Volgens mij mag het nog…. of juist niet meer? Ik weet het niet maar wat maakt het ook uit, vroeger kon ik me er nog heel erg druk om maken over hoe het ‘heurt’ maar tegenwoordig trek ik me over het algemeen daar niet zoveel meer van aan.

Waag de sprong
Want wat ik wil is jou nog een heel fijn en mooi 2021 wensen. En dat kan altijd, vind ik! Ik wens je een jaar waar je de sprong (LEAP) maakt naar jouw mooiste dromen. Waar je je veerkracht versterkt en elk obstakel dat je op je pad tegenkomt een springplank van maakt. Ik wens je dat je GROOTS gaat denken, dromen en doen, zodat je gaat groeien en de sterren in de hemel kunt aanraken. Ik wens je liefde en zorg voor jezelf en de mensen die je liefhebt, zodat we elkaar altijd kunnen blijven helpen en inspireren. 
De wereld mooier en vrijer maken begint nog altijd bij onszelf. Laten we daar in deze tijd ook vooral mee aan de slag gaan.

Van geleefd worden naar een EIGEN leven
Deze week had ik tijdens een van mijn Clarity Coach Calls een super leuke en gedreven onderneemster aan de lijn die er helemaal klaar voor was om in 2021 in zichzelf te investeren door meer voor zichzelf op te komen. Ze heeft de afgelopen jaren altijd “in dienst” gestaan voor anderen (gezin, partner en klanten) en nu knaagde het zo erg aan d’r dat ze besloot om daar iets aan te gaan doen. Ze wilde af van het gevoel ‘geleefd te worden’ en meer haar eigen leven gaan leven. Ze stond zo ver van zichzelf af dat ze niet eens meer wist wat ze nou zelf echt leuk vond, blij van werd, wie ze was en wat ze nog meer kon. 

Tijdens de Clarity Coach Call heeft ze van mij 3 praktische tips gekregen waar ze gelijk mee aan de slag kon om zichzelf op #1 te zetten en haar bedrijf te laten groeien. En de volgende dag belde ze me op; Leila, de energie stroomt weer, de plannen zijn er en ik heb er weer zin in. Zin in mijn nieuwe EIGEN leven dat in 2021 start! Dus kom maar op!

Blijer kun je mij niet krijgen. 

En nu jij?
Maar nu deze vraag voor jou: wat zou jij anders willen zien om je leven meer je EIGEN leven te laten zijn? En wat ga je hieraan doen? Deel het hieronder in de comments met me.

Wil je me liever persoonlijk spreken? Reserveer dan hier jouw plek.