GRATIS STUFF OM VAN JOUW OBSTAKELS SPRINGPLANKEN TE MAKEN EN JE EIGEN LEVEN TE GAAN LEVEN.

GRATIS

Soms kan dat ene zetje net genoeg zijn om je in beweging te zetten. Is dat ene inzicht voldoende om je leven positief te transformeren. Daarom heb ik deze masterclasses voor jou gemaakt. Met heel veel liefde, plezier en oprechte aandacht. Om je aan te zetten en je te laten ontdekken wat jouw volgende stap gaat worden. Want ook jij verdient het om in vrijheid je eigen leven en business te leiden. Zonder concessies.

 

Ebook 5 gratis tips - intuïtie

COACHING

CLARITY COACH CALL

Als (startende) ondernemer met een missie loop je vaak tegen dingen aan die weer veel van je verwachten. Focus, overzicht, helderheid, commitment, doorzettingsvermogen en weer je comfortzone vergroten. Dit kan best spannend zijn. En het is echt zo: Each level (in business & life) has his devil. Terwijl jij de ambitie hebt om te groeien met je business, kom je alleen maar obstakels tegen. Is dit het moment om er iets aan te doen? 

Maar heb je nog niet helemaal helder hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Vraag een Clarity Coach Call aan, zodat je weer kraakhelder voor ogen hebt hoe jij je eigen pad kunt vervolgen naar jouw sprankelende business. Ik coach je graag hierin.

ONLINE MASTERCLASS

LEEF JE ONDERNEMERSMISSIE VANUIT JE INTUÏTIE

Start met het leven van je ondernemersmissie vanuit je intuïtie en doorbreek de angsten en twijfels….., zodat je vol vertrouwen krachtige keuzes maakt om te gaan DOEN waar je van droomt.

Tijdens deze Live Online Masterclass neem ik je mee in de stappen die je vanaf vandaag mag gaan zetten om meer op je gevoel te vertrouwen om de juiste en snelle beslissingen te maken die jouw leven en business naar the Next Level Sh*t brengen. Niks moeilijks of ingewikkeld maar simpele, leuke en waardevolle stappen, tools en inzichten! Mark my words, dit gaat je leven veranderen.

online masterclass leef je ondernemersmissie vanuit je intuitie
Online Masterclass stoppen met pleasen

ONLINE MASTERCLASS

STOPPEN MET PEOPLE PLEASEN

We zijn allemaal op zoek naar waardering en aandacht, dat is menselijk! Maar door een ander constant te pleasen krijg je dat niet. Je denkt dat je de ander een plezier doet, maar hoe zit het met jou? En by the way op deze manier krijg je niet wat je echt wilt!

Tijdens deze gratis masterclass leer je hoe jij je please gedrag kunt stoppen en het heft in eigen hand nemen om je eigen business en leven te leiden zonder je schuldig te voelen. Stop met Pleasen en word je eigen business leader! Alleen dan kan jij er ook écht voor de ander zijn. 

E-BOOK

LEREN INTUNEN OP JE INTUÏTIE

ïHet grootste geschenk wat je bezit is je intuïtie. Hier worden de beste beslissingen genomen en vind jij je goud wat je wilt delen met je volgers en klanten om impact te maken. Het is een superkracht. Alleen gebruiken we het niet vaak genoeg, omdat het ons is afgeleerd en we niet weten hoe we er weer verbinding mee moeten maken?

In dit e-book geef ik je stappen om te zetten en opdrachten om uit te voeren. Je leert om de verbinding met je intuïtie weer te maken en vanuit je intuïtie keuzes te maken, beslissingen te nemen en grenzen leert stellen om je briljante business te creëren zoals jij wilt.

Je missie volgen met meer gemak, vrijheid en zelfvertrouwen? Ja dat kan zeker!

Ebook intuïtie 5 gratis tips
Gratis Test leef jij je leven of word je geleefd

GRATIS TEST

LEEF JIJ JE LEVEN OF WORD JE GELEEFD?

Ik vind ons vrouwen allemaal powervrouwen. We doen het er allemaal maar bij, ons bedrijf runnen, gezin onderhouden, onze vriendschappen koesteren en aandacht aan besteden maar soms kan het best veel zijn allemaal. 

Ken je dat? Het gevoel dat je altijd holt, maar nergens aankomt. Dat je je verloren voelt? Altijd beslissingen neemt op basis van verstand in plaats van gevoel? Wil je hiervan af maar weet je niet hoe? Want grote kans dat je geleefd wordt.

Doe de test en je weet het zeker. En ik ben Leila niet als ik je niet gelijk praktische tips geef om daar wat aan te doen. Waarom strugglen als het ook anders kan?