Bedankt!

voor het delen van jouw test uitslag met mij

 

8 – 12 JA’s | Ik ben mezelf aan het (her) ontdekken

Dat was jouw uitslag op jouw test. Gefeliciteerd! Je bent op de goeie weg.

Maar wat betekent dat nou? Dat lees je hieronder

✅Jij weet wat je wilt en misschien heb je al zelfs wel wat van je verlangens en dromen gemanifesteerd. Toch is er nog iets wat je tegen houdt om VOLLEDIG voor je AUTHENTIEKE zelf te kiezen en je leven te gaan leiden zoals jij het wilt.

✅Misschien zijn het de vastgeroeste patronen, gewoonten en gedachten die je tegenhouden. Misschien heb je valse overtuigingen over jezelf, waardoor je bewust/onbewust dingen doet die je eigenlijk niet wilt.

✅Je geeft nog te veel om wat anderen van jou zullen denken en vinden. Maar wat het ook is, je moet erkennen dat niets doen, je leven niet in positieve zin zal veranderen,

JIJ bent toch diegene die de STAP moet maken om te veranderen en actie te ondernemen. Heb je al naar de vragen gekeken waar je Ja op hebt geantwoord? Door die nog eens onder de loep te nemen kun je hier en daar al wat verandering aanbrengen. Een verandering is misschien niet gemakkelijk, maar wel mogelijk. En met wat hulp gaat het jou zeker helpen. En ik wil jou graag hierbij helpen.

DAAROM HEB IK NU IETS TOFS VOOR JE!! 

DE FREEDOM STARTER KIT

In deze Freedom Starter Kit (FSK) vind je praktische tools waar je gelijk mee aan de slag kan om (meer) vrijheid in je leven te creëren en te ervaren. Wil jij je niet meer laten leiden door andermans’ idee van geluk, succes en liefde? Wil je juist meer bewust zijn van wat je denkt en doet? Dan is deze ‘Freedom Starter Kit’ écht iets voor jou! En nu voor een waanzinnige prijs. 

 

De waarde van de ‘FREEDOM STARTER KIT’ is €77,-

MAAR JIJ KAN HEM NU AANSCHAFFEN voor MAAR €27,-

DE FSK HELPT JOU BIJ HET (HER) ONTDEKKEN VAN JEZELF!

JE LEERT:

R

Alle ballast los te laten en lichter en vrijer te leven.

R

Meer zelfliefde, zelfacceptatie en plezier te ervaren in je leven.

R

Je leert de regie te nemen over je eigen gedachten en je laat je niet meer door andere leiden. 

R

Om bij zelftwijfel weer op je intuïtie te vertrouwen en weer de verbinding te maken met jezelf. 

 

Vrijheid is een leven dat werkt voor jou niet voor hen – Leila

WAT KRIJG JE VOOR €27?
R

De online gids ‘7 geheimen voor een vrijer leven’. –  waardevolle lessen en inzichten over hoe je een leven leidt zonder stress, hoge druk en te moeten voldoen aan de verwachtingen van anderen.

R

Reminder card – Van ‘Mind Vol’ naar Mindful – hang deze kaart op in je (thuis) kantoor of in de keuken voor meer rust in je hoofd.

R

Werkblad – In 7 stappen naar meer vrijheid en zelfliefde – opdrachten om meer (vrije) tijd en liefde voor jezelf te creëren.

R

Ballast Loslaat Visualisatie (Audio) – Begin je dag of sluit je dag af met deze visualisatie waar je leert los te laten wat jou niet (meer) dient.

Waarom deze belachelijke lage prijs? Wat is het addertje onder het gras? Ik heb geen gras en er is geen addertje. Ik gun het jou en ik vind dat je er recht op hebt. PUNT! En met deze prijs hou ik het voor elke vrouw toegankelijk en betaalbaar.