* a c c e s s – b a r s – c o n s c i o u s n e s s® 

mensen in staat stellen om te weten dat ze weten 

 

Wat is Access Consioucsness®?

Access Consciousness biedt pragmatische tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat jij altijd al graag wilde veranderen.

Door de kunst van het stellen van vragen, d.m.v. verbale processen, door het toepassen van energetisch lichaamswerk zoals bijvoorbeeld de Bars, begin je datgene los te laten waar jij in vast zit in de beperkingen van deze realiteit met beperkte keuzemogelijkheden.

Des te meer vragen je stelt, des te meer keuzes heb je beschikbaar, des te meer bewustzijn krijg jij van de mogelijkheden. Access Consciousness biedt je mogelijkheden om volledig bewust te worden en te gaan functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent.

Ben jij bereid om te onderzoeken wat bewustzijn is en kan wat het voor jou kan betekenen?

hoe zou het zijn als jij het cadeau bent voor je omgeving?

leer oprecht te ontvangen. 

wist je dat het bewustzijn eigenlijk de meest krachtige genezende kracht op aarde is?

en Zou je bereid zijn om het te gebruiken om je te helpen?

 

Wat is Access Bars®?

Access Bars® kan je helpen je leven lichter, beter en gelukkiger te maken. Er zijn namelijk 32 punten op je hoofd die, wanneer ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en heel gemakkelijk alles loslaten wat je niet kunt ontvangen. Deze punten corresponderen met bepaalde levensthema’s en bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, emoties en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Bewust of onbewust. Dit ligt opgeslagen in de vorm van energie. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, is het mogelijk om die energie te ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het aanraken van deze punten verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.  

Zie het als een computer die je af en toe moet resetten. Want ook bij de computer delete je oude bestanden die je niet meer gebruikt of niet wilt gebruiken. En dat is wat er bij een Access Bars sessie ook gebeurt. Het is alsof je op de delete-knop op je computer drukt. 

Duizenden mensen hebben deze tool ervaren om veel aspecten van hun lichaam en hun leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, stress en nog veel meer.

Het leven kan zoveel mooier zijn. Access Consciousness® mantra is dan ook: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory !

Wat doen de Bars®?

Je ligt met je kleding aan op een massagetafel en dan worden de 32 drukpunten op je hoofd lichtjes aangeraakt.

Cliënten melden de volgende ervaringen (dit kan tot vier weken na de behandeling optreden):

✨ Een “leeg hoofd” (meer rust en ruimte in het hoofd)

✨ Beter slapen

✨ Meer gemak 

✨ Betere concentratie

✨ Daadkrachtiger

✨ Betere relaties met anderen en jezelf

✨ Gezondheid verbetert

✨ Geldsituatie verbetert

✨ Meer inzicht in patronen

Voor meer informatie over de effecten van een Bars® sessie en over de ervaringen van mensen wereldwijd kun je ook vinden op de website van Access Consciousness.

Wil je het zelf ervaren? Maak via het contactformulier een afspraak! 

Wat kan ik jou aanbieden? 

Ik ben gecertificeerd Access Consioucsness® Practitioner en gebruik de Access Bars® tool om in jouw leven meer plezier, welvaart en waarde te creeeren. Zodat jij je nog beter gaat voelen en je zal gaan ervaren hoe het is om krachtiger in het leven te staan, betere relaties met anderen te hebben en om met meer gemak van jezelf te houden. Een Access Bars sessie kan je los boeken of in combinatie met coaching.

Een losse sessie duurt  circa 60 minuten. Een serie van 3 sessies (tussen elke sessie 3-4 weken) wordt aanbevolen.

vind hieronder mijn diensten met betrekking tot Access Bars EN DE BIJBEHORENDE PRIJZEN*:

Bars® Sessie

Stilte

Een sessie in stilte duurt 60 minuten. Na de sessie ontvang je koffie, thee, water, zoet en zoute lekkernijen. Dit hebben je hersenen nodig na een bars sessie.  

Prijs: € 60,-

Bars® Sessie

Coaching

Tijdens de sessie ontvang je coaching en tools om jouw leven nog lichter te maken. sessie ontvang je koffie, thee, water, zoet en zoute lekkernijen.

Prijs: € 60,-

Bars® Sessie

Coaching vooraf

Vooraf een gesprek van 1 uur, zodat tijdens de behandeling dieper kan worden ingegaan op de levensthema’s die op dat moment bij jou spelen. 

Prijs: € 99,-

Bars® Sessie

voor kids

 Bars kan je kind helpen bij bijv. meer rust, beter slapen, concentreren en het hebben van meer zelfvertrouwen. 

Prijs: € 35,-

Bars® Sessie

3 rittenkaart 

Betaal vooraf 3 sessies voor €160,- ipv € 180,-.  Aanbevolen wordt een serie van 3 – 4 sessies. Zo haal je het maximale uit jouw bars sessies.

Prijs: €160,-

Bars® Sessie

Energetische Facelift

BINNENKORT 

Deze techniek laat het gelaat liften, verjongen en maakt haar vrij van energetische afdrukken en gruis. Je ziet er frisser uit.         Feel good – Look good!

Prijs: nnb

Bars® Sessie

Duo

Wil je graag met z’n tweeën (of meer) en tegerlijkertijd een Bars sessie ondergaan? Dat kan, neem even contact met mij op.

Prijs: in overleg

Bars® Sessie

Cadeaukaart

Op zoek naar een oprecht en uniek cadeau? Geef rust, ontspanning en ruimte als cadeau! Geef een Bars® sessie cadeau. Natuurlijk wordt de cadeaukaart feestelijk ingepakt.

Prijs: in overleg

Maak via het contactformulier een afspraak, zodat ik je kan helpen! 

✨ In het ergste geval krijg je het gevoel alsof je net een geweldige massage hebt gehad.

In het beste geval kan je hele leven met gemak in iets groters veranderen 

Het leven kan zoveel mooier zijn. Access Consciousness® zegt dan ook: All of life comes to me with Ease, Joy and Glory !

* Ben je zelfstandige ondernemer? Dan kan je een factuur met BTW ontvangen. 

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

 

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Feelgood inspiratie

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest