L.I.F.E mastermind

 benut jouw volledige potentieel en maak je dromen en doelen waar. 

L.I.F.E (Leila’s Inspiration Food Experiences) Mastermind is een netwerk van bevlogen en ondernemende vrouwen die hun passie voor hun BUSINESS maar ook voor GOOD FOOD delen met andere vrouwen. Daarnaast willen ze geïnspireerd worden om op authentieke wijze persoonlijk en zakelijk te groeien. Jouw Next level is nu dichterbij dan ooit.

het doel van L.I.F.E. MASTERMIND?

Het doel van L.I.F.E Mastermind is om samen ons ertoe zetten en committen om ons volledige potentieel te ontdekken, te benutten en onze dromen en doelen waar te maken. We zijn een club soul-gedreven vrouwen die hun missie succesvol willen vervullen en elkaar daarbij inspireren, uitdagen en aanmoedigen. Onze kracht; SAMEN! Voel jij je aangesproken? Join us!

“I think women are very powerful and I think we are more powerful together than separate” – Zendaya Coleman – 

WAT HOUDT DE L.I.F.E. MASTERMIND IN?

Deze Mastermind is voor jou, als jij die ambitieuze vrouwelijke ondernemer bent met een purpose gedreven missie om je bedrijf naar The Next Level te brengen. Je weet dat je hiervoor het beste uit jezelf moet halen, jezelf moet uitdagen, je comfortzone moet vergroten om je volledige potentieel te benutten om in actie te komen om je dromen en doelen waar te maken. Dit kan best spannend zijn, vooral als je het allemaal alleen moet doen maar dat hoeft nu dus niet, want in deze Mastermind heb je een dreamteam van 6 geweldige vrouwen om je heen. 

Deze exclusieve Mastermind bestaat alleen maar uit Like-minded vrouwen die net als jij positief, open-minded en avontuurlijk in het leven staan. Vrouwen die niet alleen hun successen maar ook tegenslagen met elkaar durven te delen. 

Naast het harde werken tijdens de Mastermind is er ook ruimte voor ontspanning en heerlijke ontdekkingen. We nemen tijdens elke bijeenkomst een kijkje in de keuken van een van de gepassioneerde koks, die ons wat zal vertellen over de culturele tradities van zijn/haar keuken. Deze mensen koken met passie, zoals jij je bedrijf met passie runt. Mijn inspiratie om deze Mastermind op deze manier te organiseren komt omdat ik een grote fan ben van de Netflix serie Chef’s Table. Mijn blik op het leven en business is ontzettend verruimd, omdat ik elke keer op een bijzondere manier word geïnspireerd. En dat gun ik jou ook!

 

“The meaning of being Italian on Sunday is to prepare food with love, to savor it, and to share it with others, sometimes loudly, always with gusto.”

– Rachael Ray – 

Deze Mastermind is echt iets voor jou als jij:

R

Een eigen bedrijf hebt en Next Level zakelijk wilt groeien. 

R

Nu écht aan de slag wilt gaan met je dromen en doelen, ook op persoonlijk vlak.

R

Openstaat dat ik, jou accountable houd om jouw acties en plannen daadwerkelijk te gaan volgen. #nomoreexcuses

R

Naast passie voor je business je ook passie voor Good Food hebt.

R

Bereidt bent ‘To work hard and play hard’.

 Wat krijg je bij L.I.F.E Mastermind?

R

6 maanden lang support, begeleiding en empowerment van een groep bevlogen vrouwen onder begeleiding van Leila Claassens.

R

6 exclusieve live bijeenkomsten, 6 online sessies, een actieve Facebookgroep en een persoonlijke Roadmap om full focused aan jouw dromen en doelen te werken.

R

Een podium waar jij jouw casussen kunt voorleggen en waar je eerlijk advies en praktische hulp bij krijgt om weer vooruit te komen.

R

Een exclusieve Like-minded community waar jij jezelf kan zijn, vertrouwen hoog in het vaandel staat en waar een fijne betrokkenheid en energie heerst. 

R

Een smaakvolle Food Experience bij diverse Internationale keukens waar je persoonlijk en zakelijk geïnspireerd wordt.

“Het leven is een combinatie van magie, goed gezelschap & goed eten.”

– Leila Claassens – 

Wat is L.I.F.E Mastermind NIET? 

L.I.F.E Mastermind is niet het zoveelste netwerkdiner, vrouwen- of kookclubje. Dat is niet mijn bedoeling met deze groep. Deze exclusieve Mastermind bestaat alleen maar uit Like-minded vrouwen die vooraf geselecteerd worden door mij om deel te nemen aan de Mastermind. 

Interesse? Nog vragen?

Wil jij deel uit maken van een groep geweldige, ambitieuze vrouwen die ook hun volledige potentieel willen benutten en vol passie hun dromen en doelen willen waarmaken? Dan nodig ik je van harte uit om lid te worden van deze unieke en fantastische L.I.F.E Mastermind. Stuur me gerust een mail: leila@manifestyourdreamlife.nl of vul het contactformulier in voor de kosten of een introductiegesprek. Ik neem spoedig contact met je op. Ik spreek je graag! 

Pin It on Pinterest