‘FREEDOM STARTER KIT’ VALENTIJNSACTIE 

Wil jij op een praktische manier gelijk aan de slag om (meer) vrijheid in je leven te creëren en te ervaren? Wil jij je niet meer laten leiden door andermans’ idee van geluk, succes en liefde? Wil je juist meer bewust zijn van wat je denkt en doet? Dan is deze ‘Freedom Starter Kit’ écht iets voor jou! En nu voor een waanzinnige prijs. 

De waarde van de ‘FREEDOM STARTER KIT’ is €177,- * 

Ontvang de Valentijns korting van €160,- en bestel hem nu voor maar  €17,-

Ervaar meer vrijheid, zelfliefde en plezier in je leven.

Heb jij hier last van? 

R

Dat je aan andermans’ verwachtingen moet voldoen, terwijl deze hectische wereld al zoveel van je vraagt? 

R

Dat je het gevoel hebt constant beoordeeld en bekritiseert te worden, bij alles wat je doet?

R

Dat je moet concurreren met anderen om aan de sociale norm te voldoen?

R

Dat je geen authentieke beslissingen durft te nemen, omdat anderen er dan “iets” van vinden?

Wil jij liever ook een leven:

R

Waar jij de regie hebt over je eigen gedachten en niemand anders?

R

Waar je alle ballast los kan laten en lichter en vrijer leven?

R

Waar je meer zelfliefde, zelfacceptatie en plezier ervaart?

R

Waar je je authentieke zelf kan zijn?

R

Waar je bij zelftwijfel precies weet wat je te doen staat om weer de verbinding met jezelf te maken?

Freedom starterkit
VALENTIJNSACTIE
Vraag de FREEDOM STARTERKIT aan voor maar €17,- (waarde €177,-). 
Je hebt dan gelijk LIFE TIME toegang tot: 
R

De online gids ‘7 geheimen voor een vrijer leven’. –  waardevolle lessen en inzichten over hoe je een leven leidt zonder stress, hoge druk en te moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen.

R

Reminder card – Van ‘Mind Vol’ naar Mindful – hang deze kaart op in je (thuis) kantoor of in de keuken voor meer rust in je hoofd.

R

Werkblad – In 7 stappen naar meer vrijheid en zelfliefde – opdrachten om meer (vrije) tijd en liefde voor jezelf te creëren.

R

Ballast Loslaat Visualisatie (Audio) – Begin je dag of sluit je dag af met deze visualisatie waar je leert los te laten wat jou niet (meer) dient.

R

Tools om verbinding te maken met je intuïtie en daarop te vertrouwen (video) – Begin je dag of sluit je dag af met deze visualisatie waar je leert los te laten wat jou niet (meer) dient.

R

En nog veel meer ……….

Wat zeggen anderen over de Freedom Starter Kit?

“Jeetje, ik was zo niet mezelf de afgelopen jaren en de Freedom Starter Kit heeft mij laten inzien dat ik met kleine acties de weg weer terug kan vinden naar mezelf. Echt heel fijn!”

Miranda Willems

“Leila, dank je wel voor de Freedom starterkit. Eerlijk gezegd, wist ik eerst niet wat ik er precies van moest verwachten maar echt  het is super waardevol! De audio visualisatie heeft me ook echt geholpen om meer rust te vinden in mezelf.  Fijn dat ik je ook nog mocht mailen toen ik helemaal vastliep. Ik ben blij met de Freedom starterkit en met jou….;-)”

Anita

“Ik zie het als een soort APK, elk half jaar even FSK erbij pakken, zodat ik me niet weer laat leiden door alles om me heen. Ik leef bewuster en vrijer. En ik kan het jaren blijven gebruiken. Leila, dank je wel”

Femke A.

Meest gestelde vragen

Wanneer ontvang ik de Freedom Starter Kit (FSK)?

Zodra je de betaling in orde hebt gemaakt, ontvang je de inlogcodes om in mijn online academie in te loggen. Hier bevindt zich de FSK, het is dus een online starter kit, waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Voor wie is deze Freedom Starter Kit?

Voor alle gedreven vrouwen (en mannen maar de FSK is speciaal gecreëerd voor vrouwen), die niet toekomen aan hun eigen leven, gedachten, verlangens en dromen, omdat ze bewust of onbewust bezig zijn met anderen pleasen om aan hun verwachtingen te voldoen. Maar de FSK is er ook voor vrouwen die zichzelf aan het (her)ontdekken zijn of al bewust zijn van de vrijheid die ze hebben verworven en dat ook willen blijven houden. Door de FSK 1 of 2x per jaar te gebruiken naast je persoonlijke proces,  voorkom je een burnout of depressie. Zie het als een APK onderhoud in je persoonlijke groei. Op een leuke, nuchtere en vooral praktische manier, doe je kennis op en ontvang je inzichten over welke concrete stappen je moet zetten om (nog) lichter en vrijer te leven.

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Je ontvangt de FSK gelijk en kan er mee aan de slag wanneer je wilt. Voor het beste resultaat trek je er een dag of zelfs weekend voor uit om helemaal full focus ermee aan de slag te gaan. Maak er jouw weekend-reflectie-moment van. Maar je kan ook elke dag een item doen. Het is jouw ontdekkingsreis, dus je doet het in jouw eigen tempo. Pak wel pen en papier erbij, want je zal dingen willen noteren. 

Wat betekent LIFE TIME Toegang tot de FSK?

Dat je levenslang toegang krijgt tot de Freedom Starter Kit. Je kan er elke keer bij wanneer jij wilt. Je kan dus elk jaar of zelfs elke maand weer even terug naar de FSK om jezelf weer even terug te roepen als je het gevoel hebt dat je weer geleefd wordt. En als er updates worden gedaan dan profiteer jij daar gratis van. 

Wat als ik niet kan inloggen in de online academie of ik heb een vraag?

Dan word je van harte uitgenodigd om een mail te sturen met je vraag naar leila@manifestyourdreamlife.nl  of vul het contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je vraag te beantwoorden.

 

 

 

*alle prijzen zijn excl. BTW