MANIFESTATION MASTERY LIVE ! 

Leer de kunst van succesvol manifesteren en boost in één dag jouw manifestatiekracht!

Ben jij erbij op 1-11-2024?

 

Welkom bij Manifestation Mastery Live!

Dé ultieme eendaagse energieke training speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die hun (business) dromen willen manifesteren op High Level en vanuit fun & ease!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van jouw manifestatiekracht en het universum op een praktische manier, zonder zweverig gedoe of abracadabra. Leila neemt je tijdens deze dag mee door haar CAI Manifesting Formule, deelt bewezen technieken en haar stappenplan zodat ook jij jouw (business) dromen keihard kunt waarmaken. Laat de good vibes maar stromen!

Manifestation Mastery

Speciaal voor jou

Deze unieke live dag is speciaal samengesteld voor jou, ambitieuze vrouwelijke ondernemer met een visie. Jij gelooft in de kracht van manifesteren en wil op een fun en easy manier leren hoe jij je droomdoelen voor 2024 kunt waarmaken. Zonder overwhelm, het constant vooruitschuiven en bijstellen van je dromen..

Deze exclusieve ervaring wordt gehost door Leila Claassens, ook wel bekend als “Spiritueel op Sneakers”. Leila is dé go-to expert als het gaat om groots dromen, vol overtuiging durven kiezen voor jezelf en op hoog niveau je (business) dromen manifesteren, door jezelf in de actiemodus te zetten.

Ready to be inspired? ✨👟

“Ask For What You Want And Be Prepared To Get It.” – Maya Angelou

Wat is manifestation Mastery Live?

Manifestation Mastery Live is geen doorsnee training; Deze unieke en energieke live dag staat in het teken van het plannen en manifesteren van jouw (business) dromen. Wat mag je verwachten?:

01

Een diepgaand inzicht

Ontdek de 3 mega belangrijke stappen die nodig zijn om jouw (business) dromen voor 2024 succesvol te manifesteren en krijg grip op de ware kunst ervan. Zelfs als je al bekend bent met manifesteren. Laat je verrassen, want er gaat een compleet nieuwe wereld voor je open!

02

Krachtige technieken

Ontdek en ervaar zelf bewezen methoden voor visualisatie, het boosten van je business mindset, het verhogen van je energie en gericht actie nemen. En dat zonder overwhelm, want laten we eerlijk zijn, er is al zoveel te ontdekken.

03

Loskoppelen van jouw handrem

Ontdek wat jou echt tegenhoudt – jouw handrem – om te manifesteren wat je wilt. En nog belangrijker, leer hoe je die rem kunt loslaten, zodat je 10 keer sneller en beter kunt manifesteren.

04

Samenwerking met het Universum

Leer hoe je in perfecte harmonie kunt samenwerken met het Universum en overvloed in je leven kunt aantrekken. Met de juiste tools gaat alles een stuk makkelijker en is het veel leuker.

05

Inspirerende ontmoetingen

Een dag vol waarde waar je gelijkgestemde vrouwen ontmoet die ook een eigen bedrijf hebben en dezelfde kijk op manifesteren delen als jij. Vergroot je netwerk en laat je inspireren door elkaars successen en uitdagingen. En wees gerust, niemand zal je raar aankijken als je het woord Universum drie keer in één zin gebruikt… 😄

"Ik had niet door hoe belangrijk manifesteren is"

 

Voordat ik deelnam aan Manifestation Mastery Live had ik niet door hoe belangrijk manifesteren is. Ik raad deze dag aan, omdat ten eerste, Leila zelf, een Power Lady is. Haar energie, uitstraling, lach, wijsheid, geloof in jou, is … fantastisch. Ten tweede, de dag is tot in de puntjes verzorgd en het is gewoon heel leuk om samen met andere vrouwen tijd te nemen voor jezelf, weer stil te staan met waar je bent, wat je doelen en dromen zijn en hoe je stappen kan nemen om die tot werkelijkheid te brengen.
Karin Holley | Leiderschapscoach
Manifestation Mastery

Laat je verrassen en inspireren

Waar droom jij écht van? En dan bedoel ik beyond your wildest dreams. Stel je voor dat Het Universum je een duwtje in de juiste richting kan geven. Wat als je alles zou kunnen vragen en het zou kunnen krijgen? Zou je niet willen weten hoe dat werkt? Tijdens deze dag is er geen plek voor terughoudendheid als het gaat om jouw dromen en verlangens.

LET IT ALL OUT!

You can have it all!

Krijg helderheid over je (business) dromen, maak opnieuw verbinding met ze, stel een actieplan op en doorbreek alle obstakels die je weerhouden om te manifesteren wat je wilt.

Deze Live dag is er om je op een heldere en praktische manier uit te leggen hoe je precies dat kunt manifesteren wat je hart begeert. Of het nu gaat om meer klanten, vrije tijd, omzet, of iets anders – het is allemaal mogelijk

Wacht niet langer, schrijf je snel in en wees erbij tijdens Manifestation Mastery! 

Manifestation Mastery Live

Clarity + Alignment + Inspired Action = Manifestation

"Manifesteren en ontdekken hoe ik volledig mezelf kan zijn."

Ik was opzoek naar jezelf manifesteren en gaan staan voor wie je bent. Dit heb ik helemaal gevonden op de cursusdag. Leila weet een sfeer van veiligheid en blijheid te creëren waardoor je kwetsbaar en open durft te zijn!

Jezelf manifesteren kwam in allerlei facetten aan bod.
Ik kijk en denk er met veel plezier op terug.
Angeline Heerooms | Gezondheids Consultant 

Praktische informatie

Waar en Wanneer?

Datum: 1 november 2024

Tijd: 09.30 – 17.00 uur

Locatie: omgeving Breda

Hoe ziet deze dag eruit?

09.30 – 10.00: Check in+thee/koffie

10.00 – 11.15: SESSIE 1

11.15 – 11.30: Pauze

11.30 – 12.30.: SESSIE 2

12.30– 13.30: Lunch

13.30 – 15.00: SESSIE 3

15.00 – 15.15: Pauze

15.15 – 16.00: SURPRISE & AFSLUITING

16.00 – 17.00: The Universe has your back netwerkborrel 🔮🥂

Wat is inbegrepen in je ticket:

N

Toegang tot deze exclusieve live dag op een inspirerende locatie in Breda.

N

Koffie/thee/water/tussendoortjes gedurende de dag

N

Heerlijke uitgebreide lunch

N

Een speciale goodiebag

N

Live Q&A met Leila

N

Feestelijke bubbels tijdens de Universe has your back netwerkborrel 

Manifestation Mastery Live

"Ik ben blij dat ik er bij was"

“Manifestation Mastery Live was fantastisch! Ik heb genoten van het inspirerende programma, de verbinding met gelijkgestemden, de heerlijke locatie en niet te vergeten jouw enthousiaste begeleiding. Ik ben blij dat ik er bij was.”

Monique Vekemans | Mindmakeover.nl

jouw investering voor deze live dag?

 Deze unieke Live dag kun je NU bijwonen voor de SUPER EARLY BIRD TICKET prijs. Ik heb hiervoor slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij.

De investering om jouw dromen groots te manifesteren is 147 euro ex btw.
Dus wacht niet te lang, want weg=weg.

Over Leila

Leila, beter bekend als “Spiritueel op Sneakers”, is dé expert als het gaat om het verwezenlijken van jouw ambities en dromen – en dat alles zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond. En voor Leila is dat in een paar coole Nike sneakers.

Als High Level Leadership coach & Manifestatie Mentor begeleidt Leila gedreven vrouwelijke ondernemers, leiders, CEO’s en visionairs bij het groots dromen, vol overtuigingen kiezen voor zichzelf en op hoog niveau hun (business) dromen manifesteren door gefocust in actie te komen. 

Leila staat klaar om je te helpen ontdekken hoe je jouw innerlijke Badass en wijsheid kunt omarmen, zodat je voluit en vol vertrouwen kunt leven en leiden. Haar missie is om je unieke potentieel te ontketenen, je levensdoelen te bereiken en een hoger niveau van vrijheid, (financieel) succes en voldoening te ervaren.

Deze transformatie is gericht op duurzame groei, en Leila gelooft dat dit niet alleen je zakelijke leven beïnvloedt, maar vooral jou als persoon.

Jij bent degene die het verschil gaat maken door het verschil te zijn.

Where Your Attention Goes,

Energy Flows, Manifestation Grows!

Manifestation Mastery

"Met mijn gevoel mijn dromen versneld manifesteren"

Tijdens deze Manifestation Mastery Live dag heb ik vooral geleerd hoe ik mijn dromen concreter maak en hoe ik daar meer met mijn gevoel al naar toe mag zodat dingen versneld worden.
Ik raad deze dag aan, omdat het je op meerdere vlakken wat brengt, inhoudelijke kennis, handvaten en dat met een inspirerende groep vrouwen onder de bezielende leiding van Leila. Ik garandeer je dat je met een bak energie en good vibes de dag afsluit!

Sandra van Dijk 

Solo of Samen?

Of je nu solo komt of met je businessbuddy of -partner, Leila vindt het altijd geweldig om gelijkgestemde mensen samen te brengen tijdens haar evenementen.

Hier kun je inspirerende ontmoetingen hebben, nieuwe vriendschappen sluiten en ontdekken welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor samenwerkingen. Leila kijkt er enorm naar uit om je te verwelkomen voor een dag vol transformatie en inspiratie. Ze kan niet wachten om je daar te zien!

Fotocredits: anouk-peeters.nl