Online Live  Masterclass

ontdek hier de 3 essentiele geheimen om succesvol te navigeren op je intuïtie.

Voor gedreven vrouwelijke ondernemers die hun intuïtie willen inzetten om vol zelfvertrouwen slimme beslissingen te nemen in hun bedrijf, samenwerkingen en (financiële) investeringen.

Maandag 8 april om 19.30 uur

Woensdag 5 juni om 19.30 uur

MASTERCLASS KICKSTART YOUR INTUITION

Ineens heb je het door ….of toch niet?!

Heb jij weleens gedacht: “WTF probeert mijn intuïtie me nou eigenlijk te vertellen?

Wil je weten hoe je op je intuïtie kan vertrouwen?

Heb je het door wanneer het je intuïtie of je ratio is die spreekt?

En vraag je je weleens af hoe je op basis van je intuïtie sneller en betere keuzes maakt die je helpen 10x sneller te manifesteren wat je wilt?

Je bent echt niet de enige die met deze vragen worstelt. Ik spreek zo veel vrouwen die hun succes anders willen aanpakken: minder vanuit het hoofd, meer vanuit het hart.

En ja, dan loop je soms vast. Maar geen zorgen, dat is alleen maar een teken dat je op het punt staat iets belangrijks te leren over jezelf en hoe je verder kunt. En dat ga ik tijdens deze Online Live masterclass met jou delen.

Ben jij erbij? Let’s kick-start this together! 🚀

“I’ve trusted the still, small voice of intuition my entire life. And the only time I’ve made mistakes is when I didn’t listen”

– Oprah –

Stel je voor…..

N

Dat je elke dag vol vertrouwen begint, omdat je intuïtie je feilloos de weg wijst naar slimme beslissingen voor je bedrijf en investeringen.

N

Dat je intuïtie als een superkracht werkt, waardoor je razendsnel de perfecte samenwerkingen herkent en aanpakt.

N

Dat je intuïtie je op avontuurlijke en winstgevende paden leidt, terwijl je ook nog eens persoonlijk groeit en straalt.

WOW, hoe denk je dat jouw leven en business er dan uitziet? 

Tijdens deze Online Live Masterclass leer je precies hoe jij op jouw intuïtie kunt vertrouwen en navigeren om de juiste keuzes te maken voor je business.

Intuition Boost Call

Leila heeft me geleerd om keuzes te maken op basis van mijn intuïtie, iets waar ik al lang in geïnteresseerd was maar geen idee had hoe ik dit moest aanpakken. Haar praktische tips hebben me geholpen om mijn team succesvol uit te breiden met geweldige medewerkers.

– Monique –

VOOR WIE IS DEZE MASTERCLASS?

Deze masterclass is speciaal voor jou, als jij een gedreven vrouwelijke ondernemer bent die doelgericht en serieus zichzelf en haar bedrijf naar een Next Level wil manifesteren en daarbij jouw superkracht intuïtie wil gebruiken. Dit is nou slimmer werken i.p.v harder harder werken.

MAAR….

N

Je bent wat onzeker op het gebied van je intuïtie. WTF wil het je vertellen?

N

Je wilt je focussen op het vertrouwen op je innerlijke kompas en bewust de leiding nemen op basis van intuïtieve inzichten, alleen hoe doe je dat?

N

Je hebt last van die eeuwige twijfels en blokkades (Innerlijke Criticus) die jouw intuïtieve ingevingen in de weg staan, en wilt weten hoe je hier vanaf komt.

N

Je merkt dat het op dit moment een uitdaging is om vol vertrouwen keuzes te maken.

N

Volledig vertrouwen op je innerlijke kompas om je bedrijf naar een Next Level te tillen voelt een beetje  als een hobbelige rit.

WAT KRIJG JE TIJDENS KICKSTART YOUR INTUITION?

01

Masterclass Kickstart Your Intuition – 90 minuten actieve online sessie
(twv 777 euro)

Leila geeft deze masterclass en samen met haar werk je aan jouw eigen Intuition Leadership Framework. Ontvang cruciale kennis, tips & tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

02

Werkboek – Maak jouw Intuition Leadership Framework
(twv 77 euro)

 

Een digitaal werkboek vol oefeningen die je de kickstart geven om invulling te geven aan jouw leiderschap vanuit je intuïtie om Next Level te gaan. Het mooie van dit werkboek is dat je het later ook kunt gebruiken als naslagwerk om focus te houden.

03

Stappenplan – 7 wetenschappelijk bewezen stappen om jouw invloed te vergroten (twv 47 euro)

Ontvang de 7 wetenschappelijk bewezen basisstappen om als vrouwelijke ondernemer je invloed op een authentieke manier te vergroten. Dit is een geheel nieuwe manier om na te denken over hoe je omgaat met o.a. klanten, businesspartners en de impact die je hebt op de mensen om je heen.

04

Exclusieve groep –  een fijne en veilige plek voor jou en gelijkgestemden (onbetaalbaar)

Ik kies er bewust voor om de groep exclusief en klein te houden. Op deze manier kan ik de kwaliteit leveren die ik voor ogen heb en is er alle ruimte om live jouw vragen te beantwoorden. Deelneemsters waarderen deze setting als een fijne en veilige plek. Hier kunnen ze op een relaxte manier hun uitdagingen delen met een klein groepje like-minded vrouwen. 

Online Masterclass

DEZE KENNIS NEEM JE MET JE MEE, NADAT JE JE LAPTOP HEBT AFGESLOTEN

N

De 3 geheimen van wat Intuition Leadership inhoudt en waarom deze van cruciaal belang zijn en een onderdeel moeten zijn van jouw groeiplan als gedreven ondernemer.

N

Hoe jij je persoonlijk afstemt op je intuïtie – het is geen one-size-fits-all!

N

Hoe je kunt herkennen of het je intuïtie is die tot je spreekt of je ratio, zodat je vol vertrouwen de weg van jouw succes bewandelt.

N

Hoe je kunt omgaan met een van de grootste intuïtie-obstakels: het Imposter Syndrome (bedriegerssyndroom), waar maar liefst 70% van succesvolle vrouwen mee te maken heeft.

N

Hoe je in de hectiek van het ondernemerschap toch kunt blijven vertrouwen op je intuïtie.

N

De do’s en don’ts voor het succesvol gebruiken van je intuïtie.  

N

Handige tips om contact te maken met je intuïtie in het drukke en hectische dagelijkse leven.

N

Mijn tip als ik voor een keuze sta en mijn hoofd er op het meest ongeschikte moment tussenkomt om me te saboteren.

Mijn grootste drijfveer is anderen inspireren om vanuit hun innerlijke Badazzz en wijsheid te gaan leven, leiden en ondernemen. F*ck Perfect!

– Leila –

Are you ready?

LET’S KICKSTART YOUR INTUITION TOGETHER

Een geweldig pakket om jouw bedrijf en leven vorm te geven zoals jij dat het liefste ziet, speciaal ontworpen voor vrouwelijke ondernemers die willen leren leven en ondernemen vanuit hun intuïtie.

Het start hier met het invullen van … Jouw INTUITION LEADERSHIP FRAMEWORK!

Normaal gesproken deel ik deze strategieën alleen met mijn klanten die meer dan 8.000 euro investeren. Maar vandaag kun jij de eerste stap zetten en jouw eigen intuïtion leadership Framework maken voor:

SPECIALE ACTIEPRIJS: 47 EURO EX BTW

Deze intuïtion leadership kennis en tools hebben mijn leven voorgoed veranderd, en ook het leven van vele andere vrouwelijke ondernemers. En nu kan jij ook ervaren hoe belangrijk het is om vanuit jouw intuïtie te leven, ondernemen en eigen keuzes te maken in je bedrijf. Deze Kickstart is jouw route naar financiële vrijheid en succes en je intuïtie is je kompas.

Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan? 

Exclusieve

LEADERSHIP BONUSSEN

N

1 op 1 Intuïtiegesprek (60 minuten/telefonisch) (twv 197 euro)

Tijdens dit 1 op 1 gesprek met Leila ga je kijken naar welke kansen er specifiek voor jou liggen en waar de focus ligt als het gaat om leiderschap vanuit je intuïtie en het manifesteren van jouw ambities. Leila kijkt stap voor stap met je mee naar hoe jij jezelf en je bedrijf kunt laten groeien vanuit jouw innerlijke badass en wijsheid zonder zelftwijfel, angst, onzekerheden, zelfkritiek en andere bullsh*t belemmeringen.

N

Meditatie – Een geleide meditatie om je intuïtie te versterken (twv 57 euro)

Leila heeft een geleide meditatie voor je opgenomen, deze helpt je om verbinding te maken met je intuïtie en te versterken. Je zal meer rust en innerlijke kracht ervaren, waardoor je op een magische wijze jouw leven transformeert.

N

Template – Ontdek en Overwin: Het Imposter Syndroom bij ambitieuze vrouwen (twv 27 euro)

In deze template staan de meest bekende signalen van het Imposter Syndroom (bedriegerssyndroom), iets waar maar liefst 70% van de succesvolle vrouwen mee worstelt. Kijk snel of je jezelf hierin herkent, maar nog belangrijker: leer hoe je er vanaf komt. Dit syndroom is namelijk vaak de boosdoener die vrouwelijke ondernemers tegenhoudt om volledig hun leiderschap te omarmen en hun ambities, doelen en dromen te verwezenlijken.

Authentiek leiden, leven en ondernemen doe je vanuit zielskracht ipv wilskracht 

– Leila –

Over Leila

Hi, ik ben Leila, ook wel bekend als de “Spiritueel op Sneakers”, de go-to expert als het aankomt op het realiseren van jouw ambities en dromen (en dat zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond in een paar toffe Nike sneakers).

Als High Level Intuïtieve Leiderschapscoach, Manifestatie Mentor en spreker begeleid ik vrouwelijke ondernemers om binnen 100 dagen hun omzetplafond te doorbreken en niet alleen hun bedrijf maar eerst zichzelf naar The Next Level te tillen. .

Mijn filosofie? Succes is 10% strategie en 90% de Inner Game, waar zelfliefde, zelfvertrouwen, en zelfleiderschap essentiële bouwstenen zijn. Door deze innerlijke kwaliteiten te ontwikkelen, empower ik je om met kracht en authenticiteit te handelen, zodat je niet alleen je doelen bereikt, maar ook een leven en business creëert dat diep resoneert met jouw ware zelf.

Heb je te maken met stagnerende omzet en zelftwijfel? Je bent niet de enige. Ik heb 100+ gepassioneerde ondernemers en bedrijven wereldwijd geholpen om deze uitdagingen te overwinnen en een krachtige business én leven op te bouwen.

De resultaten die klanten behalen zijn inspirerend: een constante omzetstijging van x3, meer werkplezier, een team dat nu als een trein loopt, meer vrijheid, rust en vertrouwen. Nu pas hebben ze echt tijd en energie om te gaan doen wat ze altijd wilde doen.

Deelnemers aan het woord

ENTHOUSIASTE REACTIES

"Leila heeft zoveel kennis en ervaring"

 

“Leila is een warm en eerlijk persoon. Intuïtief is ze heel sterk, want ze zegt altijd precies wat ik nodig heb, misschien niet altijd wat ik wil horen maar daar start wel altijd de transformatie. Haar energie is bruisend en positief en zorgt voor de nodige power bij mij om vol vertrouwen zelf ook aan de slag te gaan. Dank je wel Leila voor het delen van zoveel kennis en ervaring.”

Mirjam Klein | Interieurstyling

"Ik ben hier erg blij mee"

 

Ik heb een masterclass over intuïtief leiderschap bij Leila gevolgd en was daar erg blij mee! Leila is een hele warme en open vrouw, down-to-earth, praktisch en vrolijk, die je met haar positieve vibe precies op het goede spoor kan zetten. Ze creëert een hele fijne sfeer in haar masterclass, waardoor je je vrij voelt om je twijfels en onzekerheden te delen. Daardoor kom je tot de kern van wat jou tegenhoudt. Zij laat jou mogelijkheden zien en geeft je praktische tools om daar zelf mee aan de slag te gaan. Daarbij is zij een hele Echt een aanrader.
Klaske Delhij | Zelfstandige ondernemer

"Zoveel meer vertrouwen in mezelf"

 

“Het was net dat laatste zetje om die stap te maken. Leila heeft een heel fijn enthousiaste energy. Ze weet de juiste vragen en voorbeelden te benoemen zodat je meer inzicht krijgt in hetgeen wat je doet. Buiten dat heb ik ontzettend veel praktische tips, opdrachten en inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ook is er meer overzicht en rust in mijn hoofd gekomen om mijn doel structureel na te streven.”

Lynsey Beijnen | Zelfstandige ondernemer

"Tijdens het traject heb ik keuzes leren maken"

 

“Toen ik bij Leila kwam kon ik geen echte keuze maken. Ik zag niet hoe ik dit moest doen. Tijdens het traject heb ik stappen gemaakt richting een keuze, keuzes maken vanuit mijn intuïtie voor meer ruimte. Keuze gemaakt om groot in te zetten, het woord manifesteren in al zijn facetten opgenomen en uitgevoerd (and in Progress)

Suzanne Broers | Businesspartner Towergarden Nederland

"Ik durf nu te shinen"

 

“Ik was echt de weg kwijt. Ik had geen focus in mijn leven. Met Leila haar hulp heb ik leren loslaten van blokkades en het vinden van mijn kracht. Ik durf nu te shinen. Leila is warm professioneel en spiritueel deskundig, mooie combinatie.”

Fathma William | Zelfstandige ondernemer

"Ontzettend waardevol en inspirerend"

 Leila haar masterclass over intuïtie was zo ontzettend waardevol en inspirerend, ze heeft me hele mooie inzichten, herkenning en inspiratie geven. Dank je lieve Leila.

Joyce | Zelfstandige ondernemer

Doe je mee?

Heb jij ook zo’n zin in deze Kickstart? Schrijf je dan nu in. Let’s kickstart this together! 🚀