Aanbod

Herken jij je in de ambitieuze en gedreven vrouw die naast een druk gezinsleven ook een drukke baan of een eigen bedrijf heeft. En ben jij die vrouw die op het punt staat om haar leven positief te veranderen, omwille van zichzelf, het gezin en haar baan/bedrijf? De vrouw die niet meer wil blijven aanmodderen en van hot naar her rennen tussen alle zakelijke en prive afspraken door. Zou jij je ook graag meer Feelgood willen voelen in dit drukke bestaan?

Zodat jij NIET:

????  elke keer jezelf groot hoeft te houden, terwijl je het gevoel hebt om te vallen.

????  het gevoel hoeft te hebben, dat je altijd achter de feiten aan loopt, omdat je structuur, focus en tijd mist in je leven.

????  een compleet scheve werk-prive verhouding hebt en je schuldig hoeft te voelen bij elke keuze die je maakt.

????  burned-out gevoel hebt, omdat je energie en plezier mist om te genieten van de dingen die je doet.

????  je mooie dromen, verlangens en kick-ass ideeën (droomdoelen) in de ijskast hoeft te stoppen en hier later spijt van gaat krijgen. 

 

Sta jij open voor een positiever, mooier, vrijer en gelukkiger leven? Voor het manifesteren van je mooiste droomleven?

Dan zijn mijn programma’s en coachingstrajecten voor jou gemaakt. Want als jij hiervoor kiest dan kies jij helemaal voor jezelf;

Zodat jij WEL:

???? meer (vrije) tijd, vrijheid en liefde hebt voor jezelf en je gezin. 

???? een succesvol bedrijf/carriere kunt hebben naast een druk gezinsleven.

????  je eigen grenzen kunt stellen (‘nee’ leren zeggen (en ‘ja’ tegen jezelf).

???? als persoon meer kunt groeien en het beste uit jezelf kunt halen.

???? op een ontspannen manier je droomdoelen kunt waarmaken.

Wil jij deze Life changing experience net als die andere vrouwen die ik help ook ervaren? Laat mij jou dan helpen, begeleiden en supporten. Het wordt écht een feestje, want ik hou van feestjes én van het leven. 

1 op 1 coaching

Manifest your Dreamlife

Start: Vandaag

4 maanden 1 op 1 coachingstraject

Wil jij alle aandacht van mij hebben om gemotiveerd, geïnspireerd en vol energie en power  1 op 1 aan de slag te gaan met jouw persoonlijke vraag, idee of wens? Wil jij dat ik jouw persoonlijk help met het manifesteren van jouw droom? Dan is dit 1 op 1 coachingstraject voor jou gemaakt, tijdens dit traject gaan we aan de slag met mijn tips & tools, mediatie, visualisatie en je krijgt opdrachten mee. Dit is een heel persoonlijk en op maat gemaakt pakket om jouw droom succesvol te realiseren. Klik op de button hieronder voor meer informatie en kijk of dit precies is wat jij zoekt.

ONLINE PROGRAMMA

Find a Future that Fits!

 

 

Start: 30 oktober 2017

8 weekse online coaching programma - MANIFEST YOUR DREAMLIFE

Ga jij mee op deze bijzondere reis met gelijkgestemde om te ontdekken wat jouw droom, ambitie of kick-ass idee is? Wil jij geïnspireerd en empowered worden om de juiste keuzes te maken? In datgene waar jij happy van wordt, en wat jij succesvol waar gaat maken? Dan is dit online-programma iets voor jou! Make your dreams real before they slip away!

CHALLENGE

 

 

DAAG JEZELF UIT!

 

 

7 DAAGSE 'GIVE YOURSELF A BREAK' CHALLENGE

Tijdens deze challenge leer jij hoe je meer rust en ruimte in je leven creeërt door af en toe nix te moeten en wat vaker goed voor jezelf te zorgen. Want alleen dan krijg je inzichten in wat JIJ belangrijk vindt en wat jou gelukkig maakt! Juist door je te ontdoen van al het moeten, ont-moet je jezelf!

DREAM IT | PLAN IT | LIVE IT

Vraag hieronder GRATIS mijn Feelgood tips aan om alvast in de stemming te komen.
Feelgood Tips om je (werk)dag Happy door te komen.

Pin It on Pinterest