Help je mee? Mama’s Droom Waarmaken

Wist je dat als ik jou mag helpen, WIJ samen mama’s in Tanzania helpen met het waarmaken van hun droom? Hoe mooi en cool is dat?!

Dus als je aan een van mijn programma’s, trainingen of masterclasses deelneemt, maak je niet alleen je eigen droom waar maar ook die van de mama’s in Mtakuja.

Mtakuja is een gebied aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania. Het is een ontwikkelingsgebied, waar mama’s er alles aan doen om ook hun droom waar te maken. En nee dat is niet een bedrijf opzetten maar iets heel anders. De droom van deze mama’s is; dat hun kind het eerste levensjaar redt. En ik wil op deze manier mijn steentje hier aan bijdragen door ze financieel te supporten. En ooit, ooit hoop ik de mama’s daar in het echt te ontmoeten. Op deze manier wil ik de wereld een stuk mooier maken! Pay it Forward! 

Ontstaan van Driving Nurses

De oprichtster van de Stichting Driving Nurses, Suus Bouwen – Theuws heeft zelf 2 babydochters verloren aan een vreselijke (erfelijke) ziekte. Maar dat weerhield haar niet om zich in te zetten voor andere baby’s, in tegendeel, zij helpt vol passie andere mama’s die zwanger zijn en op het punt staan te bevallen, door ze alle (medische) tools aan te bieden, zodat hun baby’s kunnen blijven leven.

Ik ben MEGA TROTS op Suus en haar Stichting. Zij is een voorbeeld van hoe je van je obstakels springplanken kunt maken. 

De missie van Driving Nurses is: het terugdringen van moeder- en kindersterfte in Afrika door hulp bij een gezonde zwangerschap, bevalling, pre- en postnatale zorg. 

Stichting Driving Nurses biedt verschillende projecten, en werkt alleen met aangetoonde effectieve interventies. Door hun werk is er een duidelijke verlaging van sterfte onder pasgeborenen en hun moeders in een van de armste landen van Afrika.

Klik hier voor meer informatie en eigen donaties

Namens de mama’s en hun kindjes, Suus en mijzelf; ENORM BEDANKT!

De kindjes

Hier ben ik in gesprek met Suus – de oprichtster van Driving Nurses

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Takkebijsters 72 (alleen op afspraak)

4817 BL Breda

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

LET’S GET SOCIAL

Let’s Connect

Contactformulier