Veerkracht is het nieuwe geluk!

Helaas hebben we en krijgen we allemaal in het leven te maken met tegenslagen, belemmeringen en andere nare situaties. Dit brengt vaak boosheid, frustratie en stress met zich mee. ?Iets wat we liever niet willen in ons leven.

Maar hoe stom het ook klinkt, deze emoties zijn heel normaal om te voelen en door te maken. Maar zou het niet fijn zijn om te weten hoe je hier het beste mee om moet gaan, hoe je na een tegenslag of probleem de draad weer op kunt pakken en hoe je hierdoor een betere versie van jezelf wordt? Want als je dit namelijk weet, dan zal je veel meer vertrouwen op jezelf en je veel minder zorgen gaan maken.

En ook ik heb het nodige meegemaakt in mijn leven, als kind groeide ik op in een omgeving waar vooral de mannen de dienst uitmaakte en de vrouwen en meisjes moesten gehoorzamen en “zich gedragen”. Door het leren gebruiken van veerkracht heb ik ontdekt hoe ik gelukkiger in het leven kan staan en me niet meer laat sturen door omstandigheden van buitenaf.

Wat is Veerkracht?

Met veerkracht bedoelen we het vermogen om na een tegenslag, belemmering, stress of iets naars wat je is overkomen weer terug te veren. Beetje bij beetje kom je die nare situatie te boven en wordt je weer je gewone zelf of zelfs een betere versie van jezelf.

Je leven zal een stuk relaxer en leuker zijn en je zal het gevoel hebben, dat je de hele wereld weer aan kan. En dat is wat we willen toch? Nou ik wel hoor! ?

Hoe versterk je je Veerkracht?

Ik krijg van mijn klanten steeds vaker de vraag maar hoe versterk ik dan mijn veerkracht? ik heb hier een paar tips voor je voor meer veerkracht in je leven.

  1. Neem het heft in eigen handen en verander of los datgene op waar je wel iets aan kan doen.
  2. Accepteer waar je niks aan kon doen.
  3. Kijk terug op het gebeuren en leer van wat je is overkomen. Welke les zit er voor je in?
  4. Focus je op de problemen en tegenslagen die belangrijk voor je zijn, je hoeft niet alles op te lossen.
  5. Ontwikkel je gedachte tot een probleemoplossende gedachte (probeer de flight, freeze en fight modus te vermijden)
  6. Wees niet te streng voor jezelf maar zorg juist goed voor jezelf. Mentaal en fysiek.
  7. En vraag om hulp, mensen vinden het vaak fijn om andere te helpen.

Het is niet altijd makkelijk om je na een tegenslag weer op te lappen en door te gaan. Het vergt veel van je, vooral mentale kracht, doorzettingsvermogen, lef en moed. Maar dit kan je leren, je kan je laten motiveren en inspireren om weer op te staan en door te gaan. Ik zeg altijd tegen mijn lieve klanten, als je valt, sta dan op en veer terug, krachtiger dan ooit!

Inspirerende avond vol Veerkracht

Steeds meer mensen struggelen met al die ballen die ze hoog proberen te houden, al dat moeten, al die belemmeringen en tegenslagen (scheiding, ziekte, overlijden dierbare) die ze op hun pad tegen komen. Ze ‘trekken het niet meer’.

Daarom organiseer ik op 25 oktober 2018 van 20.00 – 22.30 uur een unieke en inspirerende avond vol veerkracht.

Een avond vol inspiratie en creatie over hoe jij jezelf veerkrachtiger kunt maken in het leven, zodat jij jezelf niet meer uit het veld laat slaan als het weer eens tegenzit of niet gaat zoals je had verwacht of gehoopt. Ook leer je tijdens deze avond waarom het zo belangrijk is om juist in deze drukke en snelle tijd veerkrachtiger te zijn.

Mis deze avond niet, het zal je namelijk veel inzichten en inspirerende ontmoetingen brengen. Meld je hieronder aan voor ‘Een unieke avond vol inspirerende verhalen over veerkracht, want Veerkracht is het nieuwe geluk!’

Aanmelden kan hier!

Tot 25 oktober!

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Fijne dag!

Leila | Feelgood Coach

DREAM IT | PLAN IT | LIVE IT

* Heb jij behoefte aan hoe je op een slimme manier meer uit je dag kunt halen? Zodat je minder stress en meer fun en tijd ervaart? Vraag dan hier gratis mijn mini-gids ‘Stuur op meer Structuur’ aan, deze zal je een heel eind op weg helpen.

* Heb je behoefte aan een sparringpartner of iemand die met een helicopterview naar jouw persoonlijke en zakelijke situatie kan kijken en je kan helpen om daar verbeteringen aan te brengen? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak met mij. Ik help je graag bij je eerste stappen!

* Voor andere vragen vraag ik je om het het contactformulier in te vullen.

 

Pin It on Pinterest