Waar focus je op als je je dromen en doelen wilt bereiken?

Ik zie het nog steeds te vaak; ondernemers, al dan niet net gestart of al enige jaren bezig met een eigen business, maar die vastlopen in hun bedrijf en niet meer weten wat ze moeten doen. Ze blijven maar wat aanmodderen, wat hap-snap werk hier en daar, ze hebben geen plan voor de toekomst en durven geen keuzes te maken. Dit bezorgt ze alleen maar stress en ze maken zich voortdurend zorgen over wat ze nou toch moeten doen om succesvol(ler) te zijn. 

Ze lopen vast op verschillende dingen maar wat ik bij iedere klant terug zie komen, is dat ze te vaak, teveel en overal van alles willen doen. Een training hier, en nog eentje daar, want het verdient lekker, nog even snel zelf een Facebook advertentie in elkaar zetten, een blog schrijven, nieuwe plugin installeren op de website, een samenwerking zonder strategie, heel veel koffie drinken met heel veel klanten, want tjah je moet netwerken, etc. etc. (Her)ken jij het ook?

Dat vervelende stemmetje in je hoofd

Dan weet je dat dit heel veel frustratie, hoofdpijn en stress met zich meebrengt. En wat dacht je van dat stemmetje in je hoofd dat tegen je zegt; Ga nou maar een échte baan zoeken in plaats van dit geploeter? Ja, ken jij ook dat stemmetje?!

Ik kan je vertellen dat zolang jij blijft doen wat je deed, je krijgt wat je kreeg. (Die kende je denk ik al) Maar het is wel zo! Ergens moet je die cirkel doorbreken.

Wat doe je wel en wat doe je niet?

En hoe ik dat bij mijn klanten? Ik kijk eerst met ze naar wat ze beter niet meer “moeten” doen, omdat dit vaak de taken zijn die ze teveel tijd, energie en geld kost. En dat zou dus ook voor jou kunnen gelden. We gaan dan samen kijken naar je tijd-, energie- en geldvreters. Die laten we mooi gaan, besteden we uit of vinden er een andere oplossing voor. Maar het zal jou niet meer in de weg staan om je mooie dromen en doelen te bereiken.

En nu kunnen we ons gaan focussen op wat je wel moet doen, waar je energie van krijgt, blij van wordt en zonder moeite urenlang aan kan werken!! Yaaaay!!! Dat is werken op jouw voorwaarden en leven zoals jij het wilt! *Twinkle, Twinkle*

Focus: In kleine stappen en met krachtige keuzes recht op je doel afgaan en loslaten wat jou niet meer dient!

Tijd om in actie te komen

Klinkt dit ok voor jou? Is dit een manier van werken waarvan je zegt: Nou, ik wil hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis Skype/telefonische Clarity sessie  (normaal €47,-) en ik help je graag verder.

Want dat is wat ik het aller allerliefste doe: jou helpen om vanuit authenticiteit, helderheid en plezier te gaan leven en werken om vrijheid en plezier te ervaren en te gaan doen wat je écht wilt, op jouw voorwaarden en daarvan gaan GENIETEN!

‘Leef je leven zoals jij het wilt leven. Het is het enige leven dat je hebt. Lees hier mijn blog over hoe je dat kan doen.

 

Pin It on Pinterest