druk, druk, druk

Tegenwoordig vraagt je drukke en snelle leven om meer focus, structuur en aandacht. Door al dat “moeten” in je leven, de 1001 ballen die je probeert hoog te houden en de combinatie van de verschillende rollen die je vervult om de perfecte ouder, partner, collega of ondernemer te zijn, zet je jezelf eerder klem, wat leidt tot een stress-out en uiteindelijk een burn-out, terwijl je juist voor-uit wilt. We hebben het steeds vaker druk, druk, druk.

Alle ballen hoog houden? Dat hoeft niet!

Ik zie dit ook heel vaak in mijn coachingspraktijk, mijn klanten struggelen met al die ballen die ze proberen hoog te houden, want ojee wat als er eentje op de grond valt?

Als Feelgood Life Coach help en begeleid ik mijn klanten bij het versterken van hun mentale veerkracht, zodat ze zich niet meer uit het veld laten slaan als het even niet meezit of als er een van die ballen op de grond ligt…;-)

Daarnaast gaan we op zoek naar de juiste focus en structuur in werk en privé, zodat hun leven een stuk leuker, vrijer en overzichtelijker wordt. Vaak zijn het maar kleine aanpassingen die je meer (innerlijke) rust, energie en plezier geven om keuzes te kunnen maken die je verder helpen.

Bijvoorbeeld:

  • ‘Single – tasken’ in plaats van ‘Multi- tasken’
  • ‘Coffee to stay’ in plaats van ‘Coffee to go’
  • ‘Mindful leven’ in plaats van ‘Mind vol’

Stuur op meer Structuur

De voorbeelden hierboven zijn een paar kleine praktische dingen die je kunt doen. Maar wil je echt op een ontspannende manier je werk doen? Zonder dat je aan het eind van de dag uitgeput bent en niet precies weet wat je allemaal gedaan hebt?

Download dan HIER mijn gratis Mini-gids ‘Stuur op meer Structuur en haal in 5 stappen meer uit je dag’.

Als bonus ontvang je mijn Feelgood Checklist. Meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je met maar een paar minuutjes per dag Relaxed, Recharged en Reconnected de dag weer aan kan. Het resultaat: Minder stress en gedoe en meer gedaan, (innerlijke) rust, energie en geluksmomenten!

Veel succes en plezier ermee!!

Leila

ps: wil jij weten wat ik persoonlijk voor je kan doen op het gebied van focus, helderheid en veerkracht? Vraag dan hier een Clarity sessie aan. Dit is een gratis en vrijblijvende skype sessie.

Pin It on Pinterest