Clarity Sessie

Sta je op een punt in je leven dat je vindt dat het anders moet?

Een andere leukere baan met meer voldoening en waardering, omdat je in je huidige baan of functie constant op je tenen moet lopen? Een leven waar je de regie (weer) over hebt, het is immers jouw leven? Of een leven waar je geen last meer hebt van vastgeroeste gedachten en gewoonten, omdat je vooruit wilt? 

Ik kan je hierbij helpen. We beginnen met het weer helder en overzichtelijk krijgen van waar je nu staat en we kijken naar welke krachtige keuzes jij kunt maken om weer vooruit te komen. Zodat je gaat ervaren dat het ook anders kan, veel makkelijker. Het enige wat jij hoeft te doen is 30 minuten van je tijd vrij maken voor een GRATIS waardevolle Clarity Sessie (t.w.v €47,-).

In deze sessie ontdek je:

* Waar het knelt in je leven en hoe je dat kunt oplossen?

* Wat nodig is om (weer) de regie over je leven te nemen en de vrijheid te ervaren waar je naar verlangt.

* Welke eerste stap je nu al kunt gaan zetten om een leven en carrière te hebben zoals jij dat wilt.

Kortom: duidelijkheid en helderheid over waar je staat en waar je naartoe wilt. 

Ik sta te popelen om je met mijn frisse blik en out of the box strategie te helpen. Lees hieronder hoe je in aanmerking kunt komen voor deze  Clarity Sessie. 

x Leila

| boek jouw clarity sessie |

Jouw Clarity sessie boek je door hieronder zelf aan te geven, wanneer je deze wilt hebben.  Een Clarity sessie is een skype/telefoon sessie van 30 minuten met mij.  Per maand bied ik 5 van deze sessies (t.w.v. €47,-) GRATIS aan. En ik zit altijd vol, dus wacht niet te lang als je interesse hebt. Ik kijk er naar uit om je te spreken.

Lees hier de ervaringen van vrouwen die je al voor zijn geweest!

Kan je in de agenda geen geschikt moment vinden? Stuur dan een mail naar leila@manifestyourdreamlife.nl, dan zal ik kijken wat ik voor je kan doen. 

 

We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Meer daarover lees je in onze Privacy Statement.

Pin It on Pinterest