FOCUS STRATEGIE CALL

PLAN VIA DE KALENDER EEN DAG EN TIJDSTIP WAAROP WE ELKAAR KUNNEN SPREKEN. ZODRA JE JE VOORKEUR HEBT INGEVOERD, ONTVANG JE EEN BEVESTIGINGSMAIL MET ALLE INFORMATIE EN DE JUISTE ZOOM-LINK.

WAT BESPREKEN WE TIJDENS DE FOCUS STRATEGIE CALL?

Tijdens onze Focus Strategie Call duiken we samen in de wereld van High Level Leadership en hoe dit specifiek jouw groei en succes kan bevorderen. In ons gesprek zal ik snel aanvoelen waar de uitdagingen liggen en deze met jou delen. En natuurlijk zal ik ook met je delen hoe je deze obstakels kunt overwinnen en welke eerste stappen je kunt zetten om jouw doelen, dromen en ambities te realiseren. Je zult ontdekken hoe je deze belemmerende overtuigingen en patronen kunt omzeilen, zodat niets jou meer in de weg staat om te stralen en te groeien.

En samen kijken we of het RISE & THRIVE LEADERSHIP Program perfect aansluit bij de groei en het succes waar jij zo naar verlangt. Heb jij er ook zo’n zin in? Ikke wel!

JE KUNT EEN FOCUS STRATEGIE CALL AANVRAGEN ALS JE:

N

minstens 5 jaar ondernemer bent en nog niet uitgeleerd bent en graag in jezelf wilt investeren.

N

een zelfstandig (interim) manager, executive coach, trainer of consultant bent en geinteresseerd bent in een van mijn programma’s of andere diensten?

N

groeiambities hebt om jezelf en je bedrijf naar een hoger level wilt tillen vanuit je authentieke kern.

N

voor kwaliteit, rendement en waarde kiest.

N

iemand bent die volledige verantwoordelijkheid neemt voor de resultaten die je behaalt.

N

nieuwsgierig bent, risico’s durft te nemen en open minded bent.