GRATIS – Coffee coach call

Als topmanager van het gezin met een drukke baan of eigen bedrijf heb je vaak veel te doen maar altijd te weinig tijd. Je rent van de ene afspraak naar de ander en tussendoor heb je ook nog een privé-afspraak staan. Je hoofd loopt over, want het is niet altijd bij te benen die ‘ratrace’ waar in we leven. Je doet eerder aan ‘mind vol’ dan aan Mindfull. Soms stort je neer maar je weet jezelf elke keer weer omhoog te hijsen. Want je moet wel! Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar je gezin maar ook naar je werk. Maar hoe vaak denk jij wel niet; Is dit het nou? Zou het echt niet makkelijker, leuker of anders kunnen dit leventje van mij?  

Vraag dan nu GRATIS en VRIJBLIJVEND een Coffee coach call aan, dit is een intakegesprek via telefoon/skype waar we allebei lekker aan een kop koffie (of thee) zitten. Mocht je in Breda wonen dan kunnen we ook in een van mijn favoriete koffietentjes af spreken, in Kannen & Kruiken.  Genietend van ons drankje, zal ik je direct voorzien van kennis, ideeën en inspiratie, zodat jij weer door kan. Zodat jij weer weet wat je moet doen, als je weer dreigt over te lopen of als je het in je werk of privé even niet ziet zitten.

Ik deel graag al mijn tips, tools en life skills met jou, omdat ik je gewoon een leuker, gezonder en gelukkiger leven gun.

Dus vraag vandaag nog een Coffee Coach Call aan en kies voor jouw Feelgood Lifestyle.  

 

‘Mama, its ok to take care of yourself’ – x- your loving child 

LEILA

Helpt bevlogen, drukbezette vrouwen aan een Feelgood Lifestyle | Meer rust en ruimte in je hoofd en in je leven op persoonlijk en zakelijk vlak| Gemak, geluk en succes | Maak je dromen waar!

 

LET'S CONNECT

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

 

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest