‘Your Big Leap’

Dreamlife programma

Het 1 op 1 VIP coaching programma voor de ambitieuze, energieke vrouw, die verlangt naar meer vrijheid, authenticiteit en plezier in haar leven!?

‘Je leven is wel ok’

Misschien vind je op dit moment je leventje “wel ok”. Maar hallooooo, “wel ok”, daar ben je toch niet voor geboren. Ga voor het ‘Sparkle wherever you go!’ effect. Doe waar je blij van wordt, maak je dromen waar en maak wat moois van je bijzondere leven. Ja precies, jouw leven! Jouw leven, waar je jouw ruimte mag in nemen om keuzes te maken vanuit je authentieke kern. En waar je jouw pad kiest om voorbij andermans meningen, ideeën of maatschappelijke belemmeringen – of negatieve overtuigingen te gaan. Geen concessies en ‘ja-maars’ meer, maar een leven op jouw voorwaarden. 

Word geen lijder

Ik, Leila Claassens, geloof niet dat jij wilt blijven toekijken hoe jij je leven aan je voorbij laat gaan. Ik weet dat je uitblinkt in controle houden en leiding hebben over van alles en iedereen maar hoe zit het met de leiding nemen over jouw eigen leven? Is dat niet het allerbelangrijkste in je leven? Ervaar nu zelf hoe het is om aan het stuur van je leven te zitten in plaats van op de achterbank van iemands anders leven. En geloof me als ik zeg dat ik weet waar ik het over heb. Been there, done that!

Stop met het opofferen van je leven voor anderen en met concessies doen. Als jij je leven wilt inrichten zoals jij dat wilt, dan wordt het tijd om leiderschap te nemen over je eigen leven. Word geen lijder maar een leider! 

Wacht niet tot later, als later eerder komt….ben je te laat!

Een leider is autonoom, transparant en compassievol en ook al ben je dat nu niet, dat kan je leren of ontwikkelen. Natuurlijk is er ook kennis, een plan en tools nodig om hiermee resultaat te boeken en dat is wat ik meebreng. Ik ondersteun jou door je op een open, eerlijke en praktische manier te helpen bij het onderzoeken en creëren van jouw droomleven. En dit hoeft echt niet ingewikkeld of zwaar te zijn. Ik vind juist dat elke vrouw die kiest voor haar persoonlijke (of zakelijk) groei hier van moet genieten en dit vooral moet vieren.

“ CREATE A LIFE WITH LESS PAIN AND MORE CHAMPAGNE ”

Dus geen spijt achteraf of ‘had ik maars’ maar besluiten nemen en gaan DOEN, want anders blijft het maar een voornemen en blijf je doen wat je deed en krijg je wat je kreeg.

Coachen met slingers 

En als je met mij samenwerkt dan is het geen droge, zakelijke manier van werken maar lekker met slingers in de lucht, food for thought op tafel, we maken het onmogelijke mogelijk en we gaan voor een keihard resultaat; jouw leven inrichten zoals jij dat wilt! Een leven waar vrijheid, authenticiteit, (zelf)liefde en een tikkeltje rebelsheid samenkomen…;-) Want van in je comfortzone blijven is nog nooit iemand gaan groeien. Go for the real deal!

Deze coaching is voor jou bedoeld als jij:

Q

Je gefrustreerd voelt in je huidige situatie en dit graag wilt veranderen maar niet weet hoe?

Q

Je gestrest en ongemotiveerd voelt.

Q

Moeite hebt met keuzes maken die goed voor jou zijn.

Q

Het gevoel hebt dat het anders kan en moet – los breken – maar je niet weet hoe? 

Q

Klaar bent met jezelf constant wegcijferen en opofferen voor anderen.

Q

Regelmatig de druk voelt van je omgeving om te moeten voldoen aan hun verwachtingen en ideeën.

Q

Jezelf regelmatig afvraagt: Waar ben ik in godsnaam mee bezig?

Q

Vooruit wilt maar het gevoel hebt dat je vastgeroest zit in bepaalde gedachten, patronen en gewoontes.

Q

Je in de war voelt door alle goed bedoelde adviezen van anderen, want het voelt nog steeds niet helemaal ‘jij’.

Deze coaching zorgt ervoor dat jij:

R

Weet hoe je wilt leven en wie je wilt zijn.

R

Meer diepgang en betekenis ervaart in je leven.

R

Weet welke keuzes je moet maken en hoe je die moet maken.

R

Los komt van slechte en negatieve gewoontes, gedachten en patronen.

R

(Her)ontdekt wat jouw sparkle, flow en groove is.

R

Je leven gaat inrichten, zoals jij wilt, ‘on your terms’.

R

Vol passie, bevlogenheid en leiderschap gaat leven.

R

Meer geniet, vrijer en authentieker leeft en meer plezier ervaart.

R

Je energieker, gemotiveerder en gefocust voelt.

Hebben we niet allemaal een droom om waar te maken maar 1000 excuses om er niks mee te doen?

Hoe komt het toch altijd dat wij vrouwen wel altijd voor anderen klaar staan maar onszelf ergens onderaan onze to do list zetten? Ik ga jou helpen om uit deze snooze-stand te komen.

Ik ga jou helpen

Het is een van mijn mooiste coaching programmas, ‘Your Big L.E.A.P! – Dreamlife. Tijdens dit programma help ik jou om vol vertrouwen en kracht de juiste stappen in de juiste richting te zetten om het leven te creëren dat jij wilt.

Het programma duurt 4 – 6 maanden (afhankelijk van jouw persoonlijk vraagstuk) en is op maat gemaakt, intensief en transformerend.

Ik zal je super scherpe vragen stellen, praktische inzichten met je delen, tools en een helder overzicht geven, zodat jij weer uitzicht krijgt op wat je wilt, hoe je dat het beste kunt aanpakken en waar de bron zit om meer plezier in je leven te ervaren.

Wil jij vol vertrouwen en kracht de juiste stappen in de juiste richting zetten om het leven te creëren dat jij wilt?

Jouw eerste stap?

Stuur me een mail met jouw vraag en ik trek een half uurtje voor je uit om samen te sparren en te kijken hoe ik je kan helpen met het ‘Your Big L.E.A.P! Dreamlife programma’. Dit gesprek is vrijblijvend, aan het eind mag je me laten weten of je met mij wilt samenwerken of niet. Mijn telefoon is opgeladen en de koffie staat klaar. En bij jou?

Sta je op het punt om de sprong te wagen richting het ondernemerschap maar weet je even niet waarin? Wil je graag ontdekken wat je passie is en daar je werk van maken? Of ben je al ondernemer en wil je graag Next Level gaan met je bedrijf, je weet dat er meer in zit maar heb je het gevoel dat je kansen en mogelijkheden laat liggen? Dan is het Big L.E.A.P! Dreambusiness programma iets voor jou. 

Pin It on Pinterest