Inspirerende spreker
Die actie ondernemen stimuleert

Leila creëert met zorg elke keynote die ze presenteert, met als resultaat een unieke en inspirerende ervaring voor haar publiek. Ze brengt niet alleen een sterke dosis positieve energie en enthousiasme met zich mee, maar biedt ook inzichten die het publiek prikkelen en aanzetten tot actie. Interactie met het publiek en humor zijn essentiële ingrediënten die ervoor zorgen dat mensen aan hun stoel gekluisterd zitten, of ze Leila nu online of live zien. Haar keynotes en lezingen zijn altijd praktisch, plezierig en boeiend tot het einde.

Manifestatie magazine Leila Claassens

Leila

Zakelijk en spiritueel

Leila heeft keynotes en lezingen gegeven voor diverse bedrijven, organisaties en het Creative Life Event (het grootste creatieve ondernemers event van Nederland), Business Women Nederland (Het grootste vrouwelijke ondernemersnetwerk van Nederland), Women of Influence (Ahoy Rotterdam). Daarnaast weten verschillende vrouwengroepen en retraites Leila ook te vinden voor een inspirerende en energieke bijeenkomst.

In Nederland en België heeft ze niet voor niets de bijnaam ‘Spiritueel op Sneakers’. Leila kan namelijk als geen ander vakkundig een brug slaan tussen zakelijkheid en praktische spiritualiteit om ervaringen te bieden die aansluiten bij het publiek waar ze zich bevinden.

Wil jij je publiek een onvergetelijk moment meegeven? Boek Leila dan om te spreken over:

N

Haar persoonlijke en ingrijpende verhaal over krachtige keuzes maken

N

Female Empowerment – Laat los wie je denkt te moeten zijn, je kunt meer dan je denkt.

N

De kracht van jouw intuïtie – een vergeten bron waar veel wijsheid zit.

N

Waarom High Level Leadership het antwoord is op ‘Hoe doet ze dat allemaal?’

N

De kunst van Manifesteren op Sneakers (down-to-earth)

Don’t be afraid of change. Be afraid of staying the same.

– Leila –

Keynotes en lezingen

Creative Life Event

 

Durven & Doen – Stel dat het wel lukt?

Leila deelt haar persoonlijke verhaal om anderen te inspireren en te laten zien dat ook zij de mogelijkheid hebben om hun leven te veranderen, zoals beschreven in het boek “Durven & Doen – Stel dat het wel lukt?” Ze onthult hoe ze haar eigen worsteling en zoektocht heeft doorgemaakt om haar eigen weg te vinden, los van het leven dat haar ouders en de maatschappij voor haar hadden uitgestippeld.

De keuze om voor jezelf te kiezen kan soms anderen pijn doen, maar dat mag geen reden zijn om niet je eigen hart te volgen en je volledige potentieel te benutten. Leila’s verhaal zit boordevol krachtige lessen. Het publiek vertrekt met het besef dat het leven waar ze van dromen – de vrijheid die ze werkelijk willen – ook binnen hun bereik ligt.

Powerful talk

 

De kracht van jouw intuïtie

Een perfecte keynote voor leidinggevenden die op zoek zijn naar empowerment als leiders vanuit zielskracht in plaats van wilskracht. Leila neemt deelnemers mee door een ervaring waarin ze de verschillende manieren begrijpen hoe het komt dat succesvolle leiders keuzes maken en beslissingen nemen in een split second.

Van hun persoonlijke leven tot hun werk, krijgen deelnemers een nieuw begrip van de manieren waarop hun denken hun authentieke kracht ondermijnt en intuïtie die juist versterkt. Leila wekt deelnemers op tot een eenvoudige waarheid: als je iets niet gelijk kunt waarnemen met een van je zintuigen wil het niet zeggen dat het er niet is.

Women Of Influence – Ahoy Rotterdam

Authenticiteit & Invloed

Hoewel de tijden enorm zijn veranderd, worstelen veel vrouwen vandaag de dag nog steeds om hun authentieke stijl te vinden om te communiceren, te inspireren, te motiveren en anderen te leiden.

Leila geeft het publiek inzichten mee, zodat ze meer vanuit hun authenticiteit kunnen gaan leven en werken.

Daarnaast deelt Leila ook hoe je als vrouw zijnde jouw invloed kan uitoefenen om je team, leidinggevende of omgeving mee te krijgen om jouw doelen te realiseren.

 

Top 5 redenen om Leila te boeken

01

Maatwerk

Geen standaard keynotes, Leila werkt met jou samen om alles aan te passen aan jouw specifieke doelen en het publiek.

02

Herkenbaar en Kwetsbaar

Leila schept een vertrouwde sfeer en deelt openhartig herkenbare verhalen en lessen uit haar leven, zowel de hoogte- als dieptepunten. Hierdoor voelen de aanwezigen zich aangemoedigd om eveneens hun ervaringen te delen.

03

Transformatie

Leila is een bron van inspiratie voor haar publiek en ze geeft hen de kans om zichzelf op een geheel nieuwe manier te zien, waardoor ze moeiteloos kunnen transformeren naar hun beste versie.

04

Praktische tools en Actiepunten

Leila is een zakenvrouw met een spirituele basis en gebruikt de kennis, ervaringen en vaardigheden die ze heeft opgedaan in haar persoonlijke en zakelijk leven praktisch en eenvoudig, zodat het publiek direct aan de slag kan om hun eigen groei en ontwikkeling te bevorderen.

05

Motiveert het Publiek tot Actie

Of het nu gaat om een publiek van 25 of 2500, Leila stimuleert, prikkelt en motiveert niet alleen de hele zaal, maar inspireert hen ook om in actie te komen.

"Leila inspireert tot actie"

“Leila is een ongelooflijk authentieke spreker die ons hele team heeft geïnspireerd, geprikkeld en aangezet door het delen van haar krachtige verhaal en wijsheid. Je ziet en voelt dat het recht uit haar hart komt. Als je een spreker wilt die je hele bedrijf inspireert tot actie, boek dan Leila voor je volgende bedrijfsevenement.”

Irma Hoef | Marketing Manager

"Voorbeeld voor velen"

“Wat ben jij een prachtvrouw. En wat een mooie inspirerende talk heb jij gegeven. Jij bent een voorbeeld voor velen inclusief mij. Heb je niet persoonlijk kunnen spreken maar echt wat een topper ben jij. En jij hebt mij laten inzien dat ik mezelf eerst gelukkig moet maken.”

Daniëlle Eikelboom

"Mooie inzichten, herkenning en inspiratie"

“Leila kwam een inspiratietalk geven over intuitie en dat was zo ontzettend mooi en inspirerend, ze heeft me hele mooie inzichten, herkenning en inspiratie gegeven. Dank je lieve Leila.”

Joyce Dekkers

"Woorden recht uit het hart"

“Wauw! Leila ontmoet bij een netwerk event, ze was daar om haar inspirerende verhaal te vertellen. Woorden recht uit het hart en wat een boost heb ik daarvan gekregen, zo’n fijne rustgevende vibe. Dat het goed is hoe je bent, dat je het recht hebt om je dromen achterna te gaan en op die manier de wereld ook een stukje blijer te maken. Nogmaals dank inspirerende powervrouw!”

Renate | Onderneemster

Laat Leila jouw volgende bijeenkomst inspireren