ONTVANG MIJN GRATIS DIGITALE GIDS

5 geheime sleutels – die toegang geven – om vanuit je intuïtie Next Level te groeien…..

 waarin ik je de do’s en don’ts onthul die mij hebben geholpen om met meer zelfvertrouwen krachtige keuzes te maken, de juiste beslissingen te nemen en grenzen te stellen in mijn leven (en bedrijf).

We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze Privacy Statement.
Leila Claassens - over mij

JE INTUITIE GEBRUIKEN

OM MEER RUST, PLEZIER EN ZELFVERTROUWEN TE ERVAREN?

JA DAT KAN ZEKER!

‘Het grootste geschenk wat je bezit is je intuïtie’

Ebook 5 gratis tips - intuïtie

In deze gids ga je o.a. ontdekken…. 

✔️ Wat de do’s en don’ts zijn geweest die mij hebben geholpen om vanuit innerlijke kracht persoonlijk en zakelijk te groeien.

✔️ Welke 5 dingen ik dus écht niet meer doe (en jij waarschijnlijk nog wel)

✔️ Hoe je kunt zorgen voor rust, plezier en zelfvertrouwen in je werk en je leven (doe je dit niet, dan blijf je die hardwerkende vrouw zijn die vaak savonds uitgeblust op de bank ligt).

✔️ Wat intuitie doet als je op een dieper level hiermee verbindt. Luister de audio meditatie: versterk je intuïtie

 Over Leila

Hi, mijn naam is Leila, een Spiritueel op Sneakers. Alles wat ik doe doe ik vanuit mijn gevoel maar de sneakers zorgen ervoor dat ik met beide benen op de grond sta. Precies zoals mijn Stieren horoscoop ook aangeeft.

Wat zo uniek is aan mijn werkwijze als Intuïtieve Leiderschapscoach en Empowerment & Manifestatie mentor is dat ik intuïtief Leiderschap en strategie combineer. Het praktische met het intuïtieve combineren, hier ontstaat de magie die jij als soul-gedreven vrouwelijke ondernemer, leidinggevende & (high) professional als jouw Super Power mag noemen.

Sinds ik mijn eigen pad ben gaan volgen en meer op mijn innerlijke stem ben gaan vertrouwen is het leven en mijn werk een feestje. En wat een bevrijding was dat zeg. En dat is wat ik jou ook wil laten ervaren.  

Aan de hand van o.a. (online) masterclasses en programma’s, webinars en coaching help ik jou om jouw Super Power in te zetten. Jou laten groeien naar je Next Level Sh*t en je droomleven manifesteren, dat is mijn missie. 

Ebook intuïtie 5 gratis tips

5 geheime sleutels om je intuïtie in te zetten om Next Level te groeien…

ONTVANG MIJN GRATIS DIGITALE GIDS VOOR SOUL GEDREVEN ONDERNEMERS, LEIDINGGEVENDE & (HIGH) PROFESSIONALS EN GA AAN DE SLAG MET DEZE 5 PRAKTISCHE EN SIMPELE SLEUTELS DIE DEUREN VOOR JE OPENEN. 

We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze Privacy Statement.