Business feelgood coaching

 

Vind jij het als organisatie of (team)manager

belangrijk dat jouw medewerkers

niet alleen goed presteren maar

zich ook goed voelen op hun werk?

 

Ik hoop van wel, want wist je dat een goede balans tussen werk en privé niet alleen heel belangrijk is voor je welzijn maar uiteindelijk ook voor je geluk? En dat dat voor een bedrijf alleen maar voordelen op levert, want:

💙  een gelukkige werknemer levert een veel grotere en positievere bijdrage aan de groei van het bedrijf dan een ongelukkige werknemer.

💙  een gelukkige werknemer heeft vaak veel meer plezier in zijn werk en is dus vaak minder ziek.

💙  een werknemer die zich goed voelt en lekker in zijn vel zit, heeft veel meer energie, waardoor hij/zij vaker bereid is om het beste uit zichzelf te halen.

Misschien wist je dit al wel. Maar waar het meestal aan ontbreekt is om hier wat vaker bij stil te staan.  We leven nog steeds te vaak in de waan van de dag en we zijn constant heel druk bezig met de zoektocht naar de juiste werk – privé balans. 

Maar het kan écht anders! Ik ben Leila, Feelgood coach, trainer & inspirator en ik weet uit eigen ervaring dat je met de juiste tools, hulp en trainingen, je levensstijl positief kunt veranderen. 

Mijn bijdrage aan jouw bedrijf/team als Feelgood coach zal een prettige aanvulling zijn om de medewerkers te helpen bij het creëren van hun geluk, zowel op het werk als privé.  We zijn allemaal verantwoordelijk voor ons eigen geluk, ik zoom in op het gedeelte van geluk waar de medewerker zelf invloed op heeft en ik reik hem/haar de handvatten aan om zijn/haar persoonlijke geluk en werkgeluk te vergroten. 

Mijn aanpak is praktisch, inspirerend en positief. Ik werk vanuit mijn hart maar met beide voeten op de grond. Mijn klanten waarderen me, omdat ik ze op een no-nonsens manier help maar toch professioneel. Ik vind eerlijkheid belangrijk met wederzijdse respect voor elkaar. Mijn  verfrissende kijk op zaken, ontstaat omdat ik altijd open minded ben en in alles een oplossing zie.

Heb je interesse? Dan ga ik hier graag met je over in gesprek om te kijken wat ik voor jou/jullie kan betekenen. Bijvoorbeeld een masterclass of training op maat over hoe je (weer) grip kunt krijgen op je tijd, energie en mindset. Of hoe je stress en obstakels kunt gaan zien als springplakken om het beste uit jezelf te halen.

Kortom een levenstijl die levens positief verbetert! Dat is een Feelgood Lifestyle!

Heb je nog vragen of interesse in een kennismakingsgesprek?

Dan kan je via het contactformulier of per mail contact met mij opnemen.

Ik spreek je graag!

Leila |Feelgood Coach

DREAM IT | PLAN IT | LIVE IT

leila@manifestyourdreamlife.nl

www.manifestyourdreamlife.nl

     – Life does not get better by Chance, it gets better by Change –

LEILA

Helpt bevlogen, drukbezette vrouwen aan een Feelgood Lifestyle | Meer rust en ruimte in je hoofd en in je leven op persoonlijk en zakelijk vlak| Gemak, geluk en succes | Maak je dromen waar!

 

LET'S CONNECT

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

 

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest