ONTVANG MIJN GRATIS INTUÏTIE GIDS EN  LEER JEZELF BETER KENNEN

Your Life.
Your Priorities.

Your way.

Vind iedereen je succesvol maar voel jij je allesbehalve dat?

Dan is het nu tijd om los te laten wie je denkt te moeten zijn en te kiezen voor jezelf. Ontdek en omarm jouw intuïtie, vrouwelijke kracht & leiderschap, stippel je eigen pad uit en wordt een magneet voor alles waar je stiekem al jaren van droomt.

Your Life.
Your Priorities.

Your way.

Vind iedereen je succesvol maar voel jij je allesbehalve dat?

Dan is het nu tijd om los te laten wie je denkt te moeten zijn en te kiezen voor jezelf. Ontdek en omarm jouw intuïtie, vrouwelijke kracht & leiderschap, stippel je eigen pad uit en wordt een magneet voor alles waar je stiekem al jaren van droomt.

Gezien in:

Manifestatie magazine Leila Claassens
AD Logo - Leila

– There’s Nothing More Gangsta
Than a Woman With a Life Of Her Own – 

Ben jij die topondernemer die zich de laatste tijd alles voelt behalve top?

Jarenlang heb jij gestreefd naar groots en veel en het is je gelukt. Je hebt een goedlopend bedrijf, je hebt personeel of zzp’ers in dienst, je draait elke maand een mooie omzet en prive heb je het ook goed voor elkaar. In de ogen van je omgeving en klanten, leidt je het leven dat je wilt, want je kunt doen en kopen wat je wenst. Ze zien jou als de topondernemer, leider en visionair die waarde levert en impact maakt. 

Maar jij…. jij voelt dat succes helemaal niet zo. Jij voelt je allesbehalve succesvol, want het leven dat jij leeft voelt leeg. Als je terugkijkt op de laatste paar jaar van je leven dan zie je die vrouw die voortdurend veelt te hard aan het werk was, vaak angstig is om te verliezen wat ze heeft en zich best depressief kon voelen, omdat ze zich verloren voelde in haar perfect geregelde leventje.

Je beseft dat het anders moet, want heel leuk al dat geld en succes maar het gaat wel ten koste van je gezondheid, (werk)geluk en jezelf!  Tijd om het anders te doen: je hebt namelijk maar 1 leven. 

Herken jij dit:

N

Je hebt het gevoel dat je je top en succesvol moet voelen, want iedereen vult het ook zo voor je in maar jij schaamt je dat je dat niet voelt en dat iedereen met jaloezie naar je kijkt en jij loopt te zeuren dat je niet lekker in je vel zit.

N

Iedereen vindt dat jij het geweldig doet, dat je een krachtige vrouw bent en je krijgt hier elke dag complimentjes over maar jij durft niet te zeggen dat het helemaal niet zo goed met je gaat. Je kwetsbaar opstellen of huilen doe je niet, want dat is een vorm van zwakte.

N

Je komt thuis van je werk en hebt geen energie meer over om een ​​gezond avondmaal te maken, ​​te sporten of je moeder te bellen. Laat staan tijd voor jezelf creëren.

N

Je business loopt goed, je draait een mooie omzet, doet lanceringen van >10k – alles volgens het boekje – maar je bent op en slaapt slecht. Als je om je heen kijkt realiseer je je dat de rest van je leven uit balans is of zelfs niet bestaat.

N

Je hebt geleerd om je te gedragen ‘zoals het hoort’, huisje, boompje, beestje en vooral hard werken, want dan kom je er wel. Nu ben je daar en heb je het allemaal voor elkaar maar waarom ben je vaak humeurig en voel je je niet happy? Die designertas en schoenen dragen ook niet meer écht bij aan dat happy gevoel. Ja, heel even misschien.

N

Je merkt dat je de verbinding met jezelf en het gevoel van ondernemer zijn kwijt bent geraakt. Hierdoor durf je niet echt vanuit je authentieke kern te kiezen voor jezelf. Je doet alles op wilskracht en vanuit je hoofd, wat je enorm veel energie kost en onrust brengt.

N

Je zit niet lekker in je vel en je hebt last van allerlei fysieke klachten. Je lichaam is aan het protesteren, want je bent vaak moe, je hebt buikpijn, hoofdpijn, migraine. Tegenwoordig krijg je al bijna een paniekaanval als je je paracetamol niet bij je hebt, want je weet anders ook niet hoe je de dag door moet komen en een burn out ligt om de hoek. 

Je hebt maar 1 leven zorg ervoor dat het het waard is.

Zet de moedige stap om voor vanuit je innerlijke kracht voor jezelf te kiezen.

Waarom niks doen geen optie meer is?

Ik geloof dat iedere hardwerkende en gedreven vrouw, zoals jij het verdient om haar eigen leven te leiden. Een leven waarin jij keuzes maakt vanuit je innerlijke kern en vrouwelijke kracht, zonder concessies te hoeven doen, je schuldig te voelen of je te schamen voor wat je écht voelt en wilt.

Ik weet ook dat deze vrouwen, die op wilskracht en mannelijke energie hun business tot een succesvolle business hebben gemaakt vaak op een punt komen waar ze zich afvragen, en waar ben ik in dit perfecte plaatje?

Je lichaam vertelt je op verschillende manieren – rugpijn, hoofdpijn, vermoeidheid – dat het zo echt niet langer door kan gaan.  

‘Quality time’ met je gezin betekent dat je met z’n allen in dezelfde kamer bent maar ieder naar verschillende apparaten kijkt.

Je hebt het gevoel dat je de afgelopen jaren alles half/half doet, omdat je constant concessies moet doen, ten koste van je eigen geluk, energie en tijd. Genieten van je successen lukt ook al niet meer.

Als je zo doorgaat is het enige wat overblijft; een leven dat niet van jou is maar waar je in geleefd word.

Wees niet alleen succesvol aan de buitenkant maar voel je ook zo van binnen! Ik help je om aligned te zijn met hoofd, hart en intuïtie. Alleen dan zal jij je vrij en fantastisch voelen, waardevol zijn voor anderen en weer werkplezier en geluk ervaren.  

– Elke vrouw heeft recht op een leven waar zij in uitblinkt, géén middelmatigheid maar The Next Level Sh*t! – Leila

Less pain more champagne

Over mij

Mijn missie waar ik op proost: 1 miljoen vrouwen helpen bij het terug claimen van hun innerlijke kracht & leiderschap.

In mijn leven heb ik een paar keren afgeweken van het pad dat ik bewandelde. Waarom? Omdat ik ongelukkig was in het doen en zijn van wat er van mij verwacht werd. Ik was meer bezig met het pleasen van anderen dan mezelf. Want ach, wie ben ik nou en wat heb ik toch te willen?! 

Tot die ene dag! Waar ik aan alles voelde dat er nu écht iets moest veranderen. Niks doen was geen optie meer. Ik koos voor mij! Mijn prio #1 was ikzelf! Want mijn geluk en succes hangt niet af van anderen maar van wie IK ben en wat ik wil vanuit mijn innerlijke kern. 

Met mijn ervaring, coaching tools en kennis uit studies, trainingen en opleidingen wil ik jou en alle andere vrouwen inspireren en bewust maken van hun power en leiderschap.

Less pain & more champagne!

Klik op de knop hieronder en laat je inspireren door mijn verhaal. 

Lees hieronder de ervaringen van mijn klanten
Gemiddelde beoordeling 4,8 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Leila leert mij de focus te houden op wat voor mij nodig is. Haar inspirerende en motiverende aanpak zorgt ervoor dat ik mijn droomdoelen waar kan maken. Mijn coachingsbureau is er al en binnenkort presenteer ik mijn eigen online training”.

Rilana Maas -www.boreoutnederland.nl

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn eigen business!  Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila!”

 

Lynsey van Beijnen – www.beyoutifulmind.nl

 

“Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn leven, ik wilde mezelf privé maar ook in mijn werk verder ontwikkelen en uitdagen om te groeien. “Het 1 op 1 coachingstraject heeft er voor gezorgd dat ik vaker het heft in eigen handen durfde te nemen. Maar ook om écht na te denken over waar ik blij van word. De eerste stap is al gezet, ik heb een nieuwe baan.”

Manon de Laat – HR Assistant

“Het fijne van het gesprek dat ik met Leila had vond ik vooral dat er eens even iemand met me mee keek, mee dacht, ideeën gaf, tips gaf. De berg die beklommen “moet” worden werd een beetje lager! Niks is onmogelijk. Top Bedankt Leila”

Yolande Bijenhof – www.taalwijsbreda.nl

Clarity Coach Call
Ervaringen Manifest Your Dreamlife
Feminine Power Programma

Samenwerken?

UNLEASH YOUR FEMININE POWER & STEP INTO YOUR DESTINY 

Zes maanden begeleid ik je bij het uitstippelen van jouw pad, verbinding maken met jouwinnerlijke kracht en leiderschap te pakken over jouw mind & life- zodat jij moeiteloos het leven gaat manifesteren waar jij van droomt. 

Inspiratie blogs

5 sleutels - die je niet mag negeren - om vanuit intuïtie je leven Next Level te laten groeien.....?

waarin ik de do's en don'ts onthul die mij hebben geholpen om  met meer zelfvertrouwen krachtige keuzes te maken, de juiste klanten aan te trekken en grenzen te stellen in mijn leven en bedrijf.

Uiteraard behandelen we jouw gegevens vertrouwelijk. Wij verwijzen je hiervoor naar onze Privacy Statement.

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Takkebijsters 72 (alleen op afspraak)

4817 BL Breda

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

LET’S GET SOCIAL

Let’s Connect

Contactformulier