MANIFESTATION MASTERY LIVE – SOLD OUT!

Boost in één dag je manifestatiekracht en maak van 2024 jouw f*cking beste jaar ooit.

UITVERKOCHT binnen een paar dagen!!! Je kan je nu aanmelden voor de wachtlijst voor de volgende editie.

Welkom bij Manifestation Mastery Live,

de ultieme eendaagse training voor vrouwelijke ondernemers die streven naar High Level ondernemerschap en het manifesteren van hun doelen!

Ben je er klaar voor om de regie over je leven te nemen en de onbegrensde mogelijkheden van het Universum te benutten? Stel je voor dat je al je diepste verlangens en doelen kunt manifesteren. Niet op een zweverige manier of met abracadabra, maar met krachtige, bewezen technieken en strategieën, precies zoals ik heb gedaan om mijn droombusiness en droomleven te manifesteren.

Manifestation Mastery Live

Speciaal voor jou

Deze unieke live dag is speciaal samengesteld voor vrouwelijke ondernemers met een visie die willen deelnemen aan een exclusieve ervaring gehost door Leila Claassens, ook bekend als “Spiritueel op Sneakers”. Leila is dé expert als het gaat om het verwezenlijken van jouw ambities en dromen.

“Ask For What You Want And Be Prepared To Get It.” – Maya Angelou

Wat is manifestation Mastery Live?

Manifestation Mastery Live is geen gewone training; Deze reis naar het manifesteren van jouw droombusiness biedt je:

01

Een diepgaand inzicht

Leer de ware geheimen kennen van succesvol manifesteren en begrijp het Universum als nooit tevoren. Ik beloof je, er gaat een hele nieuwe wereld voor je open! 

02

Krachtige technieken

Ontdek bewezen methoden voor visualisatie, het boosten van je business mindset en gericht actie nemen. Zonder overwhelm, want laten we eerlijk zijn, er is al zoveel te ontdekken.

03

Samenwerking met het Universum

Leer hoe je in perfecte harmonie kunt samenwerken met het Universum en overvloed in je leven kunt aantrekken. Met de juiste tools wordt alles een stuk makkelijker.

04

Inspirerende ontmoetingen

Een dag vol waarde waar je gelijkgestemde vrouwen ontmoet die ook een eigen bedrijf hebben en dezelfde kijk op manifesteren delen als jij. Vergroot je netwerk en krijg nieuwe inzichten. En wees gerust, niemand trekt een wenkbrauw op als je het woord Universum drie keer in één zin gebruikt… 😄

Laat je inspireren

Tijdens deze bijzondere live dag deelt Leila krachtige tools om jouw mindset te upgraden en je te begeleiden bij het manifesteren van jouw droombusiness. Samen stellen we een doordacht plan op voor 2024, waarmee je niet alleen je impact en bedrijfsgroei kunt vergroten, maar ook je (financieel) succes kunt versnellen.

Er zullen inspirerende doorbraaksessies en oefeningen plaatsvinden die je bewustzijn vergroten en je helpen op weg te gaan naar het succes dat je nastreeft.

Maak je gereed om geïnspireerd te worden, jezelf beter te leren kennen, opnieuw verbinding te maken met je doelen en dromen, en te baden in overvloed tijdens een dag vol waarde. waarbij je door glazen plafonds zult breken op weg naar jouw Next Level!

Manifestation Mastery Live Dag

Clarity + Alignment + Action = Manifestation

Manifestation Mastery Live dag

Wat Mag Je Verwachten?

Op deze bijzondere live dag zul je:
N

ontdekken wat de 5 mega belangrijke stappen zijn om succesvol te manifesteren.

N

leren hoe je jouw gedachten en overtuigingen kunt transformeren om de realiteit te creëren die je wenst.

N

praktische technieken ontvangen om je manifestatiekracht te versterken (denk aan afgestemde visualisaties, meditaties en ademhalingsoefeningen).

N

een community van gelijkgestemden ontmoeten en support ontvangen tijdens jouw manifestatiereis.

En zoals je van Leila gewend bent, voegt ze er nog een verrassingsactie aan toe. Dus mis het niet!

Praktische informatie

Waar en Wanneer?

Datum: NNB – 1e kwartaal 2024

Tijd: 09.00 – 17.30 uur

Locatie: omgeving Breda

Hoe ziet deze dag eruit?

09.00 – 09.30: Inloop/Meet & Greet/Koffie & thee

09.30 – 11.00: DOORBRAAKSESSIE 1

11.00 – 11.30: Pauze

11.30 – 12.30: DOORBRAAKSESSIE 2

12.30 – 13.30: Lunch

13.30 – 15.00: DOORBRAAKSESSIE 3

15.00 – 15.30: Pauze

15.30 – 16.30: SURPRISE & afsluiting

16.30 – 17.30: The Universe has your back netwerkborrel 🔮🥂

Wat is inbegrepen in je ticket:

N

Toegang tot deze exclusieve live dag op een inspirerende locatie in Breda.

N

Koffie/thee/water gedurende de dag

N

Heerlijke lunch

N

Een speciale goodiebag

N

Feestelijke bubbels tijdens de Universe has your back netwerkborrel 

SOLD OUT!

Meld je aan voor de wachtlijst

Helaas, aanmelden voor Manifestation Mastery Live op vrijdag 17 november 2023 is niet meer mogelijk, aangezien deze editie volledig is UITVERKOCHT.
Manifestation Mastery is echt de gamechanger voor het manifesteren van jouw droombusiness en het aantrekken van overvloed. Heb je deze editie gemist? Jammer maar maak je geen zorgen!
Vul je gegevens in om je aan te melden voor de wachtlijst van Manifestation Mastery Live – editie 2. Jij bent de eerste die de nieuwe datum te horen krijgt, plus je ontvangt een speciale Pre-Early Bird korting. Deze kans wil je niet missen!

Over Leila

Leila, ook wel bekend als de “Spiritueel op Sneakers”, is de go-to expert als het aankomt op het realiseren van jouw ambities en dromen (en dat zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond in een paar toffe Nike sneakers). Als High Level Business coach & Manifestatie Mentor  begeleidt Leila missie gedreven topvrouwen, vrouwelijke ondernemers, leiders, CEO’s en visionairs bij hun groei om persoonlijke en zakelijke doelen en dromen -waar ze soms al jaren stiekem van dromen – met succes te manifesteren. Meer omzet. Meer vrijheid. Meer voldoening.

Leila staat klaar om je te ondersteunen bij het ontdekken van jouw innerlijke kracht en wijsheid, zodat je de vrijheid hebt om voluit te leven en te leiden. Haar missie is om jou te helpen je unieke potentieel te realiseren, je levensdoelen te bereiken en een hoger niveau van vrijheid, (financieel) succes en voldoening te ervaren. Ze richt zich op een duurzame transformatie en niet slechts een kleine stap vooruit. Deze verandering gaat verder dan alleen je zakelijke leven, want de focus ligt vooral op jou als persoon.

Jij bent degene die het verschil gaat maken. Let’s manifest your wildest dream!

"Leila zegt altijd precies wat ik nodig heb"

 

“Leila is een warm en eerlijk persoon. Intuïtief is ze heel sterk, want ze zegt altijd precies wat ik nodig heb, misschien niet altijd wat ik wil horen maar daar start wel altijd de transformatie. Haar energie is bruisend en positief en zorgt voor de nodige power bij mij om vol vertrouwen zelf ook aan de slag te gaan. Dank je wel Leila voor het delen van zoveel kennis en ervaring.”

Mirjam Klein | Interieurstyling

Garantie voor succes

Leila is er zó van overtuigd dat Manifestation Mastery een life-changer is, dat ze je een 100% tevredenheidsgarantie geeft. Als je na de training niet helemaal happy bent, krijg je gewoon je geld terug.

Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Manifestation Mastery, ontdek de power van het Universum en manifesteer jouw droombusiness!