Access Bars sessie

Loop je vaak te piekeren? Weet je niet wat je wilt? Kan je geen keuze maken? Heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Ervaar je stress en prestatiedruk en heb je regelmatig het gevoel dat je de regie over je leven kwijt bent?

Access Bars - Manifest Your Dreamlife

Wat is Access Bars®?

Access Bars® is een relatief nieuwe vorm van energetische therapie welke volgens wetenschappelijk onderzoek door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin je veel kan brengen: rust, openheid en het vermogen om los te laten wat niet (meer) dient en om dingen te veranderen.

Er zijn namelijk 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en
heel gemakkelijk alles loslaten wat je niet kunt ontvangen. Deze punten corresponderen met bepaalde levensthema’s en bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, emoties en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Bewust of onbewust.

Dit ligt opgeslagen in de vorm van energie. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren,
is het mogelijk om die energie te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het aanraken van deze punten verandert de hersengolven en het elektrisch
functioneren van de hersenen.

Zie het als een computer waarbij je de harde schrijf defragmenteert. Het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte innemen en je energiesysteem zwaar en
overbelast maken. Access Bars zorgt ervoor dat je meer ruimte en gemak in je leven ervaart,
wat je meer ontvankelijk maakt voor wat jij wenst.

Access Bars® helpt je je leven lichter, beter en gelukkiger te maken

Acces Bars een cadeau voor lichaam en geest!

Wat klanten zeggen over hun Access bars sessie …….

 

“Ik heb met Leila gewerkt aan meer rust in mijn hoofd. Het was altijd heel druk in mijn hoofd met van alles en nog wat. Het moest allemaal perfect, nu en met resultaat. Leila is een fijne coach en heeft me echt heel fijn geholpen om meer te vertrouwen op mezelf dat het goed komt. Ik zit relaxer in mijn vel en ben blij met de coaching en Acces bars sessies.”

Martine – Businesscoach

“Ik ben heel blij dat ik Leila heb leren kennen. Door haar enthousiasme ging ik ‘aan’. Leila zag het voor haar, waardoor het voor mij ook sprekend werd. Ik vind de gesprekken met Leila heel toegankelijk en ik voel me gehoord”.

 

Rebecca Walgers – www.rebeccawalgers.nl

Meer zelfvertrouwen en trots op mezelf

Ik heb een paar keer bij Leila zowel coaching als Acces Bars sessies gedaan. En elke keer had ik er zin in en keek ik er naar uit. Ik was best onzeker over mezelf, vond mezelf niet goed genoeg en twijfelde over van alles. Leila heeft mij hierbij geholpen. Na afloop van de sessie nog even napraten heb ik ook altijd heel fijn gevonden. Heel verhelderend. Ik kan nu in de spiegel kijken en echt trots zijn op mezelf en lief zijn voor mezelf. Deze Bars sessies zijn een echte aanrader! Dankbaar hiervoor.”

Merel – Teamleider

nd.nl

Access Bars - Manifest Your Dreamlife

Hoe ziet een bars sessie eruit?

Voordat we beginnen met een sessie zal ik met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen. Ik vertel je hoe de sessie eruit ziet en wat je kunt verwachten. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tijdens de behandeling lig je met je kleding aan ontspannen op een massagetafel en dan worden de 32 drukpunten op je hoofd lichtjes aangeraakt.

De 32 punten worden in verschillende samenstellingen van ongeveer 5 minuten per samenstelling licht aangeraakt, waardoor de ‘lading’ van overtollige gedachten, overtuigingen, oordelen en standpunten wordt opgeruimd, afgezien wat je cognitief weet.

Na afloop van de sessie drinken we nog even een kopje koffie/thee/water en kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. Ik geef je nog wat tips en tools die je mee kunt nemen en die je kunnen helpen in de periode na de Access Bars Sessie.

Het resultaat

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een behandeling meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad.

Soms verdwijnen sommige fysieke en mentale ongemakken al na één sessie. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich drie tot vier weken na de behandeling nog voordoen.

Klanten melden de volgende ervaringen (dit kan tot vier weken na de behandeling optreden):

Een "leeg hoofd" (meer rust en ruimte in het hoofd)

Beter slapen

Meer gemak

Betere keuzes maken

Meer zelfvertrouwen

Betere concentratie

Daadkrachtiger

Betere relaties met anderen en jezelf

Gezondheid verbetert

Geldsituatie verbetert

Meer inzicht in patronen

Access Bars - Manifest Your Dreamlife

Access Bars wordt toegepast bij…

Bars behandelingen zijn geschikt voor jonge kinderen tot en met hoogbejaarde mensen. Bars behandelingen kunnen echt een uitkomst bieden aan mensen die chaos en drukte in hun hoofd ervaren en/of veel stress hebben. Als je maar moeilijk in slaap kunt komen of veel aan het piekeren bent, kan een Bars behandeling voor verrassend goede resultaten zorgen. Ook is de behandeling geschikt voor zwangere vrouwen, doordat het zorgt voor ontspanning en zwangerschapskwalen worden aanzienlijk verminderd.

De Bars behandeling kan veilig toegepast worden bij:

Angst

Keuzestress

Piekeren

Slapeloosheid

Depressie

Rusteloosheid

Prikkelbaarheid

Gebrek aan zelfvertrouwen

ADHD

ADD

Etc.

Access Bars - Manifest Your Dreamlife

Access Bars® Sessie

Duur
60/75 min

Investering in jezelf
€ 97,- incl. BTW

Strippenkaart
€ 276,- incl. BTW voor 3 sessies (€15,- korting)
€ 485,- incl. BTW voor 6 sessies (6 sessies voor de prijs van 5)

 

 

Contactgegevens

Manifest Your Dreamlife 

Coaching- en adviesbureau

Speelhuislaan 173 (alleen op afspraak)

4815 CD Breda

T: 06 – 5197 8860

E: leila@manifestyourdreamlife.nl

W: manifestyourdreamlife.nl

LET’S GET SOCIAL

Let’s Connect

Contactformulier