Maar.. Hoe weet ik wat ik moet weten? 

YES! Je hebt een supertof idee en bent meer dan ready om actie te ondernemen. In de startblokken en klaar om te gaan! Maar… “Hoe weet ik wat ik moet weten (innerlijk weten)?” Hoe breng je het idee nou echt tot leven? Zeker in deze beginfase kan het allemaal super overweldigend zijn. Bijna de helft van de mensen met een tof idee laat het al voordat ze echt zijn begonnen vallen, omdat ze overwhelmed zijn door het idee dat er zoveel moet gebeuren, maar wat dan allemaal? 

Super zonde! Want juist dat gekke, toffe, kick ass idee is waar de wereld op zit te wachten! En even een Leila insight: Ik ben ervan overtuigd dat je onbewust en intuïtief eigenlijk precies weet wat je moet doen om het idee realiteit te maken. Maar ik snap het: Soms kan het allemaal enorm ‘veel’ zijn, zeker als je het nooit eerder ‘alleen’ hebt gedaan. En: hoe luister je nou echt naar je gevoel? Je intuïtie is net een spier, die moet je trainen. Alleen door veel te oefenen zal je resultaat gaan zien.  

Een training voor je mind

Zelf ben ik ook nog elke dag bezig met het trainen van mijn intuïtie. En juist hierdoor kan ik met meer zekerheid zeggen “Ja, dit is een goed idee en ik weet precies hoe ik dit succesvol naar buiten kan brengen.” Ik geef je een kijkje in de essentials uit mijn daily intuition routine

➡️ Breng tijd alleen door. En doe iets creatiefs, lees een (inspirerend) boek, ga wandelen, zoek de stilte op of ga iets doen waar je echt van geniet. Zelf houd ik enorm van lange wandelingen over het strand. Even mijn hoofd helemaal leegmaken, en daardoor ruimte creëren voor wat mijn intuïtie te vertellen heeft. 

➡️ Schrijf je gedachten op. Op deze manier kom je makkelijk in contact met jezelf en zie je wat er allemaal gaande is in je hoofd: je kan zo makkelijker onderscheid maken tussen wat ertoe doet en wat irreële gedachten zijn. 

➡️ Mediteer. Door meditatie leer je stilstaan bij je gevoelens in plaats van constant jezelf voorbij te lopen. En nee, meditatie hoeft niet gelijk twee uur te duren. Al doe je het 5 minuutjes! Even echt tijd voor jezelf en om te luisteren naar je lichaam. Geen afleidingen van buitenaf, just you and your thoughts. 

➡️ Zorg goed voor jezelf. En dat doe je door bewuster te kijken en voelen naar wat JIJ nodig hebt. Zeg vaker Nee tegen dingen die je niet meer dienen of je verder van je doel houden. 

Meer zekerheid, meer klanten, meer omzet

Je zult zien dat als je leert volledig op je intuïtie te vertrouwen, alles opeens een stuk makkelijker gaat. Je idee wordt een stuk helderder en kan onderscheid maken tussen wat er toe doet en wat je juist in de weg zit. En…. je krijgt meer klanten, draait meer omzet, maakt makkelijker keuzes en alles voelt echt JIJ. Eigenlijk heel logisch: je stopt met het luisteren naar dat kleinerende, belemmerende stemmetje in je hoofd en start met ECHT luisteren naar je innerlijke kracht, naar jezelf!

Meerdere wegen naar Rome

Daarnaast is het essentieel om te weten dat er geen 1 manier om je idee tot leven te brengen en er is ook geen perfecte timing. Begin! En leer van het proces. Als je wacht tot het moment dat je er echt klaar voor bent, ga je nooit beginnen.

Wil jij ontdekken hoe je meer uit jezelf en je bedrijf (of carrière) kunt halen 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐣𝐞𝐳𝐞𝐥𝐟 𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 in je vele ideeën, kostbare tijd en het ondernemerschap? En met zekerheid kan zeggen “Ja, dit is wat ik wil doen?” 

Innerlijk weten….. hoe doe je dat dan?

 In mijn e-book deel ik HET advies dat mij heeft geholpen om mijn onderneming succesvol te laten groeien. Niet door harder te werken, maar door te ondernemen vanuit mijn intuïtie en te vertrouwen op mijn innerlijk weten.

De meest succesvolle ondernemers ter wereld (hierover vertel ik meer in mijn e-book) zijn afhankelijk van hun intuïtie en vertrouwen er 100% op dat het ze in de goede richting stuurt. Dus waarom zou jij het niet doen? 

Het E-book is zo samengesteld, dat jij er gelijk mee aan de slag kan. Geen 100 pagina’s dik e-book wat je eerst drie keer moet doorlezen, maar praktische stappen, waar je gelijk mee aan de slag kan. 

Dit E-book ligt hier op je te wachten! Go get it!