MANIFESTATION MASTERY LIVE op curaçao! 

Ontdek tijdens deze live dag hoe je succesvol manifesteert, jouw manifestatiekracht en kennis boost en krijgt wat je wilt!

Ben jij erbij? Reserveer dan nu jouw EARLY BIRD TICKET!

Woensdag 8 mei 2024 of

Zaterdag 11 mei 2024

 

Manifestation Mastery Live komt naar Curaçao!

Dit is dé ultieme eendaagse energieke training speciaal voor ambitieuze vrouwen die hun (business) dromen willen manifesteren op High Level Niveau en vanuit fun & ease!

Woon of ben je op het betoverende eiland Curaçao en heeft de kunst van manifesteren, het universum en de Wet van Aantrekking altijd al je interesse gewekt?

Reserveer dan vandaag nog jouw ticket voor Manifestation Mastery Live op woensdag 8 mei of zaterdag 11 mei 2024  en ontdek de eindeloze mogelijkheden van jouw manifestatiekracht en het universum op een praktische manier, zonder zweverig gedoe of abracadabra.

Leila Claassens (Nederland) organiseert samen met Nathalie Cannegieter (Curaçao) deze dagen en samen duiken ze met jou diep in de wereld van Manifesteren en delen de bewezen CAI Manifesting Methode en andere technieken, zodat ook jij jouw (business) dromen kunt waarmaken.

Laat de good vibes maar stromen!

“Ask For What You Want And Be Prepared To Get It.” –

Maya Angelou

Wat is manifestation Mastery Live?

Manifestation Mastery Live is geen doorsnee training of masterclass. Deze unieke en energieke live dag staat in het teken van het plannen en manifesteren van jouw (business) dromen. Wat mag je verwachten?:

01

Een diepgaand inzicht

Ontdek de 3 mega belangrijke stappen die nodig zijn om jouw (business) dromen voor 2024 succesvol te manifesteren en krijg grip op de ware kunst ervan. Zelfs als je al bekend bent met manifesteren. Laat je verrassen, want er gaat een compleet nieuwe wereld voor je open!

02

Krachtige technieken

Ontdek en ervaar zelf bewezen methoden voor visualisatie, het boosten van je business mindset, het verhogen van je energie en gericht actie nemen. En dat zonder overwhelm, want laten we eerlijk zijn, er is al zoveel te ontdekken.

03

Loskoppelen van jouw handrem

Ontdek wat jou echt tegenhoudt – jouw handrem – om te manifesteren wat je wilt. En nog belangrijker, leer hoe je die rem kunt loslaten, zodat je 10 keer sneller en beter kunt manifesteren.

04

Samenwerking met het Universum

Leer hoe je in perfecte harmonie kunt samenwerken met het Universum en overvloed in je leven kunt aantrekken. Met de juiste tools gaat alles een stuk makkelijker en is het veel leuker.

05

Inspirerende ontmoetingen

Een dag vol waarde waar je gelijkgestemde vrouwen ontmoet en dezelfde kijk op manifesteren delen als jij. Vergroot je netwerk en laat je inspireren door elkaars successen en uitdagingen. En wees gerust, niemand zal je raar aankijken als je het woord Universum drie keer in één zin gebruikt… 😄

Manifestation Mastery Live

Laat je verrassen en inspireren

Waar droom jij écht van? En dan bedoelen we beyond your wildest dreams. Stel je voor dat het Universum je een duwtje in de juiste richting kan geven. Wat als je alles zou kunnen vragen en het zou kunnen krijgen? Zou je niet willen weten hoe dat werkt? Tijdens deze dag is er geen plek voor terughoudendheid als het gaat om jouw dromen en verlangens. Het is niet voor niks dat we daarom voor deze prachtige locatie hebben gekozen om groots te dromen, The Plantation Jan Thiel Lodge. 

LET IT ALL OUT!

You can have it all!

Krijg helderheid over je (business) dromen, maak opnieuw verbinding met ze, stel een actieplan op en doorbreek alle obstakels die je weerhouden om te manifesteren wat je wilt. 

Deze Live dag is er om je op een heldere en praktische manier uit te leggen hoe je precies dat kunt manifesteren wat je hart begeert. En hoe je je kunt afstemmen op de energie van het Universum om moeiteloos en met gemak te manifesteren.

En of het nu gaat om meer klanten, vrije tijd, omzet, liefde of iets anders – het is allemaal mogelijk

Wacht niet langer, schrijf je snel in en wees erbij tijdens Manifestation Mastery! 

Manifestation Mastery Live

Clarity + Alignment + Inspired Action = Manifestation

Bekijk hieronder de Recap van Manifestation Mastery Live in November 2023 in nederland.

Praktische informatie

Waar en Wanneer?

Je kunt kiezen uit één van onderstaande data.

Datum: 8 mei 2024 of  11 mei 2024

Tijd: 09.30 – 17.00 uur

Locatie: The Plantation Jan Thiel Lodge, Curaçao

Hoe ziet deze dag eruit?

08.30 – 09.00: Check in+thee/koffie

09.00 – 10.30: SESSIE 1

10.30 – 11.00: Pauze

11.00 – 12.30.: SESSIE 2

12.30– 13.30: Lunch

13.30 – 15.00: SESSIE 3

15.00 – 15.30: Pauze

15.30 – 16.00: SURPRISE & AFSLUITING

16.00 – 17.00: The Universe has your back netwerkborrel 🔮🥂

Wat is inbegrepen in je ticket:

N

Toegang tot deze exclusieve live dag in het prachtige  landhuis Jan Thiel

N

Koffie/thee/water/snacks gedurende de dag

N

Heerlijke uitgebreide lunch

N

Werkboek voor het vastleggen van je inzichten, doelen en actiestappen

N

Live Q&A met Leila & Nathalie

N

Feestelijke afsluiting tijdens de Universe has your back netwerkborrel 

“What we put into the Universe, we get back like an echo .”

Manifestation Mastery Live
Manifestation Mastery Live

jouw investering voor deze live dag?

Deze unieke Live dag kun je NU bijwonen voor de EARLY BIRD TICKET prijs. Ik heb hiervoor slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wees er snel bij.

De investering voor een hele dag samen, jouw dromen groots te manifesteren is 150 EURO (300 NAF). Wanneer ben jij erbij?
Wacht vooral niet te lang, want er is beperkt plek

WIE GEVEN DEZE MASTERCLASS?

Meet Nathalie

Leila claassens

Deze exclusieve ervaring wordt onder andere gehost door Nathalie Cannegieter. Zij is oprichtster en eigenaar van Innershifts Coaching & Training bv.

Nathalie heeft meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van de Big Four. Als voormalige Senior Manager binnen de adviespraktijken van zowel KPMG als EY, heeft zij vele klanten ondersteund met hun vraagstukken omtrent verandermanagement, leiderschap- en organisatieontwikkeling.

Vanuit haar overtuiging dat de mens centraal staat, gelooft zij in een bredere aanpak als het gaat om groei. Volgens haar is het juist van belang dat organisaties oog hebben voor zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers.

De kracht van duurzame verandering zit volgens haar juist in zelfreflectie en in het blijven ontdekken van eigen en elkaars krachten. Met haar Master’s in Change Management en jarenlange praktische ervaring, bekijkt zij de uitdagingen van haar klanten met een frisse blik.

 

Meet Leila

Leila claassens

Deze exclusieve ervaring wordt onder andere gehost door Leila Claassens, ook wel bekend als “Spiritueel op Sneakers”. Leila is dé go-to expert als het gaat om groots dromen, vol overtuiging durven kiezen voor jezelf en op hoog niveau je (business) dromen manifesteren, door jezelf in de actiemodus te zetten.

Leila heeft al twee eerdere edities van Manifestation Live gegeven in Nederland. Dit jaar kreeg ze de uitnodiging om deze op Curaçao te organiseren. Een mooie kans om haar manifestatie methode op dit prachtige eiland met mooie mensen te delen.

Leila brengt kennis op een verfrissende, luchtige en vooral praktische manier over. Na haar sessies voel je je geïnspireerd en gemotiveerd, klaar om meteen aan de slag te gaan met nieuwe dromen en ideeën. Haar energie werkt aanstekelijk en zet je direct aan tot actie.

Wat vinden deelnemers van Manifestation Mastery Live?

“Manifesteren en ontdekken hoe ik volledig mezelf kan zijn.”

Ik was op zoek naar hoe je kunt manifesteren en gaan staan voor wie je bent. Dit heb ik helemaal gevonden op de cursusdag. Leila weet een sfeer van veiligheid en blijheid te creëren waardoor je kwetsbaar en open durft te zijn!

Jezelf manifesteren kwam in allerlei facetten aan bod.
Ik kijk en denk er met veel plezier op terug.
Angeline Heerooms | Gezondheids Consultant 

“Mijn dromen versneld manifesteren.”

Tijdens deze Manifestation Mastery Live dag heb ik vooral geleerd hoe ik mijn dromen concreter maak en hoe ik daar meer met mijn gevoel al naar toe mag zodat dingen versneld worden.
Ik raad deze dag aan, omdat het je op meerdere vlakken wat brengt, inhoudelijke kennis, handvaten en dat met een inspirerende groep vrouwen onder de bezielende leiding van Leila. Ik garandeer je dat je met een bak energie en good vibes de dag afsluit!

Sandra van Dijk 

“Ik ben blij dat ik er bij was”

“Manifestation Mastery Live was fantastisch! Ik heb genoten van het inspirerende programma, de verbinding met gelijkgestemden, de heerlijke locatie en niet te vergeten jouw enthousiaste begeleiding. Ik ben blij dat ik er bij was.”

Monique Vekemans | Mindmakeover.nl

“Ik had niet door hoe belangrijk manifesteren is”

Voordat ik deelnam aan Manifestation Mastery Live had ik niet door hoe belangrijk manifesteren is. Ik raad deze dag aan, omdat ten eerste, Leila zelf, een Power Lady is. Haar energie, uitstraling, lach, wijsheid, geloof in jou, is … fantastisch. Ten tweede, de dag is tot in de puntjes verzorgd en het is gewoon heel leuk om samen met andere vrouwen tijd te nemen voor jezelf, weer stil te staan met waar je bent, wat je doelen en dromen zijn en hoe je stappen kan nemen om die tot werkelijkheid te brengen.
Karin Holley | Leiderschapscoach

Where Your Attention Goes,

Energy Flows, Manifestation Grows!

Solo of Samen?

Of je nu solo komt of met je businessbuddy, vriendin of zus, Leila en Nathalie vinden het altijd geweldig om gelijkgestemde vrouwen samen te brengen.

Hier kun je inspirerende ontmoetingen hebben, nieuwe vriendschappen sluiten en ontdekken welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor samenwerkingen.

Leila en Nathalie kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen voor een dag vol transformatie en inspiratie. Voel je welkom, want ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten!