JE INTUÏTIE. JE HEBT HET NIET VOOR NIETS. GEBRUIK HET DAN!

Ik hoor je denken; waar heeft ze het nou weer over? Wat heb ik niet voor niks? En wat moet ik gebruiken?

Ik heb het over een heel essentieel iets waar we allemaal mee zijn geboren, maar waar we nog te weinig mee werken. We laten het vaak links liggen, negeren het om achteraf te zeggen; Ja, zie je wel ik had al zo’n (onderbuik)gevoel.

Als kind heb ik vooral geleerd om mijn mond te houden, te gehoorzamen en me te gedragen zoals het ‘heurt’. Dus als we familie feestjes of visite hadden dan was ik vooral heel stil.

IK ZAT IN EEN HOEKJE DE BOEL TE OBSERVEREN

Ik zat dan ergens in een hoekje alles en iedereen  te observeren. Terwijl de andere kinderen aan het spelen waren, zat ik stil, relaxed te kijken naar wat er allemaal om me heen gebeurde. Ik kon precies de energie van ieder een die in de kamer was voelen. Ik zat daar maar en ik zat daar maar. Ik zei nooit iets, omdat ik ook bang was het verkeerde te zeggen. Dus kon ik zo uren op een stoel of op de grond in een hoekje zitten. Ik weet nog dat mijn moeder op een gegeven moment dacht dat ik doofstom was. Ze wilde me naar de dokter brengen. Maar ik was niet doofstom, ik was alleen aan het observeren en aan het (aan)voelen.

Ik heb in deze tijd al heel jong geleerd om verbinding te maken met mijn gevoel, zonder dat ik het wist. Ik voelde dingen toen al haarfijn aan. Als er iets was gebeurd wat ik al zag aankomen, dan zei ik ook altijd tegen mezelf; ‘Ik wist he?!’. Maar waar kwam dat weten dan vandaan?! Ik kon het niet echt weten maar wel voelen. Mijn innerlijk weten, die wist het gewoon. Jaren later, toen ik in de wereld van de rat race terecht kwam, raakte ik die verbinding kwijt. Ik voelde me verloren en stuurloos. Ik ben toen gaan onderzoeken hoe ik die verbinding weer kon maken. Ik heb toen trainingen gevold om meer vanuit mijn intuïtie te leren leven en werken.  And now I am back….. mijn intuïtie staat weer op scherp.

EGO VERSUS GEVOEL

Maar hoe zit dat bij jou? Gebruik jij je intuïtie? Geef je het de aandacht die het nodig heeft om je op weg te helpen of negeer je het? Denk je dat je hoofd (ego) het toch wel beter weet. Vergis je niet, je hoofd kan je nog weleens voor de gek houden maar je intuïtie niet.

MAAR WAAROM ZOU JE NAAR JE INTUÏTIE MOETEN LUISTEREN?

  • Je intuïtie heeft altijd het beste met je voor
  • Je intuïtie leidt je altijd de goede richting op
  • Je intuïtie helpt je om sneller te manifesteren wat je wilt
  • Je intuïtie staat altijd aan jouw zijde
  • Je intuïtie laat je nooit in de steek

Kortom je hebt niet voor niks een intuïtie. Gebruik het! En ja ook in je werk en in je bedrijf. Het geeft je vaak meer dan waar je op hoopt.

Als je me kent dan weet je dat ik naast spiritueel ook heel aards en nuchter ben (mijn horoscoop is stier). Ik ben ook van de concrete acties en het DOEN! Mijn klanten noemen me ook weleens, Leila, de Spiritueel op Sneakers…;-)

Maar ……….., ik wil jou ook in de actiestand zetten, want alleen dan krijg je dingen gedaan.

5 TIPS OM JE INTUÏTIE VANDAAG NOG TE VERSTERKEN. 

➡️ Ga de natuur in – de natuur zorgt voor rust in je hoofd en in je lijf en dat is precies wat je intuïtie nodig heeft om jou te (bege)leiden.

➡️ Zorg voor manieren om je te unpluggen en te ont-stressen – je inuïtie heeft ruimte nodig om zich te ontwikkelen en dat gaat niet als jij constant gestresst bent. 

➡️ Doe iets creatiefs – als je creatief bezig bent ben je niet met je hoofd bezig, je raakt dan in een staat van flow.

➡️ Begin met mediteren – het is wetenschappelijk bewezen dat mediteren zorgt voor minder angstige gevoelens en stress, wat jouw verbinding met je intuïtie kan verstoren.

➡️ Schrijf je gedachten op. Op deze manier kom je makkelijk in contact met jezelf. Want als je schrijft wat in je opkomt is er geen goed of fout. Het gaat om JOU.

Start vandaag nog met deze tips. Ze zijn praktisch en makkelijk uit te voeren. Het enige wat je moet doen is bewust tijd voor vrij maken.

Vind je dat toch nog een dingetje; want heb je geen tijd, ben je bang dat je straks toch weer in de overlevingsmodus gaat, bang geleefd worden en alles maar weer te moeten van dat hoofd (ego)? Dan wil ik jou hier graag bij helpen en ondersteunen om dit te doorbreken. Het is nooit te laat om de verbinding met jouw intuïtie te versterken. Maar het kan wel eens te laat zijn dat je luistert naar je intuïtie.

Boek hier jouw Clarity Coach Call en dan zal ik luisteren naar wat jij nodig hebt om van 2021 jouw sprankelend jaar te maken. Want we gaan niet bij de pakken neerzitten he? Let’s Get Sh*t Done!