MAMA’S droom waarmaken

Wist je dat als ik jou mag helpen, WIJ samen mama’s in Tanzania helpen met hun droom? Hoe mooi en cool is dat?!

Van mijn winst doneer ik 10% aan het super mooie initiatief, Driving Nurses, dat door mijn vriendin Suus Theuws is opgericht. Dus als jij aan mijn online programma deelneemt, maak je niet alleen je eigen droom waar maar ook die van de mama’s in Mtakuja. Een gebied aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania. Deze mama’s hebben namelijk ook een droom; dat hun kind het eerste levensjaar redt. Ik wil op deze manier mijn steentje hier aan bijdragen! Ik wil op deze manier de wereld een stuk mooier maken! Pay it Forward! 

Suus heeft zelf 2 babydochters verloren aan een vreselijke (erfelijke) ziekte. Maar dat weerhield haar niet om zich in te zetten voor baby’s, in tegendeel, zij helpt vol passie andere mama’s die zwanger zijn en op het punt staan te bevallen, door ze alle (medische) tools aan te bieden, zodat hun baby’s kunnen blijven leven.

KIPPENVEL en TROTS, dat is wat ik voel voor Suus! Zij heeft door haar inzet en positiviteit de Stichting Driving Nurses opgericht. De missie van Driving Nurses is: het terugdringen van moeder- en kindersterfte in Afrika door hulp bij een gezonde zwangerschap, bevalling, pre- en postnatale zorg. 

Door hun werk is er een duidelijke verlaging van sterfte onder pasgeborenen en hun moeders in een van de armste landen van Afrika.

Driving Nurses traint de mensen daar met betrekking tot:

????  Borstvoeding in het eerste uur en een half jaar exclusief (geen bijvoeding)

????  Voedingsadviezen voor zwangeren (nee, geen alcohol!)

????  Gebruik van bevallingspakketten die door Driving Nurses aan plaatselijke verloskundigen zijn verstrekt

????  Kangoeroe-en: de pasgeborene warmt zich aan de lichaamswarmte van de moeder (skin-to-skin)

????  Seksuele voorlichting

????  Herkennen van signalen van problemen tijdens de zwangerschap

Stichting Driving Nurses biedt verschillende projecten, en werkt alleen met aangetoonde effectieve interventies. Daarom steun ik ze namens Manifest your Dreamlife! 

 

Voor meer informatie en eigen donaties kijk op http://www.drivingnurses.org/

Namens de mama’s in Mtakuja, Suus en mijzelf; BEDANKT!

 

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

 

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Feelgood inspiratie

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest