Het verlamt je en zorgt dat je overal aan twijfelt.
Van dit gevoel wil je natuurlijk af!

Want jij hebt een missie te volbrengen, waarin jij het verschil maakt en impact creeert. Voor jezelf en anderen.

Jij verlangt naar een bedrijf én leven, dat je creëert op jouw voorwaarden en vanuit jouw innerlijke wijsheid (intuïtie). Je voelt namelijk aan alles dat ondernemen voor jou anders moet, niet zoals al die goeroe’s en protocollen je vertellen. Het moet kloppen met jouw visie, strategie en intuïtieEn het moet jouw creativiteit, productiviteit en energielevel ten goede komen.  

Het allerbeste uit je leven en je business halen en daar leiderschap over tonen. Dat is wat je dichter bij jouw (werk) geluk en succes brengt.

Als dát is wat je wilt, dan zit je hier goed. In deze Masterclass ‘Own Your Life & business’ leer je hoe je dit doet op een praktische, leuke én slimme manier. We combineren persoonlijke met zakelijke ontwikkeling. In een dag krijg je alles mee om op een eenvoudige manier verbinding te maken met jezelf en wat je doet. Daarnaast leer je ook hoe je daar leiderschap over neemt om de juiste keuzes te maken, stappen te zetten en daadwerkelijk verder te komen, zodat jij voortaan je eigen leven en bedrijf leidt, waar je blij en gelukkig van wordt. 

En daarmee krijg je het beste uit twee werelden: persoonlijke én zakelijke groei. Zonder de een stagneert de ander. In mijn ogen gaan ze hand in hand.  En dat blijkt ook uit de resultaten van mijn klanten.

HOE DOE JE DAT?

Deze masterclass is offline. En dat is mogelijk, want we houden de maatregelen in verband met het Corona-virus (COVID-19) in acht, waaronder de 1,5 meter afstand. De ruimte is zo ingedeeld dat dit geen probleem is. 

N

Volledig ‘ownership’ nemen over jouw eigen leven & bedrijf

Leef jij je leven zoals jij wilt of word je geleefd door de tijd, je bedrijf en je omgeving? Zijn het jouw ambities die je nastreeft of die van een ander? Of van wat jij van jezelf verwacht, omdat je jezelf bewijzen moet? Door te ontdekken wat jou drijft en gelukkig maakt kun je een doel stellen en deze bereiken. Deze masterclass zet je op dat pad, want alleen dan kan jij volledig de regie nemen over wat je doet.

N

Losbreken van belemmerende kaders en gedachten 

Die mooie droom waarmaken of dat ene doel bereiken gaat alleen als jij ook weet met jouw angsten en belemmerende kaders, gedachten en overtuigingen om te gaan. Tijdens de masterclass leer je hoe jij loskomt van deze belemmeringen en de juiste (growth) mindset creëert om de resultaten te behalen die jij wilt, in je leven en in je werk.

N

Leren doelen succesvol te realiseren

Wil jij iets creëren, neerzetten, stichten, organiseren, realiseren en jouw doel concreet en tastbaar bereiken? Maar vind je het lastig om in die flow te komen of te blijven en daadkrachtig aan de slag te gaan? Jij leert hoe je elke dag vol energie voor je plannen, wensen en dromen gaat en ze succesvol realiseert.

9

EN ALS BONUS:

N

Jouw persoonlijke Roadmap ontwerpen

Succes komt niet uit de lucht vallen. Je moet er wat voor doen en om je hierbij te helpen vul jij je eigen Roadmap in, een glashelder plan en tijdpad naar jouw einddoel. Met deze visuele Roadmap weet je precies welke stappen je moet zetten om op koers te blijven richting jouw dromen en doelen. En succesvol te zijn. Weten hoe is de helft van de weg!

LEES HIERONDER DE ERVARINGEN VAN MIJN KLANTEN

Manifest Your Dreamlife - Masterclass

Leila is een super energieke, creatieve, vrolijke, lieve en mooie vrouw met gave ideeën en een prachtige missie. Ik werk graag met haar om samen geweldige plannen te ontwikkelen. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect, humor en gelijkwaardigheid. So stay tuned and manifest your dreams!

Dominique Hegtermans

Waarom zou jij voor deze Masterclass gaan?

Mijn situatie is anders dan de jouwe. En toch herken ik jouw struggles en jouw pad. Uit eigen ervaring weet ik, dat elke groei begint in jou, als leider van je leven. Ik weet hoe het is om een leven te leiden, waarvan je voelt dat het niet (helemaal) bij je past. En jij vooruit wilt, uit deze impasse. Je weet alleen niet hoe.

Ik herken het en ken de weg naar succes. En ik weet hoe jij de powervrouw in jezelf naar boven haalt.

Ik heb de weg zelf gelopen. En mijn doelen bereikt. En omdat ik weet wat het mij bracht, wilde ik andere vrouwen helpen om hun eigen pad te vinden. Maar dan anders dan vele business, life en leiderschaps coaches. Onderbouwd, compleet en grondig. Daarom combineer ik mijn eigen ervaring met mijn opleiding, methodes en talenten in deze masterclass.

Het is elke keer weer zo gaaf om te zien hoe vrouwen dat vuur in zich hervinden en vol energie de sprong wagen. Om vervolgens te zien wat het met hen doet in hun werk en hun leven. Alles wordt lichter, vrolijker, leuker.’

Own Your Life and Business

Hoe voel jij je na deze Masterclass ‘Own Your Life’?

Als een badass CEO van je eigen bedrijf;

N

Krachtig – je weet hoe je keuzes moet maken zonder jezelf uit het veld te laten slaan door anderen.

N

Bewust – je weet wat je NU in je bedrijf moet DOEN om het resultaat te verwachten waar je van droomt. Dit geeft je innerlijke rust en vrijheid.

N

Energiek – je hebt inzicht in je energiesluipers en energiegevers in je leven, bedrijf en relaties. Nu kun je besluiten nemen.

N

Succesvol – je gaat op de weg naar jouw next Level aan de slag met tools die bijdragen aan hoe jij je leven en bedrijf inricht op jouw voorwaarden. Met wie, waar en wanneer jij wilt.

 

Masterclass Own Your Life 7
Masterclass Own Your Life 9
Masterclass Own Your Life 8

Voordeel van een LIVE Masterclass?

N

Door met een kleine groep (max 6 pers.) Live met elkaar in gesprek te zijn, ervaar je de energie van elkaar nog beter dan online.  Met het in acht nemen van de maatregelen omtrent Corona (Covid-19) zorgen wij voor de veiligheid. Veilig, in verbinding en met aandacht voor iedereen maar dan op afstand.

N

Dit is een actiegerichte Masterclass, dus jij gaat direct aan de slag

N

Ik help en ondersteun je direct bij al je vragen

N

Je bent met ambitieuze gelijkgestemde Soul-gedreven vrouwen, waardoor je ervaringen met elkaar deelt en ondertussen je netwerk uitbreidt. 

N

Je wordt aangestoken met inspiratie, empowerment en je ervaart aha-momenten

N

Ik ben jouw stok achter de deur, want je gaat het nu écht DOEN! Geen escapes of uitstelgedrag meer. 

N

Een (h)eerlijke lunch en drankjes staan voor je klaar. Er wordt goed voor je gezorgd. 

Wanneer: vrijdag 16 april 2021

Tijd: Van 10.00 – 16.30 uur | Waar: in Breda

Foto’s: Black & White KAFE

Je doet mee aan een hele dag Own Your Life & Business voor maar

€177,-.

RESERVEER JOUW TICKET HIERONDER

Hoe is de Masterclass en hoe is het om met mij samen te werken? Dat kan ik beter anderen laten vertellen die er bij waren.

Gemiddelde beoordeling 9,1 ⭐️⭐️⭐️

Ik heb veel bewondering voor Leila als persoon en je bent een topper als coach/trainer. Na afloop van de Masterclass had ik weer zin!!! Zin in de toekomst! 

Marion

Naast mijn fijne feelgoodiebag, neem ik heel veel tips/tops en de fijne interactie binnen de groep mee naar huis. Leila heeft héél véél kennis en levens-ervaring in huis. Mooie combi, want de dag is voorbij gevlogen. 

Esther van der Smissen-Wellbalanced

Leila is Amazing! Vrolijk en positief. Ik heb weer genoeg motivatie en inspiratie om het komende half jaar aan mijn doel te gaan werken. En dit keer ook te behalen. 

Anuradha Seetal - Virtualanuradha

Meest gestelde vragen

Wat als de Corona crisis nog niet voorbij is?

Ik ga er vanuit dat het op deze datum weer mogelijk is om in een kleine setting deze training te geven. En natuurlijk houd ik rekening met de maatregelen rondom het Corona virus. In overleg met de locatie zijn er aanpassingen aan de ruimte gedaan om jou een veilige Masterclass te geven. Wij kijken dan ook vol enthousiasme uit naar je komst. 

Wat moet ik meenemen deze dag?

Ik vraag niet veel van je behalve jouw inzet, openheid en bereidwilligheid. Verder is het handig als je een pen meeneemt en je visitekaartjes (mocht je die hebben). Je gaat naar huis met een dosis inspiratie, energie, huiswerk, heel veel A-ha momenten en natuurlijk jouw Roadmap. (En niet te vergeten je goodiebag…;-))

Voor wie is deze Masterclass?

Voor alle ambitieuze, bevlogen, soul-gedreven vrouwelijke ondernemers, die willen behalen wat ze bepalen. Op hun voorwaarden en op authentieke wijze.

Ik ben een startende ondernemer, is deze Masterclass dan ook iets voor mij ?

Ook jij bent van harte welkom. Juist dan is het heel fijn om blanco te beginnen en gelijk de juiste kennis tot je te nemen. Zo leid jij je bedrijf en je leven al meteen op jouw voorwaarden en volgens jouw verlangens.

Waar vindt de ‘LIVE Masterclass’ plaats?

Je bent welkom in een van de bijzonder mooie en inspirerende werkruimtes van het Black & White KAFE in Breda. Deze ruimte is speciaal gekozen, omdat het zowel industrieel als Balinees aandoet en je er heerlijk kunt meeten en lunchen. My kind of thing!

Hoe zit het met parkeren?

Parkeren is geen probleem dankzij de vele gratis parkeerplaatsen voor de deur. Black & White KAFE ligt op slechts 1 minuut rijden vanaf de A27, aan Takkebijsters 72 in Breda. 

 

Ik wil graag aan de slag, maar weet niet of deze Masterclass training of programma het beste bij mijn huidige situatie past.

Weet je niet voor welke Masterclass, training of programma je moet kiezen? Stuur dan een mail met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in. Dan nemen we binnen 24 uur contact met je op en bespreken we telefonisch wat op dit moment goed voor jou is.