Gratis masterclass

Snellere en betere keuzes maken vanuit je intuïtie – zonder te hoeven twijfelen.

Woensdag 13 december om 19.30 uur (Women Only)

KICKSTART YOUR INTUITION

Ontdek tijdens de gratis masterclass de 3 basisprincipes hoe jij als gedreven vrouwelijke ondernemer leiderschap neemt vanuit je intuïtie om bullsh*t, belemmeringen en twijfels (over jezelf) te doorbreken, zodat je vol vertrouwen keuzes maakt die ervoor zorgen dat jij je ambities en doelen dit keer wel manifesteert (niet op een zweverige manier maar gewoon praktisch en Down-to-earth).

"Door Leila heb ik meer vertrouwen in mezelf gekregen als onderneemster"

 

“Het was net dat laatste zetje om die stap te maken. Leila heeft een heel fijn enthousiaste energy. Ze weet de juiste vragen en voorbeelden te benoemen zodat je meer inzicht krijgt in hetgeen wat je doet. Buiten dat heb ik ontzettend veel praktische tips, opdrachten en inzichten gekregen om mee aan de slag te gaan. Ook is er meer overzicht en rust in mijn hoofd gekomen om mijn doel structureel na te streven.”

Lynsey Beijnen | Zelfstandige ondernemer

Op wilskracht heb jij al veel bereikt maar wat je tot hier heeft gebracht zal je niet daar brengen

Je bent een doorzetter, mega gedreven, een kei in je werk, je wilt nog meer impact maken en hebt nog genoeg mooie ideeën voor je bedrijf en je leven. En toch is het niet vanzelfsprekend dat je goed bent in het durven maken van keuzes, weten welke strategie je moet hanteren om je ambities te manifesteren en voldoening en waardering te voelen voor wie jij als vrouw en ondernemer bent. Je bent vaak geneigd om jezelf weg te cijferen en door te gaan in de hectiek van je business en het dagelijks leven. 

Je weet dondersgoed wat je wilt maar je blijft jezelf maar in de weg staan, omdat je bang bent dat je ooit ‘door de mand’ zal vallen, je niet goed genoeg bent of het niet verdient – het Imposter Syndroom (bedriegersyndroom).

Ook ik dacht dat ik alles perfect moest doen

Dit was precies waar ik zelf, 6 jaar geleden tegenaan liep.
Ook ik wilde met mijn bedrijf nog meer impact maken, mijn klanten op het hoogste niveau helpen en de allerbeste coach en mentor zijn. Alleen zorgdragen voor mijn energie, luisteren naar mijn innerlijke stem – intuïtie – en keuzes durven maken die goed voor mij en mijn bedrijf zijn in plaats van voor anderen lukte niet. Iets waar veel drukke vrouwelijke ondernemers met grootse ambities mee strugglen.

Dit is heel frustrerend, want als je er niks aan doet dan komt er een moment dat je er mentaal aan onder door gaat, de stekker uit je bedrijf haalt of je belandt in een relatie crisis.

Intuition Boost Call

Herkenbaar?
Struggle jij ook met onderstaande?

N

Je bedrijf staat, je haalt elke maand een mooie omzet. Je hebt ambities en wilt doorgroeien naar je Next Level maar jouw innerlijke criticus vindt het maar bullsh*t en houdt je tegen.

N

Je bent altijd bezig; thuis en op je werk, je staat altijd aan, je doet zo je best om je energie in balans te houden en dicht bij jezelf te blijven -yoga en mediteren – het helpt even en het kost je soms ook verdomd veel moeite.

N
Je staat erom bekend dat jij ‘je mannetje staat” maar dit mannelijke schild voelt momenteel zo zwaar, je bent het liever kwijt dan rijk.
N

Je twijfelt regelmatig aan je kunnen, je kennis en inzet. Dus moet je eerst nog een studie of opleiding volgen, voordat je The next step zet. Je vindt jezelf nog niet goed genoeg of bent bang dat je anders door de mand valt (Imposter Syndrome).

N

Je hebt het gevoel dat je in een keurslijf zit waar je uit wilt ontsnappen. Je hebt zoveel meer te bieden dan wat je nu laat zien of horen. Dit betekent dat je jezelf moet bevrijden en dingen moet loslaten en dat vind je best spannend.

Durven

Als jij als ambitieuze ondernemer het beste uit jezelf wilt halen en je ambities en doelen keihard wilt manifesteren dan begint het bij verbinding durven te maken met jouw authentieke ik – je intuïtie – zodat je gaat luisteren naar je innerlijke stem en je verlangens niet langer onderdrukt. 

Dit vraagt om het Intuition Leadership Framework.

Spiritueel op Sneakers
Het geheim

Wat maakt dat sommige ondernemers, (executive-) managers, leiders & High Achievers niet alleen aan de buitenkant succesvol zijn maar zich van binnen ook zo voelen?

Zij hebben afgeleerd wat wij allemaal ooit hebben geleerd en wat jij waarschijnlijk nu nog steeds doet. 

En met de juiste stappen weet jij straks ook wat je moet doen om jouw ambities succesvol en met gemak en plezier waar te maken.

I’ve trusted the still, small voice of intuition my entire life. And the only time I’ve made mistakes is when I didn’t listen

– Oprah –

Dare to be the change

Intuïtie is jouw grootste superpower. En als je het gaat gebruiken zal je een groot verschil merken in hoe jij als vrouw en ondernemer in je bedrijf en leven staat: Vrijer, krachtiger en zelfverzekerder. Durf die persoon te zijn die jij het allerliefst wilt zijn.

Spiritueel op Sneakers

"Tijdens het traject heb ik keuzes leren maken"

 

“Toen ik bij Leila kwam kon ik geen echte keuze maken. Ik zag niet hoe ik dit moest doen. Tijdens het traject heb ik stappen gemaakt richting een keuze, keuzes maken voor meer ruimte. Keuze gemaakt om groot in te zetten, het woord manifesteren in al zijn facetten opgenomen en uitgevoerd (and in Progress)

Suzanne Broers | Businesspartner Towergarden Nederland

 

"Ik durf nu te shinen"

 

“Ik was echt de weg kwijt. Ik had geen focus in mijn leven. Met Leila haar hulp heb ik leren loslaten van blokkades en het vinden van mijn kracht. Ik durf nu te shinen. Leila is warm professioneel en spiritueel deskundig, mooie combinatie.”

Fathma William | Zelfstandige ondernemer

 

 

Masterclass

KICKSTART YOUR INTUITION

In een selecte groep van gedreven ondernemers maak jij in 90 minuten, samen met mij je eigen Intuition Leadership Framework. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen met kennis en tools over Leiderschap vanuit je intuïtie die je direct in de praktijk kunt toepassen.

In deze Masterclass leer en ontdek je o.a:

N

De 3 basisprincipes van wat Intuition Leadership inhoudt en waarom deze van cruciaal belang zijn en een onderdeel moeten zijn van jouw groeiplan als succesvolle ondernemer.

N

Hoe je van het Imposter Syndrome (bedriegerssyndroom) af kunt komen dat vrouwelijke ondernemers vaak tegenhoudt om hun leiderschap te pakken en hun ambities, doelen en dromen waar te maken.

N

Welke vraag ontzettend belangrijk is – elke succesvolle ondernemer stelt zichzelf deze vraag – om te bereiken wat je wilt zonder dat je alles in je bedrijf of leven overhoop hoeft te gooien.

N

Wat mijn unieke DARE methode inhoudt en wat het jou kan brengen als jij je ambities zonder bullsh*t en belemmeringen wilt manifesteren. 

Authentiek leiden, leven en ondernemen doe je vanuit zielskracht ipv wilskracht 

– Leila –

NIET VOOR IEDEREEN

Ik raad je deze Masterclass NIET aan als jij: op zoek bent naar een zweverige en fluffy manier van manifesteren, persoonlijke groei en ontwikkeling maar gedoe vindt, niet gelooft in de kracht van je eigen leiderschap en intuïtie en op zoek  bent naar een quick fix. 

Deze Masterclass is speciaal voor jou – hardwerkende, missie gedreven ondernemer, leider of High Achiever – om op een gerichte, authentieke en Down-to-earth manier je ambities, doelen en dromen te manifesteren.

Terwijl wilskracht je ver gebracht heeft, ben je nu op zoek naar een meer natuurlijke benadering van ondernemen, weg van geforceerde (mannelijke) energie. Tijdens deze Masterclass leer je hoe je krachtig en trouw aan jezelf kunt blijven, zelfs wanneer je voor uitdagingen en onzekerheden staat.

Waarom een Masterclass voor een selecte groep?
Omdat ik dan de kwaliteit kan leveren die ik voor ogen heb, samen het Intuition Leadership Framework kunnen invullen en er tijd is om live je vragen te beantwoorden.

Aan de slag
Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in.

WAT KRIJG JE TIJDENS KICKSTART YOUR INTUITION?

01

Masterclass Kickstart Your Intuition – 90 minuten actieve online sessie
(twv 777 euro)

In een kleine groep ga je live online met Leila werken aan jouw eigen Intuition Leadership Framework. Ontvang cruciale kennis, tips & tools die je direct kunt toepassen in de praktijk.

02

Werkboek – Maak jouw Intuition Leadership Framework
(twv 97 euro)

Een digitaal werkboek vol oefeningen die je de kickstart geven om invulling te geven aan jouw ambities en hoe deze te manifesteren. Het mooie van dit werkboek is dat je het later ook kunt gebruiken als naslagwerk om focus te houden.

03

Stappenplan – 7 wetenschappelijk bewezen stappen om jouw invloed te vergroten (twv 52 euro)

Ontvang de 7 wetenschappelijk bewezen basisstappen en ontdek hoe jij als vrouw je invloed op een authentieke manier kunt vergroten. Dit is een geheel nieuwe manier om na te denken over hoe je omgaat met mensen en de impact die je hebt op de mensen om je heen.

 

Exclusieve

LEADERSHIP BONUSSEN

N

1 op 1 Clarity call (60 minuten/telefonisch) (twv 197 euro)

Tijdens dit 1 op 1 gesprek met Leila ga je kijken naar welke kansen er specifiek voor jou liggen en waar de focus ligt als het gaat om High Level leiderschap vanuit je intuïtie en het manifesteren van jouw ambities. Leila kijkt stap voor stap met je mee naar hoe jij jezelf en je bedrijf kunt laten groeien vanuit jouw innerlijke kracht zonder jezelf te verliezen in bullsh*t belemmeringen, “hoe het hoort” of overtuigingen als wat anderen ervan zullen vinden.

N

Meditatie – Een geleide meditatie om je intuïtie te versterken (twv 57 euro)

Leila heeft een geleide meditatie voor je opgenomen, deze helpt je om verbinding te maken met je intuïtie en te versterken. Je zal meer rust en innerlijke kracht ervaren, waardoor je op een magische wijze jouw leven transformeert.

Mijn grootste drijfveer is anderen inspireren om vanuit hun ware essentie te gaan leven, leiden en ondernemen

– Leila –

Over Leila

Hi, ik ben Leila, ook wel bekend als de “Spiritueel op Sneakers”, de go-to expert als het aankomt op het realiseren van jouw ambities en dromen (en dat zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond in een paar toffe Nike sneakers). Als High Level Leadership coach, Manifestatie Mentor en Business strateeg begeleid ik missiegedreven topvrouwen, vrouwelijke ondernemers, leiders, CEO’s en visionairs bij hun groei om persoonlijke en zakelijke doelen en dromen -waar ze soms al jaren stiekem van dromen – met succes te realiseren.

Ik sta klaar om je te ondersteunen bij het ontdekken van jouw innerlijke kracht en wijsheid, zodat je de vrijheid hebt om voluit te leven en te leiden. Mijn doel is om je te helpen je unieke potentieel te realiseren, je levensdoelen te bereiken en een hoger niveau van vrijheid, (financieel) succes en voldoening te ervaren. Ik richt me op een duurzame transformatie en niet slechts een kleine stap vooruit. Deze verandering gaat verder dan alleen je zakelijke leven, want de focus ligt vooral op jou als persoon. Jij bent degene die het verschil gaat maken.

De resultaten die klanten behalen na het samenwerken met mij zijn inspirerend. Ze vinden een gezondere balans tussen werk en privé, creëren meer kostbare tijd voor zichzelf en anderen, ervaren een diepere zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, genieten van het financiële succes en ervaren meer voldoening doordat ze hun ambities succesvol hebben gemanifesteerd.  Ik hef dan graag met mijn kanten het glas op deze successen.

"Leila zegt altijd precies wat ik nodig heb"

 

“Leila is een warm en eerlijk persoon. Intuïtief is ze heel sterk, want ze zegt altijd precies wat ik nodig heb, misschien niet altijd wat ik wil horen maar daar start wel altijd de transformatie. Haar energie is bruisend en positief en zorgt voor de nodige power bij mij om vol vertrouwen zelf ook aan de slag te gaan. Dank je wel Leila voor het delen van zoveel kennis en ervaring.”

Mirjam Klein | Interieurstyling

Doe je mee?

Doe je mee met de Kickstart? Schrijf je dan nu in.