Boost your mbs! 5 dagelijkse gewoontes om je mind, body & soul een boost te geven! Let’s hit it!

✅ Sta een uur eerder op! Het is verleidelijk om nog ff te blijven liggen (vind ik ook hoor) maar probeer toch eerder je bed uit te komen! Want het is echt zo veel relaxter om je ontbijt in alle rust en stilte te nemen. Pak je to do lijst en schrijf je doelen van deze dag alvast op! Maak het jezelf niet te ingewikkeld, noteer alleen wat haalbaar is, wat urgent is en waarvan je zeker van weet dat het je dichter bij je doel brengt. Wees lief voor jezelf!????

✅  Me-time inplannen Oooh zo fijn en belangrijk! In welke vorm dan ook, het helpt je te ontstressen, beter te focussen en je laadt jezelf op. Heb je al eens gemediteerd?! Nee?! Probeer het eens, het is niet moeilijk. Het belangrijkste is dat je een plek opzoekt waar je niet gestoord wordt, doe je ogen dicht en haal adem door je neus en adem uit door je mond. Doe dit een paar minuten per dag en het maakt niet uit als je even wegdwaalt, als je dat opmerkt probeer je dan weer te focussen op je ademhaling. Over boost your mind gesproken! Mediteren is een waar cadeautje voor je mind, body & soul! En zeg zelf; wie houdt er niet van cadeautjes?! ????

✅  Gezonde snack Als je je moe en futloos voelt, ben je geneigd om een ongezonde snack te nemen! Probeer dit te vermijden, want een snelle (en meestal ongezonde) snack geeft je heel even een boost (door de vele suikers) maar daarna ben je nog verder van huis. Dus voel je een snack aanval opkomen? Pak dan 2 glazen water of fruit, fruit is altijd goed of een handje ongezouten noten. Ik vind zelf de AH Fris­se cran­ber­ry­mix on­ge­zou­ten noten (paarse zak) heel lekker. Best moeilijk om die niet in 1x op te eten.????

✅  Zelf-zorg Je hebt maar 1 lichaam, dus zorg daar goed voor! Als je elke dag wat aan beweging doet, goed slaapt en gezond eet dan kom je al een heel eind! Als feelgood coach vind ik het heel belangrijk dat je goed voor je zelf zorgt, goed in je vel zit en jezelf op nr 1 zet op je eigen to do list. Helaas vergeten we dit vaak in de drukte en de ratrace samenleving waar we in leven. Wil je weten wat ik voor jou precies kan betekenen?! Neem dan hier even contact met me op.

✅  Focus Een belangrijk puntje in ons dagelijks leven. Want we worden regelmatig afgeleid in ons dagelijks leven. Een telefoontje hier, een whatsappje daar, een facebook melding tussendoor en de kinderen die ook wat van je willen. Kinderen kunnen we helaas???? niet altijd uitzetten maar ons apparatuur wel. Zet je telefoon een tijdje op stil, of leg hem boven als jij beneden aan het werk bent (of andersom). En af en toe een kind op de bank plaatsen met de ipad is geen schande, hoor. Zo kan jij even vol focus en aandacht je ding doen. Snel, efficiënt en je kunt weer iets afvinken van je to do list! Ruimte om daarna met je kids iets te doen. You happy = everybody happy! ???? Boost your mbs!

En waar heb jij NU het meeste behoefte aan?

Dit zijn eenvoudige acties die je vandaag nog kunt toepassen. Maar waar heb jij NU het meeste behoefte aan? Vertel het me hieronder of stuur je mail naar leila@manifestyourdreamlife ! Ik kan je dan nog extra tips geven om je vooruit te helpen!

ooh ja, wil je misschien ook wat tips voor meer structuur en overzicht in je leven? Lees dan deze blog van mij. Hier staan 5 simpele, praktische en leuke tips waar je vandaag al mee kan beginnen.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Ken jij iemand die hier ook wel behoefte aan heeft? Dan kan je deze blog doorsturen.

 

Mocht je nog vragen hebben dan kan je GRATIS en vrijblijvend een Coffee Coach Call aanvragen of het contactformulier invullen.

Ik help je graag verder!

Liefs,

Leila | Feelgood Coach

DREAM IT | PLAN IT | LIVE IT

 

GRATIS! Feelgood TIPS om je (werk)dag HAPPY door te komen!

 

Ken je dat, zo’n (werk)dag dat er niks uit je handen komt? Je alleen maar op Facebook zit te scrollen of te Whatsappen? Je eigenlijk een to do list hebt liggen maar er geen zin, puf of energie voor hebt? Herkenbaar?!

Dan heb ik nu mijn eigen Feelgood checklist voor je. Met meer dan 15 simpele en leuke feelgood tips die ervoor zorgen dat je relaxed, recharged en reconnected de dag weer aan kan. En dat met maar een paar minuutjes per dag. Dus vraag de checklist hiernaast aan, print hem uit, (incl. bijbehorende inspirerende quote), hang ze op en Enjoy! Happiness gegarandeerd!!

 

Feelgood inspiratie

Bedankt voor je aanmelding voor de Feelgood Tips . Check je mail om je aanmelding te bevestigen!!

Pin It on Pinterest