Bedankt!

voor het delen van jouw test uitslag met mij.

 

 

13 -24 JA’s | Ik sta te ver van mezelf af

Dat was jouw uitslag op jouw test. Werk aan de winkel dus…;-)

Maar wat betekent dat nu voor jou? Lees mee.

✅Het leven gaat niet zoals je had gehoopt. Je bent te lang doorgegaan met het pleasen en zorgen van anderen in plaats van jezelf. Op dit moment sta je erg af van je authentieke zelf.

✅Door het harde werken, afleidingen, zorgen, het van alles moeten en de DISCONNECTIE met jezelf, heb je geen oog meer voor je dromen, verlangens en behoeften. Je wordt beheerst door negatieve gedachten en emoties en je geeft anderen nog te vaak de schuld over hoe je je voelt.

✅Bewust maar ook onbewust doe je aan ZELFSABOTAGE; ongezond eten, weinig slapen, geen tijd nemen voor jezelf en jezelf niet serieus nemen als het gaat om jouw verlangens en behoeften.

Jij staat echt op het punt dat je met je handen in het haar zit en jezelf afvraagt; hoe kom ik hier nog ooit eens uit? Wat moet ik doen? Waar moet ik beginnen om mijn leven te veranderen? Ik kan je een ding verklappen: het begint met kleine stappen.

Een VERANDERING is geen quick fix maar een intensief en geleidelijk proces.  waar je uiteindelijk mooie resultaat gaat zien. Het begint bij het zetten van kleine stappen. En ik wil jou helpen bij deze eerste kleine stappen, zodat je uit dit dal komt en weer kunt genieten van het leven zoals dat bedoeld is. En dat is het leven leiden zoals jij wilt en plezier hebben. Ik gun het je van harte. 

DAAROM HEB IK NU IETS TOFS VOOR JE!! 

DE FREEDOM STARTER KIT

In deze Starter kit vind je praktische tools waar je gelijk mee aan de slag kan om (meer) vrijheid in je leven te creëren en te ervaren. Wil jij je niet meer laten leiden door andermans’ idee van geluk, succes en liefde? Wil je juist meer bewust zijn van wat je denkt en doet? Wil jij weer bewust zijn van hoe het anders kan? En dat op een praktische en simpele manier? Dan is deze ‘Freedom Starter Kit’ écht iets voor jou!

En nu voor een waanzinnige lage prijs. 

 

De waarde van de ‘FREEDOM STARTER KIT’ is €77,-

MAAR JIJ KAN HEM NU AANSCHAFFEN voor MAAR €27,-

DE FREEDOM STARTER KIT HELPT JOU BIJ HET (HER) ONTDEKKEN VAN JEZELF!

JE LEERT:

R

Alle ballast los te laten en lichter en vrijer te leven.

R

Meer zelfliefde, zelfacceptatie en plezier te ervaren in je leven.

R

Je leert de regie te nemen over je eigen gedachten en je laat je niet meer door andere leiden. 

R

Om bij zelftwijfel weer op je intuïtie te vertrouwen en weer de verbinding te maken met jezelf. 

 

Vrijheid is een leven dat werkt voor jou niet voor hen

WAT KRIJG JE VOOR €27?
R

De online gids ‘7 geheimen voor een vrijer leven’. –  waardevolle lessen en inzichten over hoe je een leven leidt zonder stress, hoge druk en te moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen.

R

Reminder card – Van ‘Mind Vol’ naar Mindful – hang deze kaart op in je (thuis) kantoor of in de keuken voor meer rust in je hoofd.

R

Werkblad – In 7 stappen naar meer vrijheid en zelfliefde – opdrachten om meer (vrije) tijd en liefde voor jezelf te creëren.

R

Ballast Loslaat Visualisatie (Audio) – Begin je dag of sluit je dag af met deze visualisatie waar je leert los te laten wat jou niet (meer) dient.

Waarom deze belachelijke lage prijs? Wat is het addertje onder het gras? Ik heb geen gras en er is geen addertje. Ik gun het jou en ik vind dat je er recht op hebt. PUNT! En met deze prijs hou ik het voor elke vrouw toegankelijk en betaalbaar.