High Level Leadership en Manifestation coaching

Voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers en leiders die op weg zijn naar meer succes en vastbesloten zijn hun volledige potentieel te benutten en tegelijkertijd trouw te blijven aan hun authentieke zelf om hun grote dromen en ambities te manifesteren. Ervaar meer vrijheid, plezier en voldoening!

En weet je wat?

You can have it all!

LEILA CLAASSENS – HIGH LEVEL LEADERSHIP COACH & CONSULTANT | MANIFESTATION MENTOR

DIRECT STARTEN MET JOUW HIGH LEVEL LEADERSHIP?

Jouw High Level Leadership ontdek je door jouw intuïtie vol aan te zetten. Tijdens deze 90 minuten durende Masterclass  ‘Kickstart Your Intuition’ ontdek jij als vrouwelijke ondernemer en leider hoe jij door te verbinden met je krachtigste tool intuïtie, je belemmeringen kunt doorbreken om een doorbraak te creëren naar jouw ideale bedrijf en leven.

GEZIEN IN:

Manifestatie magazine Leila Claassens

Op papier heb je het helemaal voor elkaar maar …..

Elke maand dansen de cijfers een vrolijk deuntje, zorgen ze voor financiële zekerheid en ruimte om te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk. Marketing, sales, ondernemerschap – jij hebt het in de vingers.

Je blinkt uit in je vakgebied, en toch fluistert iets je toe dat er nog veel meer potentieel in jou schuilt. Jij bent die ambitieuze vrouw die de wereld wil veroveren met haar briljante ideeën en dromen, maar iets houdt je tegen. De precieze reden is nog ongrijpbaar voor je.

Je verlangt ernaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, een super tof programma lanceren, een boek schrijven, of misschien wel je eigen podcast avontuur starten. Wat het ook is, laten we eerlijk zijn, je voelt je nog niet helemaal als een uitgekookte pro hierin. 

Je voelt aan alles dat dit is wat je wilt maar tegelijkertijd denk je, wie ben ik om met mijn genialiteit te shinen? Je intuitie fluistert “spring gewoon,” maar je verstand schreeuwt dat je eerst nog dat extra certificaat moet behalen of een aanvullende opleiding moet volgen, voordat je er echt klaar voor bent. Geloof me, ik begrijp wat je doormaakt.

Belemmerende gedachten, de connectie met jezelf die soms hapert en ja, dat hardnekkige Imposter Syndroom gooien soms roet in het eten om in actie te komen. Je wilt voluit gaan maar je leeft en werkt met de handrem erop. Herken je dat?

What’s next?

Het is tijd, jouw tijd! Tijd om de handrem los te laten en met een overvloed aan zelfvertrouwen je leven en je bedrijf vorm te geven op jouw unieke manier. Besef goed dat het leven te kort is om beperkt, getemd of geblokkeerd te worden. En ook hier weet ik alles van.

Stel je eens voor dat je van ...

niet in staat zijn om je huidige beperkende overtuigingen en patronen te doorbreken

Een high level leven leidt doordat je...

vanuit je innerlijke kracht weer grip hebt op wat je denkt en voelt , zodat je gaat doen waar je hart sneller van klopt.

Stel je eens voor dat je van...

het gevoel hebben losgekoppeld te zijn van wie je werkelijk bent en ‘uit balans’ te zijn

Een high level leven leidt doordat je...

dicht bij authentieke zelf blijft en vrijheid, gemak, voldoening en innerlijke rust ervaart.

Stel je eens voor dat je van...

constante zelftwijfel, het Imposter Syndroom, de angst voor falen en het verwaarlozen van je eigen behoeften of waarden

Een high level leven leidt doordat je...

leidt vanuit je intuïtie, prioriteit geeft aan je eigen verlangens en zelfverzekerd bent in het nemen van beslissingen om de wereld op z’n kop te zetten met je gloednieuwe ambities en ideeën.

En raad eens? Er blijft ook tijd over voor jou, je gezin en de fun dingen in het leven.

Yep, You can have it all! En de toegangspoort naar dit alles? High Level Leadership, natuurlijk!

"Ik heb nu een business waar ik echt van hou en meer mee omzet"

“Ik wilde mijn bedrijf uitbreiden maar iets hield me tegen. Ik kon er niet echt een vinger op leggen. Leila heeft mij geholpen om deze belemmeringen op te sporen en te doorbreken. Ik heb van Leila geleerd hoe ik mijn eigen pad kan en mag bewandelen om een business te creëren waar ik echt van hou. Het hoeft niet zoals het hoort maar het mag zoals ik wil. Het heeft mijn eigenwaarde vergroot. En dat werpt al gelijk zijn vruchten af, want ik durf te staan voor wat ik waard ben en draai nu nog meer omzet. Dankzij Leila.”

Sophie van der Laan | Transformatiecoach

Laat ambitie de brandstof zijn en vastberadenheid het vuur.

Laat niets of niemand je stoppen op weg naar grootsheid.

– Leila –

High level leiden = High level leven

RISE & THRIVE LEADERSHIP PROGRAM

Ben jij er klaar voor om je bedrijf vanuit jouw innerlijke CEO naar The Next Level te brengen? Natuurlijk ben je dat! Het Rise & Thrive Leadership Programma is jouw ticket naar vrijheid, succes, plezier en voldoening.

Zeg vaarwel tegen alle beperkende overtuigingen, zelftwijfel en het idee van ‘hoe het hoort’ en ‘wie je denkt te moeten zijn’. En zeg hallo tegen jouw innerlijke power, groei mindset en een leiderschapsstrategie die écht werkt om je dromen en ambities te manifesteren.

Dit programma moedigt je aan om trouw te blijven aan jezelf in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen, om te reflecteren op je ware identiteit en wat je als ondernemer wilt bereiken niet alleen in termen van uiterlijk succes, maar ook om je van binnen vervuld te voelen. 

Wil jij dit?

"Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik mijn nieuwe bedrijf"

“1 op 1 sessie was inspirerend en praktisch op een enthousiaste manier. Ik ben met een dosis energie en een zak vol waardevolle tips thuis aan de slag gegaan. Met nog meer zin en zelfvertrouwen start ik binnenkort mijn nieuwe business! Precies zoals ik wil. Dank je wel Leila!”

Carol  | Marketing manager

Over Leila

Leila, beter bekend als de “Spiritueel op Sneakers”, is de go-to expert als het aankomt op het realiseren van jouw ambities (en dat zonder zweverig gedoe, maar met beide voeten stevig op de grond, bij voorkeur in een paar comfy Nike sneakers – Leila’s favoriet). Als coach, consultant en mentor op het gebied van leiderschap en manifestatie heeft ze al honderden vrouwen geholpen om hun doelen en dromen -waar ze soms al jaren stiekem van dromen – met succes te realiseren.

Leila is gecertificeerd als CoreValuesIndex™ (CVI) coach en professional (CCP), ze schrijft als columnist voor het Manifestatie magazine, en ze straalt regelmatig als inspirerende spreker op podia, met haar bijzondere levensverhaal.

Dankzij haar achtergrond als Projectconsultant, Opleidingsmanager en HR-manager bij grote (internationale) bedrijven zoals Philips, Hero Nederland en het Ministerie van SZW, ziet Leila altijd het menselijke aspect binnen het zakelijke gebeuren. Dit stelt haar in staat om doelgericht coaching, mentoring en advies te bieden.

Haar missie? Jou weer die vrijheid laten ervaren om vanuit authenticiteit en je volledige potentieel zowel je bedrijf als je leven te sturen. Niet alleen succes behalen, maar je ook daadwerkelijk succesvol voelen. Het streven naar voldoening en fun terwijl je jouw dromen en ambities najaagt.

Je hoeft jezelf niet te laten tegenhouden door beperkende overtuigingen; Leila wil dat je opstaat voor wat je gelooft, je stem laat horen en de wereld laat zien welke prachtige bijdrage jij te bieden hebt. En geloof me, we zitten wél op je te wachten!

Rise, Thrive & Power up!