Feelgood Life Coach, wat houdt het in?

Misschien ben je al wel bekend met een Life coach of een persoonlijke coach maar een Feelgood Life Coach? Lees hieronder wat ik daarmee bedoel.

Zit jij in een sleur waar je niet goed uitkomt, heb jij behoefte aan meer plezier in je leven of vind je het fijn om te sparren over waar je staat in je leven? Dan kan een Life coach je daar enorm bij helpen. Ben je daarnaast ook op zoek naar een manier om dit met veel plezier, humor en in Flow te doen? Geen zware gesprekken en constant achteruit kijken naar het verleden maar de focus leggen op waar jij naar toe wilt, naar jouw droomdoel. Dan is een Feelgood Life coach iets voor jou.

Zelf doe ik veel aan Feelgood Life coaching in de omgeving Breda maar ook daarbuiten, want ik heb ook regelmatig klanten uit België. Feelgood Life coaching is voor elke persoon verschillend is. Het zijn met name vrouwen die mij om hulp vragen en die hebben allemaal een ander doel, de een heeft behoefte aan meer structuur en overzicht in haar leven, de ander wil haar innerlijke leiderschap aanboren om innerlijke rust te creëren en weer een ander wil haar business naar ‘the next level’ brengen.

 

Wat doe ik als Feelgood life coach?

Als Feelgood Life coach, stem ik mijn werkwijze altijd af op het doel. We gaan samen kijken naar waar de uitdaging (probleem) ligt en die pluizen we uit. Ook hoe we kunnen uitsluiten dat het in de toekomst terugkomt.

Ik ga samen met jou op zoek naar antwoorden op de volgende 3 vragen:

1. Wie ben ik?

Wat zijn jouw sterke punten, jouw Superpowers, waar ligt jouw passie, wat vind jij belangrijk? En wie vind jij belangrijk?

2. Wat wil ik?

Samen gaan we kijken naar welke keuzes je het beste kunt nemen. Gebruik jij je innerlijke leiderschap om (krachtige) keuzes te maken? Ook kijken we naar waar jij heel blij van wordt. Je kent de uitdrukking ‘Time flies when you’re having fun’, wanneer geldt dit voor jou? En waar krijg jij energie van? Wat wil jij nou écht?

3. Wat kan ik?

Zit jij al een aantal jaren op dezelfde werkplek en doe je al die tijd hetzelfde kunstje? Wil je eigenlijk iets anders maar weet je niet of je dat wel kan? En heb je er niet veel vertrouwen in dat het succesvol zal zijn en dat er mensen zijn die op jouw nieuwe kunstje zitten te wachten? Dit gaan we samen helemaal uitzoeken.

Deze vragen worden vaak door elke coach wel gesteld maar vaak zijn het de tools die gebruikt worden, die het verschil maken hoe je aan de antwoorden komt. Ik gebruik naast mijn kennis, levenservaring en mijn unieke coachingsvaardigheden ook tools als Access Bars®, Mindfullness en binnenkort Aromatherapie massage. In combinatie met het coachen ontstaan er bijzondere inzichten en connecties. Samen gaan we op zoek naar oplossingen waarmee jij jouw droomdoelen kan behalen. Op een manier waar dus plezier, humor en Flow voorop staan.

Coaching

Het maakt niet uit wat voor coach je bent (kindercoach, Business coach, Life coach of Feelgood Life coach).  Het algemene doel van een coach is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit op een specifiek vlak.  Wat belangrijk is bij het coachen van iemand, is dat je doelen kan stellen, de juiste vragen kan stellen en diegene kan motiveren, je moet goed kunnen omgaan met weerstand en goed kunnen luisteren zonder te oordelen.

Sta jij op het punt om je leven positief te verbeteren, op welk vlak dan ook? En wil jij gecoacht worden door een coach die er voor jou is, jouw kan upliften en inspireren? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik help je graag!

Feel good & make beautiful memories!

????

Liefs,

Leila

 

Pin It on Pinterest