Wist je dat maar 5% van ons gedrag bewust gedrag is en 95% onbewust gedrag? Zo geautomatiseerd zijn we.

DENK JIJ NOG WELEENS NA?

Want denk jij nog weleens na over welke afslag je moet nemen als je naar je werk gaat of doe je dat gewoon? Grote kans dat je de weg er naar toe kunt dromen en dus onderweg aan het bellen bent, handsfree hoop ik dan wel ;-). Je staat dus eigenlijk helemaal niet meer stil bij wat je aan het doen bent. Dus maak je onbewust je keuzes.

Maar wat als je op een punt in je leven of werk staat en er zijn allemaal verschillende wegen? Wat doe je dan? Neem je dan zomaar op hoop van zegen een afslag of sta je er dan toch echt wat langer bij stil?

ONDERNEMENSDIP

In mijn werk heb ik heel veel te maken met vrouwelijke ondernemers die heel soul-gedreven zijn en goed zijn in hun vak maar het ondernemerschap nog wat lastig vinden.

Denk hierbij aan creatieve ondernemers, coaches, (massage)therapeuten en Virtual Assistants.

Deze ambitieuze onderneemsters voelen aan alles dat er veel meer uit un bedrijf en zichzelf te halen valt, niet alleen als ondernemer maar ook als mens. Ze willen hun kennis en talenten delen met hun klanten, nog meer waarde leveren en hun bedrijf naar een hoger niveau tillen, want ze geloven heilig in hun missie. 

Prachtig toch die bevlogenheid. Jammer alleen dat ze vaak blijven steken bij het maken van belangrijke keuzes in hun bedrijf. Keuzestress, twijfelen, niet weten welk stuk ze als eerste moeten aanpakken en een hoop struggles. Dit leidt vaak tot een ondernemersdip, die zich uit in laat ik maar een baan zoeken, zie je wel ik ben geen ondernemer of nog erger laat ik er maar mee stoppen. Herken je dit? Ho, stop! 

ER IS EEN UITWEG

Een van de tools die ik gebruik bij mijn klanten is de tool om de kracht van je gevoel (intuïtie) te gebruiken. Ik leer ze dat niks onmogelijk is. Ik help ze bij het doorbreken van hun belemmerende overtuigingen en gedachten, zodat ze vrij kunnen gaan handelen. Ik leer ze om te vertrouwen op hun intutie/gevoel en van daaruit krachtige keuzes te maken. Als ervaringsdeskundige en expert op het gebied van intuïtie en leiderschap weet ik wat er voor nodig is om krachtige keuzes te maken. Daarom sta ik waar ik nu sta. En kan ik mijn klanten op een effectieve en waardevolle manier helpen.

Wil jij dus iets veranderen in je leven? Wil jij dichter bij jouw droom komen? Dan heb ik de volgende opdracht voor je.

Dus pak pen en papier. Denk aan je droom. Tune in op je gevoel. En schrijf je antwoorden op.

Mijn droom bereik ik door vanaf vandaag dit te veranderen: ……………………….
maak ik voortaan deze keuze: ……………………………., laat ik me niet meer afleiden door ……………………
en pak ik deze kans……………… als ie voorbij komt en anders doe ik er alles aan om hem zelf te creëren. 

Deze opdracht kan je dagelijks, wekelijks of maandelijks doen. Vergeet niet om vooraf in te tunen op je innerlijke leider (intuïtie/gevoel) en je droom voor je te zien.

EXTRA HULP VAN MIJ 

Laat me weten wat je antwoorden zijn – door te replyen op deze mail -, want ik ben oprecht benieuwd naar wat jij anders gaat doen vanaf vandaag. En omdat ik weet dat krachtige keuzes maken niet iets is wat zomaar vanzelf gaat, wil ik jou de kans geven om deze maand in aanmerking te komen voor een gratis 1 op 1 online Clarity sessie met mij (30 minuten).

Zo kan ik je hier en daar nog wat tips, tools en inzichten meegeven, zodat jij voortaan weet hoe je krachtige keuzes kunt maken zonder twijfels. 

Ben jij als (startende) ondernemer voor jouw volgende stap in je (nieuwe) bedrijf en in je leven?

Mail jouw antwoorden van bovenstaande opdracht door te replyen op deze mail of te mailen naar leila@manifestyourdreamlife.nl