* a c c e s s – b a r s – c o n s c i o u s n e s s® 

mensen in staat stellen om te weten dat ze weten 

Wat is Access Bars®?

Access Bars® kan je helpen je leven lichter, beter en gelukkiger te maken. Er zijn namelijk 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en heel gemakkelijk alles loslaten wat je niet kunt ontvangen. Deze punten corresponderen met bepaalde levensthema’s en bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, emoties en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Bewust of onbewust. Dit ligt opgeslagen in de vorm van energie. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, is het mogelijk om die energie te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het aanraken van deze punten verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.  

Zie het als een computer die je af en toe moet resetten. Want ook bij de computer delete je oude bestanden die je niet meer gebruikt of niet wilt gebruiken. En dat is wat er bij een Access Bars sessie ook gebeurt. Het is alsof je op de delete-knop op je computer drukt. 

Duizenden mensen hebben deze tool ervaren om veel aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, stress en nog veel meer.

Het leven kan zoveel mooier zijn. Access Consciousness® mantra is dan ook: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory !

Wat doen de Bars®?

Je ligt met je kleding aan op een massagetafel en dan worden de 32 drukpunten op je hoofd lichtjes aangeraakt.

Cliënten melden de volgende ervaringen (dit kan tot vier weken na de behandeling optreden):

✨ Een “leeg hoofd” (meer rust en ruimte in het hoofd)

✨ Beter slapen

✨ Meer gemak 

✨ Betere concentratie

✨ Daadkrachtiger

✨ Betere relaties met anderen en jezelf

✨ Gezondheid verbetert

✨ Geldsituatie verbetert

✨ Meer inzicht in patronen

Voor meer informatie over de effecten van een Bars® sessie en over de ervaringen van mensen wereldwijd kun je ook vinden op de website van Access Consciousness.

Wat kan ik jou aanbieden? 

Ik ben gecertificeerd Access Consioucsness® Practitioner en gebruik de Access Bars® tool om in jouw leven meer plezier, welvaart en waarde te creëren. Zodat jij je nog beter gaat voelen en je zal gaan ervaren hoe het is om krachtiger in het leven te staan, betere relaties met anderen te hebben en om met meer gemak van jezelf te houden. Een Access Bars sessie kan je los boeken of in combinatie met coaching.

Ik gebruik een Access Bars tool vaak als ondersteuning bij een van mijn coachingstrajecten. Maar mocht je een losse sessie willen boeken dan kan dat. Een losse sessie duurt  circa 60-70 minuten. Een serie van 3 sessies (tussen elke sessie 3-4 weken) wordt aanbevolen.

Vind hieronder mijn diensten met betrekking tot Access Bars en de bijbehorende prijzen*: 

Bars® Sessie

voor volwassenen

Een sessie duurt 60-70 minuten. Na de sessie ontvang je koffie, thee, water, zoet en zoute lekkernijen. Dit hebben je hersenen nodig na een bars sessie.  

Prijs: € 85,-

Bars® Sessie

3 rittenkaart 

Betaal vooraf 3 sessies voor €210,- ipv € 255,-.  Aanbevolen wordt een serie van 3 – 4 sessies. Zo haal je het maximale uit jouw bars sessies.

Prijs: €225,-

Bars® Sessie

voor kids

 Bars kan je kind helpen bij bijv. meer rust, beter slapen, concentreren en het hebben van meer zelfvertrouwen. 

Prijs: € 40,-

Bars® Sessie

Cadeaukaart

Op zoek naar een oprecht en uniek cadeau? Geef rust, ontspanning en ruimte als cadeau! Geef een Bars® sessie cadeau. Natuurlijk wordt de cadeaukaart feestelijk ingepakt. Neem even via het contactformulier contact met mij op. 

Prijs: in overleg

Maak via het contactformulier een afspraak, zodat ik je kan helpen! 

✨ In het ergste geval krijg je het gevoel alsof je net een geweldige massage hebt gehad.

In het beste geval kan je hele leven met gemak in iets groters veranderen ✨

Wil je het zelf ervaren?

Klik op onderstaande button en geef aan welke sessie je wenst te ontvangen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

* Ben je zelfstandige ondernemer? Dan kan je een factuur met BTW ontvangen. 

Pin It on Pinterest